Találatok a következő kifejezésre: Szülés ellés mennyi (1 db)

1-2 hét
Az anyanyulak rögtön az ellés után képesek az újravemhesülésre.
hat lehet hogy mar rogton utanna kepesek.. de szerintem az mar kinzas lenne :( inkabb hagyjatok neki par hetet !!!

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mi lehet a véleménye az állatoknak az emberekről?

Mit gondolhatnak róluk?

3

A vadászgörények büdösek?

Egy kisállat-ötlet lenne,de nem sokat tudok róla.Leginkább olyanokat kérdeznék akiknek van/volt görénye és hogy mekkora hely kell neki kb,nagyon büdös-e,tehát egy kis segítség kellene.Még utána fogok nézni,csak tapasztalt gazdikat kérdeznék.Nagyon szeretem amúgy az állatokat,nyáron is összeszedek mindent:DDde aztán persze el is engedem őket (ha megkérhetlek titeket,az idióta beszólásokat tartogassátok másnak,mert már nagyon elegem van belőle!Segítséget szeretnék kérni)

5

Hogy lehet vadászatra tanítani állatokat?

Szeretnék venni vagy kutyát vagy vadászgörényt egyrészt házikedvencnek de be akarom tanítani vadászatra.
Hogy lehet ezt és kell hozzá valami engedély?

0

Cila és kutya tartók, nem gondoljátok hogy ez nagyon undorító meg fertőzésforrás?

A cilák is meg a kutyák is nagyon sokszor a saját végbelüket, puncijukat, péniszüket nyalják, melyiknek mi van aztán mivel állatok fogat nem igazán mosnak meg nem is fürdenek és utána meg a gazdájukat nyalják. Nem nagyon undorító ez?

9

Kaptam 2db szurkemarha szarvat, amibol kurtot szeretnek csinalni?

Mar foztem ki szarvat amibol kieesett az a kemeny es velos resz de a szarvnak maradt meg a belsejeben a hegyeig egy kemeny resz amit elkene tavolitani ahoz hogy lyukas legyen teljesen es atlehessen fujni rajta.
Azt szeretnem kerdezni kinek van otlete es ki jartas ebben az ugyben?

6

Kecskeméten mikor van állat örökbefogadási nap?

Úgy hallottam h szeptemberben szokott lenni. És hol?

1

Boncolásnál hogyan és mivel szokták megölni az állatokat?

Főleg olyanoknak szól, akik már csináltak ilyet: milyen szereket használnak (étert? alkoholt? mgcl2-t? etc), azokat hogyan alkalmazzák az egyes állatokon. Szóval nagyjából annyit szeretnék tudni hogy hogyan kell boncolás előtt megölni a kétéltűeket, rovarokat, emlősöket, puhatestűeket.

6

A Dzsungáriai törpehörcsög honnan származik?

4

Állatkedvelők tudtok ilyen helyet?

Olyan állatboltot budapesten ahol keresnek eladót?

1

Felelős Állattartók! Ti hogy kezelitek, ha a rokonaitok, ismerőseitek nem úgy állnak az állattartáshoz mint ti? Szaporítanak, nem oltatnak, sajnálják a pénzt állatorvosra, stb. Adódnak belőle konfliktusok?

Legutóbb csúnyán összevesztem a barátommal, mert nagy vígan közölte, hogy képzeljem el, kiskutyáik születtek, de persze ők azt sem tudták hogy vemhes a kutyájuk. A kutyával való foglalkozás egyébként kimerül náluk annyiban, hogy valaki ad enni valamit a kutyának és csókolom, az meg elvan magának az udvaron. Amikor elmondtam mit gondolok a szaporításról (pedig egyébként is tudja :O) megsértődött, és kiosztott, hogy én ugyan ne minősítsem a családját, és ne hasonlítgassam őket a szaporítókhoz, akiket a haszon hajt.

Hasonló eset, hogy normálisan megkértük a szomszédot, aki egyébként közeli rokon, hogy legyen szíves NE etesse a kutyánkat (minden nap adott neki valami [email protected], (kakaós csigát, pizzát, csirkenyakat, brióst), erre azóta is többször találtam kis péksüteménydarabokat, amiket meghagyott a kutya. Legszívesebben elküldeném a p*csába, de akkor oda lenne a jó viszony.

Szinte mindenkivel össze tudnék veszni valami ilyesmin a környezetemben, egyedül egy olyan embert ismerek a saját családomon kívül, aki hozzánk hasonlóan gondolkodik. Valószínűleg figyelmen kívül kellene hagynom ezeket, de sajnos nem megy. :(

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!