Találatok a következő kifejezésre: Szükségem lenne Hol (190 db)

Egy táblázatot keresek a Szlovák névszókról pl a jej és a ju között szeretném a különbséget megtudni. De az egész táblázatra szükségem lenne. Hol találok?

Legjobb válasz: 1. N. ona 2. G. (od) nej 3. D. jej 4. A. ju 6. L. (o) nej 7. I. (s) òou A "jej" nem névszó hanem névmás, lehet " základné osobné zámeno" (alap személynévmás) datívban kinek? - neki. És lehet "privlastòovacie osobné zámeno" ( birtokos személynévmás) kié? - övé. A "ju" alapszemélynévmás. http://www.slovencina.vselico.com/zamena.html

1. N. ona 2. G. (od) nej 3. D. jej 4. A. ju 6. L. (o) nej 7. I. (s) òou A "jej" nem névszó hanem névmás, lehet " základné osobné zámeno" (alap személynévmás) datívban kinek? - neki. És lehet "privlastòovacie osobné zámeno" ( birtokos személynévmás) kié? - övé. A "ju" alapszemélynévmás. http://www.slovencina.vselico.com/zamena.html

Jókai Mór: Egy magyar nábob vagy Mikszáth Kálmán a Bágyi csoda, mindkét mű tartalmára szükségem lenne, hol találom meg őket az interneten?

Keresgéltem a neten nagyon sokat, nem találtam, remélem valaki megis tud segíteni.

Legjobb válasz: Az, hogy neked csak a tartalma kell, az is mások által leírva, a magyar oktatási rendszer mérhetetlenül nagy hibája. Javasom õket elolvasásra. Ha van idõd böngészni a neten, bizonyára kézbe is tudod venni ezeket a könyveket. Hidd el, még véletlenül sem leszel kevesebb tõle...

Az, hogy neked csak a tartalma kell, az is mások által leírva, a magyar oktatási rendszer mérhetetlenül nagy hibája. Javasom õket elolvasásra. Ha van idõd böngészni a neten, bizonyára kézbe is tudod venni ezeket a könyveket. Hidd el, még véletlenül sem leszel kevesebb tõle...

Hol tudnék hitelhez jutni? Ha már van egy 800ezer forintos tartozásom, egymillió forintra lenne szükségem, amibõl ezt is kifizetném. Adósságrendezõ nem jöhet szóba mert a fennmaradó részre feltétlenül szükségem lenne.

Ahol csináltam elõminõsítést, ott nem kaphatok hitelt, adóstársat nem tudok bevonni... Hova forduljak?

Legjobb válasz: ha a bankok nem adnak akkor csak az uzsorások jöhetnek szóba

ha a bankok nem adnak akkor csak az uzsorások jöhetnek szóba
több bankban érdeklõdj, hátha
Ha egy godor melyen vagy, akkor eloszor is hagyd abba az asast...


Népzenei kérdés: Szükségem lenne sürgősen népzenére. Egy olyan dalra lenne szükségem, aminek ugyan ez a dallama, de persze diszkó alap nélkül. Hol találhatnék ilyet?

http://www.youtube.com/watch?v=vGGeDoncBjw Az is segítség lenne, hogy ha szöveget tudtok ajánlani, hátha az alapján találok hanganyagot is.

Nagyon szeretnék egy barátnőt, nem csak pár hétre, anem akár örökre. Valakit, aki szeret és én is őt. Tényleg szükségem lenne rá:/ valaki olyat szeretnék akinek meg rám van szüksége. Hol találjam meg?

Legjobb válasz: Hát ne itt! Bár itt is lehet sikeres találatot elérni. Nekem már volt szerencsém. De keresgélj, akárhol ahol hozzád hasonló, az igényeidnek megfelelõ lányok találhatóak. És keress közös beszédtémát, beszélgessetek és ha õ meg olyat akar mint te akkor úgyis leveszed a lábáról. De légy kicsit tökösebb, mert ez a szöveg ez elég férfiatlan. Egy melegbárban még talán elmegy.

Hát ne itt! Bár itt is lehet sikeres találatot elérni. Nekem már volt szerencsém. De keresgélj, akárhol ahol hozzád hasonló, az igényeidnek megfelelõ lányok találhatóak. És keress közös beszédtémát, beszélgessetek és ha õ meg olyat akar mint te akkor úgyis leveszed a lábáról. De légy kicsit tökösebb, mert ez a szöveg ez elég férfiatlan. Egy melegbárban még talán elmegy.
Gondolom jársz suliba vagy van munkahelyed, ott is elég sok emberrel (köztük lányokkal is) találkozol, ezen kívül járj el szórakozni, sportolni, hátha ott találkozol a számodra megfelelõ lánnyal. Nem fogjuk tudni neked megmondani, hogy pontosan hol fogod megtalálni, a lényeg, hogy legyél sokat társaságban, ismerkedj és ne akard túlságosan, hogy legyen valakid. tudom, hogy ez nem könnyû, de ha sikerül, akkor fog jönni az a lány, akire szükséged van.
GyakoriKérdések, ahova a közhelyek halni járnak!
Eszt elba.tad fiam az a baratno az enyem azt pedig az anyukád ;)
Baráti körben. Mindnen más idõpocsékolás.

Kérlek nagyon nagy szükségem lenne a segítségetekre! HOL lehet venni ilyen táskát? Vagy hol láttatok ilyen táskát? NAGYON FONTOS! (kép lent)

Ez lenne vagy valami ilyesmi alakú táska :):

Legjobb válasz: Tally weijlben egyszer láttam, meg persze itt Angliábanminden tele van velük:)

Tally weijlben egyszer láttam, meg persze itt Angliábanminden tele van velük:)
A kérdező hozzászólása: Köszíí nagyon sokat segítettél :) ...azt tudom h Angliában sok van :)
Én is láttam ilyet a Pull&Bear- ben.
A kérdező hozzászólása: Köszi :) ez annál jobb , mert legalább több üzletben megtudom nézni :)
A kérdező hozzászólása: Még jöhetnek kommentek :)
clairesben rengeteg van
A kérdező hozzászólása: Köszi nagyon sokat segítettél :)
Ezt a kettõt a Bershka honlapján találtam neked: http://www.bershka.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/ber.. és http://www.bershka.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/ber.. Bár ezeknek csak az alakjuk hasonlít, de azért hátha jók:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm már megvettem claire´s-ben :)
Rokonokat, szülõket , keresztszülõket megkérdezni melyik templomban volt!!!
Ha a rokonok nem emlékeznek rá, az akkori lakhelyetekhez közeli plébánia-hivatalokban próbálkozz. De legalább a keresztanyád emlékezni fog.

Az lenne a helyzethogy szükségem lenne nyárimunkához egy bankszámlára csak fogalmam sincs hol érné meg nyitni valami ötlet?

Legjobb válasz: pl. OTP és Senior, ezt a diákoknak találták ki és nagyon olcsó

pl. OTP és Senior, ezt a diákoknak találták ki és nagyon olcsó

Szép napot mindenkinek! Szükségem lenne hosszú távon olcsó, 24x30 cm-es képkeretekre. Hol tudnám beszerezni Budapesten? Az IKEA-ban már nem árusítják a minden méretben kapható, jó árú natúr fa képkereteket. Köszönettel: Márti

Legjobb válasz: Ha sorozatban tervezel ilyen képeket készíteni, talán a legjobb az lenne, ha te magad készítenéd a keretet is hozzá, arra még nem gondoltál? Pillanatok alatt megtanulható a dolog és a szükséges eszközök árát 2-3 elkészített keret behozza.. Képkeretezõnél irreálisan sokba kerül.. Vagy csináltass valami asztalossal ilyeneket.

Ha sorozatban tervezel ilyen képeket készíteni, talán a legjobb az lenne, ha te magad készítenéd a keretet is hozzá, arra még nem gondoltál? Pillanatok alatt megtanulható a dolog és a szükséges eszközök árát 2-3 elkészített keret behozza.. Képkeretezõnél irreálisan sokba kerül.. Vagy csináltass valami asztalossal ilyeneket.
Nekem van szerszámom, így én kis mennyiségben is magamnak csinálom. Egy felsõmaróval a keretlécet is meg tudod csinálni, hosszútávon így a legolcsóbb.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!