Találatok a következő kifejezésre: Szívesen ennék de (73 db)

Mit gondoltok az 'Amnesia the dark descent' c. játékról? Én szívesen kipróbálnám, de eléggé ijedezős vagyok, és félek, hogy ilyen álmok gyötörnének. Videókból tetszik.

Legjobb válasz: Miért van az hogy én untam.Nyomtam kb 2napig.Elsõnam 13órát a másodikon meg 7-8órát de ugy untam hogy nem lehet semmivel lõni meg trancsírozni benne hamár ilyen jól megcsinálták.Mondjuk nekem a grafika nagyon szar nem tetszik de ez én vagyok.Csak mész és kirakózol meg relytvényezel.KÁR. De válaszolok a kérdésedre. Szerintem k*rva jó próbáldi én nem ijedttem meg meg stb. Csak az a kár hogy unalmas volt!

Miért van az hogy én untam.Nyomtam kb 2napig.Elsõnam 13órát a másodikon meg 7-8órát de ugy untam hogy nem lehet semmivel lõni meg trancsírozni benne hamár ilyen jól megcsinálták.Mondjuk nekem a grafika nagyon szar nem tetszik de ez én vagyok.Csak mész és kirakózol meg relytvényezel.KÁR. De válaszolok a kérdésedre. Szerintem k*rva jó próbáldi én nem ijedttem meg meg stb. Csak az a kár hogy unalmas volt!
Ajánlom. http://www.pcguru.hu/pcguru/hirek/teljes_jatek_amnesia_the_d.. http://www.pcguru.hu/pcguru/hirek/az_uj_amnesia_a_fraszt_hoz.. PC Guruhoz volt most teljes játék, az újság 2000 ft, a játék a boltokban 4500, szóval megéri. (Igaz én elõfizetõ vagyok. :D)
Én sosem voltam horror játékos, az Amnesia volt az elsõ, amivel játszottam. Nagyon parás, nagyon nyomasztó, de hatalmas élmény is egyben, amit sosem felejtek el! Szerintem nagyon jó játék, nekem tetszett. Nem ismerlek, nem tudom, hogy reagálnál ténylegesen a játékra. Nekem nem voltak rossz álmaim tõle. Szimplán nyomasztó volt, és néha -néha ugrottam egyet a székemen. A sztori is nagyon jó, bár kegyetlen is egyben, az egész játék egy jó kis pszichológiai terror. Ráadásul az 1.2-es patchbe belekerült a Justine kiegészítõ, ahol egy másik karakterrel kell egy másik külön álló sztorit teljesíteni, ami nagyon rövid, de élvezetes. Én ajánlom a játékot, én úgy vagyok vele, hogy ez csak egy játék és nem kell komolyan venni, bár az Amnesia eléggé magával ragadja az embert és könnyen bele éled magad.
Hát tény, hogy ijesztõ.. Én sem tudtam elkezdjem e vagy sem. Még viszonylag az elején járok, de nagyon parás. Sok helyen azt olvasni, hogy szünetet kell közben tartani és hát igaz is.. Most léptem ki belõle, egy biztos: ma is tv vagy lámpa mellett fogok elaludni.. :D Én am Silent Hill rajongó vagyok, azt hittem annál nincs is félelmetesebb játék, de tévedtem. Az Amnesia durvább.
Kicsit off-topic, de az SCP - Containment Breach sem gyenge! Még alpha verziós a program, nincs befejezve, így vége sincs, a grafikája eléggé elmaradott, azon is majd dolgoznak a fejlesztõk. De egy biztos, nagyon ilyesztõ az a játék is. Ráadásul vannak benne random elemek, szóval érnek meglepetések próbálkozásról próbálkozásra. Hatásos! És van egy másik SCP játék is, amit tudok ajánlani: SCP-087-B.
Szerintem nagyon jó játék, tény és való, hogy kissé félelmetes, volt néhány pillanat mikor megugrottam a székbe. De akkor játszd nappal, társaságban, feltolt gammával, úgy máris könnyebb lesz. Egy próbát mindenképp megér, még a játékot sem nevezném nehéznek, a gondolkodtató feladatok sem megoldhatatlanok.a története viszont nagyon érdekes, és a végéig fenttarja az izgalmat, ezért ha nem vagy jó angolból játsz magyarul, mert a sztori az egyik legerõsebb része a játéknak. Ha óvatosan játszol, nem sokszor fogsz meghalni, mivel elõre lehet hallani a szörnye(ke)-t.
Én már am végigvittem, nagyrészt nappal. Vagy este tv és lámpa mellett. :D De este a legjobb..
Én teljes tötétségben játszok a horror játékoknál nem azért hogy fossak mert eddig eggyiktõl sem féltem vagy paráztam.Csak szépen világít a gépem a billentyûzetem, egerem, és az egyébb electronikus eszközeim.CSÁ!
Ne azért segíts, hogy kapj valamit cserébe. Az nem segítség, hanem számítás.
#1-nél a pont.
Én nem töröm magam, ha nem értékelik.
Egyrészt valóban, a segítség nem csereüzlet. Illetve lehet az is, de nem árt elõre megdumálni. Másrészt meg: nekem is teli a hócipõm a kéretlen "segítõkkel", avagy lelõhetetlen "belepofázókkal"... Néha jobb, ha csak visszahúzódsz, és megvárod, hogy akinek szüksége van Rád, az szóljon...

Van egy srác, akivel én szívesen összejönnék, de nem tudom, hogy ő hogy áll ezzel, vajon?

Mindig máshogy viselkedik. Msnen szoktunk mostanában beszélgetni (ismerjük egymást személyesen még miel?tt vki megszólna),és néha ? ír rám,néha én s mindig tök jól elbeszélgetünk.Azonban ma meséltem neki egy csomót,10percig nem válaszolt,majd írta,hogy mennem kell.Most akkor mi van? Mellesleg van barátom, lehet h ezért ilyen? Bár sztem már úgy tudja,hogy nem vagyunk együtt.És sajnos nem tudom eldönteni melyikkel lennék szívesebben. A kérdésem epdig az lenne,hogy az "msnen srác" miért ilyen hangulatember? Most akkor szeretne t?lem vmit vagy sem?

Legjobb válasz: De annak,hogy önteni tudj nem az a megoldása,hogy mind a két srácot kipórbálom,aztán gyõzzõn a jobbik.Te mit éreznél,ha egy fiú tenné ezt meg veled,aztán közölné,hogy bocs,de a Marika a jobb.Ne bántsd az új fiút,a mostani kapcsolatodat pedig vedd szemügyre,hogy valóban vele akarok élni? Õ lenne a jövõ? Tényleg minden hülyeségét maradéktalanul meg tudtam neki bocsátani? Ne tegyél tönkre 3 életet,tedd rendbe a fejedben a dolgokat!

De annak, hogy önteni tudj nem az a megoldása, hogy mind a két srácot kipórbálom, aztán gyõzzõn a jobbik.Te mit éreznél, ha egy fiú tenné ezt meg veled, aztán közölné, hogy bocs, de a Marika a jobb.Ne bántsd az új fiút, a mostani kapcsolatodat pedig vedd szemügyre, hogy valóban vele akarok élni? Õ lenne a jövõ? Tényleg minden hülyeségét maradéktalanul meg tudtam neki bocsátani? Ne tegyél tönkre 3 életet, tedd rendbe a fejedben a dolgokat!
Ha van barátod, mit akarsz? Ne már!! Vagy hagyd ott a másikat és hajts erre a srácra, v felejtsd el õt.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom mit akarok, és ez a baj, percenként változik a gonolkodásom , egyszer az egyiket akarom , máskor pedig a nmásiakt..
Ha te sem tudod, hogy mit akarsz, akkor miért várod el, hogy õ következetesen viselkedjen.Nem tudod biztosan, hogy õ mit tud, van egy párod vagy nem.Lehet, hogy õ sem akar hülyét csinálni magából, de tetszel neki, csak ha úgy tudja van párod, akkor nem mer rád hajtani, mert könnyen kerülhet kinos helyzetbe, ha félre értette a jeleidet.Neked kell sürgõsen eldöntened, hogy mit akarsz!!!! Aztán tudatni vele, hogy tõled tudja biztosra, hogy szabad vagy!Vagy pedig válaszd a mostani barátod, de akkor ne hülyítsd õt!
A kérdező hozzászólása: Nekem mindkettõ kell! :D A mostani kapcsolatom már elég komoly, összeköltözésen gondolkozunk, az msnes srác pedig lehet h csak egy rögeszme mert nem kaptam meg régebben, de addig enm nyugszom amíg nem fogom !!!
Ez egy önzõ mondat volt, egy lányhoz teljesen méltatlan, a párodnak pedig megalázó. Ha valóban komolyan gondolod a pároddal, akkor azt hiszem a hûség az alapköve.Legalábbis úgy gondolom, hogy annak kéne.Tudom, hogy bántja a fantáziád a másik srác, de azért vagyunk emberek, hogy tudjunk uralkodni a vágyainkon. Arra is gondolj, hogy hogy össze lesz törve, ha csak kihasználod.Meg fog utálni, talán egy életre.Ezt gondolom nem akarod!
Ráadásul ezzel a lépéseddel lehet, hogy kockára teszed a kapcsolatod a pároddal és akkor két szék közt a pad alatt! Mérlegelj!
A kérdező hozzászólása: nem.de a mostnai párommal volt egy durbva veszekedésünk, szakítottunk, mindenki mondta h ne menjek vissza hozzá, mert bántott is , de én megbocsájtottam..és nem tudom jól döntöttem e.lehet a másik srác nem tenne soha ilyen velem

A barátnőm nem engedi hogy orálisan kényeztessem. Mi lehet ennek az oka? Én nagyon szívesen csinálnám, de nem hajlik rá.

Több mint 3 éve vagyunk együtt. Neki még nem volt el?ttem semmi fajta párkapcsolata.

Legjobb válasz: Hát valahogy gyengéden próbáld rávenni, fogalma sincs, hogy mit hagy ki. Bár ha 3 éve együtt vagytok és eddig nem sikerült, akkor nem lesz könnyû. Orgazmusa szokott lenni? Valószínû, hogy kellemetlen dolognak tartja illetve zavarónak. Gondolom õ sem csinálja neked. Puszilgasd a testét sokat és próbálj egyre közelebb "férkõzni" a csiklójához. Talán egy kis alkohol is segíthet ellazulni! Sok sikert!

Hát valahogy gyengéden próbáld rávenni, fogalma sincs, hogy mit hagy ki. Bár ha 3 éve együtt vagytok és eddig nem sikerült, akkor nem lesz könnyû. Orgazmusa szokott lenni? Valószínû, hogy kellemetlen dolognak tartja illetve zavarónak. Gondolom õ sem csinálja neked. Puszilgasd a testét sokat és próbálj egyre közelebb "férkõzni" a csiklójához. Talán egy kis alkohol is segíthet ellazulni! Sok sikert!
szia! én sem szeretem, ha a barátom orálisan akar kényeztetni... nekem az nagyon feszélyezõ érzés. igen, ahogy az elõttem válaszoló írta, alkohollal jobban engedi az ember, mert oldódnak a gátlások, ugyanakkor én például annak ellenére, hogy nem szeretem, ha nekem csinálja, annál szívesebben csinálom én neki. egyébként meg ne nagyon erõltesd, ha nem akarja.
én is így vagyok, ahogy az elõttem válaszoló... úgy érzem azért nem szeretem, mert nem vagyok kibékülve a testemmel, és persze akkor hogy engedjem a barátomnak hogy ott garázdálkodjon? lehet, hogy idõ kell neki, míg "felnõ" ehhez (én úgyérzem erre van szükségem)... a legegyszerûbb, ha vele beszélgetsz errõl - ha három éve együtt vagytok biztosan jól megértitek egymást:)
Csak dícsért sokat a testét, biztosísd róla hogy megõrülsz érte. Kérdezd meg hogy ahhoz mit szólnaha ruhán keresztül kézzel izgatnád, és ha már látod rajta hogy élvezi, kérdezd meg hogy nem-e mehetne a kezed a bugyija alá. Ne erõltesd de biztosísdhogy csak az történik amit õ akar és vigyázol hogy semmi baja ne legyen. Ha sikerült rávenned és kellõen feluzgult (segít ha idõnként megnyálazod az újjaidat) kezd el mondogatni neki hogy ez neked is nagyon bejön és teccik hogy érzed ahogy egyre jobban felizgul (lehet hogy a testnedvei miatt van zavarban?) és szeretnél erre még tenni egy lapáttal (akarommondani nyelvvel). Fontos hogy senki se tudjon megzavarni titeket! Szerintem még egy próbát megér az az érv hogy honnan tudja hogy nem jó ha nem próbáljátok meg. Sok sikert!

Szívesen ennék főzelékeket, de utálatos íze lesz az étkezési keményítőtől. Elkerülhető ez valahogy?

Legjobb válasz: Én krumplipüré porral sûrítem, vagy rendes krumplival, mint a babáknak. A végén sok petrezselyem rá, és nagyon finom.

Én krumplipüré porral sûrítem, vagy rendes krumplival, mint a babáknak. A végén sok petrezselyem rá, és nagyon finom.
Sima rántást használj (liszt + olaj) sárgaborsó, vagy babfõzelékhez. Tejfölös, vagy tejes habarást a zöldborsó, vagy a krumplifõzelékhez. Ne érdekeljen a fogyókúra, szerintem ennyi liszt belefér. És isteni finom fõzelékeket készíthetsz.
vigyazz, hogy a rantas ne legyen barna, vilagos maradjon, igy sokkal finomabb, ezt a lanyomtol tanultam.
Szerintem az a legegészségesebb, valamint a legjobb a fogyókúra alatt, ha a fõzeléked felét leturmixolod és azzal sûríted be.
S ha teljes kiõrlésû lisztet használsz, akkor még egészséges is lesz ételed. :)
se ne habard, se ne rántsd, mindkettõ csak elveszi a zöldség karakterét és lesz belõle egy jó kis magyar hízlaló vmi! lehet párolni pl gõz felett (brokkoli) és kis olvasztott vajjal megcsurgatni lehet kevés olajon/vajon/margarinin lepárolni és morzsában megforgatni-ezt lengyel fõzelékek címszó alatt találod meg a szakácskönyvekben személyes kedvencem: spenótot durvára vágni, vajon megpárolni és reszelt parmezánnal megszórni..isteni!
Szerintem meg ha nem szereted a keményítõ ízét, akkor rántsd be liszttel és zsírral v. olajjal (én zsírral szoktam) vagy habard be nyugodtan. Szerintem is ennyi belefér. Ha szénhidrát napon ehetõ a süti, amiben van tojás, ami fehérje, akkor szerintem nyugodtam be lehet rántani a fõzeléket. Én keményítõvel csinálom, tényleg nem az igazi, de így is finom.
én a zöldség felét pürésítem és/vagy rizst ledarálok lisztszerûre (át kell szitálni), s azzal sûrítem, meg joghurttal. ha nagyon laza vagyok 1-2 tojássárgája is mehet bele. rántani nem szoktam. :)
A keményítõt habard be egy kicsit tejföllel, akkor nem érzõdik az íze!

Van itt olyan srác, aki hord tangát? Én szívesen kipróbálnám, de előtte kíváncsi lennék tapasztalatokra!

Legjobb válasz: te fiú vagy?? Hát, nem ezzel kéne foglalkoznod. :DD De egy próbát megér, szerintem jól állna neked. ;)

te fiú vagy?? Hát, nem ezzel kéne foglalkoznod. :DD De egy próbát megér, szerintem jól állna neked. ;)
Kényelmetlen! Két születésnapos lány ismerõsömnek ez volt a kérése. Szörnyû!!!
Én évek óta tangát hordok több okból is. Kényelmes, komfortos, szexi, fiatalos, vagány, szellõs és mégis tartja a csomagot, barátnõmnek is nagyon bejön. Ráadásul egy seggre feszülõs farmerban nem látszik a vonala, mint más alsóknak. Persze csak egy formás seggen esztétikus, és ha szõrtelenít is a viselõje, ugyanis egy szõrös narancsbõrös löttyedt seggen elég lehangoló lehet. Ha neked tetszik, próbáld ki, lehet hogy megszereted. Régebben amíg nem próbáltam, én sem gondoltam volna, hogy ennyire kényelmes. Elsõre persze szokatlan, de pár nap alatt annyira megszokható, hogy szinte nem is érzed.
És fõleg a nyári melegben megváltás a tanga, mert nem izzadsz bele. :) Sokkal szellõsebb.
melegben akkor már értelmesebb ha nem veszel fel alsógatyát
Nekem tök kényelmes, és szellõs.
most komolyan tangát hordtok srácok?:Dnemár, nekem meg már az lehangoló hogy ezt olvasom, brrr:S
Muzikális a családod?
:''''''DDDDDD SIKÍTOK :DDDD lefordítom az elsõ válaszoló kérdését: " Cigány vagy ?! "
ma 15:00 Köszönöm 1-eske vagyok.
1-es itt 2-es amúgy nekem is egybõl ez volt az elsõ gondolatom... mondom Magyar ember nem akarja roknát... Amúgy meg tudod milyen rokonság van közöttük... Az õ unokatesójának az anyjának a sógorának a fia. körülbelül...

Ma megyek vérplazmát adni. Kérdés: Lehet elötte enni vagy sem? Mert egy sima vérvétel elött természetesen nem lehet, de most még is felmerült bennem ez a kérdés. Mert már szívesen ennék! Idióta emberek kiméljenek meg a beszólogatásuktól!

Legjobb válasz: Ez olyan, mint a véradás. MINDENKÉPPEN EGYÉL-IGYÁL, különben rosszul leszel! A vérvételen a vércukor vizsgálata miatt neml ehet enni, itt ilyesmi nem lesz.

Ez olyan, mint a véradás. MINDENKÉPPEN EGYÉL-IGYÁL, különben rosszul leszel! A vérvételen a vércukor vizsgálata miatt neml ehet enni, itt ilyesmi nem lesz.
Én csak köszönetet szeretnék mondani neked , és a többi embernek aki vérplazmát/vért ad ! Nektek (is) köszönhetem , hogy élek .:-) , járok , nem vagyok lebénulva ! Tavasszal 5 alkalommal kellett plazmaferezisen részt vennem , alkalmanként 5 üveg plazmát kaptam .
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen segítséget. Bár én nem ettem csak ittam de rengeteget. De a rosszul létet nem tudtam elkerülni. De bent segítõ készek voltak az orvosok és azonnal segítettek :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon szívesen teszem :) Jó dolog másokon segíteni :) Örülök hogy jobban vagy már :) További jó egészséget kívánok neked a jövõben :) Vigyázz magadra !! :)
Köszönöm szépen :-) !!!
Kérdezõ, legközelebb egyél rendesen és minden rendben lesz! :)
mert érezni akarja puncid nedvit
szerintem szájba akar baszni mint zsolt a zsófit
Engedd el magad, nem kell matekozni, számolgatni, ameddig jólesik, vagy van kedve csinálni. Volt már olyan, akit úgy kellett felhúznom, hogy mostmár csináljunk mást, más meg néhány perc után abbahagyja.
A kérdező hozzászólása: És meddig tart?
Ne legyél már ilyen merev! élvezed a szexet, úgy istenigazából? legalább próbáld ki, mielõtt azt mondod nem szereted.
A kérdező hozzászólása: Nekem még senki sem csinálta. Neki milyen érzés és meddig tart?
és a tiedet elégítés után õ?????? de meg is moshatja 1x-2x próbáld ki hidd el mindkettõtöknek fergeteges érzés!!!!!!
Hát akkor ne csókoljon meg utána! ;)
Te is megtennéd, így 1-1 :)
A kérdező hozzászólása: De ha belegondolok, hogy"olyan" szájal csókoljon meg...... Még a gondolattól is rosszúl vagyok.
mert örömet akar szerezni neked, te kis butus :D
3 perc 42 másodpercig.
Légy határozott!
Csókold meg Te utána!
beteg egy pasid van... pfff...
de fаsz a barátod :D
Nááááááhhhhh! Nem tudna megcsókolni... Bázz. Au. Hát az a sajátja!
tényleg olyan büdös mocskos undorító farka van, hogyha a szádba vennéd utána nem csókolna meg? :D
nem értem miért nem csókolna meg utánna ennyire homofób vagy mi , ha igen elgondolkoznék , h látens búza
mikor alszik reggel de te már nem akkor állni szokott nekik bár sztem a nélkül is csinálhatod a pasim szeret erre kelni :)
Bas*d pofán kalapáccsal!
Lehet azért nem engedi, mert lehet elõzõleg szarul csinálták neki.
A kérdező hozzászólása: Az a baja, hogy utána majd nem tudna megcsókolni...
bocsi elírtam, -m, olyan
Fél, hogy leharapod neki.
erõszakold meg
itasd le
Buzerant a barátod :D
Már bocs, de elég hülye barátod van akkor. Én kérném tõled, hogy szpj le, nemhogy nem engedném. Törõdj bele, egyszer csak megjön az esze. Mutass neki videókat szpásról, és hátha benne lesz.
ne kérdezd csak hammhamm :D
Én azért nem szeretem, mert van olyan pillanat, amikor annyira érzékennyé válik, hogy fáj. Emiatt majdnem megrúgtam a korábbi barátnõmet, mikor hirtelen felrántottam a lábamat. Akkor nem volt vicces. :D
Ha vele aludsz, reggel indítsd úgy napot, hogy ott kényezteted. :P Nem hiszem, hogy lerúgna az ágyról... :D
Mond el neki h ki akarod probálni egy kicsit szerintem engedni fogja
Én semm kérdezném meg, h akarja-e, lecsúsznék a lába közé és elkezdeném csinálni.Így majd eldönti, h t5ényleg olab szörnyû-e neki. :D
Korábban csináltad már neki? Lehet, hogy nem szereti vagy csak nem csinálod jól neki. Ezt kellene tisztáznotok.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!