Találatok a következő kifejezésre: Szükséges a használata, ha (5 db)

Telebusznál szükséges a gyerek ülés használata? Többen mennénk külföldre? ! Ha igen milyen tipusút vegyek egy 3 évesnek 13kg? !

Legjobb válasz: Nem tûnik hivatalosan meghirdetett menetrend szerinti járatnak, így igen, kell a gyerekülés.

Nem tûnik hivatalosan meghirdetett menetrend szerinti járatnak, így igen, kell a gyerekülés.
A kérdező hozzászólása: köszönöm :-)
Igen fontos.
Az okosok szerint fontos a használata, mert ahogy az elõttem szóló írta, csak a fogselyemmel lehet kitisztítani a fogközöket. Mondjuk én nagyon nem szeretem, mert mindig hányingerem van amikor használom. De én egyedi eset vagyok, néha még fogmosáskor is rosszul vagyok. Ez ne tántorítson el a fogselymezéstõl!!!
Fontos, használd naponta egyszer, mondjuk az esti fogmosás kiegészítésére.
nem kell
Hajfestés elõtt nem ajánlott hajat mosni, se közvetlen festés elõtt és sem 1 vagy 2 nappal elõtte. Bármenyire is hihetetlen, bár sokan azért tudják, minél zyírosabb a haj, annál jobb :) márha festeni akarod. Egyrész azért, mert festés elõtt ha megmosod a hajadatsamponnal, a hamosószer feloldja a természetes védõréteget a fejbõrön és így a festék sok esetben csíp és könyebben váltaht ki bármiféle allergiát, másik esetben több fodrásztól azt halottam, hogy a zsíros hajon jobban megtapad a festék és így valamivel tartósabb lesz. Mikor anno szõkére melírozta a hajam, minid ezt mondta. Mikor hajat mosunk, a természetes védõréteg feloldódik és kell neki egy jó néhány nap, mire újraregenerálódik, azaz újraképzõdik. Szóbval ha jót akarsz, ne moss fõleg ne közvetelen mosd meg a hajad festés elõtt. Hogy a hajfesték tartalmaz tisztíó anyagokat, na ezt életembe nem halottam. Milyen márkájú hajfesték használati utasításán van rajta? És az szerintem még egy nagy baromság, hogy azt írja a hasz. utasítás, hogy azért nem szükséges festés elõtt közvetlen hajat mosni, mert maga a festék tartalmaz tisztitó anyagokat. Nem tudom msok, hogy fognak errõl vélekedni, de ez nagy baromság. Éppen amit a fentiekben leírtam, azért nem sdzabad hajat mosni. De te majd eldöntöd...:]
hàt én fodràsz suliba jàrtam. a melirozàs egész màs. mert a szökìtökeverék lugtartalma nagyob a festékétöl. mi meg volt hogy egy nap 2x is festetük a hajunkat nem let semi gond. festés nem vészes a töbi inkàb.
A kérdező hozzászólása: Schwarzkopf Palette Deluxe hajfesték, köszi a választ. :)
N ajó, de akkor is, ha nem szõkítve és melírozva van a haj csak simán befestve, akkor sem jó, közvetlen festés elõtt megmosni. Úgyos a festés UTÁN hajat kell mosni, akkor nem tök mindegy ha elõtt 3 nappal nem mosunk hajat és zsíros? 2 válaszoló voltam A használati utasításnak meg majd utánanézek, mert érdekel. De akkor is amit írnak ott, az hülyeség, na de ez az én privát véleményem.


A skype használatához kell vonalas telefon? Mi az ami feltétlenül szükséges? Ha tudok zenét hallgatni a gépen akkor az azt jelenti hogy van hang kártyám?

Legjobb válasz: A Skype használatához valóban nem kell vonalas telefon, csak internet, mikrofon és hangszóró ami hangkártya nélkül nem is mûködhetne, valamint a Skype program ami ingyenesen letölthetõ: http://www.skype.com/intl/hu/download/skype/windows/?cm_mmc=.. A hangkártyára visszatérve van PCI csatlakozású hangkártya, ami ki és berakható, valamint az alaplapra integrált (ami ugyanúgy hangkártya csak nem kivehetõ formátumú, azaz csak a Bios-ban lehet az alkalmazását ki és bekapcsolni).

A Skype használatához valóban nem kell vonalas telefon, csak internet, mikrofon és hangszóró ami hangkártya nélkül nem is mûködhetne, valamint a Skype program ami ingyenesen letölthetõ: http://www.skype.com/intl/hu/download/skype/windows/?cm_mmc=.. A hangkártyára visszatérve van PCI csatlakozású hangkártya, ami ki és berakható, valamint az alaplapra integrált (ami ugyanúgy hangkártya csak nem kivehetõ formátumú, azaz csak a Bios-ban lehet az alkalmazását ki és bekapcsolni).
Skype használatához nem kell vonalas telefon, csak internet, mikrofon és egy Skype account Attól hogy tudsz zenét hallgatni a gépen nem feltétlen van benne hangkártya, lehet integrált is
Attól függ, ha jót szedsz le akkor offline is mûködik.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!