Találatok a következő kifejezésre: Szúrkál a ez most mitől (6 db)

Szúrkál a petefészkem, ez most mitől lehet?

18-23-ig vannak a termékeny napjaim, mi 18.-án már belehúztunk és mára (még csak 21.-e van) er?s szúrást érzek a petefészkemben és fehér folyásom is van... Beágyazódáshoz még korai nem?

Legjobb válasz: Hát lehet, hogy sikerült összehoznitok egy édes picikát! Szorkolok!

Hát lehet, hogy sikerült összehoznitok egy édes picikát! Szorkolok!
Szia! Nekem is pont ugyan igy vannak a termékeny napjaim:DD! És én is ezt érzem mondjuk én a ciklus.hu néztem és 23-ra irta a peteérést! De én is érzem a petefészkemet szurkál és fehér folyásom is van:DD! Drukkolok neked!

3 napja mult el mensim, melleim duzzatak, kicsit kemények apró fehér mirigyek vannak rajta, tegnap megjön érzésem volt szurkál kicsit a hasam, émelyegtem is, vizes folyásom van, ez most mitől van?

http://ciklus.hu/images/diagramok/80951aa2084429b2fb10eb006d..

Legjobb válasz: Ha jól láttam, akkor leesett a hõd...az nem túl jó...

Ha jól láttam, akkor leesett a hõd...az nem túl jó...
Csinálsz tesztet? :) Már kimutatja! Drukk
Én minden peteérés után érzem. Kicsit soknak tartom hogy ez 2 hétig tart, de hát ez van:(
Hát ez jó kérdés, nekem is szokott ilyen lenni a mensi elõtt pár nappal, de csak azóta mióta szültem. Hátha jön valaki aki okosabb és tudja, hogy mitõl van.
A kérdező hozzászólása: Köszi. A kisfiam 15 hós már de igy még nem éreztem. Most már szeretnénk tesót és ezért is jobban figyelem magam és eddig minden ok volt, úgy értem tudtam napra pontosan mikor van a pém de pont ebbe a hónapban nem tudom mi ez.


Május 12-én volt peteérésem elötte is és akkor is és utána is voltam a párommal. Most iszom a palástfűteát is. Jövöhétre nem várom a menzit de most olyan érzéssem van hogy szurkál a bal oldalam. Ez mitől lehet?

Legjobb válasz: Szia! Nekem is szokott,de mégsem vagyok terhes.Persze lehet baba is. Ne görcsöljetek rajta,és összejön.So sikert.Egy öreg róka

Szia! Nekem is szokott, de mégsem vagyok terhes.Persze lehet baba is. Ne görcsöljetek rajta, és összejön.So sikert.Egy öreg róka
Szia!Nekem 15-én volt peteérésem és 29-re nem várom a menzim. Szerintem a szurkálás lehet a beágyazódástól is, úgyhogy nyugodj meg!

Mitől lehet ez? Ma egész nap fájt a hasam, nem görcsölt, hanem indult a két petefészektől, majd most estére megállt középen. Nem bírok kiegyenesedni, feküdni is csak felhúzott lábbal jó. Szurkál is. Olyan izomláz szerű az egész.

Lehet attól,hogy reggel hasmenésem volt,meg hánytam is és annyira gyötört az inger,hogy ha nem szorítom össze,akkor talán még be is pisilek.(Bocs a részletezésért)Akkor lett ilyen.Vagy a front is tehet róla?Csak nincs semmi baj.

Legjobb válasz: Hány hetes vagy?

Hány hetes vagy?
A kérdező hozzászólása: 16 hetes.Mikor megjött a nagy esõ, jobb lett.Meg most reggelre el is múlt.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! 5.-6. naptól érzem, korai lenne ovulációnak.
azért van mindez, mert most van peteérésed, ezek a termékeny napjaid.én ugyanígy vagyok most, a bal petefészkembe nyilallgat a fájdalom...
Ovuláció
A kérdező hozzászólása: És ma voltam UH-on, a jobb oldalon érik épp a petém és a balon fáj. Ciszta nem volt :) Bár még mindig nem tudom, mitõl fájdogál..


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!