Találatok a következő kifejezésre: Szép név babának, hogy (3 db)

Szép név egy babának, hogy Zsóka? Esetleg jobb az Emese vagy a Kinga?

Legjobb válasz: Szia! Nekem az egyik kedvenc lánynevem a Kinga!!! A többi is szép, de nekem ez tetszik legjobban! Jó szórakozást a névválasztáshoz!

Szia! Nekem az egyik kedvenc lánynevem a Kinga!!! A többi is szép, de nekem ez tetszik legjobban! Jó szórakozást a névválasztáshoz!
Kinga, egy nagyon szép lány név.
KINGA!! Nagyon szép és ízléses név! :)
A kérdező hozzászólása: Kifelejtettem az Enesét és fiúnak a Benõ?
Kinga:Paz én nevem is, és nagyon jó, csak az a fura, ha becézni akarnak, akkor nem rövidebb, hanem hosszabb lesz a nevem:D
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek!
A kinga ami tetszik. Benõ? milye nõ be? Jó nem bunkózás céljábol irtam(naharagudj) ez izlések és pofonok. nekem a Zsófi, Nikolett, Kata, Daniella, Fanni, virág... szerintem ezek szép nevek.A kinga szerintem jó:) fiunak? Kristóf, Krisztián, Tamás.
Emese. :-)
Szia! Szerintem ízlés kérdése. A Benõ mulatságosan hangzik. :)
Szia! Tini lány vagyok, és engem Kingának hívnak. Nekem tetszik. Nem változtatnám meg.:D De az Emese lenne a másik ami nagyon szép név a felsoroltak közül.
1. Emese 2. Zsóka 3. Kinga 4. Enese FUÚnévnek sztem a BENõ egyszERÛEn borzasZTÓ!!!!pfujjj...
Lakatos Euzébia.
Ada (felékesített, szép), Ajna (szépség, báj, kedvesség), Bella (szép), Bertolda (pompával uralkodó), Elmira (fenséges, fennkölt, hercegnõ), Márta (úrnõ), Míra/Miranda (csodálatos), Naomi/Noémi (gyönyörûségem), Regina (királynõ), Sára (hercegnõ, uralkodónõ), Vaszília (királyi), Zulejka (hercegnõ)
Ezzel az a baj, ha ronda lány lesz, Nem fog hozzá illeti a neve!
bjútifulkvín
A Regina név jelentése királynõ.
Tudok olyat, ami azt jelenti, hogy szép, de nem mondom meg XD
Az hagyján, ha ronda lány lesz, de mi van, ha ronda fiú?
Regina. Ez pont azt jelenti.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, kedves 16:00-ás válaszoló, honnan sikerült ilyen szépen összegyûjteni ezeket a neveket?
Viktória :)
Kira=uralkodó(nõ)

6 és fél hós babám ha a nevén szólítom a szoba másik feléből hogy "gyere ide hozzám" akkor szépen odamászik vigyorogva (már nagyon ügyesen mászik). Szerintetek tényleg érti hogy mit akarok ezzel?

Mikor kezdik ténylegesen megérteni a babák amiket mondunk nekik? Ja azt elfelejtettem, hogy ha háttal van és úgy szólok neki akkor megfordul és úgy is odajön hozzám. Valamint ha odamegy egy tiltott helyre (pl. egy fiók vagy a kályhaajtó) akkor mondom neki hogy "nem" és már nem is akarja megtapogatni hanem megy tovább.

Legjobb válasz: Szerintem megérti mit szeretnél. Én babám 5 hónapos és ha mondok neki valamit pl. megyünk pancsizni, vagy hamizni, vagy ha kérdezem hogy kér-e teát, megérti. Tudja hogy mirõl beszélek, és reagál rá ahogy kell. :))) Ügyes babád van.

Szerintem megérti mit szeretnél. Én babám 5 hónapos és ha mondok neki valamit pl. megyünk pancsizni, vagy hamizni, vagy ha kérdezem hogy kér-e teát, megérti. Tudja hogy mirõl beszélek, és reagál rá ahogy kell. :) )) Ügyes babád van.
Én is megörültem mikor a babám (7 hós) odajött hozzám, mikor mondtam h gyere ide, de aztán megfigyelten hogy mindig odamászik ahol vagyok :-), máskor meg nem jön uh szerintem még nem érti. Ja és Grétának hívják és mindig mikor hangosan szólítom h Gréti akkor rámnéz, figyel. Na a múltkor ugyanolyan hangsúllyal Ágostonnak szólítottam próbaképp :-), és akkor is ugyanúgy rámfigyelt. :-)))
de ha azt mondod neki, hogy "kis mukk" akkor is oda megy hozzád, nem igaz? apróbb utasításokat 8-10 hónapos korban értenek meg, összefüggéseket 1, 5-2 éves korukra. ezt olvastam, és valóban így tapasztaltam én is :) a nem persze az elsõk között van amit megértenek és szintén az elsõ között amit el is felejtenek. hidd el, 2 hónap múlva már mondhatod, hogy NEEEEEM, röhögve fogja tovább csinálni :)
Hat nehez ezt megmondani. Lehet a hanglejtest erti (ismeri) inkabb. ...es hat az hogy nem nyul dolgokhoz, nem akarlak elkeseriteni...egyenlore! Meg picike, aztan jon majd a kivancsisag ami joval nagyobb mindennel.
A kérdező hozzászólása: Igen, amúgy gondoltam már arra, hogy ha a "gyere ide hozzám" helyett azt mondanám ugyanazzal a hangsúllyal, hogy "milyen szépen süt a nap" akkor is odajönne hozzám, nem tudom, majd kipróbálom :-))


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!