Találatok a következő kifejezésre: Szúr a olyan mintha (51 db)

Nekem nem olyan érzésem van hogy mindjárt megjön, hanem inkább szur, vagyis olyan mintha éreznem, hogy ott a petefészkem. lehet ez terhesség? ma kéne megjönnie.

Legjobb válasz: meg kellene jönnie, vagy nem szeretnéd? Hát ez lehet mensisi érzés is. lehet megjön, de lehet nem, tehát 50-50% esélyed van a babára.

meg kellene jönnie, vagy nem szeretnéd? Hát ez lehet mensisi érzés is. lehet megjön, de lehet nem, tehát 50-50% esélyed van a babára.
A kérdező hozzászólása: nem kéne jönnie.remélem nem is jön.a melleim is olyan furcsán fájnak.
Szerintem is 50-50%. Várj egy pár napot és tesztelj, akkor már biztosabb az eredmény!

MItől lehet? 3 hete nyaraltunk és amióta hazaérkeztünk hüvelyproblémáim vannak. A külső szeméremajkaknál égő, viszkető érzést észleltem, majd a hüvelybemenetnél szúró érzés, olyan mintha herpesz lenne.

1 hétig használtam Gynoflour tablettát, semmi eredmény.

Legjobb válasz: A sima hüvelygomba kezelés engem is éget, gondolom nálad is ez van. Azért éget mert fertõtlenít.Biztosan elfog múlni, használd amiket a doki felírt és légy türelemmel.ja és no sex Énis minden szartól begyulladok, strand, wc, elég érzékeny vagyok odalent. Kitartás.

A sima hüvelygomba kezelés engem is éget, gondolom nálad is ez van. Azért éget mert fertõtlenít.Biztosan elfog múlni, használd amiket a doki felírt és légy türelemmel.ja és no sex Énis minden szartól begyulladok, strand, wc, elég érzékeny vagyok odalent. Kitartás.
Hát, pedig a dokinál jobbat én se tudok tanácsolni. Mikor én összeszedtem egy gombát és kezelés alatt voltam, akkor engem szinte a sima csapvíz is égetett.
éncsak annyit akarok mondani, hogyha jódozol, akkor utána mindenképp hazsnálj tejsav tablettát, ami visszaállítja a hüvelyed PH-ját, mert a jód az mindent kiírt, aztis aminek ottkell lennie. persze magától újratermelõdik, de az több idõbe telik, addig pedig nagyon nagyon fogékony vagy arra h bármi mást elkapj, ha nincs a hüvelyednek természetes védekezõrendszere, mert a jód kiírtotta.
Ugyanezzel a problémával küszködök én is. Kétszer voltam dokinál, antibiotikum, hüvelykúp, krém a viszketésre. Nem múlt el. Úgyhogy most próbálkozok otthon: natúr élõflórás joghurttal néha kiöblítem a hüvelyemet, hogy a gombák mellett jó bacik is legyenek. Rengeteg élõflórás joghurtot/kefírt eszek. Olvastam, mit nem ildomos ilyenkor enni, és ahhoz tartom magam. (pl szõlõ, sajt, cukrok, gyümölcsök a gyümicukrok miatt). Gyulladásgátló kamillateát és sok fokhagymát. Az is jó gombaölõszer. Talán valamivel jobb lett. Ezt csinálom egy ideig, hogy a normális flórám beálljon, majd néhány nap/hét múlva visszamegyek a dokihoz. Sok sikert.
elõzõ író vagyok: szóval igyál kamilla teát, egyél hagymát :)
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek a bíztatást is meg a tanácsokat is! Próbálom betartani õket. Üdv Nektek!

Szerintetek mitõl lehet az, hogy szúr az egész hasam? Tegnap este kezdõdött! Olyan mintha tele lennék gázzal! Sikerült is kiadni a gázt, de még mindig szúr!

Ha állok akkor nem, ha ülök akkor igen! Egyik oldalt sem tudok feküdni, csak hanyatt! De hanyatt meg nem lehet!Kérlek ne nevessetek ki,ez nem vicces! 30 hkm

Legjobb válasz: Hány hetes vagy? Nekem is volt ilyen többször is. Fõleg, ha kitakaróztam éjjel... Volt, hogy aludni se bírtam, annyira szúrt, nekem is mindkét oldalamra fekvéskor, de én hanyatt sem bírtam.

Hány hetes vagy? Nekem is volt ilyen többször is. Fõleg, ha kitakaróztam éjjel... Volt, hogy aludni se bírtam, annyira szúrt, nekem is mindkét oldalamra fekvéskor, de én hanyatt sem bírtam.

Gyakran fáj úgy a hasam, mint amikor menstruációs görcseim vannak, csak picit tompábban. Néha meg olyan, mintha ilyen szúró-nyomó fájdalom lenne a hasam valamelyik oldalán. Hülyén hangzik, de olyan, mintha fájna a petefészkem. Ez mi lehet?

Legjobb válasz: nekem a menzesz elõtt egy héttel szoktak ilyen görcseim jelentkezni. Neked nem mostanában fog megjönni? vagy az olyan érzés "mintha megjönne" utalhat terhességre is.

nekem a menzesz elõtt egy héttel szoktak ilyen görcseim jelentkezni. Neked nem mostanában fog megjönni? vagy az olyan érzés "mintha megjönne" utalhat terhességre is.
A kérdező hozzászólása: másfél hét múlva kell megjönnie, mindig szoktak ilyen fjdalmaim lenni, azt hittem ez valamilyen betegség elõszele.. egyszer már csapott be ez az érzés, mert késett a menszeszem, aztán lett egy pozitív tesztem, amit két negatív követett, aztán a végén kiderült, hogy valóban nem vagyok terhes. kösz a választ:-)

24+2 napos terhes vagyok, és hát fájdogál a hasam alja, meg néha olyan mintha feszülne, és egy kicsit szúr. Ez normális?

Legjobb válasz: Ha nem fáj nagyon akkor normális:) Vegyél be magnéziumot. 30hkm.

Ha nem fáj nagyon akkor normális:) Vegyél be magnéziumot. 30hkm.
normális, nyúlnak a méhtartó szalagok, ez így lesz szülésig, a baba és tartozékai is egyre nehezebb amíg nincs vrzés vagy elviselhetetlen fájdalom, addig minden normális
A kérdező hozzászólása: hála istennek nem fáj nagyon , csak olyan kellemetlen érzés. egész nap jelen volt, vérzés sincs.
A kérdező hozzászólása: a babám ma nagyon is aktív :) lehet hogy a fészkelõdés is közre játszik :)
Szia. Azért magnéziumot szedj minden nap, mert ilyen idõs terhességnél már elõjöhet a keményedés és a menzesz szerû görcs, ami viszont nem jó!!!Nekem 22 hetes korom óta megvannak ezek, és szednem is kell rá a magnéziumot..(én magnerotot szedek és nagyon jó). 30+3 hkm
Nekem is végigkísérte a terhességet hasonló (ha mozgásban voltam, mentem, akkor fájt a hasam alja- alig bírtam menni miatta), de nem emlékszem, hanyadik héttõl. Keményedéseim szinte soha nem is voltak (szülni nem is tudtam mellesleg, méhem alakjából kifolyólag). Én Magnesii Citricit kaptam rá az orvostól, de igazság szerint az se igen segített :(

Olyan mintha a bőröm megégett volna néhol olyan szúró irritáló érzést érzek a hasamon, ez mi?

26 hetes vagyok és néha ha hozzáérek a pocimhoz ezt érzem és egy pillanat alatt el is múlik. A baba lehet az?

Legjobb válasz: a börödet érzed? mert akkor ahogy feszül és mégbhideg van kiszárad nagyon. ha kell napi 2x is kend be sima testáplolóval.

a börödet érzed? mert akkor ahogy feszül és mégbhideg van kiszárad nagyon. ha kell napi 2x is kend be sima testáplolóval.
A kérdező hozzászólása: Szia lehet hogy igazad van most már többször kenem a pocim és nem érzem mostanában. Köszi a válaszodat!:-)

A szobám falán foltok vannak, olyan mintha vizes lenne, de nem vizes, lehet hogy penész, de nem is pöttyökben szürke!?

Penész lenne? Hónapok óta nem múlik, igaz nem is terjed. Alul a fal alján ilyen, elvettem két neilon zacskót és mögötte ilyen.Mi lehet ez.

Legjobb válasz: valószínûleg penész, annak is van ezer "arculata"

valószínûleg penész, annak is van ezer "arculata"
Penész festékboltokban lehet kapni rá oldószert szépen leviszi

Az egyik Plattim erőtlennek tűnik. A szűrő körül lebeg egész nap, de olyan nem tudna magasabbra emelkedni. Olyan mintha nem erőtlen lenne a felemelkedéshez. Mi lehet a baja? Köszönöm a segítséget előre is!

Legjobb válasz: Ennyibõl tényleg csak azt lehet tudni, hogy erõtlen valamitõl. Figyeld a többit, nincsenek e valamilyen tüneteik. Ha igen, akkor ellenõrizd a tartási körülményeket.

Ennyibõl tényleg csak azt lehet tudni, hogy erõtlen valamitõl. Figyeld a többit, nincsenek e valamilyen tüneteik. Ha igen, akkor ellenõrizd a tartási körülményeket.
A kérdező hozzászólása: A többi jól van. Ez 2 hét alatt a harmadik Plattim.ugyanezek a tünetek voltak a többinél is.és csak Plattiknál van ez a jelenség.
Akkor a többi sincs jól, mert ez visszatérõ probléma, és sorozatos elhullás. Nem csak egy gyengébb egyed. Az, hogy csak a plattikkal van ilyen gond nem azt jeleni, hogy akkor a többi jól érzi magát, hanem azt, hogy a plattik a legérzékenyebbek. ...valamire. Szûrés, vízminõség, ilyesmi rendben van? Nézz utána az optimális tartási körülményeinek, és etess minõségi kajával. Egyelõre ennyit tudok tanácsolni. Ha nem oldódik meg a probléma, egy aktív szenes szûrést kúra szerûen egy hétre lehetne csinálni.
A kérdező hozzászólása: Eheim 2010-es szûrõ 60 literes akváriumban.az eleséget megbizható helyrõl szerzem/legalábbis évek óta õ hozzájuk járok/. 11 hal van guppik és plattik/lehet, hogy ez sok így. egy külsõ szûrõ jobb lenne?
Ennyit el kell bírnia a szûrõnek. Ritkán mosd ki a szivacsot, és akkor se teljesen. És végezd a részleges vízcseréket hetente. Fõzzél nekik zöldségeket, az az alapvetõ kajájuk. Meg egy kis fagyasztott halkaja.
A kérdező hozzászólása: Próbáltam már salátát adni, cukkinit, de nem ették.

Fáj a mellkasom. Kb 2 hónapja kezdődött. Egyszer olyan mintha egy szíjjal szorítanák össze, máskor a lapockám alatt szúr, de többnyire a bal oldalamon a mellizmom alatt. Sokszor a nyakam is merev. Mi lehet az oka és mit tehetek ellene?

Ha jobb és a bal oldali mellizmomat nyomkodom, a bordáim közé is egy kicsit, akkor a bal nagyon fáj, a jobb csak kellemetlen. Iszok magnéziumot,kálciumot, szedek bérescseppet. Van amikor kisebb pattogást érzek.A mandulámmal régóta problémám van, bár mostanában már nem lezs olyan gyulladt. Lehet, hogy folyamatos gyulladásban van és ettől van a mellkasi fájdalom?

Legjobb válasz: a mellkasi fájdalom oka nem biztos, hogy mellkasi probléma. a gerinc, hát ill lapocka tájról gyakran a fájdalomérzet a mellkasra irányul. Nekem a gerincemnél volt egy ideg, vagy ízület becsípõdve és a fájdalmat a teljes bal mellkasomon éreztem. olyan 3-4 hét után szûnt csak meg a fájdalom. ne nyomkodd nem szabad... esetleg lehet ágy vagy hasonló miatt, cserélj matracot.

a mellkasi fájdalom oka nem biztos, hogy mellkasi probléma. a gerinc, hát ill lapocka tájról gyakran a fájdalomérzet a mellkasra irányul. Nekem a gerincemnél volt egy ideg, vagy ízület becsípõdve és a fájdalmat a teljes bal mellkasomon éreztem. olyan 3-4 hét után szûnt csak meg a fájdalom. ne nyomkodd nem szabad... esetleg lehet ágy vagy hasonló miatt, cserélj matracot.

Gyakori derékfájás mitől lehet? Hol középen, hol jobb oldalon fáj mintha a vesém fájna, néha olyan húzó fájdalom. És szúr a hasam is alul. Mitől lehet?

Sokat lépcs?zök,emelek lehet ett?l?Vagy mi okozhatja?

Legjobb válasz: Nekem is ilyen problémám van. Nem lehet hogy felfáztál?

Nekem is ilyen problémám van. Nem lehet hogy felfáztál?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!