Találatok a következő kifejezésre: Szúr a olyan mintha fel lennék (2 db)

Szúr a hasam, olyan mintha fel lennék fázva, rettentő fáradt vagyok, az egész napot végig tudnám aludni, minden marhaságon felkapom a vizet a másik pillanatban meg sírok. Terhes lehetek?

Sziasztok,nagyon régóta szeretnénk egy kisbabát, mivel a párom katona kulfoldon,keveset tudunk egyutt lenni,utoljára okt.14,15 voltunk egyutt, rá 9-napra megjott, az elso 2 nap meg volt rendesen a tobbi 4- napon csak olyan barna nem is tudom minek nevezzem -volt, még sosem volt ilyen ..Az utóbbi pár napban szúr a hasam,majd leszakad a derekam,szúr a méhem, mindem marhaságon elbogom magam,hangulatos vagyok, olyan érzésem van mintha meg akarna jonni, tanácstalan vagyok, nem értem..Kiló számra tudnék enni, foleg édességet-eddig is ettem de az utóbbi idoben még ki sem nyitom a szemem...Furán érzem magam, ez nem én vagyok,szomorú vagyok..lehet , hogy AZ vagyok?-vagy beképzelem mivel nagyon szeretném, kérlek írjatok...Ja , 31 -éves vagyok és tanácstalan...

Legjobb válasz: Szia.nekem irtál az elöbb valászt.rendesen jött meg a menstruáciod?Idöre?

Szia.nekem irtál az elöbb valászt.rendesen jött meg a menstruáciod?Idöre?
Szia! Én a helyedben már vettem volna egy tesztet. Szerintem lehetsz terhes a tüneteid megfelelnek ezeknek. Viszont velem is elõfordult már, hogy produkáltam a terhesség tüneteit annyira akartam már a babát és sajnos még sem voltam várandos.
ez a szimulálás már nekem is nagyon megy.nekem nem szur a hasam de fáradtabb vagyok most én is mint szoktam lenni.Kedden megyek dokihoz.
Azt írtad az elsõ két napban megvolt rendesen. Szerintem nem vagy terhes. Persze lehet hogy kivétel vagy! Az a "rá 9 napra megjött", akkor jött meg amikor meg kellett volna jönnie? De remélem tévedek, és mégis terhes vagy! Kívánom hogy az legyél! Én a helyedben vennék tesztet. A tesztek (pl Gabriel) kb. 3 nap múlva a beágyazódás után kimutatja a terhességet (valakinél nem, vannak különbözõ esetek, de ritka). A beágyazódás 7-10 nap. Így szerintem mutatnia kell már nálad, ha megfogant a pocidban a babóca! Minden jót!
hát hosszu történet.25.-én reggel kezdödött megjött reggel, de sajnos dél körül történt velem egy kis baleset levágtam az ujjam sikeresen és etttöl egy kicsit más lett minden aznap beleértve a menzimet is addaig minden oké volt de péntek ota csak barnás "pecsétek" vanak és már nagyon ideges vagyok.különben velem is ez a baj HOGY ANNYIRA AKAROM!!!Ezért kérdeztem hogy az idegeskedés mennyiben befolyásolja a menzit?
Tesztet vettél? elözö kérdéses!!DINA
tudom nem mondok okosságot de muszáj türelesebbnek lennünk baromi nehéz lehet hogy azért is más a közérzeted mert tul stresszeled magad.Állitolag az elsö nehéz.(lelkileg)!!
NYNA!A stressz az elrontoja mindennek nem tudod lefoglalni magad valami mással azért néha ne mindig csak a pici járjon a fejedbe.(tudom nagyon nehéz).azt mondta az orvosom hogy nyugalom kell és ne várjam annyira mert annál jobban nem fog jönni.

39 hetesen (egy ujjnyira nyitva) ha bekeményedik a hasam mindig pisilnem kell, de ezek úgy jönnek rám mintha fel lennék fázva, pedig nem vagyok, csak olyan érzés. Fáj és szúr, és csak egy pár csepp jön. Mitől van ez?

Ja és egyébként is kemény mindig pisilés után!Leszállt volna a méhem és nyomja?A hasamon nem látszik hohy lejjebb lenne.

Legjobb válasz: Nekem is hasonló érzeésem van (40 hetes vagyok), de én úgy érzem, mintha a hüvelyemnek izomláza lenne, és sokszor olyan kényelmetlen, hogy sok ülés után menni alig bírok, és még nem szállt le a méhem, nem a baba nyomja, valszínûleg tágul a medence. Te esetedben az is lehet, hogy a baba, de azt éreznéd, hogy lejjebb megy, hasad fölé fér az öklöd, és nem nyom már fent. Nem biztos, hogy te észreveszed magadon, mármint kívûlrõl, inkább érzed :) Neked nincs néha izomlázszerû érzésed ott lent? puszi

Nekem is hasonló érzeésem van (40 hetes vagyok), de én úgy érzem, mintha a hüvelyemnek izomláza lenne, és sokszor olyan kényelmetlen, hogy sok ülés után menni alig bírok, és még nem szállt le a méhem, nem a baba nyomja, valszínûleg tágul a medence. Te esetedben az is lehet, hogy a baba, de azt éreznéd, hogy lejjebb megy, hasad fölé fér az öklöd, és nem nyom már fent. Nem biztos, hogy te észreveszed magadon, mármint kívûlrõl, inkább érzed :) Neked nincs néha izomlázszerû érzésed ott lent? puszi
A kérdező hozzászólása: Szia!De igen szokott olyan ézésem lenni, de gyakrabban inkább olyan mint mikor a tampon ki akar csúszni és érzed.Meg mintha a hüvelyembe nyilalgatna bele, de nem is tudom pontosan.Fönt eddig se nyomott a babucim, ezért is nem tudom hogy mi van.De én már nagyon szeretném ha meglenne!!!
A nyilalgatást azt biztosan a baba okozza :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!