Találatok a következő kifejezésre: Szívesen foglalkoznék emberekkel, (2 db)

Szívesen foglalkoznék kábítószerfüggő emberekkel, illetve akik öngyilkosságot kíséreltek már meg. Beszélgetnék, lelki támaszt nyújthatnék nekik. Kell ehhez valamilyen végzettség? Hol lenne ilyen emberekre szükség?

Pl. alapítványok..

Legjobb válasz: Fel kell hívni olyan alapítványt, egyesületet, szolgálatot, ahol ilyen emberekkel foglalkoznak, ott érdeklõdni kell arról, hogy mikor lesz lehetõség önkéntesek képzésére. A képzés kb. egy éves idõtartamú, elég komoly és idegõrlõ, de ha komolyan gondolod, akkor végig tudod csinálni. Általában térítésmentesek ezek a képzések, és a végén az adott szervezet önkéntesei sorába léphetsz.

Fel kell hívni olyan alapítványt, egyesületet, szolgálatot, ahol ilyen emberekkel foglalkoznak, ott érdeklõdni kell arról, hogy mikor lesz lehetõség önkéntesek képzésére. A képzés kb. egy éves idõtartamú, elég komoly és idegõrlõ, de ha komolyan gondolod, akkor végig tudod csinálni. Általában térítésmentesek ezek a képzések, és a végén az adott szervezet önkéntesei sorába léphetsz.
Itt vagyok én...
Engem megmenthetsz önmagamtól, ha gondolod.
szociális munkás szak, gyógypedagógia.sok helyen szükség van ilyen emberekre.pl családsegítõkben pszichiátriákon gondozási központokban
Az a tuti, hogyha pszihologus az ember.
Ha még aktuális, én nem egyszer próbáltam megölni magam... Ha gondolod, írj... Bár nem hiszem, h fogsz... :/

Szívesen leveleznék olyan emberekkel, akiket érdekel az irodalom, esetleg írással is foglalkoznak, jártasak a könyvek világában. Akad ilyen ember?

Legjobb válasz: Na, sikerült akaratom ellenére elküldenem:) A lényeg az, hogy hagyományos, postai úton szeretnék levelezni. 21 éves lány vagyok, életem az írás és a média háttérmunkák között mozog. Nagyon szeretek olvasni, mindenem a könyvek, és az írás.

A kérdező hozzászólása: Na, sikerült akaratom ellenére elküldenem:) A lényeg az, hogy hagyományos, postai úton szeretnék levelezni. 21 éves lány vagyok, életem az írás és a média háttérmunkák között mozog. Nagyon szeretek olvasni, mindenem a könyvek, és az írás.
Én 19 éves lány vagyok, és életem a média, de írni is szeretek nagyon, és elég sok pozitív kritikát kapok, tehát valamennyire azt hiszem, még tudok is. :)
Még mindig akarsz levelezni? Én örök könyvmoly vagyok. Meg írok, sokat, mindig.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!