Találatok a következő kifejezésre: Szúrkál a nem (282 db)

11hetes vagyok. Normális az ha nem szúrkál a méhembe? Terhesség alatt szokott, nem? Vagy nem mindenkinél? Nekem a 6-7héten szúrkált, azóta semmi. Aggódom.

Legjobb válasz: Ne aggódj nekem is keveset szúrkál. Ha az utolsó ultrahangon minden jó volt akkor nincs baj.

Ne aggódj nekem is keveset szúrkál. Ha az utolsó ultrahangon minden jó volt akkor nincs baj.
Persze a szurkálás normális..nekem is szurkált sokáig:) ne aggódj.
Én 10 hetes vagyok. Az elsõ hetekben eléggé szúrkált, még meg is ilyedtem, de most már elég ritka.
11 hetes vagyok énis, és a szúrkálást már nem érzem. enyhe görcsöket néha igen. De azt mondják ez normális tágul a méh. Mikor voltál utoljára Ultrahangon?
Utoljára 6hetesen voltam.És 12hetesen hívtak vissza.

2 napja szúrkál a hasam alja elég erősen mindkét petefészkemnél, és az egész alhasamnál, mintha mindjárt megjönne.1, 5 hét a nem vártig. Beágyazódás lenne? Vagy más?

Legjobb válasz: a szurkála´s gyógyszer alatt is van, így abszolút nem feltétlen. nekem folyamatosan szurkál és most jött meg.

a szurkála´s gyógyszer alatt is van, így abszolút nem feltétlen. nekem folyamatosan szurkál és most jött meg.
A kérdező hozzászólása: Nem szedek semmit, babát szeretnénk!!! Köszi a választ!
Ha még másfél heted van a mensiig akkor még csak pár napja volt peteérésed, szóval nem valószínû, hogy ezek terhességi tünetek még. De minden lehet, másfél hét múlva kiderül.
Szia Lett babád?

3-4 napon keresztül szurkált a bal oldali petefészkem, és már nem szurkál vasárnap kéne elvileg megjönnie, lehet baba is?

Legjobb válasz: remélem ha babás vagy nem a petefészkedet érezted, mert a doki azt mondta, ha a petefészkem feszülne, akkor nem jó helyen történt a beágyazódás. Inkább remélem a méhed teteje szúrkált akkor jóllehet egy baba is ott.

remélem ha babás vagy nem a petefészkedet érezted, mert a doki azt mondta, ha a petefészkem feszülne, akkor nem jó helyen történt a beágyazódás. Inkább remélem a méhed teteje szúrkált akkor jóllehet egy baba is ott.
:-) Ma is nagyon összegyûltek a hasonló problémások. Nekem a 21-22-23. napokon fájt a hasam, majd ez tegnapra minimalizálódott, ma meg csak érzem, hogy ott van. Azt mondják okozhatja a fájdalmat a beágyazódás, meg pszichésen is fájhat, fõleg ha valaki ki is számolja, hogy mikor van a beágyazódás. Szerintem nekem pszichés alapon lehetett, mert minden olyan mint szokott, kivéve tán annyi, hogy 23. naptól van a mensi elõtti folyás, most meg a 24. napon vagyok és nem jelentkezett.


Az normális, ha az egyik petefészkembe jobban szúrkál ( egyáltalán nem erősen), mint a másikba? Az mitől múlik, vagy miért van?

Legjobb válasz: mármint nem mitõl múlik el,hanem mitõl múlik,hogy melyikbe szúrkál?

A kérdező hozzászólása: mármint nem mitõl múlik el, hanem mitõl múlik, hogy melyikbe szúrkál?
normális.Nekem is így szokott lenni, de, hogy mitõl függ az, hogy melyik szúrkál, vagy mikor múlik el nem tudom. 27 hetes kismama

Miért szurkál a szemérem csontom, ha nem vagyok terhes?

éles hasogató fájdalmat érzek néhány napja.

Legjobb válasz: Miért, a terheseknek szurkál? Lehet, hogy megütötted, elrepedt, stb...

Miért, a terheseknek szurkál? Lehet, hogy megütötted, elrepedt, stb...
A kérdező hozzászólása: igen a terheseknek :D nem ütöttem meg egyébként.

Ha nem szurkál a petefészkemnél, akkor nincs is peteérésem?

Ma vagyok a 15. napon.

Legjobb válasz: semmi köze a szurkálásnak a peteéréshez, vagy is ez nem egy tünet. mert nekem gyógyszer alatt is szurkált. söt mensi elött is. szóval ma kufircoljatok.

semmi köze a szurkálásnak a peteéréshez, vagy is ez nem egy tünet. mert nekem gyógyszer alatt is szurkált. söt mensi elött is. szóval ma kufircoljatok.
A nõk többségénél semmi érzékelhetõ jele nincs a peteérésnek. A tuti módszer a minél gyakoribb, akár mindennapos akció.
A kérdező hozzászólása: Valaki azt tanácsolta, hogy csak kétnaponta legyünk együtt a megfelelõ minõségû és mennyiségû spermiumok miatt.

12 hetes kismamák hogy vagytok? Nekem elég sokat szúrkál a hasam és fájdogál is de nem görcsöl, ez normális? Ti hogy vgytok ezzel?

Legjobb válasz: Szia,szerintem normális,legalábbis remélem:-))Nekem is sokat fájdogál ,szurkál a hasam,épp most is....Amúgy jól vagyok,várom a csütörtöki ultrahangot,remélem minden rendben lesz a Picivel!Neked megvolt már?

Szia, szerintem normális, legalábbis remélem:-))Nekem is sokat fájdogál , szurkál a hasam, épp most is....Amúgy jól vagyok, várom a csütörtöki ultrahangot, remélem minden rendben lesz a Picivel!Neked megvolt már?
Szia! Igen ez normális, ha elsõ terhességed akkor meg fõleg, a méhed ahogy tágul az okozza, vegyél be néha Magne B6-ot, az izomlazító, használni szokott! Nekem ez a második derhességem, az elsõnél nekem is mindig szurkált és fájdogált a hasam, most szinte semmi ilyen panaszom nincs.(Úgy látszik megegyzõdik az ember méhe egy terhesség után. :D ) Boldog babavárást! 13hetes kismama (+3éves kisfiú anyukája)
Szó szerint u.azt tudnám írni mint az 1.!!! Én is várom a csütörtököt és szurkál és fáj. De tuti normális ez! Érzem :)

Szurkál a köldökömnél. Ez lehet a bőr nyúlásától, mert eddig még volt köldököm, mármint befelé, de ma már annyira kisimult, h szinte eltűnt. Még az is lehet, h kifordul? Ezeket a szurkálásokat gondolom a baba nem érzi.31hetes km

Legjobb válasz: valószinüleg a bõröd nyúlik és azért szúrkál,nekem is csinálta pár héttel ezelõtt,a baba nem hiszem hogy érzi,õ azt sem fogja mikor kitámasztja majd magát és neked azzal "fájdalmat"okoz...:) 37 hetes kismami

valószinüleg a bõröd nyúlik és azért szúrkál, nekem is csinálta pár héttel ezelõtt, a baba nem hiszem hogy érzi, õ azt sem fogja mikor kitámasztja majd magát és neked azzal "fájdalmat"okoz...:) 37 hetes kismami
ugyanígy voltam én is annyira feszült meg szúrt fõleg egy-egy köhögésnél vagy hapcizásnál. De elmúlt 2-3 hét után. de nekem is ebben az idõszakban jelentkezett. A bõr ott a legvékonyabb és legérzékenyebb . 38 hetes km

17. nap volt a peteérésem, és ma vagyok a 23. napon. Ma és tegnap egész nap szurkált a bal oldali petefészkem. Ez lehet a beágyazódás? Tartok tőle hogy nem mert nekem nem a méhem szurkál hanem a petefészkem! Vagy ha beágyazódás akkor méhen kivül?

Legjobb válasz: szia biztos h akkor volt a peteérésed??? amúgy nekem is szokott szurkálni és nem voltam és vagyok terhes..de lehet bármitõl nem hiszem h baj lenne de majd kiderül mitõl van ne ilyedj meg szerintem semmi komoly..

szia biztos h akkor volt a peteérésed??? amúgy nekem is szokott szurkálni és nem voltam és vagyok terhes..de lehet bármitõl nem hiszem h baj lenne de majd kiderül mitõl van ne ilyedj meg szerintem semmi komoly..
A kérdező hozzászólása: igen, tuti 17. volt mert az ovu tesz is pozitív lett.

A nem várt mensi közeledtével erősödhet az alhasi szurkáló érzés, vagy ez már jel arra h tuti meg fog jönni? Eddig is fájt a hasam, most is tompa a fájdalom, csak gyakoribb.

Legjobb válasz: Nekem a 21.nap ota szurkal a hasam, altalaban a 24-25. napon szokott megjonni. Ma vagyok a 28. napon, es semmi. Ugyhogy nem biztos, hogy megjon :o)

Nekem a 21.nap ota szurkal a hasam, altalaban a 24-25. napon szokott megjonni. Ma vagyok a 28. napon, es semmi. Ugyhogy nem biztos, hogy megjon :o)
Utolsó válaszoló vagyok: mármint a mensi elõtt vagy után?
Nagyon gratulálok!!! :) Én ma vagyok a nem várt elõtt 4 nappal. Te mikor teszteltél?
De jó! Tiszta szívbõl GRATULÁLOK!!!! :) Nagyon vigyázz magatokra! Boldog babavárást és sok egészséget kívánok! :DDDD
Nagyon gratula. Vigyázz magadra.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat.Most csináltam tesztet és pozitív lett!Boldog vagyok és mindenkinek kívánom érezze ezt az érzést mihamarabb.
Az elso valaszolo vagyok: vasarnap tesztelek. Elobb nem merek.
Elképzelhetõ hogy baba, nekem is volt elõtte, aztán nem jött meg. Ha nem jön meg, rá 1-2 napra csinálj egy tesztet. Ha nem mutatja ki akkor várj még jó pár napot és tesztelj újra, mert ha terhes vagy, nem biztos hogy termelõdött elég hcg hormon a szervezetedben. Szorítok hogy ne jöjjön meg és legyen 2 csíkod, ha akartok babát! :)
Amikor terhes lettem (vártam hogy megjöjjön a mensi) nagyon nagyon szúrkált, azt hittem hogy meg fog jönni, de csak nem jött, jött helyette a gólya :) Simán lehet baba is :)
A kérdező hozzászólása: Mikor csinálsz tesztet?
A kérdező hozzászólása: 17-én volt peteérésem, a ciklusaim kb 33 naposak.Ma csináltam a tesztet.És boldog lettem!Szorítok mindenkinek!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!