Találatok a következő kifejezésre: Szúrkál a ez (315 db)

29 hetes vagyok és egy órája szúrkál a köldököm felett bal oldalt a hasam. Jelent ez valamit? Kell vele foglalkozni?

Egyáltalán nem elviselhetetlen.

Legjobb válasz: szia nekem is szúrkált pár hete én is itt kérdeztem meg és mindenki azt mondta hogy ez normális!24hkm

szia nekem is szúrkált pár hete én is itt kérdeztem meg és mindenki azt mondta hogy ez normális!24hkm

6. hétben járok. Néha szurkál a hasam. Főleg ha kinyújtòzom. Ez normális?

Legjobb válasz: Igen az :) én 8hetes vagyok, nekem is szurkál fõleg a fekvésbõl felülök vagy felállok, alakul át a benti baba világ ezért van ez :)

Igen az :) én 8hetes vagyok, nekem is szurkál fõleg a fekvésbõl felülök vagy felállok, alakul át a benti baba világ ezért van ez :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm! ! :) Gratulálok! :)
Persze, és fokozódhat is, fõleg tüsszentéskor, köhögéskor...és késõbb is így lesz. 26 hetes vagyok, de csak összegörnyedve merek tüsszenteni, mert be-beszúr :) nyújtózni már rég nem nyújtóztam, csak tagonként :) csak a lábam-csak a kezem, a kettõ együtt nagyon húz :) Kitartás! :) Gratulálok a babához! :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :) Én is gratulálok! :)

Ciklusom 21. napján vagyok, mindkét petefészkem szúrkál, 29 napos a ciklusom. Más tünetem nincs babát szeretnénk. Mensinél csak egyik petefészkem szúrkál. Milehet ez?

Legjobb válasz: Ugye nem komolyan kérdezted, hogy biztos-e? Szerinted ennyibõl megállapítható? De a szimptómák alapján az is lehet, ezért mondtam, hogy menj orvoshoz.

Ugye nem komolyan kérdezted, hogy biztos-e? Szerinted ennyibõl megállapítható? De a szimptómák alapján az is lehet, ezért mondtam, hogy menj orvoshoz.
Ciszta, irány a nõgyógyász.
Ez biztos ??? Nekem is szokott, de azóta amióta abortuszom volt.

Rendben van ez így? Folyamatosan szúrkál a hasam, hol a jobb, hol a bal oldalon.

Van,hogy éjszaka is felébredek,olyan,mint egy izomláz.Folyamatosan hányingerem van.

Legjobb válasz: ez teljesen rendben van, nekem is ilyen volt, de ez el fog mulni. sokszor énis felkeltem hogy szurkál itt ott a hasam. Nem tudom hanyadik héten mult el de hamarosan nem fogsz iylesmit érezni :-.)

ez teljesen rendben van, nekem is ilyen volt, de ez el fog mulni. sokszor énis felkeltem hogy szurkál itt ott a hasam. Nem tudom hanyadik héten mult el de hamarosan nem fogsz iylesmit érezni :-.)
Tágul a méhed, alakul a tested. Emiatt van a szurkálás. Ne aggódj, minden rendben a babával:-)! 22 hetes km
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!Ok lehet az is, hogy most hagytam abba az Utrogestan-t?

18 hetes vagyok, és ma éreztem először, hogy szúrkál a hasam alja baloldalt, és olyan nehéznek érzem magam. Ez mitől lehet? Tágul a méh?

Legjobb válasz: Nagy valószínûséggel arról van szó,hogy nõ a méhed. Ezek a szurkáló, nyilaló érzések valószínûleg végig fogják kísérni a terhességedet, de ez így szokottt lenni. Hogyha elviselhetetlen lenne a fájdalom azért kérdezz rá az orvosodnál. Boldog babavárást!

Nagy valószínûséggel arról van szó, hogy nõ a méhed. Ezek a szurkáló, nyilaló érzések valószínûleg végig fogják kísérni a terhességedet, de ez így szokottt lenni. Hogyha elviselhetetlen lenne a fájdalom azért kérdezz rá az orvosodnál. Boldog babavárást!

12 hetes kismamák hogy vagytok? Nekem elég sokat szúrkál a hasam és fájdogál is de nem görcsöl, ez normális? Ti hogy vgytok ezzel?

Legjobb válasz: Szia,szerintem normális,legalábbis remélem:-))Nekem is sokat fájdogál ,szurkál a hasam,épp most is....Amúgy jól vagyok,várom a csütörtöki ultrahangot,remélem minden rendben lesz a Picivel!Neked megvolt már?

Szia, szerintem normális, legalábbis remélem:-))Nekem is sokat fájdogál , szurkál a hasam, épp most is....Amúgy jól vagyok, várom a csütörtöki ultrahangot, remélem minden rendben lesz a Picivel!Neked megvolt már?
Szia! Igen ez normális, ha elsõ terhességed akkor meg fõleg, a méhed ahogy tágul az okozza, vegyél be néha Magne B6-ot, az izomlazító, használni szokott! Nekem ez a második derhességem, az elsõnél nekem is mindig szurkált és fájdogált a hasam, most szinte semmi ilyen panaszom nincs.(Úgy látszik megegyzõdik az ember méhe egy terhesség után. :D ) Boldog babavárást! 13hetes kismama (+3éves kisfiú anyukája)
Szó szerint u.azt tudnám írni mint az 1.!!! Én is várom a csütörtököt és szurkál és fáj. De tuti normális ez! Érzem :)

12 hetes, 4 napos kismama vagyok. Néha szúrkal a bal petefészkemnél. Mitől lehet ez? Bajt jelent?

Legjobb válasz: Szia! Sokaknak fájdogál a hasuk és szúrkál is mint amikor futásnál kifáradnak. Azt hallottam, hogy ez attól van, hogy a baba és a méhed is nõ, és a méh változásai, nem túl kellemes fájdalommal is járnak. Ha nem múlik akkor menj orvoshoz.

Szia! Sokaknak fájdogál a hasuk és szúrkál is mint amikor futásnál kifáradnak. Azt hallottam, hogy ez attól van, hogy a baba és a méhed is nõ, és a méh változásai, nem túl kellemes fájdalommal is járnak. Ha nem múlik akkor menj orvoshoz.
Szia! Azért fáj, mert tágul a méhed, hogy a növekvõ babócának, magzatvíznek, lepénynek helyt adjon és amiatt ez a kellemetlen érzés. De megnyugtatlak, hogy fogod még érezni egy pár hónapig.:) (26. hetes kismama)
Ezzel nem kell orvoshoz menned! Ez teljessen normális és fog az még jobban is fájdogálni. Nõ és dolgozik a méhed, nyúlnak a szalagok és ezeket mind érzed valamilyen formában. Én most vagyok 22 hetes, de az egyik oldalam szinte mindig szúr, vagy fáj egy kicsit, vagy fáj az egész alhasam, vagy bekeménykedik. Ezek nem elviselhetetlen fájások és normálisak. Nincsen semmi baj! Az orvosom azt mondta, akkor menjek ha vérzés van, vagy olyan hosszan tartó fájdalom, hogy már menni is alig tudok. Ne izgulj, inkább örülj, hogy dolgozik, növekszik benned valaki :) Gratulálok a babához!
A kérdező hozzászólása: koszonom a valszokat, megnyugodtam. Boldog babavarast Nektek is!
Szia, nekem is ezidõtájt szúrkált a bal petefészkemnél, meg a jobb oldalamon fájdogált, amikor mentem dokihoz megmutattam, megvizsgált, de nem talált semmit, mert nincs is semmi baj.Tényleg tágul, nõ odabent minden, ne aggódj:-) 14 hetes kismama

Babát akarunk, szurkál a hasam és a mellbimbóm érzékeny, szerintetek ez minek a jele? Mensié vagy terhességé? Egy hét a mensiig hosszú lessz.

Legjobb válasz: ugyan így kezdõdött pont 1 hónapja nekem is...szurkált a hasam és a mellbimbóm nagyon fájt...kb 5-6 nap volt még a mensimig aztán 1 napja kellett volna nem megjönnie és leteszteltem...tegnap voltam elõször dokinál és az ultrahangon szép kis szívdobogást hallhattunk ... 8 hetesnek mondott kb az orvos..szóval ez simán lehet az..nagyon szurkolok h sikerüljön és minden rendben legyen :)

ugyan így kezdõdött pont 1 hónapja nekem is...szurkált a hasam és a mellbimbóm nagyon fájt...kb 5-6 nap volt még a mensimig aztán 1 napja kellett volna nem megjönnie és leteszteltem...tegnap voltam elõször dokinál és az ultrahangon szép kis szívdobogást hallhattunk ... 8 hetesnek mondott kb az orvos..szóval ez simán lehet az..nagyon szurkolok h sikerüljön és minden rendben legyen :)
Ez bármelyik lehet. Még korai lenne bármit is mondani de ezek a Tünetek lehetnek ( de ne éld bele magad) a terhesség tünetei is. Szurkolok neked.
A kérdező hozzászólása: köszi -egy halvaszületés és egy vetélés után nagyon rám fér a szurkolás

Ma reggel teszteltem pozitívat. Viszont napok óta szurkál a hasam alja két oldalt a petefészkem de inkább jobb oldalon. Olyan mindjárt megjön érzés.16-án van a nemvárt napja. Más is érzett ilyeneket ilyen korán? Normális ez? Minden rendben van?

Szinte a peteérés óta szurkál ott lent.

Legjobb válasz: Nekem is szurkált, szintén a jobb oldalon, az elejétõl kb. a 14. hétig. Nekem más tünetem nem is volt, csak ez. Aztán hirtelen egyik napról a másikra elmúlt.

Nekem is szurkált, szintén a jobb oldalon, az elejétõl kb. a 14. hétig. Nekem más tünetem nem is volt, csak ez. Aztán hirtelen egyik napról a másikra elmúlt.
Én is idõ elõtt teszteltem, 3 nappal, délután, erõset. Teljesen beparáztam, hogy méhenkívüli, ráadásul ugyanazok voltak a tüneteim, mint neked. szerencsére minden rendben nálunk 10. hetes kismama Remélem nálatok is rendben van 2. baba nálunk is.
A kérdező hozzászólása: Jaj de jó!!!! Köszönöm a bíztatást! Reméljül nálunk is minden rendben lesz! :) Jó egészséget a babákhoz!
Szia! Ne aggódj, biztos nincs semmi baj. Nekem is szurkált a hasam és én is attól féltem, hogy méhen kívüli...fõleg amikor 1 napig barnás folyásom volt. Akkor rögtön rohantam dokihoz, aki azt mondta, hogy nincs baj..de persze nem nyugtatott meg, mert meg sem vizsgált meg semmi UH, az csak 2 hétre rá volt. Hála az égnek minden rendben volt és most folyton rugdos!!:) 22 hetes :)
A kérdező hozzászólása: Gratulálok! Én is úgy izgulok a szivem csak úgy kalapál mert örülök is meg izgulok egyben, hogy minden rendben legyen.
Szia, nekem is a peteérés óta szúrkált és cisztára gyanakodtam , mert volt nekem már olyanom, de a doki megnyugtatott a 6. héten, hogy már a szíve is dobog, magne b6-ot adott rá.

Normális ez? 3 napja szúrkál a bal oldali petefészkem.

Párommal babát szeretnénk.Eggyütt voltunk + ovu nap éjjelén,els? -nap reggelén,és azóta még vagy 2-szer.Ovum szept.9-én volt,vagyis akkor volt a + teszt.Azóta a bal petefészkem szúrkál.Normális állapot ez?Mit?l lehet?Peteérésem tuti volt,mert uh is kimutatta.Lehet hogy a párom mélyen behatolt?És még azt szeretném kérdezni,hogy ha ilyenkor szeretkeztünk,milyen nem? babának van nagyobb eélye???

Legjobb válasz: Szia! Honnan tudod, hogy a petefészked szurkál? Közel sem biztos, hogy az, lehet, hogy csak a beleid "rendezkednek" Ha túl mélyen belédhatol, akkor sem éri el a petefészked. Ez nem a Sims nevû játék, amiben ha este 9-kor, vagy újholdkor csinálsz babát, akkor tuti lesz a neme. Gondolj csak bele, a nem egy petéjû ikreknek is más a nemük, pedig 1szerre csinálták õket. Sok sikert a babához, remélem, hogy összejön.

Szia! Honnan tudod, hogy a petefészked szurkál? Közel sem biztos, hogy az, lehet, hogy csak a beleid "rendezkednek" Ha túl mélyen belédhatol, akkor sem éri el a petefészked. Ez nem a Sims nevû játék, amiben ha este 9-kor, vagy újholdkor csinálsz babát, akkor tuti lesz a neme. Gondolj csak bele, a nem egy petéjû ikreknek is más a nemük, pedig 1szerre csinálták õket. Sok sikert a babához, remélem, hogy összejön.
Pé elött 3-4 nap lány, pé elött lány v fiu, pé napján és utánna fiú. De ez nem 100%. Nem tudom mi lehet veled. De én is ebben a cipõben járok. Pé óta megjön érzésem van és néha jobb néha ball oldalt szúr de nagyon a petefészkem. Hirtelen jön belenyilal és elmúlik. majd megint. Pé után vagyok 4 nappal. Ha 9. -én volt + a teszt akkor még nem repedt meg a tüszõd csak 10-11.-én. A baágyazódás még nem lehet. Hõdet nem méred?
A kérdező hozzászólása: Nem mérem a hõmet, mert az csak utólagosan okosít fel.A + teszt utáni elsõ - tszt után van a tüszõrepedés, én ezt sok helyen olvastam már.Amúgy meg ha 9-én volt a + tesztem, 10-én - lett, akkor szerintem is fiúnak van nagyobb esélye, mert az ovulációkor szeretkeztünk, és az y kromoszóma gyorsabb... 9-én este, 10-én reggel este, éjjel is eggyütt voltunk.Szerintem elkaptuk a pillanatot, de még ma is ráerõsítünk:) Tudom, hogy még nem lehetséges a beágyazódás, kell neki pár nap.Terhességi tesztet is csak 22-e körül végzek, mert akkora NEM VÁROM. A bal mellbimbóm körül is érzékenyebb, nem tudom mitõl lehet.Remélem attól, hogy egy kissrác elérte a petémet. Köszi a válast , és szép napot!
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen. A beleimnek semmi bajuk sincsen.A bal oldali petefészkem szúrkál, azóta hogy az ovu tesz + lett. A baba nemérõl csak érdeklõdöm, hogy ilyenkor milyen nemû bébi foganhat.Sajnos ettõl még nem lettem okosabb...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!