Találatok a következő kifejezésre: Szükségem van-e ha jó (2 db)

Szükségem van-e vastablettára, ha jó a vérképem?

Az orvosom javasolta megel?zésképpen. Elevitet szedek.

Legjobb válasz: Nincs, akkor felesleges szedni!

Nincs, akkor felesleges szedni!
Ha az orvosod javasolta, akkor szerintem szedd. (Ha esetleg székrekedést okoz, akkor szedj belõle kevesebbet.)
1. válaszoló vagyok. Azt tedd, amit az orvosod mondott, bízz benne, õ tudja, mit miért javasol! Boldog Babavárást!
Szerinem igen, szükséged van.Ugyanis a vas az eggyik legfontosabb a terhesség alatt.Segít hogy megfelelõ oxigén legyen a vérdben, stb...Sok fontos funkciója van.Lehet hogy most még jó a vérképed, késõbb már nem lesz, hidd el..Minél nagyobb a terhesség, annál jobban merülnek ki a szervezet vasraktárai is.És ne hogy azt hidd, hogy késõbb ha esetleg rossz lenne a vasad, akkor bekapsz 2 tablettát azt minden oké...Ha nem folyamatosan szeded, és végül kialakul a vérszegénység, elég sok idõ míg ujra helyrejönne a vérképed, ugyhogy a dokidnak igaza van, hidd el...
Nekem is azt mondta a doki, hogy függetlenül a vérképtõl, felírja a vasat. Én Neo-Feroforgamma vasat kaptam, napi 2X1et. És a védõnõtõl hallottam a héten, hogy a szervezet a vashiányt csak 3 hónap mulva mutatja ki, és legalább ennyi idõ kell a szedése elkezdése után, mire helyreáll az egyensúlyt, tehát szerintem érdemes szedni, mert nagyon kell a szervezetnek, a baba sokat elvesz. Én is szedek más vitamint ambien van, mégis szedek + vasat.

Ehhez a videókártyához milyen tápegységre van szükség, hogy rendesen működjön, vagy ha van táp de nem valami jó akkor elromlik a vga? Erről van szó: HD 3850 512MB PCI-E GainWard DDR3

Szükség van hozzá tápegységre vagy jó a mostanim ami nem túl jó (sajnos nem tudom milyen)

Legjobb válasz: Le kellett volna írnod hogy milyen a jelenlegi tápod, meg a géped további alkatrészeit is tudni kéne mert nem csak a vga eszik áramot. Egy 350 Wos táp elvileg elég neki, akár gagyibb is de nagyon határeset. Ha nem elég neki a táp azt észreveszed mert iszonyat instabil lessz a rendszer.

Le kellett volna írnod hogy milyen a jelenlegi tápod, meg a géped további alkatrészeit is tudni kéne mert nem csak a vga eszik áramot. Egy 350 Wos táp elvileg elég neki, akár gagyibb is de nagyon határeset. Ha nem elég neki a táp azt észreveszed mert iszonyat instabil lessz a rendszer.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!