Találatok a következő kifejezésre: Szívesen felvenném kapcsolatot (4 db)

Ez a kérdés illetve kérés elsősorban Pestieknek szól! 14/L a Szent László gimibe szeretnék tovább tanulni, és szívesen felvenném a kapcsolatot ott tanuló, lehetőleg rajzszakos diákokkal!? !

Valamint tudtok még ennél kicsit gyengébb sulikat (gimiket)? Ajánlanátok a 17. kerülethez közel pls?Várom segítségeiteket, fiúk, lányok egyaránt írhattok!!! :)

Szültetek a közelmúltban Székesfehérváron? Aki szintén ott szül január elején, szívesen felvenném vele a kapcsolatot!

33 hetes kmként normális ha csak mocorog, de ennyi id? alatt még egyszer nem voltam rosszabbul, s?t egyre jobban vagyok! Nem fájt még semmi, mit kellene ezid?tájt tapasztalnom?

Legjobb válasz: október végén szültem fehérváron.

október végén szültem fehérváron.
Márciusban szültem.Én nagyon rosszul voltam a 30-31.hétig, utána hirtelen minden megszûnt.40+1 napra született.
Én is márciusban szültem Fehérváron. Örülj neki, h. jól vagy, én az utolsó hetekben már enni nem bírtam, úgy nyomott a kisfiam. Esetleg az utolsó hetekben nehezebb lesz az alvás és egyre inkább nyomja a belsõ szerveidet a baba, de persze ez nem törvényszerû. Könnyû szülést kívánok!

Szívesen felvenném a kapcsolatot Budapest 2. kerületében élő ksimamákkal, pici babás anyucikkal.1 hónapos az úrfikám. Hol tudnék megismerkedni?

H?vösvölgyben élünk, és nagyon szívesen beszélgetnék, ismernék meg anyukákat, babákat (pocakban és azon kívül is :)

Legjobb válasz: szia! Mi a Ferenchegyi erdõbe járunk sétálni és a Vérhalomtérre játszóterezni (bár ez még nálatok korai). Lehet, h kicsit messze vagyunk Hûvösvölgytõl (nagy a kerület) de ha érdekel, küldj egy mailt. üdv. (itt 1 évestõl 3 évesig sok baba van)

szia! Mi a Ferenchegyi erdõbe járunk sétálni és a Vérhalomtérre játszóterezni (bár ez még nálatok korai). Lehet, h kicsit messze vagyunk Hûvösvölgytõl (nagy a kerület) de ha érdekel, küldj egy mailt. üdv. (itt 1 évestõl 3 évesig sok baba van)
Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!