Találatok a következő kifejezésre: Szükségem lenne Hol találhatnék (11 db)

Népzenei kérdés: Szükségem lenne sürgősen népzenére. Egy olyan dalra lenne szükségem, aminek ugyan ez a dallama, de persze diszkó alap nélkül. Hol találhatnék ilyet?

http://www.youtube.com/watch?v=vGGeDoncBjw Az is segítség lenne, hogy ha szöveget tudtok ajánlani, hátha az alapján találok hanganyagot is.
Városliget, Népliget?
bármilyen zöld hely, ahol nyirkos vizes terület van.
Én Biatorbágy mellett ismerek egy csigatemetõt. Kb 2 köbméternyi csiga van szétszóródva egy 100x100m-es sziklás részen. De azok olyan kis tornyos csigák, nem éti.
A kérdező hozzászólása: akk gondolom vmi füves-növényes dunapart is megteszi. már csak ki kell találnom h hol van olyan :D Köszi
Ez valami metines küldetés?:)
Ha tudsz róla adni ÁFA-s számlát, akkor az óvszert és a síkosítót leírhatod adóból. Csak egy tipp...
#9 vagyok Tudod, a legtöbb milliomos, milliárdos (bárhol a világon), nem úgy lett gazdag, hogy apuci vagyonát megörökölte, hanem saját erejébõl és kitartásából apránként felhalmozta azt a vagyont, ami van neki (az egy másik téma, hogy becsületesen, vagy a nélkül) akár hiszed, akár nem (a Mamám az egyik példája annak, hogy szorgalommal és kitartéssal, valamint üzleti érzékkel mennyi vagyon lehet felhalmozni). Mélyedj el egy kicsit az üzleti világban, lásd meg a lehetõségeket, gondolkodj úgy, mint egy üzletasszony és ne add fel sose, mert a határ a csillagos ég ebben az életben, meg kell tanulni játszani az ÉLET nevû játékban, és sose add oda semmiért az emberi méltóságodat, az a legdrágább kincsed. Hidd el nagyon rosszul fogod érezni magad a kezedben cirka 100.000 Ft-al pár qrválkodás után, azt fogod mondani, hogy nem érte meg, vissza akarod majd fordítani a dolgokat, mert a lelked nem fogja elbírni azt a terhet, amit tettél, lehet, hogy most nem hiszel nekem, de sajnos így lesz, az emberi lénybe nem az kódolva, hogy fûvel-fával összefeküdjünk, mi nem vagyunk állatok (elnézést a durva hasonlatért!). Én mindent csupa szeretetbõl mondok Neked! Kezd el törni a fejed, hogy mivel tudnál annyi pénzt csinálni, hogy megoldódjon a problémád! Sok szerencsét!
Ha jól nézel ki én lefeküdnék veled;)
Hát én nemtudom. És nemakarlak elkeseriteni, de biztos nincs jobb más pénzszerzési lehetõséged?
Ne legyél ennyire kétségbe esett, annyiféle lehetõség van még pénzcsinálásra! Ne add el a tested, abból csak egy van!
piroslampa.net adj fel hirdetés, itt nem nagyon írnak árakat, közben kitalálhatod, láttam mondjuk 3ezer/félóra ekörül gondolkodnék, de késõbb megbánád, tényleg elõször próbálj diákmunkát keresni! pénztárosnak sok embert vesznek fel!
Ha tudnám ki vagy , és bejönnél nekem, tõlem mehetne a dolog
Ebben a mûfajban egyáltalán nem te válogatsz, hanem mi!!!
Most komolyan, mennyi pénzre van szükséged?.... Nekekm pl szeptemberig kb 140 ezerre van szükségem, mégsem gondolkodom azon, hogy gazdag csoffadt mamákat kéne gerincre vágnom a léért.
Ne, ne, ne! Remélem kamu kérdés. Az ilyenek miatt vannak olyan sokan rossz véleménnyel a nõk többségérõl, meg a mai fiatalokról. Menj diákmunkára, kérj kölcsön rokonoktól...
szerintem már itt találnál elég jelentkezõt....szánalmas de am csak úgy áruba bocsájtanád magad hogy egy idegen taperoljon és megd*gjon? már bocs nem tudom milyen helyzetben vagy de ez elég visszataszító....nõ létedre ilyet csinálni
Ha jól nézel ki akkor 2.000-et fizetek!
tegnap 20:57 Ez most pont olyan, mintha azzal példálóznál, hogy a pókerbõl vagy mondjuk a profi teniszbõl meg lehet gazdagodni, úgyhogy kezdjen el ezekre gyúrni mielõbb. Igen, valóban vagy egy szûk, néhány száz fõs réteg világviszonylatban, akik annyira tehetségesek, hogy képesek megélni ebbõl. A többi 99, 99% viszont csak elveszíti az összes pénzét, amit belefeccöl. Az üzleti vállalkozás hasonló. Néhány emberbõl, aki kellõen rátermett ÉS nagy szerencséje is van, milliárdos lesz a végén, a többi meg elássa magát hitelekbe, és még az unokái is azt fizetik utána...

Gyesen lévő kismama vagyok. Szükségem lenne némi jövedelemkiegészítésre. Hol vagy hogyan találhatnék otthoni vagy távmunkát?

Van esetleg valakinek ötlete?

Legjobb válasz: Olvastam korábban hogy van akinek sikerült már találnia. Érdekelne hogy mi lenne az?

A kérdező hozzászólása: Olvastam korábban hogy van akinek sikerült már találnia. Érdekelne hogy mi lenne az?
Szia! Szerintem valamelyik mlm cégnél próbálkozz, de vigyázz mert sok olyan van ahol eleinte fizetned kell. Ezeket inkább hagyd másnak. Van olyan is ahol nem kell befizetni semmit, és mennyire megbízható a cég, az is fontos szempont. Ha szükséged van segítségre segítek szívesen.

Egy adásvételi szerződésre (mintára) lenne szükségem. Hol találhatok?

Egy olyan szerződésre lenne szükségem, ami csak egy előleget foglal magában.

Legjobb válasz: A google.hu , ha beírod, hogy konkrétan mihez keresel adásvételi szerzõdés mintát, kiad elég sok oldalt. (Megnéztem, van ingatlan, autó, stb..)

A google.hu , ha beírod, hogy konkrétan mihez keresel adásvételi szerzõdés mintát, kiad elég sok oldalt. (Megnéztem, van ingatlan, autó, stb..)

Hol találhatom meg az okj-s gyakorlati vizsgakérdéseket? A 2505-06-os modul, protokoll tételekre lenne szükségem.

Tudom, hogy hivatalosan nincs fent, de biztos van olyan oldal, ahova valaki felrakta....

A lent linkelt fényképre lenne szükségem nagy méretben, hol találhatom meg? !

https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/15484..

Legjobb válasz: Köszönöm!

A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

Üdv! Budapesten hol találhatok vörös levelű juhar fát, illetve, nincs-e esetleg valamilyen térkép direkt erre a célra? Nekem csak a levelére lenne szükségem.

Legjobb válasz: Sok faiskolában és dísznövénykertészetben kapható vöröslevelû juhar. Biztos lehet szerezni tõlük egy juharlevelet.

Sok faiskolában és dísznövénykertészetben kapható vöröslevelû juhar. Biztos lehet szerezni tõlük egy juharlevelet.

Kaposvári Egyetem Gazdaságtudományi Kara hol található? (pontos címre lenne szükségem)

Érdekelne, hogy a Kaposvári Egyetemen a különböz? karok, mint Pedagógiai, M?vészeti, Gazdaságtudományi, Állattudományi egy épületen belül helyezkedik-e el, mivel bármelyikre rákeresek, mindegyiknél ugyanaz a cím, Dr. Guba Sándor utca 40. található.

Legjobb válasz: KE-MK-s vagyok, csak a Mûvészeti Kar van benn Kaposváron. A többi kar cakumpakk kinn van a toponári részleg felé, a Guba Sándor utcában. A szép nagy Campusban mûködik minden kar a mûvészetin kívül.Hogy ott részletesen milyen épületet kik használnak nem tudom, én ki vagyok rekesztve a romos szocreál mûvkaros építménybe. :D

KE-MK-s vagyok, csak a Mûvészeti Kar van benn Kaposváron. A többi kar cakumpakk kinn van a toponári részleg felé, a Guba Sándor utcában. A szép nagy Campusban mûködik minden kar a mûvészetin kívül.Hogy ott részletesen milyen épületet kik használnak nem tudom, én ki vagyok rekesztve a romos szocreál mûvkaros építménybe. :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!