Találatok a következő kifejezésre: Színtelen szagtalan folyás lehet (11 db)

Színtelen, szagtalan folyásom lehet mensi előtt, ami nem a terhesség jele?

Fogamzásgátlót szedek, ami ugye véd a szüneti 7 napban is. Ezalatt a 7 nap alatt sikerült összegabalyodnunk párommal (a tabi utolsó szemének beszedése napján), kb egy hónapja. Akkor megjött, most viszont, van egy kevés folyásom, ami színtelen, szagtalan, nem viszket, nincs ég? érzés. Ez normális? Lehetek terhes? Egy hét múlva kell megjönnie megint. Nincsenek rosszulléteim, se semmi gyanús, a mellfeszülés megvan, de az a mensi el?jele szokott lenni.

Legjobb válasz: ne aggódj, tuti h nemvagy terhes. folyásom nekemis van, énis tablettát szedek. igaz nekem nem menzesz elõtt, hanem akkor amikor éppen peteérésem lenne, ha lenne, de nagyon sokaknak a menzesz jele az átlátszó folyás, és tabletta alatt is ugyanúgy megmarad ez. szóval ne aggódj, nemvagy terhes. feltáve ha rendesen szedted a tablettáid.

ne aggódj, tuti h nemvagy terhes. folyásom nekemis van, énis tablettát szedek. igaz nekem nem menzesz elõtt, hanem akkor amikor éppen peteérésem lenne, ha lenne, de nagyon sokaknak a menzesz jele az átlátszó folyás, és tabletta alatt is ugyanúgy megmarad ez. szóval ne aggódj, nemvagy terhes. feltáve ha rendesen szedted a tablettáid.
A kérdező hozzászólása: A tablettákat rendesen szedtem, egy sem maradt ki sose, max egy órát csúsztam velük. De az asszem nem számít.
Nyugi nem vagy terhes. A színtelen szagtalan folyás minden napos is lehetne ugyanis az csak egy szimpla öntisztító folyamat, semmi jelentõsége.Nyugi!

Nagy mennyiségû színtelen szagtalan folyás (inkább ömlés) erõs, égetõ fájdalommal. Mi lehet az?

Hírtelen a semmibõl elõzmények nélkül fájni,égni kezdett a hasam alja és odanéztem,azt hittem elöntött a vér,mert fekete nadrág volt rajtam,így nem láttam a színét,de kiderült,hogy nem az.Olyan volt,mint a víz.A fájdalom csak pár másodpercig tartott.

Legjobb válasz: Ezt jobb lenne inkább orvossal megbeszélni.

Ezt jobb lenne inkább orvossal megbeszélni.
Nem volt esetleg cisztád? Nem tudom, van-e ilyen, de a ciszta ha felszakad talán csinál ilyet... egyébként ha nem tudsz orvoshoz rohanni, de nagyon aggódsz, kérdezd meg ezt a doktor urat: http://www.orvostudakozo.hu/OrvosValaszol/DrHamvasFerenc Hátha tud segíteni...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ kedves utolsó :-)

Volt-e már valakinek olyan problémája, hogy enyhe hányinger már reggel, érzékeny mellek, és a folyásom mostanában nagyon sok, de olyan vízszerű, és színtelen, szagtalan! Mi lehet ez? :D

És a testh?mérsékletem mindig nagyom magas,volt már olyan is,hogy 37,1 fok is volt!Meg mikor mit kívánok meg,szokatlan ételeket,amiket eddig még nem!Terhes ezek szerint meg csak nem vagyok,mert elmentem a háziorvosomhoz,? leküldött a laborba,és csináltak egy terhességi tesztet,de az negatív lett,akkor nem értem!!

Legjobb válasz: Pedig a leírásod egyértelmûen terhességre utal.

Pedig a leírásod egyértelmûen terhességre utal.
A kérdező hozzászólása: Igen, szerintem is!Én már gondoltam arra is, hogy az a negatív teszt ott a laborban valójában nem is jól mutatta az eredményt. ..Mert minden megeshet!!Tegnap este amikor befeküdtünk az ágyba a kedvesemmel, a hasamban furcsa mozgást véltem felfedezni, eddig is volt, csak azok sokkal enyhébb mozgások voltak, de ezt a tegnap estit nagyon jól lehetett érezni!!!Arról meg nem is beszélve, hogy a múlthavi vérzésem egy nappal korábban jött meg, nagyon furcsáltam. ..
Mi lenne ha felkeresnéd a nõgyógyászodat?
A kérdező hozzászólása: Semmi, de úgy lesz, a jövõhéten hétfõn megyek is! :S
ha a laborban negatív a teszt, akkor tuti nem vagy terhes, lehet, hogy hormonzavar, vagy ciszta, nekem a ciszta okozott ilyen tüneteket, cickafarkfû tea segített

39 hétben vagyok. A hüvelykenet vizsgálaton kiderült hogy nincs semmiféle fertőzésem, ( aminek örülök, mert soha nem is volt) mégis kb: 1-2 hete folyásom van hol szintelen hol fehéres, szagtalan. Mitől lehet ez?

Legjobb válasz: Szia!terhesség alatt a folyás normális,ha szaga van és zöldes a cucc,vagy fáj ha pisilsz,vagy bármi más,akkor fertõzés lehet!Nekem volt szülés elõtt gombám,de kikezelték! 20 napos baba anyukéája

Szia!terhesség alatt a folyás normális, ha szaga van és zöldes a cucc, vagy fáj ha pisilsz, vagy bármi más, akkor fertõzés lehet!Nekem volt szülés elõtt gombám, de kikezelték! 20 napos baba anyukéája
A kérdező hozzászólása: köszi a választ.Amikor levették a hüvelykenetet már akkor is volt, gondolom szólt volna az orvos ha valami nincs rendben, na meg az eredmény is negativ lett.Nem fáj nincs szaga csak zavaró hogy mitõl van ez.
Én elég sok helyen olvastam, hogy terhesség alatt, sokkal intenzívebb a folyás, mint alap esetben. ha nem találtak semmi rosszat, akkor nyugodt lehetsz szerintem....

Mitől lehet szintelen, szagtalan és nagyon hig (vizszerű) folyás?

A múlthéten még zárva voltam. Azóta nem éreztem hogy valami változott volna. Érezni azt egyáltalán?

Legjobb válasz: Nekem 1 hete volt egy ilyen fólyásom mind neked be is pánikoltam hogy magzatvíz.De nem az volt,szerintem te se ilyedje meg,ha még is félsz nem ártana egy ultrahang vizsgálat!!33 hetes kismami

Nekem 1 hete volt egy ilyen fólyásom mind neked be is pánikoltam hogy magzatvíz.De nem az volt, szerintem te se ilyedje meg, ha még is félsz nem ártana egy ultrahang vizsgálat!!33 hetes kismami
Szülés elõtt már jellemzõ az ilyen. Na ne ilyedj meg, nem szülés elõtt 3 órával, hanem hetekkel. Nekem is volt, én is féltem, hogy víz, de nem az volt. Sajna ez ilyen, tisztasági betétet használj, és lassan meglesz a babó:-)
Szia! Bár én még csak 30 hetes vagyok, nekem tegnap volt ilyen, megijedtem, ma reggel felhívtam a szülészetet (az orvosom szabin van), azt mondták, menjek be, megnézik! Elküldtek elõször Uh-ra, ott teljesen átlagos mennyiségû volt a magzatvíz, aztán vissza vizsgálatra, a méhszájam nekem zárva, viszont kissé gyulladt a hüvelyem, ami okozhatta, erre kaptam kúpot. Én azt javaslom, ha aggódsz, nézesd meg magad orvossal, velem legalábbis nagyon rendesek voltak! Jó egészséget, 30 hetes kismama

Színtelen szagtalan sűrű folyás lehet terhességre utaló jel?

a (nem) várt mensimnek holnap kellene megjönnie.tüneteim is vannak, mell feszülés alhasi szurkálás, bár 2 nappal ezel?tt jobban voltak de most is érzem. lehetek babós? tesztet még nem csináltam.

Legjobb válasz: még bármi lehet. Várd meg a mensidet, ha nem jön meg, akkor tesztelj!

még bármi lehet. Várd meg a mensidet, ha nem jön meg, akkor tesztelj!
én is babát szeretnék nekem ketö nap a mensiig de semilyen folyásom nics és ilyenkor vizes szokott lenni.Szerintem jó a sürü folyás.Én vagyok a szurkálós szoritok nekünk.
tesztet bizony már csinálhatsz.Mert ha sokat vársz vele akkor nemmutassa ki. Olvastam hogy késõbb a terhesség folyamán a hcg hormon lemegy normálra. Tehát most ha baba van akkor már ki kellene hogy mutassa az se jo hogyha sokat vársz a tesztel. miota akartok babat?
én a szurkálós hat hónapja
A kérdező hozzászólása: 2, 5 éve de már egyszer sikerült csak sajnos 7 hetesen elveszítettem

Színtelen, szagtalan víz szerű folyása van szuka kutyámnak, mi lehet ez?

Nemrég voltunk vele dokinál, mert (szerintünk) elhúzódó tüzelés miatt barnás-fehéres váladék jött belőle. Egyszer már injekcióval kellett véget vetni a tüzelésének, mert több mint egy hónapig tartott. Most is kapott egy ilyen szurit, és antibiotikumot is kellett szednie, mert a doki szerint méhgyulladás-gyanús volt. Ezt abból gondolta, mert felső határon volt a hője. Más jele nem volt, most sincs, csak a váladékot felváltotta ez a víz szerű folyás. Volt valakinek (kutyájának) hasonló? Vissza visszük a dokihoz is, de még pár napig szabin van. Addig is érdekelnének tapasztalatok.

Legjobb válasz: Valószínûleg gennyes méhgyulladás. Mi a csudáért nem ivartalanítjátok szerencsétlent, ahelyett, hogy nyomatjátok bele a hormon injekciókat?

Valószínûleg gennyes méhgyulladás. Mi a csudáért nem ivartalanítjátok szerencsétlent, ahelyett, hogy nyomatjátok bele a hormon injekciókat?
A sok hormon injekció csak még jobban tönkre teszitek a hormon háztartását a kutyának. Ráadásul ha gennyes méhgyulladás, akkor még bele is pusztulhat. Vigyétek ivartalanítani minél hamarabb, az élete múlhat rajta.
A kérdező hozzászólása: Nem lehet már ivartalanítani, mert 16 éves lesz lassan. Már nagyon bánom hogy fiatal korában nem tettem meg, bár lekopogom, ilyen sok év alatt semmi probléma nem volt belõle. Nem tudom hogy a leírtak alapján gondoljátok-e hogy méhgyulladása van, mint írtam, a doki is csak a gyanúját emlegette, a hõje miatt, ami nem láz volt, csak hõemelkedés. Azóta szedett gyógyszert, és azt gondolom hogy a gennyes az nem olyan mint a víz, hanem sûrûbb váladék, talán még sárgás is lenne. De lehet hogy tévedek. Étvágya van, kedve jó.
Hát, ennyi idõsen már valóban kockázatos a mûtét. Ez a folyás dolog , akkor sem hangzik túl jól. Esetleg próbáld meg a dokit felhívni telefonon, vagy elvinni egy másikhoz (több szem többet lát), hátha tud valami hatásosat adni, amitõl jobban lesz. Jobbulást a kutyusnak!
Vagy talán fel fázott(méhgyulladás és daganat tipikus jelei hogy sokat iszik, megritkul, hullik a szõre fénye tompa, étvágytalan), mostanában amilyen szar az idõ ezen sem csodálkoznék! Jobbulást a drágának!

Lehet "baba" tunet? Volt akinek igy indult a terhessege? Szokatlanul sok pici pattanas? Szelgorcs? Hangulatingadozas? Szintelen, szagtalan atlatszo folyas, mintha allando izgalomban lennel?

5-6-7 nap mulva Nem varom! Kisse szeszelyes a mensim. Tudom, hogy ezek a tunetek meg egyaltalan nem biztosak, es barmi okozhatja... Nem is elem bele magam. Csak szokatlanul furcsak, eddig nem volt ilyen. Arra lennek kivancsi, van e valaki aki hasonlokat elt at es nem sokkal utana kiderult, hogy babas? A valaszokat elore is koszonom.

Legjobb válasz: nem. nem voltak ilyen tünetek

nem. nem voltak ilyen tünetek
nekem a nagyon elején hõhullámaim voltak és folyton büfiznem kellett. vagy ment a hasam vagy székrekedésem volt. és jöttek elõ a patik is, mint mikor meg fog jönni, de addig még volt egy hetem akkor...

Vízszerű, színtelen szagtalan bő folyás, mitől lehet? Szétdurranhattak a cisztáim?

Ma vagyok a ciklusom 8. napján. Még csak 3 napja múlott el a vérzésem, de tegnap óta b? mennyiség? színtelen szagtalan folyásom van. Ha hálóingben vagyok csak, akkor egyszer csak elkezd lefelé csorogni a combomon. Ha bugyi is van rajtam, akkor az teljesen átázik. De nem folyamatosan hanem id?közönként. Ilyen még sose történt velem, mit?l lehet?

Legjobb válasz: Nekem Pékor van ilyen

Nekem Pékor van ilyen
sztem pé van most egy kicsit elöbb van, van ilyen..

Bő átlátszó nyúlós folyás lehet baba? Vagy inkább a peteéréskor szokott ilyen lenni? Szintelen szagtalan.1 hete is voltunk együtt, a ciklusom össze-vissza van.

Hol 40 napra jön meg, hol csak kevés van, így nem tudom már a pémet kiszámolni!

Legjobb válasz: Pé-kor szokott ilyen lenni,hogy a sperma könnyebben eljusson a psejthez.Ha nagyon zavaros a ciklusod próbáld ki a hõmérõzést,ovu teszet vagy az ovu mikroszkópót a pé. meghatározásához..

Pé-kor szokott ilyen lenni, hogy a sperma könnyebben eljusson a psejthez.Ha nagyon zavaros a ciklusod próbáld ki a hõmérõzést, ovu teszet vagy az ovu mikroszkópót a pé. meghatározásához..
Tojásfehérje szerû váladék peteérés elõtt szokott lenni. A hasszurka jelentheti a peteérést. Én is szoktam érezni félidõben a szurkálást.
Olyasmi nyák a mensi elõtti napokban is szokoptt lenni, nem közvetlen a menstruáció elõtt, hanem pár nappal megelõzõen csak nem olyan bõséges és kissé vizesebb.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!