Találatok a következő kifejezésre: Szép név hogy stella (1 db)

Szép név az hogy stella?

mert ezt a nevet szeretnénk adni a kislányunknak. kinek mi a véleménye rola

Legjobb válasz: Hát az hogy Panka?Szerintetek melyik a szebb? 39hetes vagyok,tehát már ideje lenne eldöntenem.

A kérdező hozzászólása: Hát az hogy Panka?Szerintetek melyik a szebb? 39hetes vagyok, tehát már ideje lenne eldöntenem.
én Panka vagyok! az szebb név.
ne haragudj, hogy ezt írom! Ugye nem akarod sörrõl elnevezni a lányod?? így fogják csúfolni: Stella, kell egy kis nutella? vagy egy kis sör kéne Stella? A Stella Artois kéred? nem akarsz nyaralni vagy, kedves barátnõm Stella?Menny el a Stella hotelba! ezt ugye nem akarod?? Ez csúnya név! Én javaslom a Panka nevet :)
Illeszd hozzá a vezetéknévhez a két nevet, és így kipróbálhatod melyikkel jobb! Szerintem azt válaszd, amelyik neked jobban tetszik! A név úgyis "hozzánõ" viselõjéhez! Esetleg kérd ki még a családtagok véleményét, ha nem juttok közös nevezõre, húzzátok ki kalapból!
szerintem amiatt, hogy esetleg csúfolni fogják ne izgulj.jó név a stella. egyébként sok-sok nevet lehet csúfolni. eszter-polieszter gréta-kréta nekem egyébként a gréta tetszett, és ha valaki mondta, hogy így meg így fogják csúfolni, mindig azt mondtam: "majd jól behúz neki egyett " :D persze vicc, nem akarom, hogy verekedjen.különben meg fiú lesz, gréta kilõve :( boldog babavárást
Én is inkább a Pankára szavaznék, a Stelláról nekem is a sör jut az eszembe.
az én kislányom Panna Boróka lesz, nekem tetszik!
sztem a stellát olyan furcsa kiejteni. stella. st. nem jo:S Panka;)
A Stelláról egybõl az egyik kedvenc söröm ugrott be:) Szerintem ne add ezt a nevet neki, mert szegénykét halálra piszkálják majd vele a suliban, fõleg általánosiskolában képesek ezzel nagyon szemetek lenni a gyerekek.
Nekem egyik sem tetszik, de ettõl függetlenül szép nevek. Én a Stellát adnám neki.
Én a Pankára szavazok :)
ÉN IS SZERETTEM VOLNA A STELLÁT ADNI, CSAK APÁROMNAK A SÖR JUTOTT ROLA AZ ESZÉBE.IGY AMIÉNK LUCA LETT
utolsó: ne haragudj meg de te mekkora hülye vagy.elég szegényes gyerekkorod lehetett ha neked egy névrõl rögtön a csúfolódás jut eszedbe meg hasonlók.meg kell e nutella?? én stella vagyok de senki sem kérdezett még tõlem hasonlókat hogy kell e nutella meg megyek a stella hotelba nyaralni?ez valahol rólad árulkodik... és nem a sörrõl nevezi el, a stella néz elég régi, pár száz évvel régebbi mint a sör...istenem.... szerintem mind a kettõ szép név, nekem a másik is tetszik, egyedi.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szulés elott pár héttel volt valakinek valami elojele?

5

Miért gond, ha 30 hetesen még farfekvéses a baba?

30 hetes vagyok, hétfőn megyek ultrahangra. A dokim azt mondta, ha ott kiderül, hogy még faros, akkor az ultrahang után menjek vissza hozzá minèl hamarabb és tárgyalunk a lehetőségekről. Első baba, fogalmam sincs, hogy mit akart ezzel a doki, de nem tudtam megkérdezni, mert már benn volt nála egy másik kismama.

7

Másnak is irták fel köhögésre az Infusum ipecacuanhae gyógyszertári köptetőt terhesség alatt?

A háziorvosom irta fel váladékos köhögésre de mindenhol azt olvasom hogy kismamáknak nem szabad szedni.

3

34+1 hetes terhes vagyok és ha este fekszek vagy délután nagyon fáj alul valami. Nem tudom megmondani pontosan, hogy hol de nagyon fáj. Mitol lehet ez?

3

Lányok, akik 15-6-7 évesen szültek, mesélnétek?

Az apuka mit szólt? Mi vett rá, hogy megtartsátok a babát? A szüleitek hogy álltak hozzá? Az iskolát hogy fejeztétek be? Sokan bántottak miatta? Nem bántátok meg?

5

Leírnátok hogy ti mit csomagoltatok be a babának ill. magatoknak a kórházi csomagba?

5

25 hetes kismama vagyok. Ezen a héten ezek lettek a kicsim méretei: BPD:59mm, OFD:80mm, HC:223mm AC:228mm, FL:43mm. Hogy lehet az, hogy 24+6 napra jósolt, de viszont 850g-ra becsülte? Ami elég sok!

Kíváncsi lennék mások méreteire is!

7

Megnéznétek ezt a 4d képet? Nem baj, hogy úgy látszik, hogy a baba nyakán a köldökzsinór?

Az uh-s nem mondta,hogy baj lenne,csak annyit mondott,hogy ott a fülénél,meg az orra elött és csiklandozhatja,mert mindíg vakargatta a fülét. De ezen a képen úgy látom,hogy a nyakán van.Ez sokszor előfordul? Nem lesz gond belőle?

7

13 hetesen derékfájás és furcsa nyomó érzés a hüvelyben mennyire normális? Ügyelet?

Lehet méhszájnyílás? Vagy csak nő a méhem?

1

33 hetes kismama vagyok. A koronám alatt be van gyulladva a fogam. Már a gyógyszer se hat. Kamillával öblögetek, de napról-napra jobban fáj. Mit tegyek?

félek fogászatra menni....szerintem amíg gyulladásba van úgyse csinálnak a fogammal semmit se....

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!