Találatok a következő kifejezésre: Szükségem lenne Féria (3 db)

A férje munkanélküli egy éve azóta nincs tb-je fizetve. Most szüksége lenne, hogy orvoshoz menjen, ha én az apehnél elkezdem fizetni e hótól a 6600-at akkor kap ellátást? Visszamenõleg nem tudjuk kifizetni, mert én is gyeden vagyok, vagy hogy van ez?

Legjobb válasz: Akkor is kap ellátást, ingyen, ha eddig nem fizette, csak szólni fognak, hogy gond van, menjen és intézze. Bemegy a NAV-hoz, és az elmaradt járulékot be kell fizetnie, de kérhet rá részletfizetést, illetve innentõl fizetnie kell havonta. De az ellátása nem függ attól, hogy nem fizetett, ne aggódj. (sürgõsségin dolgozom, és elmondom, tb-kártya és TAJ nélkül érkezõ beteg sem kap számlát, mert emiatt is mindig aggódnak. Mindenkit ingyen kötelesek vagyunk ellátni, és figyelmeztetni.)

Akkor is kap ellátást, ingyen, ha eddig nem fizette, csak szólni fognak, hogy gond van, menjen és intézze. Bemegy a NAV-hoz, és az elmaradt járulékot be kell fizetnie, de kérhet rá részletfizetést, illetve innentõl fizetnie kell havonta. De az ellátása nem függ attól, hogy nem fizetett, ne aggódj. (sürgõsségin dolgozom, és elmondom, tb-kártya és TAJ nélkül érkezõ beteg sem kap számlát, mert emiatt is mindig aggódnak. Mindenkit ingyen kötelesek vagyunk ellátni, és figyelmeztetni.)
# 4! igazad van, de ez csak a sürgõsségi betegellátásra vonatkozik! (az hogy a beteg elmegy a háziorvosához valamilyen panasszal, és a háziorvos megvizsgálja, az még belefér, de közben kötelessége figyelmezteti, hogy rendezze a biztosítási jogviszonyát, mert csak ennek rendezése után, utalhatja pl. térítésmentes szakvizsgálatokra. (labor, röntgen stb.)
Hát nem tudom, de a szakrendelõbe, ha érvényes TAJ nélkül megy valaki, csak térítéssel veheti igénybe a szolgáltatást.
Ha most elkezdenéd fizetni neki, akkor kapna ellátást Legjobb, ha bemész a NAV-hoz (ügyfélszolgálat)
Biztosítási jogviszony elõzetes igazolása nélkül igénybe vehetõ ellátások (alapcsomag) http://www.oep.hu/pls/portal/docs/PAGE/LAKOSSAG/OEPHULAK_EBE.. A társadalombiztosítás ellátásait nem lehet igénybe venni, ha a következõ élethelyzetek, körülmények következtében a biztosítási jogviszony szünetel. http://www.oep.hu/pls/portal/docs/PAGE/LAKOSSAG/OEPHULAK_EBE.. (6 /7. oldal) Forrás: http://www.oep.hu/portal/page?_pageid=34, 35161&_dad=portal&_..
nem csak a sürgõsségire vonatkozik, alaposabban olvasd el. A sürgõsségi mindenkinek jár, akkor is, ha nem tudod ellenõrizni a jogviszonyát, mert nem tudja a számot, kártya nincs nála, eszméletlen és iratok nélkül hozzák. Aki igazolja (vagy csak fejbõl mondja) a taj-t, és nem rendezett a jogviszonya, annak minden ellátás jár, egyetlen orvos sem küldheti el, nem sürgõs esetben sem. És beutaló is adható neki bárhova, ott is ellenõrizni fogják, ott is szólnak neki. Egyrészt ebben dolgozm, naponta száznál több beteggel, másrészt egyszer elvégeztem a tb-szakelõadói okj-t.
Én innét rendeltem http://Www.bonprix.hu Itt kaptam a legjobb áron 5-8.000, míg kismama boltban, c&a ban 10-12000
A newlook.com-on is nagyon sok kismama ruha van és elég olcsó, a posta 2-3 ezer forint, de ha többet rendelsz nagyon megéri. Korrekt cég, paypal-lal lehet fizetni.
Miskolcon a plazaba a c&a-ban vannak kismamanadragok olyan 5 ezer kornyeken. Nezz be szerintem.
Szia. Én a helyedben jófogáson vagy apródn néznék, ott mindig vannak fent jó kismama cuccok, és jó állapotúak meg az áruk is megfelelõ. De ha mindenképpen újat szeretnél..én tiszaúji vagyok, én az itteni kínainban vettem kismama nacit(persze nekem õszi-téli terhességem volt ezért hosszút farmert vettem)4500 ft-ért darabját.Nem tudom, hogy kismama felsõ meg nyári térdnaci van-e, mert azok nekem nem kellettek. 11 hetes fiú anyucija
A cemtrummal szemben a bamaban vannak kismamanadragok, 3-4 ezerért.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!