Találatok a következő kifejezésre: Szép, ha fiú (140 db)

Lányok! Nektek bejön 1 fiúba, ha van akusztikus gitárja és tud szépen rajta játszani, vagy ha fiúnak vannak ékszerei a testén? 19/F

Pl:.piercing,füllbevalo,karkötõ,nyaklánc,

Legjobb válasz: ha belül gyökér vagy tökmindegy mivel próbálod palástolni.

ha belül gyökér vagy tökmindegy mivel próbálod palástolni.
Biztos vagyok benne, hogy ezzel a leírással hogy "van akusztikus gitárja és tud szépen rajta játszani" nem ütöd meg azt a mércét, amitõl én elalélnék. A többi meg a te dolgod, engem nem érdekelnek ezek a férfi testdíszítés dolgok.
A gitár fából készült csajmágnes. ;) Nekem a gyûrû nagyon bejön egy férfin, de fiún...hát nem tudom. Az ékszerhez komolynak kell lenni, nem egy kisfiús srácra való. De alapból engem nem zavar az ékszer, és mondom, a gyûrû nagyon szexi. :)
Persze hogy bejön:D De csak abban az esetben ha belsõre is összeillünk, csak emiatt nem esnék bele senkibe:)

Ha ki vasalom a hajam meddig lesz szép egyenes? ( fiu vagyok és göndörödik a hajam ) 14 fiu

Legjobb válasz: Én imádom a göndör hajúfiúkat LL.:) Szóval ha jól áll,maradjon a göndör (:

Én imádom a göndör hajúfiúkat LL.:) Szóval ha jól áll, maradjon a göndör (:
hát konkrétan nem tudom megmondani h meddig.. de egyik göndörhajú ismerõsöm amikor reggel kivasalta a haját délutánra már begöndörödött neki... õ úgy szokta megoldani h nagyon sok hajlakkot fúj a hajára vasalás után és így sokkal jobban megmarad neki:)
Amint párás helyre mégy, rögtön vissza fog göndörödni. Elég egy esõ, egy köd, egy szökõkút környéke stb. Nekem nem göndör, nem is hullámos a hajam, szoktam vasalni, de mondjuk kibír pár nélkül nagy nyögve-nyelõsen fél napot. Utána már nem olyan jó kivasalt hatása van. Ha fodrász vasalja akkor mondjuk kettõt.
A kérdező hozzászólása: de nekem nem tetszik.meddig hány óráig lesz egyenes ?
amíg nem éri gõz vagy pára de ha kensz rá hajhabot akk talán több ideig is bírja
Énezzelma nagyonrábasztam :S Esõ+csomó víz...

Az szép ha a fiúnak van függője?

16 éves fiu vagyok és rengeteg haveromnak van, énis már rég gondolkodok rajta csak nemtudom h mit szólna ehhez a társaság. (nem ilyen hatalmas nagy idiota fuggokre gondolok meg nem fultagitora egy egy egyszeru kis függő.) Szerintetek?

Legjobb válasz: Ha fülbevalóra gondolsz, akkor szerintem nem szép.

Ha fülbevalóra gondolsz, akkor szerintem nem szép.
Mije ???
Ha a fülbevalóra gondolsz, nekem csak azon tetszik akinek illik:D Függõmeg..:D hát ezt nemtudomm:D L/14
A kérdező hozzászólása: FÜLBEVALÓ bocsanat rosszul irtam
Ha fülbevalóra gondolsz, akkor szerintem szép!!! 19L
Én nem csaj vok, de nekem a legtöbb lánytól azt hallottam eddig, hogy a fülbevaló egy fiúnak b.zis, és sztem is.. :D
Ha illik hozzá akkor igen.


Nem tudom fiú vagy lány lesz de ha fiú akkor ritka szép nevet akarok neki adni?

Legjobb válasz: Milyen típusú nevet?Magyar,külföldi,bibliai,rövid,hosszú?

Milyen típusú nevet?Magyar, külföldi, bibliai, rövid, hosszú?
Béla
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszadóknak :)
Jeromos, Zakariás, Barnabás... Utsó voltam.
Szia! Ábrahám, Lehel, Zétény. Nekem ha kisfiam lesz, Márknak fogjuk hívni. (senkire nem emlékeztet) Egy 1 éves kislány boldog anyukája
Szia.Nekem két fiam van, Arnold és Armand:-)Szerintem ezek is ritka és szép, különleges nevek(nekem legalább is mindenképpen). üdv
a fiam konrád. azt mondják komoly név, de el sem tudom kepzelni masnak. nekem nagyon tetszik még a máté és a balázs nev is, es szerintem gyakori, de erõs, szep nev a Péter
mikeás, nimród, Márk, de azért mindenképpen olyan nevet válassz ami késõbb nem hoz rá szégyent, ..
A kérdező hozzászólása: hosszú amit lehet becézni magyar külföldi bibliai :)
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszokat, mar 1 eves a kis fiam! Es igen hosszu neve van, Leonidas(spartai, gorog kiraly)es Mozes :)

Miért baj az, ha fiú létemre szépnek találom egy másik fiú szemeit?

Amúgy a lányok tetszenek, de némelyik fiúnak tök szép szemei vannak, miért ne közölhetném ezt velük?

Legjobb válasz: *hát természetesnek nem természetes de engem nem érdekel:D

*hát természetesnek nem természetes de engem nem érdekel:D
:D:D:D
persze szerintem tök természetes, néha én is mondom barátnõmnek a bociszemeire hogy milyen szépek:) de ettõl még nem vagyok szerelmes belé:)
Nincs ezzel semmi gáz az egyik haveromnak is kurwa szép zöld szeme van de ezt jobb ha nem közlöd velük, még bu.inak néznek. Meg am is minek? :P
Mert ez nõies szokás. nõk szokták egymás elõnyös testi adottságait (szép szem, szép arc) dicsérgetni. simán b.zinak néznének...
Józanon vagy bebaszva látod szépnek?:)

Miért mondja egy csaj másik csajra hogy nem szép ha sok fiúnak bejön?

vagyis van egy csaj a pasik szerint szép, tetszik nekik, soknak bejön viszont egy csaj meg nem is találja szépnek meg különlegesnek. akkor csak a fiúk látják jobban, és a lány helyes.

Legjobb válasz: a fiúknak elég ha jó a melle

a fiúknak elég ha jó a melle
A pasik szerint általában minél alpáribb egy nõ, annál jobb. Feltûnõ legyen, az sem baj, ha ízléstelen! Egy nõnek kifinomultabb a szépérzéke, jobban észreveszi a nem passzoló színeket a sminkben, öltözetben, elõbb feltûnik neki az agyonvasalt, töredezett haj, az olcsó, kopott bizsut stb.
Most attól hogy csúnya, nem feltétlenül kell, hogy tetsszen neki valaki, aki mások szerint szebb nála. Valószínûleg tisztában van vele, hogy ronda õ is, mint a bûn. De lehet, hogy neki a szépség máshol kezdõdik, amit õ se ér el. Egyébként meg a szépség relatív.
Akkor is.
A kérdező hozzászólása: jó de ha tudja hogy õ se csúnya akkor is?
Féltékeny
Mert egy féltékeny kis rib..nc!
Féltékeny a kiscsaj.
A kérdező hozzászólása: jó de ha másik lány se rondább vagy szebb sokkal?
Mindenkinek más az ízlése. Sok lányt én sem értek, hogy miért tartanak szépnek. Bár tegyük hozzá, hogy nekem az extrém stílusú nõk tetszenek. A másik meg lehet az, hogy féltékenységbõl. Nõknél nem ritka dolog ez sem ugyebár.
Féltékeny, meg szeretné, ha õ lenne a legszebb, stb. -.-
A kérdező hozzászólása: nem a mellérõl beszéltem
A kérdező hozzászólása: de ha fiúk az arcára mondják hogy szép
Vagy azért, mert féltékeny a másik csajra, vagy pedig azért, mert a szépség relatív és nõ a nõre más szemmel tekint, mint egy pasi a nõre. 31N

Ha a szépség tényleg relatív, akkor miért van az, hogy eddig ccsak számomra is vonzó, szép, rakás fiú rajongóval körbevett csajok neveztek rondának, meg fújjogtak, ha szóba kerültem?

Tehát, ha tényleg relatív lenne, akkor a szép lányok között lennie kéne legalább egynek, aki engem helyesnek tart, én mégsem találtam még ilyet. Eléggé aggaszt a helyzet. Pár éve még optimistább voltam. Mióta két éve aktívan csajozom, azóta tapasztaltam meg igaán, hogy menynire okádéknak tartanak a lányok. Fura, mert állítólag szép szemeim vannak, bár a fene se tudja, miért mindig ezt emeli ki, akinek bejövök. Mégis észre sem vesznek a szép lányok. Nekem amúgy sok lány tetszik, az átlagostól a nagyon szépekig. Az bánt különösen, hogy én eddig csak olyan lányoknak jöttem be, akik nekem nem jöttek be meg általában olyan típusú lányokról van szó, akik már bármilyen fiúval beérnék, mivel rájuk sem néznek a fiúk állításuk szerint vagy látszik, hogy önbizalmuk semmi, mert nem kaptak a fiúktól bókokat.

Legjobb válasz: Becsüld meg azt amit kapsz. :)

Becsüld meg azt amit kapsz. :)
Létezik olyan, hogy közízlés. Vannak olyan emberek illetve dolgok, amelyek egy igen tág réteg számára szépek. Nem biztos, hogy ronda vagy, egyszerûen csak nem tetszettél nekik, vagy nem voltál szimpatikus, és rosszindulatból mondták, hogy ezzel is fitogtassák a kis nõi hatalmukat. Ne add fel néhány buta lány miatt.
a szépség relatív, de manapság a legtöbb ember nem a saját szemével, hanem a társadalom szemével nézi a másikat. tehát lehet, hogy az egyik vonzónak lát téged, de már csak azért sem mondja, sõt magának is letagadja, mert ciki és a többiek véleménye jobban számít neki régen voltam én is ilyen gonosz és bunkó csak azért tudom. de amúgy kedves kérdezõ, én nem tudlak sajnálni, mert neked is csak a szép lányok kellenek, és te is ugyan úgy kezeled a ronda lányokat, mint a szép lányok téged a 'ronda fiút'. teljesen helyén való
Üdv a klubban, a szépségérzet többnyire genetikailag van belénk kódolva, az egyéni része annyit számít, mint mondjuk a kutyáknál a fajta(Az alap dolgokat, pl ugatás a faj határozza meg).
nemtudom. én 21 éves lány vagyok, de azon az elven vagyok, hoyg senkire sem mondom hoyg csúnya, pont azért mert relatív a szépség. nemrégen volt egy kérdés, szinte olyan mint a tied annyi különbséggel hogy a fiú szerint õ csúnya, és senkinek sem kell. megkértem hogy küldjön egy képet magáról, amikor elküldte a képet, leesett az állam.egy iszonyat aranyos arcú, szépfiút láttam, míg õ magát"ocsmánynak". :) szóval még magadnak is relatívan vagy szép. én is csúnyának tartom magam, az emberek mégis azt mondják hogy szép vagyok.^^" elmondtam neki ezeket, és lehet hogy csak erre volt szüksége hoyg valaki megdicsérje a küllemét :) ha küldesz egy képet akkor talán neked is segíthetek, bár nyilván ez a vélemény is relatív lesz.:) :D

Mennyire gáz ha nincs tipikus szép jó, fiú arcom? Lányok válaszát várom

Titeket mennyire zavar ha a férfinek nincs tipikus jó fiú arca? Az a bajom hogy néha megijednek t?lem a lányok, elég férfias arcom van és ilyen " rossz fiús " mellé társul hogy kopasz vagyok, és nagy darab...

Legjobb válasz: láttam már nagydarab kopasz állatokat jó nõkkel, úgyhogy nincs mitõl tartanod :D

láttam már nagydarab kopasz állatokat jó nõkkel, úgyhogy nincs mitõl tartanod :D
növeszd meg a hajad vagy hordj parókát és már nem is lesz aktuális a kérdésed...
Nekem még a férfi ismerõseim is azt mondják hogy sötét sikátorban megilyednének tõlem.Sokféle csaj van valamelyiknek bejön a marcona kinézet valamelyik meg sírva azt hiszi hogy az alvilág jött el érte.Voltak már jó meg jobb tapasztalataim :)
én nem bírom a kisfiús arcú pasikat, nem gyerekkel akarok lenni vagy csajjal hanem férfival
Nekem a rosszfiús kinézet tetszik, ellenben utálom a nagy darab és kopasz pasikat..:D De az arcodon csak egy plasztikai sebésszel fogsz tudni változtatni, szóval itt dõl dugába a kérdésed értelme. Valakinek te tetszel, nyugi! :)
A kérdező hozzászólása: Hát nem tudom eddig nekem nem volt pozítív dolog belõle...Sokszor van hogy leszólítanék egy lányt de kb félek attól hogy mit hinne
Én néha rá is játszom.Pedig tök nyugott ember vagyok kis fekete humorral.A humor a lényeg azt vettem észre.Ha leszólitok valakit és megtudom nevettetni pár perc alatt akkor elfelejti azt az arckifejezést hogy a másik bukszáját akarom :D
Egyáltalán nem zavar. Szerintem ne tartson vissza az ismerkedésben.

Szép, ha egy fiú sminkeli magát?

Itt nem csak emosokra gondolok, hanem olyan munkahelyen pl. hotelben dolgozók, ahol a fiúktól is elvárják a sminket.

Legjobb válasz: Attól függ. Pl szerintem egy kis alapozó, ajakápoló (nem szájfény!) nem olyan gáz, de a többi azért... Hagyják ezt meg a csajoknak... :D

Attól függ. Pl szerintem egy kis alapozó, ajakápoló (nem szájfény!) nem olyan gáz, de a többi azért... Hagyják ezt meg a csajoknak... :D
nem várják el. csak a kamerák elött, de ott nem is veszed észre. max azt várják el hogy ne legyen csúnya pattanásos az arca, így is csak olyat ami nem feltünö amit más nem vezs észre. szájápoló nem, de az nem is látszik.
Külföldön komolyabban sminkelnek a férfiak is. Szerintem munkahelyre az alapozás, halvány színû ajakápoló, és a szem kiemelése nem gáz (persze ez utóbbi profizmust igényel, hiszen nem vastag fekete vonalakra gondolok, hanem a lehetõ legtermészetesebb hatásra), de el csak bizonyos munkakörökben várható. Ha valakinek a stílusához illik, köznapokban lehet "klassz" pár apróság, bizonyos bulizásokkor jó, jelmezbálban kötelezõ. Lehet szép, csak nem megszokott...
Szerintem se munkahelyfüggõ a dolog és hétköznap is az utcára is szép egy smink a fiúnak, de bulikra kötelezõ, ha szeretne barátnõt maguknak! Az egyik fiú ismerõsöm hotelben dolgozik és a következõket használja: korrektor, alapozó, halványrózsaszín vagy halványpiros rúzs, fekete szemceruza, halvány szemhéj púder, szempillaspirál a szem kiemelésére, halványrózsaszín vagy átlátszó körömlakk az ápolt körmökért. Már láttam kisminkelve és nagyon csinosnak találtam.
nekem a gondolata is visszataszító :D nem is tudtam, h ilyen létezik, de jobb is :) 18/L


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!