Találatok a következő kifejezésre: Szép a az (2525 db)

Szőke hajam van, zöld szemem és eléggé fehér bőröm! Szerintetek szép ez az összeállítás? Nem ciki a fehér bőr?

Legjobb válasz: Ciki, ha annak tartod. Amúgy semmi sem ciki. Nincs semmi baj az "összeállításoddal". Ha amúgyis szép vagy, akkor szép. Ha nem vagy szép, akkor meg tök mind1:D

Ciki, ha annak tartod. Amúgy semmi sem ciki. Nincs semmi baj az "összeállításoddal". Ha amúgyis szép vagy, akkor szép. Ha nem vagy szép, akkor meg tök mind1:D
Elsõnek igaza van. Lehet bármilyen szép az "összeállítás", ha csúnya az arcod, de lehet hogy Te cikinek érzed a színeid, ha az arcod szép, akkor szép vagy :) Fehér bõr: van akinek ez tetszik, van, akinek a barna. Most jönni fognak azzal, hogy a szolibarna bõr az fújfúj, vagy azzal, hogy a fehér az sápaszt és egészségtelen, de szerintem ez relatív. Valakinek ez tetszik, valakinek az. Nem lehet egyik bõrszínre sem azt mondani, hogy ez vagy az "ciki".
a fehér bõr szebb, mint a barna. Aki nem így gondolja, annak nem a természetes, hanem a ribanc küllemû nõk jönnek be. 20/F
Utolsó elõtti húszas fiúcska meg buta, mint a tök, és ez konkrétan senkinek sem jön be.
11-11 00:25 És mi van a természetesen barna bõrû nõkkel?
Fehér bõr nem ciki, de szõke hajhoz kicsit furcsa tud lenni! Ezt most így fodrászként mondom! Esetleg ha pár barna melír csíkot tetetnél bele, máris szebb lenne! :) De te tudod, ez csak egy tanács! :)
Én is ezen filoztam több napon keresztül. Engem is a fehér bõr, szõke haj párosítás aggasztott. Ma végül átfestettem, mert nem tudtam megszokni. De cikinek semmi esetre se mondanám.
Szerintem szép. Ahogy így elképzeltem magamban, nekem tetszik:) 22F
Ugyanilyen vagyok csak nekem fekete hajam van, igaz festett, az eredetim szõkésbarna.A bõröm is nagyon fehér, és a tévhittel ellentétben nagyon jól áll a fekete, jobban mint a világos haj. A kérdésre válaszolva, szerintem szép összeállítás(bár a szõke haj nekem nem tetszik, se fehér bõrrel, se barnával...)de az a lényeg hogy te jól érezd magad:) A fehér bõr pedig egyáltalán nem ciki, nagyon is szép, sokkal szebb mint egy agyonszolizott narancssárgás aszott bõr.Nehogy tönkre tedd.Hányan mit nem adnának hogy fehérek legyenek, régen pedig kifejezetten elõkelõ volt, és barna bõr számított cikinek. :)
11-11 00:25! Hülyeséget beszélsz... 22F

Észrevettétek h ha egy családban 2 lány van akkor az egyik gyakran tök szép, a másik meg nem?

nagyon sok ismer?söméknél ez van, az egyik nagyon szép, a másik meg vagy csak közepesen, vagy inkább csúnyácska. Persze vannak kivételek, de ez sokszor így van

Legjobb válasz: És azt észrevetted hogy két szép embernek általában nem szép a gyereke, és két csúnyább embernek meg szép gyereke van? Szerintem ez csak véletlen. Tehát levonhatjuk, minden második lány szép.

És azt észrevetted hogy két szép embernek általában nem szép a gyereke, és két csúnyább embernek meg szép gyereke van? Szerintem ez csak véletlen. Tehát levonhatjuk, minden második lány szép.
Én ilyet nem figyeltem meg. Pedig ismerek több olyan családot ahol két lány testvér van.
Én inkább azt figyeltem meg, hogy a lánytesók nagyon hasonlítanak, egyformán szépek, (vagy csúnyák) viszont a fiúknál tényleg általában az egyik tesó sokkal helyesebb, mint a másik.
Nem feltétlen igaz. ismerek olyan családot, ahol 3-an vannak tesók: a 2 idõsebbik modell, a 3. (aki az oszt. társam) is tök szép. Ismerek olyat is, ahol 2-en vannak csajok tesók, na mindkettõ bûnronda: kapafog, nyegle test, stb. Inkább srácok közül tudnék olyat említeni, akiknél a fiatalabbik valami iiiirtóóhelyes (L), de a bátyja (2 évvel idõsebb) kövér, és nem is hasonlít az öccsére (pedig édestestvérek.) amúgy elõfordulhat :)
Nem nagyképûségbõl, de 2en vagyunk lányok és nem vagyunk csúnyák:D
Szerintem is a fiúknál sokkal inkább észrevehetõ ez.Az idõsebbik ronda, a fiatalabbik meg tök helyes:)
És azt észrevettétek, ha a szomszédban egy vörös úr lakik akkor a második gyerek full vörös? Pedig a papa mama fekete. Ezen már sokat gondolkoztam vajon hogy történhetett^^
min 4en vagyunk lànyok és àllítólag mind szépek, de tényleg sokszor van ilyen
http://kepfeltoltes.hu/view/110311/Picture_030_www.kepfeltol.. felölem el lehet dönteni, és azt is, hogy miéRt lettem lepontozva (12%) :)
Milyen jó lenne ha a sok "húúú mi de szépek vagyunk" hozzászóló képpel is megerõsítené az állítását, akkor mosolyognánk csak igazán jókat :) ))
"A legtöbbjük nem hasonlít egymásra sem arcra, sem termetre, de sokuknak még az eredeti hajszíne is más." Na itt keveredik gyanúba a szomszédban lakó vörös férfi.
Én inkább a kivételekkel találkoztam. Van egy csomó lánytestvépár akik teljesen átlagosak, se nem szépek, se nem csúnyák. A legtöbbjük nem hasonlít egymásra sem arcra, sem termetre, de sokuknak még az eredeti hajszíne is más. Olyanokat is ismerek, akik annyira hasonlítanak, hogy sokan keverik õket (pedig nem ikrek) A szomszéd utcában van 3 lány, a két édestestvér eléggé csúnya, és olyan lett a huguk is. Olyanokat nem is ismerek, akik küzül az egyik tök szép, a másik meg csúnyácska.
Én úgy fogalmaztam meg, hogy egy családban van, hogy csak egy gyereknek jut szépség. De tényleg relatív.
igen, nálunk így volt, a húgom szép, én nem. Viszont a két lányom már egyformán szép, pedig mindkét szülõ full ronda. :)
Nem. Az én családomban mind a nõk, mind a férfiak szépek, és nem azért mert az én családom. Mi hárman vagyunk lányok, nekem két lányom van, a tesómnak egy fia, és mindenki jól is néz ki, illetve mindezt megfejelve még nagy egyéniségek is valódi kisugárzással. (nem csernobili :-)
És észrevettétek, hogy a szépség relatív? :D
És azt észrevettétek, ha a szomszédban egy vörös úr lakik akkor a második gyerek full vörös? Pedig a papa mama fekete. Ezen már sokat gondolkoztam vajon hogy történhetett^^ Ez azért van mert bennük van a vörhenygén. :D De minden szeplõjük egy angyal csókja. :)
Mi 2-n vagyunk lányok, és mindketten szépek vagyunk ) Sõt a papa , mama is kimondottan szép ill. jóképû-
Mi 5-en vagyunk lányok tesók és mind az 5-en szépek vagyunk :P :)
A húgom (13) szerintem nagyon szép - na jó, nem csak szerintem ;) Csak egyedül õ nem hiszi el magáról. Egyszer elment egy castingra, ahol maximális pontszámmal továbbjutott (volna) és agyon dicsérték hogy mennyire szép szimmetrikus az arca stb. :D Állítólag én (18) is szép vagyok, vagyis eddig 10-bõl 9en azt mondták - nekem tulajdonképpen olyan "babaarcom" van tehát mindig fiatalabbnak néznek mint amennyi vagyok, húgomat meg idõsebbnek:D Mondjuk közrejátszhat, hogy csak féltesók vagyunk, apukánk ugyanaz. Apu nagyon helyes, vagyis mindig is ragadtak rá a nõk. Húgom egy az egyben rá hasonlít :D Anyukája háát nem egy szépségkirálynõ, szerintem nagyon jól járt hogy tõle nem örökölt semmit se külsõre:D Én anyukámra hasonlítok jobban:) Szerintem õ nagyon szép nõ, õ sokkal fiatalabbnak tûnik mint amennyi valójában:) ) Szóval szerintem húgom is és én is hálásak lehetünk a genetikának hogy sikerült jobbára elõnyös külsõ tulajdonságokat örökölnünk (: Kivéve a hízásra való hajlamot:/ Az mindkettõnknek kijutott sajna :D
Amelyik normálisabb!
amelyiket jobban lehet szeretni.. és ez belsõtõl függ...
Egyiket sem. Ha valamelyik iránt elkezdek érezni valamit, akkor ott már nem választásról, nem döntésrõl van szó. Ha nem érzek semmi ilyet, akkor meg nem jövök össze egyikkel sem.
"célszerûbb egy szép arcú kövéret választani, aki komolyan fogyni akar és tenni is kész érte" 100-ból egyet ha találsz (mármint aki hajlandó tenni érte), a többi ilyen "Szép arcú de túlsúlyos vagy karcsú de lófejû?" és ehhez hasonló kérdéseket írogat önigazolás gyanánt mert az még mindig könnyebb...
Aki teltebb, még lehet csinos is egyben. Ha meg kövér, akkor még lefogyhat. De ha valaki csúnya, akkor világéletében csúnya marad. Tehát célszerûbb egy szép arcú kövéret választani, aki komolyan fogyni akar és tenni is kész érte, mint egy tökéletes alakú banyapofát, akin már csak a plasztikai sebész segíthet.
ismered a viccet? aminek az a vége, hogy amelyiknek a legnagyobb melle van
Ha csak ez számít akkor a csinos arcút, majd segítek neki, hogy jó testet alakítson ki magának, és voálá, 2 az 1-ben megvan..
hát a rusnyát semmiképp ne.
A kérdező hozzászólása: Mondjuk számomra is nagyon fontos az arc, de az relatív hogy kinek melyen arcú lány jön be és melyik számít szépnek.
A széparcú.
látatlanban nem tudnám megmondani, ha látnám eldönteném.
Amelyik teltebb...azt el lehet takarni de a.fejet nem szokás....a mi vallásunkban legalabbis nem.
Ha mindkettõ normális akkor a szebb arc számít.
A kérdező hozzászólása: Tegyük fel mind kettõ normális és rendes és jól kijössz mind kettõjükkel.
"100-ból egyet ha találsz" Elképzelhetõ, de mivel a kérdés elméleti, a válasz is az. Mert azért nem csak ez a kétféle nõ van, meg amúgy sem választanák a legtöbben a kettõ közül egyiket sem. Meg aztán mi az, hogy teltebb, meg mi az, hogy csúnyácskább? Van, akinek már a csöcsös-bögyös alkat is kövérnek számít, vannak, akiknek meg pont azt tetszik. Van, akinek egy arc csúnyácska, másnak meg vonzó. Úgyhogy ilyen kérdésekre konkrét választ úgysem lehet adni.

S. O. S.! Sárga lett a hajam! Fodrász leszívatta, majd befestette. Hamvasító sampon használatával mikorra lesz szép szőke az eredmény? Vagy fessem be hamvas szőke festékkel?

Amúgy még mindig szép egészséges, nem töredezett stb. a festést?l.

Legjobb válasz: szivatás után nem lesz hipp-hopp gyönyörû szép szõke hajszíned! kell ahhoz még 2-3alkalom míg igazán szép lesz!

szivatás után nem lesz hipp-hopp gyönyörû szép szõke hajszíned! kell ahhoz még 2-3alkalom míg igazán szép lesz!
elõzõ vok. nem arra értem a 2-3alkalmat h újabb és újabb szivatás kellene. nem csak sima festés.
A kérdező hozzászólása: és az ki a faxt érdekel te kis xar? Hol nem xarom én le, h kibaxott unalmas barna a hajad, te pózer barom.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen. Ment a zöld pipa, akkor marad a festés.
Jajj ezzel az x-ezéssel húzzál vhova! :@ nem az elsõ voltam
A kérdező hozzászólása: azért "X", mert már egyszer kidobtak innét, mert ooo jaj véletlen megsértettem valaki törékeny lelkét az obszcén szavakkal.
Hát nem tudom milyen anyagokkal dolgoznak abban a szalonban meg azt sem, hogy mennyire sötét az eredeti hajszíned, de az én fodrászom miután leszívatja és befesti a lenövésemet, pont olyan gyönyörû hamvas lesz, mint a többi rész...
Szia! az én hajam se szívta le, csak sárgára pedig volt h 2x is le lett szívatva, és mégsem, meg ilyen 2 órákat volt rajta a szõkítõ..:S:S Szerintem ez a hajadtól is függ..
A kérdező hozzászólása: jesszus 2 óráig? Hát nekem már a szívatás-festés majd még 1xi szívatás után is sárga. Mondjuk ilyen vöröses árnyalata volt szivatás után, mert nekem a barna festéktõl vörösödött a hajam, ezért gondoltam akkor a szõkére, de hát ez sem jött be. A vörössel meg nagyon idiótán nézek ki, meg nem is tetszik. Szóval azt tudom, hogy a vörösödés miatt ez az eredmény most. De köszi a válaszokat. U.I.: Amúgy a hamvasító sampont kipróbáltam és az alatt a kevesebb, mint 5 perc alatt, egészen kivitte belõle a vöröset, de attól még hajazok 1 beteg mandarinra.
Mert egymást szépnek látják.
Azt gondolom ha valaki szerelmes, akkor nem úgy választ párt magának, hogy na ez kevésbé szép, akkor nem kell aggódnom és szerelmes leszek. Ez nem így mûködik. Ha meglátsz valakit és beleszeretsz, teljesen mindegy, hogy hogyan néz ki. Sokan mondják, hogy én sokkal jobb nõ vagyok, mint amennyire jó pasi a párom, de nem érdekel, hogy találhatnák nála jobbat is. Nekem õ kell, õ az aki mellett le akarom élni az életem, akinek babát szeretnék szülni nem már. Ha megölel, megcsókol egyszerûen elolvadok, imádom csak úgy nézni amikor alszik és közben apró puszikkal borítani az arcát. imádom, amikor mosolyog:-) és nem azért szeretem, mert nem kell félnem attól, hogy bejön a csajoknak!
Akkor elmondanám, az én véleményemet is. Szerintem ennek pszichológiai okai is vannak. Ha egy fiú elkezdni nézni, a lehetséges "áldozatokat", akkor ha kinéz, egy szebb hölgyet, arról azt gondolja, "Jézusom, de gyönyörû"(föleg, ha nincs tisztába a saját szépségével, már mint a fiú) ezért nem is kezd bele az udvarlásba, hanem egy kevésbé gyönyörûvel próbálkozik, akinek valószínûleg nincsennek ilyen elvárásai, így esélyesebb egy párkapcsolat kialakítására. A szép csajok vs csúnya pasik, arra azt mondanám, hogy õk már sok jó pasival voltak, és valószínûleg nem mûködött a kapcsolatuk, így egy megbízhatót keresnek, aki nem hagyja õket ott, mert tud örülni, annak az egynek is. A szép pasik, gyarlóak, és mindig szebb nõ után néznek, de ez csak azokra igaz, akik tudják magukról, hogy õk szépek, és vissza is élnek ezzel, de ez a nõkre is igaz (hangsúlyozom kivétel erõsíti a szabályt.)
Számos oka lehet. Pl. a szép félnek nem kell izgulnia, hogy egy szebb miatt otthagyják, hisz úgy gondolja, a másik örül, hogy van egy jól kinézõ párja. A másik meg azért ragaszkodik emehez, mert örül, hogy milyen szerencséje van. Ha emellé még épp belsõleg jól ki is jönnek, akkor ez egy egymás felé terelõ helyzet.
Majd rájössz, hogy a külsõ nem feltétlen a legfontosabb dolog. Egyébként meg az ellentétek nem feltétlen (nem mindig) vonzzák egymást, ez csak egy gyakran ismételt közhely.
Izlések...személy szerint nekem sokkal jobban tetszenek az olyan párok akikben van vmi különleges!! Az mikor magasságra korra azonosak az olyan átlagos! Amikor egy helyes pasi egy kevésbé szép de aranyos lány mellett kitart s nem érdekli kimit mond az már vmi!!
Elsõ vagyok.Köszönöm a lepontozást.Mi rosszat írtam?
Énse vagyok szép, barátnõm mégis az:P és mégis szeret Õ is ahogy én õt. :D
Régi mondás:Az ellentétek vonzzák egymást.
A kérdező hozzászólása: utolsó két válaszoló nagyon hasznosat mondott. köszönöm
*találhatnék, bocs
Egyszerû. A jó pasi barátnõjét az irigység miatt látod ocsmánynak. A szép csajok meg nem szép pasikra hajtanak, hanem erõs, befolyásos, gazdag, sikeres, hatalommal bíró férfiúkra, akik általában nem szépek (kopasz aranynyakláncos terepjárós stb.).
Mert az izlése mindenkinek más

Az normális, ha egy anya nem látja szépnek a gyermekeit?

Azért kérdezem, mert az édesanyám szerint én (15) és a húgom (3)csúnyák vagyunk. Szerinte még a szomszéd kislánya is szebb. Én nem tartom ezt normálisnak, mivel olyan csúnya babák vannak és az anya oda meg vissza van értük. Azt mondjuk belátom, hogy én nem vagyok a legszebb, de a testvérem szerintem egy kis tündér.

Legjobb válasz: Nagyon érdekes a kérdésed. Nagyon tudatosnak kell lenned, hogy felfogd, megértsd, és megbocsásd neki.Felsorolok néhány lehetséges megközelítést: - Van úgy, hogy valaki nagyon alacsonyra értékeli magát, és csúnyának tartja magát. Mivel a gyerekét azonosítja magával, a gyerekét is csúnyának tartja. Úgy éli meg, hogy vele mindig rossz dolgok történnek, lám, lám,még a gyereke is csúnya. - Van olyan is, hogy valaki nagyon szépnek tartja a gyerekét, de bizonyos erkölcsi, vagy csak öröklött felfogás miatt a szépség egyenlõ a hivalkodással, aki szép az beképzelt is egyben, aki szép, az minden bizonnyal a züllés, a szexuális fertõ útjára lép, stb. Lehet, hogy anyukád ilyesmitõl akar megóvni. Kétség kívül, van bene igazság, azok a lányok, akik nem foglalkoznak a szépséggel, mint valami élet-központi kértdéssel, azok szebben, valahogy ártatlanabbul kivirulnak. - Az is lehet, hogy valaki az esetleg nem szeretett, vagy egyszerûen csak szépnek nem tartott apuka vonásait fedezi fel a gyerekében, és nem szívesen látja ezt. Ugyanez lehet egy nagyapának, bárkinek a jellegzetessége, akit nem szeret az anyuka. - Olyan is van, akinek minden jó és szép és kiváló, ami a másé, és minden rossz, és csúnya ami a sajátja. Az ilyen emberek depressziósak, vagy legalábbis hajlamuk van rá. Bármelyik eset is illik rád, vagy egyik se ezek közül, tünõdj el rajta, keresd az okot, de egy fontos dolog van: ne hibáztasd anyukádat. Õ is csak áldozat, egy felfogás, szokás, vagy bármilyen tanult viselkedés áldozata. Ha megtalálod az okot, próbálj vele beszélgetni. Esetleg dícsérd az õ szépségét, vonásait, (homlokát, szemét) bíztasd, hogy öltözzön szebben, stb, és ha magát felfedezi, akkor valószínüleg majd rácsodálkozik, hogy a gyermeke is milyen szép. Még itt is szétnézhetsz.http://hu.wikibooks.org/wiki/Szerkeszt%C5%91:Wittizsu/Hibake..

Nagyon érdekes a kérdésed. Nagyon tudatosnak kell lenned, hogy felfogd, megértsd, és megbocsásd neki.Felsorolok néhány lehetséges megközelítést: - Van úgy, hogy valaki nagyon alacsonyra értékeli magát, és csúnyának tartja magát. Mivel a gyerekét azonosítja magával, a gyerekét is csúnyának tartja. Úgy éli meg, hogy vele mindig rossz dolgok történnek, lám, lám, még a gyereke is csúnya. - Van olyan is, hogy valaki nagyon szépnek tartja a gyerekét, de bizonyos erkölcsi, vagy csak öröklött felfogás miatt a szépség egyenlõ a hivalkodással, aki szép az beképzelt is egyben, aki szép, az minden bizonnyal a züllés, a szexuális fertõ útjára lép, stb. Lehet, hogy anyukád ilyesmitõl akar megóvni. Kétség kívül, van bene igazság, azok a lányok, akik nem foglalkoznak a szépséggel, mint valami élet-központi kértdéssel, azok szebben, valahogy ártatlanabbul kivirulnak. - Az is lehet, hogy valaki az esetleg nem szeretett, vagy egyszerûen csak szépnek nem tartott apuka vonásait fedezi fel a gyerekében, és nem szívesen látja ezt. Ugyanez lehet egy nagyapának, bárkinek a jellegzetessége, akit nem szeret az anyuka. - Olyan is van, akinek minden jó és szép és kiváló, ami a másé, és minden rossz, és csúnya ami a sajátja. Az ilyen emberek depressziósak, vagy legalábbis hajlamuk van rá. Bármelyik eset is illik rád, vagy egyik se ezek közül, tünõdj el rajta, keresd az okot, de egy fontos dolog van: ne hibáztasd anyukádat. Õ is csak áldozat, egy felfogás, szokás, vagy bármilyen tanult viselkedés áldozata. Ha megtalálod az okot, próbálj vele beszélgetni. Esetleg dícsérd az õ szépségét, vonásait, (homlokát, szemét) bíztasd, hogy öltözzön szebben, stb, és ha magát felfedezi, akkor valószínüleg majd rácsodálkozik, hogy a gyermeke is milyen szép. Még itt is szétnézhetsz.http://hu.wikibooks.org/wiki/Szerkeszt%C5%91:Wittizsu/Hibake..
" a gyereknek is a saját anyja a legjobb, legszebb, legokosabb, stb....." Háááááát talán amig a ygerek pici addig tényleg így van, de utána már tuti nem
Az nem teljesen igaz, hogy a legszebbnek látja, de az tuti hogy szebbnek szokta látni a gyerekeit mint amilyenek valójában
Egy anyának (normális esetben)mindig a sajátja a legszebb!
Sztem meg abszolút lehet, de nem baj. Az meg hogy mit mond a gyerekének más dolog...Lehet h.nem azt gondolja. Büszke attól még lehet rá, mert pl.elhízott, vagy csúnyák a fogai vagy épp ragyás a bõre.(bocs ha durva voltam).A külsõség csak egy dolog.Nincs jelentõsége egy gyerek-szülõ kapcsolatban Amúgy én a környezetemben kapásból 3 anyát simerek akik rendkívül kritizálják a gyereküket, pedig szeretik! Elfogult lehet a szülõ, de ettõl még nem vak. Szóval sztem teljesen elképzelhetõ.
Szerintem ez nem normális. Rajtam van egy kis fölösleg [komolyan van] anyum meg azt mondja, h tökéletes alakom van :) meg szerinte én vagyok a legszebb. Meg akárhogy is néz ki egy szülõnek a gyereke, az mindig [legalábbis normális esetben] azt gondolja róla, hogy az a legszebb, mint ahogy a gyereknek is a saját anyja a legjobb, legszebb, legokosabb, stb.....
én speciel nem értek azzal egyet ha el van hízva egy gyerek és az anyuka elhiteti vele, hogy ez így rendben van így is gyönyörû, zabáljon tovább nyugodtan
*anyát *rendkívül sokat
Szinte nincs is csunya gyerek. Vagy ha igen, csak elvétve. A szülõ általában mindig szépnek találja a saját gyermekét azért is, mert saját magát látja bennük viszont Vagy lehet, hogy önmagát is csunyának itéli, s magán keresztül benneteket is? Édesanyádnak érzelmi zavarai vannak mert ez nem normális.
Nem létezik, hogy egy anya ilyet mondjon, és komolyan gondolja...
Miért ne lenne normális? akármennyire szeretek valakit, ha csúnya attól még csúnya. Max ha szeretem nem mondom neki hogy csúnya, de akkor már azt sem hogy de szép...
Szerintem normális. Egy felnõtt nõ, anya, gyerekkorban van elájulva a gyermekeitõl és tartja a legszebbnek. Ez így természetes. De ha már nagyobb gyerekrõl beszélünk, attól még láthatja, hogy az a gyerek "nem szép"...attól még ugyanúgy szereti, és imádja és az övé. De attól még nem vak, és észre fogja venni, ha mondjuk elállnak a fülei, és nem fogja azt gondolni, hogy õ a legszebb.Az õ dolga, hogy szeressen, ellásson és megvédjen minket....nõvérem is mindig húsosabb volt a kelleténél, és nem öltözött nõiesen, anyum mindig is szóvá tette ezt neki. Engem meg azért dícsért, mert én nõiesen öltözködött, de a hajamért mindig haragudott, ha összefogva hordtam, mert szerinte úgy nem szép.
Az nem szép anyukádtól, hogy csunyának nevez titeket. De az sem normális, ha az anyukák imádják, a legszebbnek, életük egyetlen értelmének tartják õket. Minden kisbaba aranyos, szeretni való, az anyukának a legkedvesebb, de nem biztos, hogy õ a legszebb.Azért van annyi elviselhetetlen, beképzelt tini, mert az anyujától azt hallja, hogy õ a legszebb, legokosabb. Szeressük a gyerekünket, de ne legyünk elfogultak vele szemben.
hát anyukád nyilván nincs megelégedve magával, nyilván egy nem olyan szép nõnek nem olyan szép gyereke lesz, ez genetika, te meg nem tehetsz róla, h hozzá dobott le a gólya...
Ahogy leírod, elég félelmetes a muterod, és sztem nem is százas. Tuti hogy van valami agyi defektje... Pszichiáterhez kéne mennie, de gondolom magától úgyse fog... Remélem változni fog a helyzet, de én egy ilyen anyától menekülnék, csak hát szegény húgod... Apátok nem tud tenni valamit? Mondjuk jól leüvölteni a fejét?
Nem tudom mi lehet, de sajnállak titeket :( Az apukád is ilyen? vagy õ magatokra hagy? Én is úgy tudom, hogy a szülõknek mindig a saját gyerekük a legszebb. Próbáltál már beszélni vele/velük vagy nem is lehet?
Ledöbbentem a kérdés kapcsán. Egy anyának nincs csunya gyermeke - normális esetben - Szerintem a legnagyobb sértést követ el az anya, ha még ezt ki is mondja.
szerintem ez nem jó dolog.
A kérdező hozzászólása: Arra bizony már mi is rá jöttünk :-) . A kérdés csak annyi, hogy mit tud tenni egy 15 éves lány ilyen helyzetben? Egyébként az apukám teljesen más annyiból, hogy õ mindig játssza a tökéletes apukát. Még elõttünk is. Nála csak érezzük, hogy nem jön tiszta szívbõl a reggeli és esti puszi, meg hasonlók.
Szerintem sem normális.Anyu engem folyton csúfol, meg lemond mindennek.(pedig tök normális vagyok :(, semmi csúnyaság nincs rajtam)....
Mondd neki, hogy "Anyu, a szépségünket tõled örököltük..." :) ) Durva, hogy egy "anya" ilyet mond a gyermekeire. Akár életed végéig komplexusod, kisebbrendûségi érzésed lehet.
Szia, nem tudsz mutatni egy közös képet a tesóddal? Kíváncsi lennék azért, hogy anyukád mire mondja, hogy nem vagytok szépek.
Szerintem akit szeretünk, azt mindig szépnek látjuk. És a másik, ha anyukád mégsem lát olyan szépnek téged, meg a húgodat, nagyon csúnya dolog tõle, hogy ki is mondja....!
Sztem van.Nekem 2 fiam van, de picinek egyik sem volt szép(legfeljebb helyes baba).Amikor vki azt mondta, hogy jaj, de szép, én mondtam, hogy köszi, ne udvariaskodj, én is látok, amit látok.A nagy már kamasz, nagyon jó kis helyes, jóképû pasi lett belõle(de nem az az igazi SZÉP pasi!), a kicsi lassan 2 éves...na, õ az az igazi húúúú, de szép kisfiú vagy(kék szem, szõke, loknis haj)!Ráadásul nagyon kedves, csibész kisfiú.DE!!!!Én úgy gondolom, még Õ is változhat, és egyáltalán nem vagyok "elszállva" Tõlük!És amikor a nagy megkérdezi, hogy mi a véleményem, még ha számára negatív is, én õszintén megmondom!
Szerintem normális legallábis(reális)lehet, mert ha valaki csúnya és az anya szépnek mondja akkor az anya végülis hazudik a gyereknek, társkeresõk jellemzõ mondata:szépnek mondott...=anyukám szerint szép vagyok... és mégis egyedül van.És lehet, hogy anyud a stilusodra céloz...A tesódra nincs ötletem.
Szerintem tuti van ilyen. Szilveszterkor 1 külföldi pár is volt a buliban ahol voltunk, lányom akkor 16 hónapos volt én 20 hetes terhes és azt mondta a csaj, hogy ha ilyen szép lenne a gyereke mint a miénk akkor õ is vállalt volna még. Lányom szõke, kék szem, pici törékeny alkatú tündérke, az õ fia meg sötét szem, haj és kövér, bár volt már vagy 8 éves, de nem az a kövér hülye gyerek. Korához képest abszolút intelligens, nagyon normális kiskölyök. Ez olyan furcsán jött ki, hogy megkérdeztem, hogy közös e a gyerek, mert ez sem volt egyértelmû ahogy mondta. A végén nekem volt ciki hogy ezt megkérdeztem.
Én most várom az elsõ pici babámat, de biztos vagyok benne, hogy akár milyen is lesz a külseje nekem ö lesz a legszebb legédesebb kisgyerek a világon!Elsem tudom képzelni egy anya hogy láthatja csúnyának a gyermekét!
Elhiszem, hogy ez bant teged es ha meg valaki nagyon csunya is, szerintem nem mondjak igy a szemebe, ha normalisabb a szulo. Lehet, hogy anyukad tul kritikus mindenkivel, mindenkinek csak a kulsejet nezi vagy mergeben mond ilyeneket. Szerintem az tenyleg nem art, ha egy szulo nem veszti el a realitas erzeket. Magyarul nem azt mondogatja maganak, hogy az o gyerekenel nincs szebb a vilagon, hanem azt, hogy szamara nincs szebb es jobb. De ez, amit irsz, a masik veglet es nem veletek van gond, hanem anyukad felfogasaval...felszines ember anyukad, aki a kulsosegekkel nagyon sokat foglalkozik? Mert lehet, hogy ezert akarhogy nezhettek ki, sosem lesz veletek elegedett. Ha felszines, probald neki megmutatni az elet mas oldalait is, hogy ne a kulsovel foglalkozzon mindig.
Nekem 17 éves fiam van, így nagyon nem tudom magamhoz hasonlítani...Kicsinek kiköpött én voltam, és számomra õ volt a legszebb kisfiú..17 éves fiút ha anyaként nézek rá jóképûnek tartok, de vannak hibái.. Inkább úgy mondom, hogyha egy férfi akinek ugyanolyan tulajdonságai lennének mint a fiamnak nem hiszem, hogy járnék vele..(elég akaratos, nehezen kezelhetõ, és egoista) Szóval egy jó szülõ tud külsõ szemmel is látni, és ha kell õszinte is lenni...
Én annyira imádom a lányomat meg tudnék érte dögleni, de nem vok elfogult. Amikor megszületett átlagos csecsemõnek láttam, se nem szép, se nem csúnya. Aztán ahogy elkezdett nõni egyre szebb lett. most 2 éves de szimplán "csak" szépnek látom (egyébként tényleg az :) ). De nem szoktam hangoztatni, mert, nem akarom, hogy azt érezze, hogy ez a legfõbb erény. Azt is észreveszem, hogy vannak kislányok, akik szebbek nála. Én mondjuk tudatosan nem akarok abba a hibába esni, mint 1-2 ismerõsöm, akik elviszik reklámfotózásra a kislányukat, mondván, hogy milyen szép, miközben szerencsétlen gyerek olyan rút...És abban sem igazán hiszek, hogy nincs csúnya gyerek. De van és hülye is van, nincs mit szépíteni a dolgon. Az meg a másik, hogy láttam én olyat, nem is egyet, hogy a tényleg nagyon szép kislány 11-12 éves korára olyan csúnya lett..., és persze láttam már a fordítottját is. Mindenesetre én sosem mondanék olyat a gyerekemnek, hogy csúnya az biztos.
16.58-as!Tökéletesen egyet értek Veled, fel is pontoztalak(engem ugyan lepontoztak, a 16.33-as vagyok.)Én is imádom agyer3ekeimet, elfogult is vagyok(egy bizonyos mértékig), de nem vagyok vak, és irreális!
Nem, ez tuti nem normális jelenség! Ez nagyon furcsa...uhh, mindenképpen beszélnie kéne egy szakemberrel!
Én máshogy közelítem meg ezt a helyzetet. A gyermekem valóban egy nagyon szép baba volt, és tiniként is az volt. Majd úgy 12 évesen azt mondta nekem, anya én olyan csúnya vagyok, persze xy milyen szép, az iskolában is mindenki szépnek tartja, körbe ajnározza. Megnyugtattam a gyermeket, ne aggódj, változni fog, mint ahogy minden gyermek. És egyáltalán nem rosszindulatúlag mondtam ezt neki. Teltek az évek a lányomból gyönyörû egzotikus nõ lett, akire pedig irigykedett elzülött, Elszaladt vele a csikó a szépsége miatt, hiszen a nagy dicséretbe beképzelt lett és cserélte a pasikat. Tehát aki szép ne szálljon el magától, mert a szépség mellet azért legyen erkölcsi tartás és nem üresfejüség.
szia.én teszek más véleményére.nekem két lányom van és õk a legszebbek a világon.nekem õk a legszebbek.
Jaj de nagyon durva... 3 éves kérdés, nem tudom, hogy a kérdezõ jelen van-e még. Jó volna, ha tudna mondani valamit arról, hogy hogyan alakult az életük? Kérdezõ! Ha lehetséges, kérlek írj! Összefacsarodott a szívem a kommenteket (is) olvasva...

A szép embereknek az élet minden területén előnyük van?

párkeresésnél egyértelm?, de szerintem máshol is: álláskeresésnél ?ket veszik fel szívesebben, a pimaszkodást jobban elnézik nekik, a béna vicceiken jobban nevetnek, a piacon a legszebb gyümölcsöket válogatja neki az eladó, barátságosabbak velük az emberek, stbstbstb

Legjobb válasz: Szerintem nem feltétlenül. Párkeresésnél azért nem, mert sokan úgy gondolkodnak, hogy egy "túl" szép/helyes lány/fiú úgyis megcsalja õket, mert bárkit megkaphatnak, vagy nem is próbálkoznak, mert "úgyis van valakije" vagy "én ehhez kevés vagyok" ésatöbbi... Meg szerintem egy szép nõt pl "szívesebben" néznek butának, mondván úgyis csak a külsejével foglalkozik.

Szerintem nem feltétlenül. Párkeresésnél azért nem, mert sokan úgy gondolkodnak, hogy egy "túl" szép/helyes lány/fiú úgyis megcsalja õket, mert bárkit megkaphatnak, vagy nem is próbálkoznak, mert "úgyis van valakije" vagy "én ehhez kevés vagyok" ésatöbbi... Meg szerintem egy szép nõt pl "szívesebben" néznek butának, mondván úgyis csak a külsejével foglalkozik.
ja, a kommunizmusba még nem volt ennyire ez, de már azért ott is.
Sztereotípia... Én adok magamra (persze mértékkel, de igényesen nézek ki), és ezért az egyetemen egyértelmûen hátrányos diszkrimináció ér. Orvosira járok, és sokkal jobban sz*vatnak, mint egy kevésbé igényes társamat (elsõsorban az idõsebb férfi/nõi vizsgáztatók). Itt a bájosabb arc inkább átok, mint áldás :D
Szerintem igen. Fontos dolog a szépség, de a belsõ is az. Ha szép vagy, okos és magabiztos, akkor minden ajtó kitárul elõtted: jó pàrkapcs., jó àllàs.

Szép ez az sms a pàromnak? "naprol napra jobban szeretlek, ma jobban mint tegnap, de sokkal kevésbé mint holnap"

Legjobb válasz: szerintem ha csak egy kis kedveskedést akarsz neki, akkor szép és jó, fõleg ha meloban van vagy suliban dekkol. de ha ilyen békülõs dolog , akkor egy kicsit másabb formában próbáld. de amúgy én nagyon örülnék ha ilyet kapnék! :)

szerintem ha csak egy kis kedveskedést akarsz neki, akkor szép és jó, fõleg ha meloban van vagy suliban dekkol. de ha ilyen békülõs dolog , akkor egy kicsit másabb formában próbáld. de amúgy én nagyon örülnék ha ilyet kapnék! :)
Az ötlet tetszik, de kicsit másként fogalmaznám: "naprol napra jobban szeretlek, ma jobban mint tegnap, de holnap még sokkal jobban, mint ma" Nekem a "sokkal kevésbé mint" negatívabbnak érzödik, kicsit elsikkad a folytatás mellette.
csatlakozom a 2. hozzászólóhoz! :)
Nem tudom, én megfulladnék a nyáltól. De ha neki tetszik ez a stílus, akkor biztos örülni fog annak, amit a 2. válaszoló írt.
Azért mert már megszoktad :) Mindenkivel így van :)

Hosszúak és szépek a körmeim (eredeti) de az egyik véletlenül letört, de nagyon! Úgyhogy míg visszanő szeretnék műkörmöt tetetni! Milyet ajánlotok?

És tényleg igaz az hogy levágják a saját körmömet a műköröm feltevése előtt?Mert azt semmiképp sem szeretném!

Legjobb válasz: Szia!Én ballagásomra kaptam mûkörmöt és nagyon megbántam.Az elején szép,de utána csak szenvedtem vele,mert több hónapba került mire lenõtt.És igen,levágják,lecsiszolják és utána ráépítik ha zseléset szeretnél.

Szia!Én ballagásomra kaptam mûkörmöt és nagyon megbántam.Az elején szép, de utána csak szenvedtem vele, mert több hónapba került mire lenõtt.És igen, levágják, lecsiszolják és utána ráépítik ha zseléset szeretnél.
Nekem évek óta van mûkörmöm, én nem bántam meg. Nekem mindig porcelán volt. Igen levágják de ha tényleg profi mûkörmöshöz mész õ meg tudja úgy csinálni hogy csak arra az egy, letört körmödre rak mûkörmöt és nem is látszik:)
Annál könnyebb felrakni egy mûkörmöt, minél hosszabb az illetõ saját körme.De mivel a tied most leve rövid, nem csinálnak vele semmit, egyszerûen csak megreszelgetik egy kicsit. Szerintem nem érdemes egyszeri alkalomra felrakatni, mert húzósabb helyeken 5000-6000 ft között mozog az ára, másrészt ha lenõ, le kell szedetni. Az nem tudom mennyi de szerintem olyan 1000-3000 ft körül lehet. Azt nem tanácsolom , hogy magadnak szedd le , mert jön vele a körmöd is :s Praktikusabb hosszútávon a mûköröm ha a hosszú körmöt szereted mert nem kell tartani tõle hogy letörik (jó esetben) :D 19/L
Utolsó!! Honnan szeded azt a badarságot, hogy minél hosszabbnak kell lennie a saját körömnek mûkörömépítéskor?? Atyagatya!! Megint vak vezet világtalant. Igen, tök lereszelik a saját körmöt.
A kérdező hozzászólása: Hát akkor ez felejtõs!Nagyon nehezen növesztettem meg!De az meg elég gáz ha csak az egyik ujjamra kérek mûkörmöt nem??Amúgy köszi a válaszokat!:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!