Találatok a következő kifejezésre: Szép név babának, (8 db)

Ismertek Tímea nevû babát/kislányt a környezetetekben? És szép névnek tartjátok?

Évekkel ezelõtt eldöntöttem, hogy ha lányom lesz, ez lesz a neve. De most, hogy kislányt várunk, a férjem azt mondja, szerinte mostanában megint egyre több Timi van, megint divat név lett. Az én nevem Anna, ezt biztos nem adnám, mert tényleg nagyon sok van. De a Tímea szerintem nagyon szép, "örök" név, és én évek óta nem sokat hallottam, ismerek.Ritka (az Õ korosztályában)de ismert, elegáns nevet szeretnék neki.

Legjobb válasz: Ismerek, és szerintem egyáltalán nem szép név. Persze nekem kötõdik rossz élményem is Tímea nevû személyhez, ezért valószínûleg elfogult vagyok, de számomra kissé erõszakos hangzású.

Ismerek, és szerintem egyáltalán nem szép név. Persze nekem kötõdik rossz élményem is Tímea nevû személyhez, ezért valószínûleg elfogult vagyok, de számomra kissé erõszakos hangzású.
két Timit is ismerek, én nem tartom szép névnek egyáltalán...elegánsnak meg fõleg nem :/ De embere válogatja
Nálunk a bölcsiben van 3 ;)
:) Nagyon egy rugóra jár az agyunk:) Mikorra várod a csajszit?
A kérdező hozzászólása: Hát vicces, de a Zita :) de mostmár biztos, hogy Tímea lesz. Majd a második kislány Zita....
Õ még pocakbaba, de 99%, hogy Zita lesz. Nálatok van még másik esélyes név?
A kérdező hozzászólása: 10- ès vègül mi lett a neve a babának?
Nem ismerek kicsi Timiket. Nekem nagyon tetszik a név, nálunk is felmerült.
Én nem szeretem ezt a nevet, viszont kisgyereket nem ismerek vele.
nincs Timi a környékünkön, én viszont az vagyok és nagyon szeretem a nevem:)
Engem is így hívnak, és nagyon szeretem, viszont én nem ismerek ilyen nevû kislányt.
Engem is Tímeának hívnak külföldön lakom és elég nehezen ejtik ki, de a Timi megy nekik egyszerûen.Babát várunk és én biztos nem adnám a lányomnak ezt a nevet.De ami elõnyt érzek benne az iskolába nem csúfolták a nevet.
A kérdező hozzászólása: 2-nak: hol laktok? Utolsónak: a Timiával nincs baj, szerintem aranyos ;)
nem tudok róla, h divatnév lenne, mert ilyen nevû babát/kislányt nem ismerek. de idõsebbeket igen. a környezetemben pl az Annát látom, h ismét divatnév lett. akárcsak az elõzõ hozzászóló, én is elfogult vagyok a Tímea névvel kapcsolatban, viszont a másik irányba :) Engem így hívnak, és nagyon szeretem a nevem. nagyon nõies, méltóságteljes és szép a hangzása. Nem tudom szempont-e, de ha a olyan nevet akartok, ami külföldön is megállja a helyét, akkor a Tímeára azt tudom mondani, h nagyon egyedinek számít. Timiának vagy Timelnek tudják kiejteni.
3 Timike van nálunk.
Felénk eléggé gyakori név, szinte már minden második kislány Timi!
Nálunk két tanár is így hívnak a suliban :)

Szép nevek egy babának?

Ha lány Dóra Berill, ha fiú akkor Benjámin :-D

Legjobb válasz: Õszinte leszek: egyik név sem tetszik, talán a Dóra a vállalható ezek közül. De ez csak az én véleményem. Úgy nevezitek a gyermeketeket, ahogyan szeretnétek.

Õszinte leszek: egyik név sem tetszik, talán a Dóra a vállalható ezek közül. De ez csak az én véleményem. Úgy nevezitek a gyermeketeket, ahogyan szeretnétek.
Nem tudom, hogy hány ezeredik kérdésnél találkozok ezzel a Dóra Berillel...... A Dóra szép név, de a Berill borzalmas... milyen sorozatból szetted?? A Benjámin sem tetszik. Mindem második babát így hívnak.
Benjámin amúgy is tetszik, mint név, de mivel a bátyám így hívják, akit imádok, ezért természetesen nálam abszolút nyerõ :) A Berill nekem szokatlan, de így, hogy Dóra Berill szerintem jó.
Nekem tetszik a Dóra is és a Benjamin is. A Berill nevet nem adnám a gyerekemnek, még nem is hallottam róla, de ha nektek tetszik az a lényeg :) ) Lehet neked az én kisfiam neve nem tetszene :) ) Ne adj mások véleményére :P A lényeg, hogy nektek tetszen :)
Nekem a Berill nem tetszik, de a másik kettõ szuper! :)
Hát a Berill az nekem fura, Benjámin nem tetszik, olyan nyammogós kicsit nekem:$, Dóránál is vannak sokkal szebbek; pl nemtom , mennyire passzol a vezetéknévhez, és bár csak egy betû eltérés van, a Nóra az viszont gyönyörû szerintem:) Ja amúgy csak érdekességképpen, egyszer láttam valami színdarabot, ahol az egyik szereplõnek Dorabella volt a neve:) :) Dóránál amúgy szebb még a Dorina:) :) Az is szépséges:) :)
Dóra szép.:) Berillrõl még nem hallottam. Ritka név. A Benjámin az egyik kedvenc nevem.Becézései is aranyosak. :)
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó nem sorozatból szedtem a Berill nevet, hanem jelentése miatt választottam! Ha a Benjámin olyan gyakori lenne akkor ismernék én is mivel óvónõ vagyok és nincsén a csoportban, de az oviban is 2 van ( pedig nem kicsi) de azért köszi a válaszod
A kérdező hozzászólása: Koszi mindenkinek :-D
A Dóra teljesen rendben van, a Berill nem tetszik és nekem a Benjámin sem a szívem csücske.
A Berill névrõl még nem halottam, de a Dóra az nagyon szép név, de így együtt szép név. A Benjámin név nekem pedig abszolút a kedvencem

Ezek szép nevek? Az én kedvenc neveim. Szerintetek milyenek? Ja és nem várok babát, nem azért kérdezem

az én kedvenc neveim. szerintetek milyenek?? ja és nem várok babát, nem azért kérdezem:) 1.Jessi (angolosan) 2.Lara (nem laura) 3. Emily -emília 4. emma 5. Adrienn 6. Fruzsina 7.Sarah 8. Katy Az angol nevekb?l egyiket sem lehet magyarban így használni??? pl. nem dzsessika, hanem jessica. hallottam olyanról, hogy lehet lekönyveztetni neveket, jó pénzért. ezeket így nem lehetne??

Legjobb válasz: Ha kést tartanának a nyakamhoz anyakönyveztetésnél,akkor a Lara,de csakis az életveszélyes fenyegetés miatt.

Ha kést tartanának a nyakamhoz anyakönyveztetésnél, akkor a Lara, de csakis az életveszélyes fenyegetés miatt.
Fruzsinától a falra tudok mászni. A többi elmegy, bár a 'Jessi' olyan férfias nekem. Nekem a Dóra, a Balázs, Zsófia, Kornél, András vannak a kedvenc neveim között. És tetszik még az Amira/Amina is.
Magyarországon magyar állampolgár csak és kizárólag magyar helyesírással írt nevet adhat a gyerekének, választani csak az MTA által jóváhagyott listáról lehet. Idegen helyesírású nevet nem engedélyeznek, ez nem pénz kérdése. Az Emma az egyedüli szép a listán -szerintem.
Nem lehet. Illetve feltételezem, hogy esetlegesen külföldi szülõpárnál tehetnek engedményt. De valójában gõzöm nincs. Az Emma és a Lara tetszik, de egyébként a többi divatnév...
Az angol neveket egyiket sem lehet így használni, magyarosítani kell az írott formáját, és ugye már nem is olyan trendi a Szara, Kéti Dzsesszi, Emili. Ebbõl a sorból a Fruzsina az egyetlen ami tetszik. Egyik kedvenc nõi nevem.
Közönségesek a magyar nevek? Több embert hívnak John Smith-nek, mint Budapest teljes lakossága...
'gyakorivalasz2' Ez elég szomorú. :)
A kérdező hozzászólása: az etnikai csoporthoz visszatérve fehér magyar ember vagyok, de értem hogy nem azért mondod, csak tetszenek ezek a nevek. az lehet hogy az USA-ban ezek a közönséges nevek, de hát ha tetszenek, akkor nem tudok mit csinálni. miért, régebben a karolina, meg a kornélia tetszett, de biztos arra is az etnikai csoportot mondanátok.
Lara nagyon tetszik. Emily, Sarah, Katy csak így tetszik magyarosítva már nem.
A kérdező hozzászólása: na igen, én is így vagyok:)
Nem mondta senki, hogy nem vagy az, és nem is szólt le senki azért, amiért ezek a nevek tetszenek. Vélemény lett elmondva, és ennyi. :) ( azt azért , , szeretem", mikor negatív véleményt olvasván mindjárt hõzöngenek az emberek; pedig ilyen is van, tessék elhinni :) )
A kérdező hozzászólása: tudom hogy a véleményetek, azért kérdeztem!!!! ahány ember, annyi féle ízlés!
Én itthon sosem adnék külföldi nevet a gyerekemnek, pláne hogyha az apjának valami jó magyar neve van, mint Kovács, Takács, Tóth és egyebek. Pl. egy Tóth Sarahról, vagy egy Kovács Katytõl (angolosan), esetleg Takács Jessicától a hideg rázna... illetve tényleg a kisebbség ugrik be rögtön. Ellentétben pl ezek magyar megfelelõivel semmi bajom (kivétel Jessica), mondjuk a Sára kifejezetten tetszik. :) Amúgysem tudnád megmagyarázni itthon az embereknek, hogy a te lányod nem Katy (Kati csak y-nal), hanem Kéti... :D Én csak azt nem értem, hogy hogy lehet Jennifer, Fanny és hasonló nevek, ha lényegében ezek sincsenek "magyarosítva".
Egyik sem tetszik ezek közül... De ha muszáj választani, akkor az Emmát választanám.
Senki nem mondta, hogy minden 2. embernek pl az Emesét kellene adni névnek. ( fõleg, ha férfi :) ) Csak a leírtak közül vannak olyanok, amik eléggé.. hogy is mondjam.. itt nem lehet ilyeneket írni szerintem, de ha azt írom, hogy bizonyos etnikai csoportok szoktak hasonló neveket adni, akkor valószínûleg érti mindenki.. Véleményt kérdeztek, én leírtam a sajátomat. :)
A kérdező hozzászólása: hát köszi a válaszokat, persze mindenkinek más az ízlése:) amúgy nekem az elsõ kettõ, a lara, és a jessi tetszik nagyon. lehet hogy a sok amerikai film miatt érzem olyan "közönségesnek" a magyar neveket. már bocsi, de így érzem.
Az Adrienn a kedvenc nevem! :-) Az Emily nagyon tetszik, de csak külföldön laknék, akkor adnám a lányomnak. A többi meg nem tetszik :-/
Nem lehet, csak akkor ha valamelyik(ez esetben apa) külföldi állampolgár. Az én fiam azért lehetett Jason mert külföldön élünk, itt született a baba, bár mindkettem magyarok vagyunk. Nekem pl. a Fruzsina kivételével mind tetszik.
Nekem konkrétan egyik se tetszik nagyon.. :S Ha már nõi név, akkor legyen az Emese, az legalább magyar is. ( ha már egyszer Magyarországon élünk )
Nekem az összes tetszik, kivéve a Lara és a Fruzsina.. A Katy úgy, hogy //Kéti...// ùgy nem, hogy //Kati..// :D :D :D =) :D :D :D
Nekem az Emma kifejezetten tetszik, ezért is kapta ezt a nevet a lányunk. :) És az Adrienn is szép. A többivel valahogy nem vagyok kbékülve, de izlések és pofonok!
Az Adrienn tetszik, a többi nem.
Emili az van Magyarországon is, így leírva. Nekem ezek közül a Lara, Emily és a Fruzsina tetszenek.
Na jó, de ha "Magyarországon élünk" akkor nem lehet minden második-harmadik ember Emese, Csenge, Gellért, Zólyom...Csak mert magyar nevek!
A kérdező hozzászólása: nah, igazad van:)


Szép név egy babának, hogy Zsóka? Esetleg jobb az Emese vagy a Kinga?

Legjobb válasz: Szia! Nekem az egyik kedvenc lánynevem a Kinga!!! A többi is szép, de nekem ez tetszik legjobban! Jó szórakozást a névválasztáshoz!

Szia! Nekem az egyik kedvenc lánynevem a Kinga!!! A többi is szép, de nekem ez tetszik legjobban! Jó szórakozást a névválasztáshoz!
Kinga, egy nagyon szép lány név.
KINGA!! Nagyon szép és ízléses név! :)
A kérdező hozzászólása: Kifelejtettem az Enesét és fiúnak a Benõ?
Kinga:Paz én nevem is, és nagyon jó, csak az a fura, ha becézni akarnak, akkor nem rövidebb, hanem hosszabb lesz a nevem:D
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek!
A kinga ami tetszik. Benõ? milye nõ be? Jó nem bunkózás céljábol irtam(naharagudj) ez izlések és pofonok. nekem a Zsófi, Nikolett, Kata, Daniella, Fanni, virág... szerintem ezek szép nevek.A kinga szerintem jó:) fiunak? Kristóf, Krisztián, Tamás.
Emese. :-)
Szia! Szerintem ízlés kérdése. A Benõ mulatságosan hangzik. :)
Szia! Tini lány vagyok, és engem Kingának hívnak. Nekem tetszik. Nem változtatnám meg.:D De az Emese lenne a másik ami nagyon szép név a felsoroltak közül.
1. Emese 2. Zsóka 3. Kinga 4. Enese FUÚnévnek sztem a BENõ egyszERÛEn borzasZTÓ!!!!pfujjj...

Unokanővérem babát vár, írnátok szép neveket?

Még nem tudjuk a baba nemét, így a lány és fiú neveket egyaránt szívesen fogadjuk! =)

Legjobb válasz: Jolanda

Jolanda
Viktória, Zsolt
Katerina Laura (együtt, vagy külön valamelyik), Annabella Dávid, Adrián
Pl Dalma, Zsófia, Luca Kristóf, Zalán, Szabolcs, Olivér :) Szerintem 2 utónevet adjanak neki, mert úgy kevesebb az esély, hogy lesz belõle még vagy 500 ugyanolyan nevû ember.
szerintem a kovács eszter szép név vagy vera
Alexandra
Ehhez a vezetéknévhez valami különleges nevet választanék, hogy ne ezredik Kovács Krisztina vagy Kovács Péter legyen, viszont én a most divatos túlbonyolított neveket sem szeretem, így amit ajánlanék: Olivér, Benjámin, Botond Flóra, Olívia, Georgina, Gréta, Ramóna
Zsófi(a), Márk(ó)
Kitti Anetta
Amarilla, Darinka, Debóra, Heléna, Johanna, Nadin, Szeréna Ármin, Kornél, Noel, Olivér, Soma, Trisztán
lány: Klaudia, Kitti, Anita, Réka, Zsófia, Boglárka ezek teljesen átlagos nevek (számomra). a vezeték nevéhez szerintem Anita, Réka, Zsófia illene...ott az utolsók.: D (amiket én írtam) fiú: Dávid, Ádám, Zsolt, Tamás : D Gondolom ilyen Renátókat meg Rómeót nem akartok neki... nekem végülis ezek jönnek be ; ) Elõre is grat.nekik a babához : D
A kérdező hozzászólása: Igen Álehándró, Romoáldó, Dzsesszika, Szamanta és társai kizárva... :D De valami szép különlegeset szeretnénk, ami nem ilyen közönséges, mint a fent említettek! =) Nagyon jókat írtatok, köszönet érte! Még írhat, aki tud! ;)))
Máté és Nikolett
Emma, Csongor, Noémi.
elõször is gratula a babához:) http://www.nytud.hu/oszt/nyelvmuvelo/utonevek/index.html ezen az oldalon bõven van mibõl válogatni. nekem tetszenek a Dániel, Ádám, Roland, Anna, Anita, Dorottya, Mária... nevek
Vivien
Kitti
Bence, Zétény, Merse, Kadosa, Keve.
Eszter, Léna, Villõ.
Almiréna
Kitti, Karina.
Egy jó barátom volt:Kovács Tamás.
Tamara, Kamilla, Abigél.
Franciska, Hajnalka, Cserne.
Zalán, Áron, Vilmos.
Rebeka Anna Kíra Andrea Kitti Debóra Gréta Adrienn Lujza Sarolta
Lakatos Euzébia.
Ada (felékesített, szép), Ajna (szépség, báj, kedvesség), Bella (szép), Bertolda (pompával uralkodó), Elmira (fenséges, fennkölt, hercegnõ), Márta (úrnõ), Míra/Miranda (csodálatos), Naomi/Noémi (gyönyörûségem), Regina (királynõ), Sára (hercegnõ, uralkodónõ), Vaszília (királyi), Zulejka (hercegnõ)
Ezzel az a baj, ha ronda lány lesz, Nem fog hozzá illeti a neve!
bjútifulkvín
A Regina név jelentése királynõ.
Tudok olyat, ami azt jelenti, hogy szép, de nem mondom meg XD
Az hagyján, ha ronda lány lesz, de mi van, ha ronda fiú?
Regina. Ez pont azt jelenti.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, kedves 16:00-ás válaszoló, honnan sikerült ilyen szépen összegyûjteni ezeket a neveket?
Viktória :)
Kira=uralkodó(nõ)

6 és fél hós babám ha a nevén szólítom a szoba másik feléből hogy "gyere ide hozzám" akkor szépen odamászik vigyorogva (már nagyon ügyesen mászik). Szerintetek tényleg érti hogy mit akarok ezzel?

Mikor kezdik ténylegesen megérteni a babák amiket mondunk nekik? Ja azt elfelejtettem, hogy ha háttal van és úgy szólok neki akkor megfordul és úgy is odajön hozzám. Valamint ha odamegy egy tiltott helyre (pl. egy fiók vagy a kályhaajtó) akkor mondom neki hogy "nem" és már nem is akarja megtapogatni hanem megy tovább.

Legjobb válasz: Szerintem megérti mit szeretnél. Én babám 5 hónapos és ha mondok neki valamit pl. megyünk pancsizni, vagy hamizni, vagy ha kérdezem hogy kér-e teát, megérti. Tudja hogy mirõl beszélek, és reagál rá ahogy kell. :))) Ügyes babád van.

Szerintem megérti mit szeretnél. Én babám 5 hónapos és ha mondok neki valamit pl. megyünk pancsizni, vagy hamizni, vagy ha kérdezem hogy kér-e teát, megérti. Tudja hogy mirõl beszélek, és reagál rá ahogy kell. :) )) Ügyes babád van.
Én is megörültem mikor a babám (7 hós) odajött hozzám, mikor mondtam h gyere ide, de aztán megfigyelten hogy mindig odamászik ahol vagyok :-), máskor meg nem jön uh szerintem még nem érti. Ja és Grétának hívják és mindig mikor hangosan szólítom h Gréti akkor rámnéz, figyel. Na a múltkor ugyanolyan hangsúllyal Ágostonnak szólítottam próbaképp :-), és akkor is ugyanúgy rámfigyelt. :-)))
de ha azt mondod neki, hogy "kis mukk" akkor is oda megy hozzád, nem igaz? apróbb utasításokat 8-10 hónapos korban értenek meg, összefüggéseket 1, 5-2 éves korukra. ezt olvastam, és valóban így tapasztaltam én is :) a nem persze az elsõk között van amit megértenek és szintén az elsõ között amit el is felejtenek. hidd el, 2 hónap múlva már mondhatod, hogy NEEEEEM, röhögve fogja tovább csinálni :)
Hat nehez ezt megmondani. Lehet a hanglejtest erti (ismeri) inkabb. ...es hat az hogy nem nyul dolgokhoz, nem akarlak elkeseriteni...egyenlore! Meg picike, aztan jon majd a kivancsisag ami joval nagyobb mindennel.
A kérdező hozzászólása: Igen, amúgy gondoltam már arra, hogy ha a "gyere ide hozzám" helyett azt mondanám ugyanazzal a hangsúllyal, hogy "milyen szépen süt a nap" akkor is odajönne hozzám, nem tudom, majd kipróbálom :-))

'M'betűs, szép, különleges nevet keresek kislány babának, tudtok ilyet ajánlani?

Legjobb válasz: Mirabel, Mirabell, Mirabella, Mira, Magvilna, Mahola, Maja, Májin, Majsa, Manda, Mandola, Manka, Manszira, Mara, Maráz, Marina, Marita, Marusa, Mazar, Médea, Megera, Mellita, Mendi, Merita, Meszelin, Meszilin, Midélia,Migrán, Mile, Milla, Mimi, Mimóda, Mimóza, Mindó, Minerla, Minka, Minora, Mirelda, Mirka, Mislye, Molon, Mómelin, Mon, Monaj, Monord, Montaj, Morita, Mortina, Murony, Musa

Mirabel, Mirabell, Mirabella, Mira, Magvilna, Mahola, Maja, Májin, Majsa, Manda, Mandola, Manka, Manszira, Mara, Maráz, Marina, Marita, Marusa, Mazar, Médea, Megera, Mellita, Mendi, Merita, Meszelin, Meszilin, Midélia, Migrán, Mile, Milla, Mimi, Mimóda, Mimóza, Mindó, Minerla, Minka, Minora, Mirelda, Mirka, Mislye, Molon, Mómelin, Mon, Monaj, Monord, Montaj, Morita, Mortina, Murony, Musa
--- Marlene-----
Mirjam
Mirabella, becézhetõ Bellának.
Mira. Csoda a jelentése:)
Miranda, Mira, Mirjam :)
Maris, és becézhetitem Rislának! :D
Nekem nagyon tetszik a Marietta név. Párommal is ezen a neven gondolkozunk a születendõ kislányunk nevét illetõen:)
Kislányom Maja. Pontosabban Maja Lili, mert adtunk még egy nevet Neki. Ezen kívül ami még M betûs és nekem tetszik az a Mira.
Mira, Maja Nekem is az alliteráló nevek tetszenek, a kislányunknak is így választottuk és mindenki dicséri :-)
Pont tegnap néztem különleges neveket, mert ha kislányom lesz én is egy különleges nevet szeretnék adni neki másodikként. Találtam egy olyat, hogy Miléna. Nekem nagyon tetszik, de a páromnak biztos nem fog. :D
Martina Elég ritka név... életem során még csak 3 nõvel futottam össze(ebbõl az egyik nagymamám, a másik édesanyám), akit Martinának hívtak, pedig elég sok helyen jártam már. Jelentése: harcos (hátha erre is kíváncsi vagy). Becenév lehet pl. a Tina. :) Még annyit szeretnék, ha majd döntötök a pároddal, aki leírod melyiket választottátok?
Szerintem a Melinda szép. És nem egy kacifántos, de szerintem manapság nem is túl gyakori név.
Barátnõm kislányát Mirandolinának hívják, és Mirinek becézik
Nekem nagyon tetszik a Martina ami még ilyen ritkább az a Mercédesz vagy többen mondták itt a Mírát ami pedig gykoribb az a Mónika remélem segítettem :)
A végén majd nem mondanád el melyiket választottad? léci
Melitta
Marina Jelentése:tengerbõl jött. Gyönyörû név.
A kérdező hozzászólása: A vezetéknév "M"betûs, két szótagú.Ezért szeretnék "M"betûs utónevet is.Tini korom óta tetszenek az alliterált nevek, szép hangzásúak nagyon szerintem.
A kérdező hozzászólása: A Mira is szép név valóban.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, itt igazán különleges, sok szép név van!
Mirtill. Nekem nagyon tetszik, és csak egyet ismerek.
Márta, Mariann, Marianna
Miriam
Magdolna, Magdaléna Van Mikolt nevû az ismerõsök között, senki nem tudja megjegyezni, hogy hívják a gyereket. Nagyon extrát ne adjál neki.
Márta alig adják.
Kedves 07:28-as! Nekem a Mirtillrõl szegény Mirtill cica jut mindig eszembe:D (aki ismeri Hadházit és a Showeder Klubot az tudja mirõl beszélek:DD) Kérdezõnek: Végigolvastam az összes Mo-on adható M betûs nõi nevet és nekem egyedül a MIMI tetszik:) Szerintem nem túlzó, nem gyakori és igazi kis csajos lánynak való:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Van néhány ami nagyon tetszik, a ritkább, egyedibb nevek felé hajlok jobban.
Nekem egybõl a Mira jutott eszembe.
Maléna, Melizand Ha olyan vezetéknév lett volna, amihez illik, a lányom Melizand lett volna...
Mercédesz


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!