Találatok a következő kifejezésre: Szép név hogy (95 db)

Korina mennyire gyakori név? Szép név? Hogy becézik?

Legjobb válasz: Elég ritka. Én nem ezt választanám, neked túl rideg a "k" és az "r" miatt, nem olyan lányos név... nem tudom máshogy megfogalmazni :-S De ha neked tetszik, akkor ne törõdj azzal, hogy ki mit gondol. Lényeg, hogy passzoljon a vezetéknévvel és hogy tetszen. Becézni Korinak szokták, de úgy variáljátok, ahogy nektek jó :-)

Elég ritka. Én nem ezt választanám, neked túl rideg a "k" és az "r" miatt, nem olyan lányos név... nem tudom máshogy megfogalmazni :-S De ha neked tetszik, akkor ne törõdj azzal, hogy ki mit gondol. Lényeg, hogy passzoljon a vezetéknévvel és hogy tetszen. Becézni Korinak szokták, de úgy variáljátok, ahogy nektek jó :-)
Ha már hasonló nevekben gondolkodsz, akkor én javasolnám a Karina nevet. Nekem van ilyen nevû kislány ismerõsöm, és tetszik a neve. A Korina is szép, bár én ezt a nevet még sosem hallottam.
Nalunk gyakori(erdely, romania).Es szerintem szep nev.
pécsett ismerek egyet. korinak becézik.
Én is ismerek egyet, õt Koná-nak becézik.
Szia!Az én keresztlányom Korinna!Õt két n-nel írják.Korinak, Kokónak hívjuk Õt.Ha tetszik nyugodtan válasszátok de nem szokványos név de szép.
Én is ismerek egy Korinnát (két n-el). Õt Rinninek becézik. Szerintem szép név.
Hello! Az én nevem Korina. Én egy n-el írom, és Kori-nak szoktak becézni. Tényleg nagyon ritka, még soha nem találkoztam Korina nevûvel. :3
Szia! Igaz nem mostani kérdés, de az én lányom is Coryna. 2. neve Norah. Coryna Norah. Azért így van írva, mert külföldön született, nem magyar gyerek lett, és fontos szempont volt, hogy itt is, és otthon is ismerjék a nevet. Nekem a legszebb név a Világon :)

Szerintetek szép név a Villő név? Hogyan lehet becézni?

Vilinek gondolom furcsa lenne, lévén hogy kislány név. Különleges névnek számít? A környezetemben még nem nagyon találkoztam ezzel a névvel.

Legjobb válasz: Szerintem nagyon szép név *.* :-) ! Ismerõsök kislányát is így hívják .Ez a vév így szép ,nincs szükség becézésére ,õk sem teszik .

Szerintem nagyon szép név *.* :-) ! Ismerõsök kislányát is így hívják .Ez a vév így szép , nincs szükség becézésére , õk sem teszik .
Szerintem egy szép érdekes név és a elentése is szép. Én kevés Villõt ismerek. Hármat, de közüllük az egyik már felnõtt. Az egyik kislányt Vilcsinek a másikat pedig Vivinek becézik. Szerintem becézés nélkül sokkal jobb név:)
Szerintem szép, ismerek is, felesleges becézni ez tipikusan olyan név, ami szép, úgy ahogy van, és rövid is.
Egyik ismerõsömnek a kislánya Villõ, és Villõcskének hívják. Szép név.
Szerintem szép név. Nem a kedvencem és én nem választanám szerintem a saját gyerekemnek, de ez már ízlés kérdése. Ettõl függetlenül - más valakinek - szépnek találom. Érdekes, ritka, különleges hangzású, és/de MAGYAR név. Sokkal jobb, mint ezek az új külföldi nevek. Van egy Villõ nevû ismerõsöm, õt Vilcsinek becézik. (Egyébként szlovákul a víla tündért jelent. :)
Sztem béna.
4. kíváncsivá tettél ... Milyen számodra a normális név ? Én sem adnám a lányomnak a Marika ;Erzsike stb neveket . Ezt a világot éljük , régen is voltak divatos nevek , amiket akkor adtak elõszeretettel , a mai világban is normális , hogy már már számít divatosnak . Nincs a kérdezõ választásával semmi baj , szép név ! Egyedi , sokkal jobb mintha a 20 .Katika szaladgálna a játszótéren . Az én lányom neve : Kiara . Nem divatból , flancból adtuk , hanem mert tetszett /tetszik . Mindenkinek más az ízlése , szerintem adott esetben a kérdezõé jó ;-) !
Szerintem ronda.
Nem tetszik. Miért nem lehet rendes nevet adni egy kislánynak? Nem attól lesz egy gyerekbõl különleges felnõtt, hogy különleges nevet kap.
Nekem valami ló jut róla az eszembe XD
Nagyonszep
Nekünk nagyon tetszik. Ha lányunk lesz Villõ lesz a neve.ég becézni sem kell, önmagában is egyszerûen szép.
Nagyon szép név, különleges. Tündért jelent egyébként. Én ismerek egy ilyen kislányt, és volt évfolyamtársam is, akit így hívtak. Nem becézték sehogyan sem. Egyébként bármilyen becenevet adhatsz neki, akár Vili-ként is hívhatod. Ha a Gabriellának és a Gábornak lehet egyazon Gabi a beceneve, akkor a Villõ és lehet Vili. :)
Téényleg....miért kellett a lepontozás ? Ha nektek tetszik a név, akkor tetszik...Véleményeket kellett leírni nem ?
De szánalmas, hogy aki szerint ronda ez a név, az mind le van pontozva. Pedig akkor is az! :D
Nem szép.
Ez egy gyönyörû név egyáltalán nem az a kategória ami miatt rí itt mindig mindenki. Szóval nem egy Kevin, vagy Brendon. "A Villõ[1] magyar eredetû nõi név, újabb keletû magyar névalkotás, Kodály Zoltán 1925-ben szerzett gyermekkórusának címe nyomán." Ja és nem jött divatba, csak maximum magához képest: "Az 1990-es években szórványos név, a 2000-es években nem szerepel a 100 leggyakoribb nõi név között" Jelentése: "lomb" szlovákot véve "tündér" Amúgy a Tünde is hasonló, mûbõl alkotott név. Képzelem azzal mennyi baja lehetett akkoriban a sok birkának :D
Szerintem kifejezetten csúnya név.
Szerintem ronda...és a "bolond" szülõk miatt, a gyerekeket ezért szekálják szét a suliban...nem mindig jó az ennyire egyedi név....
szép, de túlságosan divatba jött én Vilcsinek hívnám "Nem divatból , flancból adtuk , hanem mert tetszett /tetszik " azért tetszik, mert divatba jött... :D
* ... ismerõsöm ; név ... (elírtam , bocsi ;-) )
Nekünk is Villõ lesz a kislányunk neve és Villusnak becézzük. Majd, ha megszoklják az emberek, akkor nem lesz ennyire szokatlan és azt is fogják tudni, hogy lánynév. A Hedvig is lánynév pedig fiús a hangzása és most a Hédi a kedvenc nevek korát éli. Izlések és pofonok. Nekem meg a Lilitõl áll fel a szõr a hátamon, mint a liliputi. Attól még elfogadom, ha valaki ezt a nevet adja a gyerekének. Én meg azt nem adnám. Minden nevet lehet valahogy csúfolni, ha akarjuk. A gyerekeknek ezek a nevek lesznek a természetesek. Szerintem ne foglalkozz a negatív kicikizõ véleményekkel, ha nektek tetszik, akkor a Villõ nevet adjátok a babátoknak.

Mért általánosítanak neveket? Pl hogy ez szép név, ez meg nem Sokan írják hogy ez meg az a név nem szép de nem indokolják meg mért Mért van ez?

Legjobb válasz: Az általánosítás, én nem szeretem a töltött káposztát, a paradicsomlevest viszont igen?

Az általánosítás, én nem szeretem a töltött káposztát, a paradicsomlevest viszont igen?
Mert elsõ benyomásra/hallásra nem tetszik nekik, gondolom én.
Van olyan, ami hangzásra nagyon nem szép..vagy vki lehet h ismer olyat, és nem kedveli:D
Mert idióták.

Szerintetek szép név a Krisztina? Indokoljátok meg, hogy miért igen, és miért nem :DD

Legjobb válasz: Szerintem szép név, jól lehet becézni is.

Szerintem szép név, jól lehet becézni is.
Szép! ez az én második nevem, az elsõ nevem Barbara nekem tetszik a Krisztina mert különleges, bár úgy nem szeretem hogy Kriszti vagy Kriszta csak Krisztina! ...:) ))

Szép az Annabella név? Hogyan lehetne becézni?

Legjobb válasz: Bella Anna Szép név!

Bella Anna Szép név!
Nekem nagyon tetszik :)
szép. Annának, vagy Bellának.
Szerintem nagyon szép!

Szerintetek szép név? És hogy lehet becézni?

A nagynéném neveltfiának (25 éves) ma született kislánya, akit Zoé Majának, vagy Maja Zoénak hívnak.

Legjobb válasz: szép nevek,de annyira nem lehet, nem is kell õket becézni...mondjuk Zoét lehet Zozi, Zuzu...

szép nevek, de annyira nem lehet, nem is kell õket becézni...mondjuk Zoét lehet Zozi, Zuzu...
Én Zoé vagyok (: én sem vagyok kisbaba xD engem zoénak szoktak de néha zozónk :)
Az én kislányomat is Zoénak hívják :) Mi úgy szoktuk becézni, h Zojcsika, Zojesz, Zojcica meg még sorolhatnám :) Szerintem nagyon szép név :)
Maja: Május xD [szerbiában lakom :P itt elég "elterjedt" a Maja név, és itt Májának mondják [röviden ejtve az "á"-kat, innen jutott ez eszembe :P], am meg Majácska, Majuska Zoé: Zozó, Zozi, Zoika
Attól még más szeretheti. Lehet más meg a te gyereked nevét nem adná soha. Jó is így mert mi lenne ha mindenkinek ugyanaz tetszene?
De ez a Zoé név miért olyan nagy cucc? Le lettem pontozva, mert nem adnám senkinek...Fiúsan hangzik(a Zoltántól elvonatkoztatva is), senkit nem ismerek, sõt, nem is hallottam még olyanról, akit így hívnak...
Szerintem a Zoé.t nem kell becézni, ugy jó ahogy van :
A zoé még elmegy, de a Maja borzadály...
Meg lehet kövezni, szerintem mind kettõ elég csúnya név...
szia nekem annyira nem tettszenek a Zoé-t elég rövidnek találom és nem tudom miért fiúsan hangzik nekem talán a Zolira emlékeztet mindig a Majáról pedig vagy a pornó jut az eszembe vagy Maja a méhecske Becézni a Zoét talán könnyebb, Zozi, Zozu....
Nekem a Zoé becézésérõl, a Zoziról a Zoli jut eszembe:D Volt egy kisrác a szomszédba és mikor kicsik voltunk úgy hívtuk hogy Zotya vagy Zozi...:D Egyébként a Zoé és a Maja is szép név szerintem. Becézés:Majus, Majuska, Majáácska. 15/L
Heh, én Maya vagyok. =D Nem nagyon szoktak becézni, csak a szokásos Mayácska, vagy bnõim Mayuskának hívnak. :D Néha Ma-ipszilon-a (egy oszttársam). Zoé az lehet Zozó, Zizzozi, Zozus, Zozuska, vagy bármi. Egy barátnõmet így hívják, õt Zozónak szoktam hívni. Ja és egy elõttem szólónak: NEM VAGYOK KISBABA!!! :D
HÁt, a Maja még elmegy, na de a Zoé...
Kislányom is Zoé és mi Zizinek, Zozinak, Zizizozinak , Zozonak de legtöbbször azért Zoénak :) szoktuk hívni.
A kérdező hozzászólása: A Zoé nekem is tetszik, vagyis inkább csak jó, a Maja viszont nagyon aranyos!
Szia! :) Nekem a Zoé szép, és jobb felnõtten is, a Maját babának tudom csak elképzelni. Furcsán hat: "Bemutatom Kovács Maját, a kutatás vezetõjét!" De a Zoé az szép... :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, mindegyik becenév nagyon aranyos! Még várom a további véleményeket/ötleteket!!!!
Mindkettõ szép név. A Zoé meg egyenesen a leggyönyörûbb név szerintem. Az nõvérem gyerekét Majának hívják, õt Majcsinak becézik.
Mi Zojcsinak becézzük, de még csak 4 hetes :) ))

Szép név az, hogy Léna?

Legjobb válasz: Nekem tetszik! Szép név!

Nekem tetszik! Szép név!
Szép nekem is tetszik. Boldog Baba várást! 25 hetes kismami
Szerintem is szép név.a lényeg, hogy passzoljon a vezeték névhez is. Boldog babavárást.
Szerintem nagyon nagyon szép, én is ezt adom a kislányomnak::) Kicsi koromban hallottam az Omegának ezt a számát, azóta imádom:) Persze tényleg fontos, hogy a vezetéknévvel együtt is jól hangozzon.
Így hívják a testvéremet, szerintem szép név :-)
Szia!Az én kislányomnak ez a neve!Most lesz 6hós!
tényleg kutyanév, és lehet, hogy nem csak én ismerem... Sajnálom, hogy ennyi az IQ-tok, hogy ez 0%-ot érdemelt. Ezt is nyugodtan meg lehet semmisíteni. Egészségetekre! :D
Szerintem is szép, kedves név. Ha nem lenne már favorit nevünk, akkor szóba hoznám a páromnak én is. :)
Eleg ok. bar ha nem jol ertik, akkor visszakerdeznek, hogy micsoda? Bena? De fugg a vezeteknevtol is! Nem minden nev passzol mindenhez!!
Remélem, nem fogsz megharagudni, de elég gyakori kutyanév! Nekem egy kutyus ugrott be róla, egyébként szép!!
Nem igaz, h valakinek ez a legjobb szórakozása, hogy húzza lefele a válaszokat, szerintem nem a kérdezõ volt. Miért nem gyûjt inkább bélyeget, ahelyett h itt rontja a levegõt??
Moderálást kell kérni.A moderátor látja, hogy ki az aki csak a válaszokat lehúzkodni jár ide.Több kérdésben is ezt csinálja valaki.Szerencsétlennek biztos nincs elfoglaltsága.Beteg ember lehet, ha ebben éli ki az aberrációját.Különben nem értem az ilyeneket miért nem távolítják el az oldalról?Csak kötözködni, és másokat leminõsíteni járnak ide.
A kérdező hozzászólása: sziasztok! én mostjárok elõször ott miota feltettem a kérdést!tényleg levannak pontozva a válaszok!ezt azok csinálják akiknek ez a név nem tetszik!vagy csak roszindulatuak! nem is értem miért!
Én ezen tegnap nagyon felhúztam magam, és több válaszhoz is írtam ilyen kommentet! Ezúton is bocsánat a kérdezõktõl, de itt valaki tényleg nagyon unatkozik, és ez nagyon bosszant!...

Hogy lehet becézni a Leona nevet, szerintetek szép név?

Legjobb válasz: hát ha külföldi vagy akkor elmegy de Magyarországon semmikép.és szerintem vannak külföldön ennél 10x jobb nevek..egyébként minden nevet lehet becézni..Le,Leo,Leon ,Nana de ez ritkább

hát ha külföldi vagy akkor elmegy de Magyarországon semmikép.és szerintem vannak külföldön ennél 10x jobb nevek..egyébként minden nevet lehet becézni..Le, Leo, Leon , Nana de ez ritkább
Nem kell mindent becézni. Nekem tetszik, bár a vezetéknév nem mindegy.

Szerintetek szép név az, hogy Amy? =)

Legjobb válasz: hát igy másnak jó :) nemrossz...de gondolom ez nem teljes név... de én nem cserélném le a nevem erre :)

hát igy másnak jó :) nemrossz...de gondolom ez nem teljes név... de én nem cserélném le a nevem erre :)
Szerintem szép név. :) Van ilyen nevû ismerõsöm is. A teljes név pedig Amália. :)
Amanda? nekem nem tetszik.
Aham.
nem mert az y végzõdés mindig olyan "hú de angolosak vagyunk" beütésû és sztem gáz..

Itt olvastam, hogy egy kisfiúnak a Flávió nevet adták és nagyon megtetszet nekünk. Mert jó dallamos meg ritka név. Szép név ti adnátok a fiatoknak?

Legjobb válasz: Szerintem nagyon jo, de persze sokban fugg a vezeteknevtol. ha neketek tetszik adjatok nyugodtan.

Szerintem nagyon jo, de persze sokban fugg a vezeteknevtol. ha neketek tetszik adjatok nyugodtan.
Nekem így magyarosítva, ékezetekkel nem tetszik. De csakis AZ SZÁMÍT, hogy ti hogyan gondoljátok! Ha teszik nektek, akkor nevezzétek így! A ti fiatok lesz, nem másoké :)
Én biztos nem adnám, nekem nem jön be. Ha neked tetszik, akkor hajrá :)
Szia! de joo!!!Az én kisordogom is igy hivjàk, bàr o francia, igy Flavien ( van itt egy màsik vàltozata is, Flavian, de e-vel jobban tetszett) . Az én csalàdomnak elég nehéz volt az elején megszokni, szoval otthon csak Flavibébi :D Nem is tudtam hogy otthon létezik ez a név, ha megy a csalàdnévhez, miért ne viselhetné ezt a nevet. vagy esetleg Flaviàn?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!