Találatok a következő kifejezésre: Szúrkál a nem vészes, de (6 db)

Szurkál a méhem, élesen, de nem vészes. Mitől lehet? Nemsokára tesztelek, úgy a hétvége felé. De félek, h. valami gond van.

A menstruációm júni 12-14. ig volt meg.

Legjobb válasz: Köszi, hogy válaszoltál! Igen, 10-e körül nem várom. Nem hiszem, h. produkálom csak úgy, mert kora reggel erre a szúrásra ébredtem fel. Akkor 2 másodpercenként szúrt. Most csak néha néha belenyilall. Köszönöm, próbálok addig várni. De ugye nem baj ez a szurás? Nincs baj?

A kérdező hozzászólása: Köszi, hogy válaszoltál! Igen, 10-e körül nem várom. Nem hiszem, h. produkálom csak úgy, mert kora reggel erre a szúrásra ébredtem fel. Akkor 2 másodpercenként szúrt. Most csak néha néha belenyilall. Köszönöm, próbálok addig várni. De ugye nem baj ez a szurás? Nincs baj?
Hány naposak a ciklusaid? Ha 28, akkor jövõhét keddre, 10-ére nem várod. Szerintem még korai a teszt. Én a helyedben csak a nemvárt után 1-2 nappal tesztelnék, reggeli vizeletbõl. A hasszurkálás lehet baba jele is, de produkálhatod is. Velem is megtörtént, nem is egyszer mire összejött a kis pocaklakó manóka. Sõt, ha még csak ennyi tünetet produkáltam volna...

10hetes kismama vagyok. Tegnap óta szurkál a hasam alja, nem vészes, de azért kellemetlen. Baj lehet?

Legjobb válasz: ilyenkor nyúlnak a méh tartóizmai is, lehet pl ez. ha csak néha beleszúr mint egy pici görcs, akkor próbálj magneb6-ot szedni, napi 2-3 x 1 db és fekvés. De ha erõs görcs, halvány-erõs vérzés, stb akkor irány a doki. Nem fáztál fel?

ilyenkor nyúlnak a méh tartóizmai is, lehet pl ez. ha csak néha beleszúr mint egy pici görcs, akkor próbálj magneb6-ot szedni, napi 2-3 x 1 db és fekvés. De ha erõs görcs, halvány-erõs vérzés, stb akkor irány a doki. Nem fáztál fel?
Ez tipikus kora terhességi tünet. Minden rendben. "Bajra" akkor kell gondolni, ha görcs vagy vérzés van, vagy Neked magas lázad. Legalábbis az én dokim szerint minden más "ráér" a következõ vizitig. Amúgy 3-at várom, és a hasszúrka az elején tényleg teljesen normális. Gratulálok a babához!
Na errõl gyorsan szokj le, ha nem akarsz 9 hónapot végigparázni! :o) Abból kell kiindulni, hogy a terhességnek vannak tünetei, ezért is "más-állapot", és a legtöbb olyan, ami kellemetlen, de nem jár eszetlen nagy fájdalommal, vagy ilyesmi. El kel fogadni, hogy ez idõ alatt az ember nem a "régi", hanem valami új, és hogy sokkal-sokkal-sokkal több a problémamentes terhesség, mint amikor valami gond van, csak a problémamentesekrõl nem cikkez senki... A természet jól kitalálta a dolgokat, úgyhogy bízz azok mûködésében! Hiszen azon se aggódsz, hogy mi van, ha leáll a szívem, mert nem áll az le csak úgy. 70-90 évet szoktak bírni... :o) A terhesség is egy olyan természetes folyamat, mint hogy ver a szíved. Csak ez most kezdõdött el... Szép várandósságot!
A kérdező hozzászólása: Nem hiszem hogy felfáztam, nem csip a vizelet, nincs folyásom, csak szurkál bal oldalon az alhasam.Nem tudom mi lehet ez.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen.Hát igen...ilyenkor szerintem mindenen aggódik a kismama.Hát remélem hogy nincs semmi gond.
Utolsó (elõttem szóló) válaszolónak én is ezennel megköszönöm!! Hasonlóan parázós vagyok, és teljesen igazad van!!! Tök jó!! Nyugalom és boldogság van!! :)
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen mindenkinek a válaszokat!Majd megpróbálok nem aggódni.De hát igazad van, nincs semmi probléma!

Szúrkál a hólyagomnál, nem vészes, de érzem. Ezt a baba is csinálhatja, vagy betegség?

Nem vettem amúgy semmit észre a vizeletemen, meg a véd?n?nél is rendben volt minden.

Legjobb válasz: nekem is szokott ott szurkodni,de tudomásom szerint nekem sincs semmi bajom... 24hetes kismama

nekem is szokott ott szurkodni, de tudomásom szerint nekem sincs semmi bajom... 24hetes kismama
Szia! Én most 21 hetes vagyok és nálam is van ilyen probléma. Én azt vettem észre hogy akkor szúrkál mikor pisilnem kell csak éppen nem érzem mert olyan testhelyzetben vagyok. Dokim azt mondta hogy ez normális mert tele a hólyag és ugye ott a baba is és már kevés a hely. Mikor elmegyek pisilni elmúlik.

Szúrkáló fájdalmat érzek (nem vészes) de nem elől, hanem a derekam felől. Ez furi nekem. Lehet terhesség jele? 3 napom van nemvártig a peteérés óta majd leszakad a mellem.

Bocs, hogy ide írtam, de itt biztos van tapasztalat.

Legjobb válasz: A szúrkálás jó jel és a cicifájdalom is. 3 nap múlva ha nem jön meg tesztelhetsz. 31 hetes kismama

A szúrkálás jó jel és a cicifájdalom is. 3 nap múlva ha nem jön meg tesztelhetsz. 31 hetes kismama
Igen, lehet. Nekem soha nem szúrt a derekam, aztán a beágyazódás környékén azt hittem, hogy nem birok kiegyenesedni tõle...és fájtak a melleim is. De majd csinálj tesztet, az mégiscsak biztosabb dolog.
A kérdező hozzászólása: Az normális, hogy a derekam felõl érzem a szúrkálást és nem elõrrõl?
Elöl van az a szúrkálás csak kisugárzik a vese tájékra:) Várom a teszt eredményét! 31 hetes km.

Korai terhesség esetén erős derék-illetve inkább a derék alatti lapos csontrész-fájdalma normális. Ugyanolyan mint meni előtt? A hasam is görcsöleg, szurkál, de az nem vészes. Vettem magne b6-ot és aludtam egyet, így jobb lett.4hetes vagyok.

Legjobb válasz: Nem akarlak megijeszteni, de az nem jó. Menj el orvoshoz! Én 2 babát ilyen elõjelekkel veszítettem el. De Isten adja, hogy nálad ne ez legyen a baj.

Nem akarlak megijeszteni, de az nem jó. Menj el orvoshoz! Én 2 babát ilyen elõjelekkel veszítettem el. De Isten adja, hogy nálad ne ez legyen a baj.

Második napja késik, a derekam majd leszakad, görcsölget, meg szurkál a hasam, de nem vészesen, a mellem már nem fáj és fehéres-átlátszó nyákos folyás van. Ez lehet terhesség jele? Ha igen mikor csináljak tesztet, ami már biztosra megmutatja?

Legjobb válasz: Szerintem ha már most csinálsz egyet, kimutatná hogy mi a helyzet, de a reggeli vizelet mindig biztosabb. Jó jel, hogy késik, bár a vizes folyás lehet menszi is. Szokott késni?

Szerintem ha már most csinálsz egyet, kimutatná hogy mi a helyzet, de a reggeli vizelet mindig biztosabb. Jó jel, hogy késik, bár a vizes folyás lehet menszi is. Szokott késni?
Az elmaradt vérzés felettébb gyanússá teszi a dolgot. Holnap reggel próbálkozhatsz teszttel.
A kérdező hozzászólása: A folyás nem vizes hanem eléggé sûrû, nem szokott késni mindig 27-28 napra jön.Mióta menstruálok max 2x fordult elõ hogy késett 2 napot.
A kérdező hozzászólása: nem korai még 2 nap késés után tesztelni?
Ezek a mai tesztek már a nemvárt napján is kimutatják. Így szerintem 2 nap késé után simán tesztelhetsz! Szorítok!
Nekem ezek a jelek mindig mensi elõtt 1 nappal vannak..Ne idegeskedj, inkább tesztelj
A kérdező hozzászólása: Terhes vagyok !!!!!!Köszi a válaszokat!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!