Találatok a következő kifejezésre: Szúr a olyan (226 db)

Mit csináltok ha szúr a szívetek? Mert nekem van olyan hogy elkezd szúrni és nemtudok akkor csinálni semmit. Ez mitől van hogy "szúr"? Mit lehet ellene tenni?

Legjobb válasz: V vérnyomás probléma sok esetben. De én pl rossz levegõvételnek hívom. Mikor úgy 10percig szúr nyilal. olyankor minél kevesebb levegõt veszek mint általában. És lassabban is kicsiket. Utána hírtelen 1nagyot és elmúlik 18/F

V vérnyomás probléma sok esetben. De én pl rossz levegõvételnek hívom. Mikor úgy 10percig szúr nyilal. olyankor minél kevesebb levegõt veszek mint általában. És lassabban is kicsiket. Utána hírtelen 1nagyot és elmúlik 18/F
Elmenni kardiológushoz. Nekem például túl szapora a pulzusom (ébredéskor 100+) és vashiány miatt szúr (rásegít még a lépcsõzés, stressz és a hirtelen mozdulatok). Hangsúlyozom: számomra. Azt, hogy neked miért szúr az orvos tudja megmondani, illetve itt lehet találgatni, de aztán vagy bejön vagy nem és nem mókás érzés, amikor fáj. Mindenesetre könnyebb tippelni, ha tudjuk, hogy milyen helyzetekben fáj fõként, milyen vérnyomás életmód stb. mellett.
A kérdező hozzászólása: Köszi majd kipróbálom am én, hátha segít mert ez már nagyon rossz. am én 17/L :D
A kérdező hozzászólása: Köszi 22:40. Hát hogy ha nem múlik el . akkor elmegyek kardiológushoz.

Létezik olyan, h vki nem szurja a nyelvpiercinget, hanem lövi?

Legjobb válasz: Nyelvet csak szúrnak,és más testrészeken is csak szúrnak.

Nyelvet csak szúrnak, és más testrészeken is csak szúrnak.
áá azt fülön kívül más testrészen nem igen alkalmazzák.de már az orr-nál is inkább tûvel kéne szúrni.
áááááá ez hülyeség. mivel lõné?:) csak sztem rossz szót használt, vagy tapasztalatlan akitõl hallottad.
A kérdező hozzászólása: csak mint pl az orrpiercinget, azzal a kis pisztolyszerûséggel :)
Jah, létezik. Jó nagy hülyeség. Fülön kívül semmit sem szabadna lövetni. Bár én még azt is szúrattam.


Volt már olyan valakinél, hogy beágyazódáskor szúrt a petefészke? Szeretkezéskor is fájt jobb oldalon! Én úgy gondolom, hogy 7 napja volt pém, akkor volt tojásfehérjés folyásom.

Legjobb válasz: bocs az offért dez ez engem is érdekelne.. péé ota fáj a bal oldalam szúr szeretkezés közben is. miklor egyszer ilyenem volt akkor gyulladt volt, de msot nincs mert nem ugy fáj...

bocs az offért dez ez engem is érdekelne.. péé ota fáj a bal oldalam szúr szeretkezés közben is. miklor egyszer ilyenem volt akkor gyulladt volt, de msot nincs mert nem ugy fáj...
A kérdező hozzászólása: Én is nagyon kíváncsi vagyok, hogy ez mitõl lehet?!Pénteken megyek nõdokihoz, de azért jó lenne, ha addig valamit megtudhatnék, vagy legalább tippet kapnék.Örülnék, ha ez beágyazódás jele lenne!
Nem akarlak ijesztgetni, de a gyulladás jele a valószínû.Legalábbis a gyulladás tünete a szúró fájdalom.Én gyakran érzem.Nem elhanyagolható mert medöséget is okozhat, vagy céhenkívüliség terhességet.Nekem mind kettõben van és volt részem.Méhen kivüli terhesség esetén is ott fáj ahol a pete beágyazódott, de az állandó nem szûnõ fájdalom.
A kérdező hozzászólása: Holnap megyek orvoshoz, tegnap éjjel ügyeleten voltunk, mert szeretkezés után annyira begörcsöltem, hogy nem tudtam felállni sem!Bunko volt a doktornõ, de megnézte a vizeletemet, azt mondta neg., és a beleim is renben vannak, úgyhogy menjek nõgyógyászhoz. Szerinte a peteéréshez van köze, de szerintem ez ahhoz durva fájdalom volt. Nagyon remélem, hogy nincs komoly baj.Amúgy már nem nagyon fáj, de egy kicsit még érzem! Elsõ!!!! Veled mi újság?Jól vagy? Köszönöm, hogy írtál!
A kérdező hozzászólása: Kedves elsõ válaszoló!Veled mi újság?Tudsz már valamit?

Mi bajom lehet ha szúr a hasam? Néha olyan érzésem van mint amikor görcsölök néha meg csak szúúr...

Legjobb válasz: Szerintem el kellene mennie, a háziorvosához! Ahhoz, hogy bármit mondani lehessen, jóval többet kellene tudni, Pl: Mióta áll fent a probléma, milyen gyakorisággal jelentkezik, tompa fájdalom gyakoribb vagy a szúró? stb...? rengeteg betegség létezik amitõl lehet hasi fájdalom pl: vakbélgyulladás stb... De akár ételmérgezés is lehet, tehát egy alaposabb kivizsgálás mindenképpen javasolt. Dr.Bóday László

Szerintem el kellene mennie, a háziorvosához! Ahhoz, hogy bármit mondani lehessen, jóval többet kellene tudni, Pl: Mióta áll fent a probléma, milyen gyakorisággal jelentkezik, tompa fájdalom gyakoribb vagy a szúró? stb...? rengeteg betegség létezik amitõl lehet hasi fájdalom pl: vakbélgyulladás stb... De akár ételmérgezés is lehet, tehát egy alaposabb kivizsgálás mindenképpen javasolt. Dr.Bóday László

2 napja szúr a bal bordám alatt belül a szívem környékén ( nem a májamnál) néha olyan mozgásra vagy a levegőt ha kifújom mitől lehet ez?

elég zavaró kicsit rossz a közérzetem tőle de amúgy "el vagyok" vele

Legjobb válasz: Bordaközi ideg fájhat ilyen szúró jelleggel, ami légzéssel változik. Nincs rossz tartásod, gerincferdülésed? nyújtó gyakorlatok végzése segíthet illetve a rendszeres hátúszás. / a máj jobb oldalon van, a bal bordaív alatt tömör szervünkként a lép helyezkedik el/

Bordaközi ideg fájhat ilyen szúró jelleggel, ami légzéssel változik. Nincs rossz tartásod, gerincferdülésed? nyújtó gyakorlatok végzése segíthet illetve a rendszeres hátúszás. / a máj jobb oldalon van, a bal bordaív alatt tömör szervünkként a lép helyezkedik el/
Például bordaközi izmaid görcse. (csak egy megjegyzés: a májad jobb oldalon van ;))
szerintem csak beszorult a levegõ. Akár hetekig is eltarthat amig elmulik. Nekem volt ilyen, igaz akkor hátul fájt. Kb 6 hét volt mire elmult. Édesapán orvos ö mondta már az elején hogy akátr 1-2 hónapig is tarthat. Mindenesetre nem ártana megkérdezned a körzetit, de mivel légzésre van igy valószonüleg ez lesz a gond.
A kérdező hozzászólása: A májjal akkor nagyot tévedtem... Viszont tornáztam és még mindig enyhén szúr és azt vettem észre ha kihúzom magam akkor jobb. És azt vettem észre hogy a hónaaljamtól a kulcscsontom alatti rész ha megnyomom fáj úgy mint amikor "izomlázunk" van. Tbc-s vagyok és eléggé aggódom hogy nem-e ehhez van köze ' éve mérgezem magam a gyógyszerekkel de azzal nyugtatom magam hogy azt mondják a tüdõ nem fájhat Szóvl nem tudom várok még egy kicsit aztán ha nem múlik vagy rosszabb lesz elmegyek az ügyeletre Köszönöm

A szűrőmön van egy csusztatható gomb elöl. Aquel pat-mini. Az valami szabályzó? Ha letolom nem nyomja annyira a vizet, ha fel akkor jobban fodrozza. Ha leveszem minimumra, akkor nem is szűri a vizet olyan hatékonyan mint ha maxra lenne téve?

Legjobb válasz: A szivacs mérete nem változik, tehát szûr, csak ha letekered annyira, hogy már ne fordozza a vízfelszínt, akkor a vized könnyebben berothad, és nem is kerül elég oxigén a vízbe. A halak gyorsabban fogják venni a levegõt, majd elkezdenek fulladozni.

A szivacs mérete nem változik, tehát szûr, csak ha letekered annyira, hogy már ne fordozza a vízfelszínt, akkor a vized könnyebben berothad, és nem is kerül elég oxigén a vízbe. A halak gyorsabban fogják venni a levegõt, majd elkezdenek fulladozni.
A kérdező hozzászólása: azt hittem hogy akkor nem nyomja annyira a vizet ott ki a fuvókán akkor nem is szûr ugy.
Hát attól függ hogy eljut e a kosz a szûrõig, vagy sem. Ha kisebb a sodrás, akkor nehezebben jut el, az biztos.

Nekem nem olyan érzésem van hogy mindjárt megjön, hanem inkább szur, vagyis olyan mintha éreznem, hogy ott a petefészkem. lehet ez terhesség? ma kéne megjönnie.

Legjobb válasz: meg kellene jönnie, vagy nem szeretnéd? Hát ez lehet mensisi érzés is. lehet megjön, de lehet nem, tehát 50-50% esélyed van a babára.

meg kellene jönnie, vagy nem szeretnéd? Hát ez lehet mensisi érzés is. lehet megjön, de lehet nem, tehát 50-50% esélyed van a babára.
A kérdező hozzászólása: nem kéne jönnie.remélem nem is jön.a melleim is olyan furcsán fájnak.
Szerintem is 50-50%. Várj egy pár napot és tesztelj, akkor már biztosabb az eredmény!

Szúr a bal oldalam ha egyenesen állok. Ez mitől lehet? A fájdalom 10-es skálán olyan 6-os, és 15 éves lány vagyok? ! és értelmes válaszokat légyszíves ne olyat, hogy nem vagyok orvos stb.

Lázam nincs Hányingerem, hasmenésem nincs Közérzetem sem rossz és sápadt sem vagyok

Legjobb válasz: A lépeddel is lehet baj, de biztosat csak orvos mondhat! Hasi ultrahangra kéne menned.

A lépeddel is lehet baj, de biztosat csak orvos mondhat! Hasi ultrahangra kéne menned.
A kérdező hozzászólása: Értem, azért köszi ;)

Cerazette szedése mellett volt már olyan, akinek megjött? Vagy szúrt a petefészke?

2 és fél hete szedem, 10 hete szültem. Ma reggel elkezdett szúrni a petefészkemnél, és elég kellemetlen. Mintha tüsz?repedés lenne, vagy nem is tudom.. Járt már így valaki? Vagy inkább menjek vissza a dokihoz? a 6 hetes kontroll alkalmával mindent rendben talált.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!