Találatok a következő kifejezésre: Szénhidrát napon lehet enni (51 db)

Szénhidrát napon lehet enni sajtos pogácsát? Illetve az nagy bűn ha este megettem két szelet tortát?

Legjobb válasz: Én úgy tudom, h szénhidrát napon ehetsz bármit (mármint ami szénhidrát). Így természetesen belefér a pogi és a torta is. Az egyetlen, ami szerintem fontos, h ne este 10-kor edd meg mindezt. Hidd el, ez a diéta azért jó, mert van egy nap, amikor fincsi kajákat ehetsz, és mégis fogysz. Én is ettem tortát is ezeken a napokon, és sikerült ledobnom néhány kilót:)

Én úgy tudom, h szénhidrát napon ehetsz bármit (mármint ami szénhidrát). Így természetesen belefér a pogi és a torta is. Az egyetlen, ami szerintem fontos, h ne este 10-kor edd meg mindezt. Hidd el, ez a diéta azért jó, mert van egy nap, amikor fincsi kajákat ehetsz, és mégis fogysz. Én is ettem tortát is ezeken a napokon, és sikerült ledobnom néhány kilót:)
Szénhidrát napon megehetsz ezer szelet tortát is- csak ne csodálkozz, ha hízni fogsz a fogyókúráddal. Aki fogyni szeretne, nem eszik este tortát. Egyetlen módszer sem fog lefogyasztani, anélkül, hogy tennél érte... Ha pogácsa-és tortakúra fogyáshoz vezetne, nem léteznének kövér emberek.
Lehet. A diéta leírásában szerepel is. Jó étvágyat.
Én rendszeresen eszem a sajtos pogikat, nekem nem szólt bele a fogyásba))
Én is megettem, de próbáld azt is diétásra. Ajánlom pl.a máktortát, én azt ettem.

Proteinnapon kb. Hány db. Virslit lehet enni? Mustárt lehet enni hozzá? Szénhidrát napon lehet enni pl. Fornettis pizzát (pontino) ill. Gyümölcsnapon aszalt gyümölcsöt vagy mazsolát?

Legjobb válasz: Mustárral eheted a virslit nõk 2db(egy pár) férfiak 3db visrlit ehetnek meg. Mehet a pizza is. Gyümölcs napon szerintem mivel már jön a nyár több választék lesz ezért inkább friss gyümölcsöt egyél, ne az agyoncukrozott aszaltakat.

Mustárral eheted a virslit nõk 2db(egy pár) férfiak 3db visrlit ehetnek meg. Mehet a pizza is. Gyümölcs napon szerintem mivel már jön a nyár több választék lesz ezért inkább friss gyümölcsöt egyél, ne az agyoncukrozott aszaltakat.
az aszaltgyümölcs elvileg nem cukrozott, hanem aszalt. (lényegében ki van belõle szárítva a nedvességtartalma, ezért tûnik édesebbnek) A kandírozott gyümölcs az ami cukrozott. Én mindig eszek azsalt gyümiket, mert pillanatok alatt eltelek tõle.
Annyit egyél, hogy úgy érezd, elég volt. (Minden ember más) és mustár is jöhet. Ch napon a Fornettis pizza jöhet. Aszalt gyümölcsöt épp hogy csak, mert koncentrálódott benne a ch, jobb a friss gyümölcs.

Szénhidrát napon lehet enni bolognai spagettit?

Legjobb válasz: Na, már megint a nagyanyáink baromság! Nagyanyáinknál nem volt csak vasárnap szalonka, cserébe hétközben kilós könyér, persze hogy nem fáradtak be annyi kalóriától, de hajtottak is! Régen érdekes módon nem a csapból jött a melegvíz, a falból az áram, a bótból meg a kilókenyér! Az élelem elõállítása már majdnem annyi energiát felhasznált, mint a kaja maga, és akkor a ház körüli munkákat ne említsük! (Ehhez képest azért nézzük meg a mai 350 kelós Rozinéniket meg Marinénnyéket!) Aki ma kolbászt meg szalonnát zabál kenyérrel mert hogy dejó nagyapáink ezt zabálták mégis 90 évig éltek, annak elárulom, hogy nagyon fasza volt évente 1 hónapig KÉZZEL aratni hajnal 4-tõl este 11-ig, lement naponta 6000 kalória és olyan aerob/kardió edzéssel felért mint naponta lefutni a maratont! Persze kedves utolsó te talán tudtál valami profitálni a 90 napos diétából, mert nem tömöd tele magad lisztes cukros sós ultra-feldolgozott készételekkel, de a legtöbb ember úgy áll hozzá, hogy na most 90 napig (talán) betartok valamit, izé, utána reméljük nem jönnek vissza a kilók, amúgy mi az a keményítõ nem tudja valaki? Értsd: semmi köze az egészhez, csak feleslegesen vergõdik és a végén feladja! Ha már valaki diétázik, folytathatna olyan diétát, amiben nem kell semmit megvonna, szétválasztani meg 4 naponta vízböjtölni meg ilyen baromságok! Akkor már értelmesebb a Norbi-féle rendszer, aki rájött, hogy a parasztnak elég besorolni az ételeket 3 osztályba, aztán azt már csak fel bírja fogni, hogy 3-as kódú zsírszalonnát nem ehet este! Az átlagembert rohadtul nem fogja érdekelni, hogy a tonhalkonzervbõl kimossa az olajat, meg hogy a csirkét olaj nélkül süsse meg, reggelire meg száraz zabot egyen fehérjeturmix-al! Persze soha nem is fognak úgy kinézni, mint azok, akikhez hasonlítani szeretnének, de ez már az emberi elme egy újabb csapdájába vezet el minket, inkább ne menjünk bele! A kérdezõ megkérdezte, lehet-e enni ch napon bolgonait - az õ kontextusában nem mindegy? Ha nem akarná megenni, nem írt volna ide be megerõsítésért, amúgy majd gondoljátok megeszi a tésztát üresen kis szafttal? Ha meg tudná a választ, úgysem kérdezné meg, ez ilyen egyszerû!

Na, már megint a nagyanyáink baromság! Nagyanyáinknál nem volt csak vasárnap szalonka, cserébe hétközben kilós könyér, persze hogy nem fáradtak be annyi kalóriától, de hajtottak is! Régen érdekes módon nem a csapból jött a melegvíz, a falból az áram, a bótból meg a kilókenyér! Az élelem elõállítása már majdnem annyi energiát felhasznált, mint a kaja maga, és akkor a ház körüli munkákat ne említsük! (Ehhez képest azért nézzük meg a mai 350 kelós Rozinéniket meg Marinénnyéket!) Aki ma kolbászt meg szalonnát zabál kenyérrel mert hogy dejó nagyapáink ezt zabálták mégis 90 évig éltek, annak elárulom, hogy nagyon fasza volt évente 1 hónapig KÉZZEL aratni hajnal 4-tõl este 11-ig, lement naponta 6000 kalória és olyan aerob/kardió edzéssel felért mint naponta lefutni a maratont! Persze kedves utolsó te talán tudtál valami profitálni a 90 napos diétából, mert nem tömöd tele magad lisztes cukros sós ultra-feldolgozott készételekkel, de a legtöbb ember úgy áll hozzá, hogy na most 90 napig (talán) betartok valamit, izé, utána reméljük nem jönnek vissza a kilók, amúgy mi az a keményítõ nem tudja valaki? Értsd: semmi köze az egészhez, csak feleslegesen vergõdik és a végén feladja! Ha már valaki diétázik, folytathatna olyan diétát, amiben nem kell semmit megvonna, szétválasztani meg 4 naponta vízböjtölni meg ilyen baromságok! Akkor már értelmesebb a Norbi-féle rendszer, aki rájött, hogy a parasztnak elég besorolni az ételeket 3 osztályba, aztán azt már csak fel bírja fogni, hogy 3-as kódú zsírszalonnát nem ehet este! Az átlagembert rohadtul nem fogja érdekelni, hogy a tonhalkonzervbõl kimossa az olajat, meg hogy a csirkét olaj nélkül süsse meg, reggelire meg száraz zabot egyen fehérjeturmix-al! Persze soha nem is fognak úgy kinézni, mint azok, akikhez hasonlítani szeretnének, de ez már az emberi elme egy újabb csapdájába vezet el minket, inkább ne menjünk bele! A kérdezõ megkérdezte, lehet-e enni ch napon bolgonait - az õ kontextusában nem mindegy? Ha nem akarná megenni, nem írt volna ide be megerõsítésért, amúgy majd gondoljátok megeszi a tésztát üresen kis szafttal? Ha meg tudná a választ, úgysem kérdezné meg, ez ilyen egyszerû!
Ja és a link újra, mert látom, az okosok lepontozták. Persze tudom, ezt is le fogják, de addig is látszódjon. http://www.90naposdieta.hu/a-90-napos-dieta-megcafolasa--cikk És hogy a kérdésre is válaszoljak: "Szénhidrátnap: EBÉD: Fõtt tészta vagy pizza. Vagy bármilyen sós sütemény (egy adag pizzának megfelelõen). Ízesítésként paradicsomszósz vagy kevés zöldség használható. VACSORA: Két kisebb szelet torta vagy 2-3 apró kalács, esetleg 3 gombóc fagyi, és 1 szelet étcsokoládé. (Aki nem kívánja az édes ízeket, ehet sós süteményt is…) Ezt írja étrendnek szénhidrátnapra. Tészta, pizza, torta? Ez igen mondhatom! Fehér liszt és cukor a szervezetnek. Annak a szervezetnek, aminek csökkent a kalóriaégetõ képessége az izom veszteség miatt. Ezt nem tartom valami diétás dolognak."
Olyan szemetek az emberek!Megnyitottam az utolsó válaszolód ajánlott oldalát (gondolom te is )és meglepõdve néztem.Nem tudom miért ilyenek mostnában itt!?Belekezdtem én is és sztem egész jól haladok.Belekezdett és végigcsinálta nem egy ismerõsõm és elmondanám nagy sikerrel!Egyikõjük sem panaszkodott és merte ajánlani nekem is ezt a féle diétát.Úgyhogy ha te jónak látod csinálni, hát csináld és kivánok neked nagyon sok sikert és kitartást!Ha pedig egy kicsit is bízol a 90 naposban, ne foglalkozz mással!Halgass az ösztöneidre! :D
nem, a bolognai szószban darált hús van, ami fehérje
Már hogyne lehetne.
Mindenki tud okos lenni, de valahogy nem éppen ez volt a kérdés , hogy ki tud jobban okoskodni!-Ne legyetek már ilyen túl okosak, ha annyira okosnak hiszitek magatokat akkor tegyétek úgy a dolgaitokat ahogy szeretnétek de ne itt osszátok az észt.Kicsit már unalmas! Tisztelet a kivételnek! Kedves kérdezõ egyél nyugodtan! Ha jólesik, de ne felejtsd a mérték az egyik olyan dolog ami ténylegesen fontos! Üdv:további jó fogyókúrát!:)


Szénhidrát napon lehet enni lepcsánkát illetve lángost? Valamint lehet enni gyümölcsös süteményt? Például almás, vagy meggyes rétest?

Legjobb válasz: Nem lesz tõle bajod, de inkább a sima piskótatészták ajánlottak mondjuk lekvárral/dióval/mákkal. Én múltkor máktortát ettem, ami ráaádsul még diétás is, kis vaníliakrémmel. Inkább ne legyen gyümölcsös a süti, bármilyen tésztát ehetsz, de nem ajánlott zsírban kisütni (tudom, hogy szabad, de azért ne hízlald magad)

Nem lesz tõle bajod, de inkább a sima piskótatészták ajánlottak mondjuk lekvárral/dióval/mákkal. Én múltkor máktortát ettem, ami ráaádsul még diétás is, kis vaníliakrémmel. Inkább ne legyen gyümölcsös a süti, bármilyen tésztát ehetsz, de nem ajánlott zsírban kisütni (tudom, hogy szabad, de azért ne hízlald magad)
Lepcsánkát nem (krumpli), lángost igen!
Rétesbõl mákosat ehetsz. A többi gyümölcsös és akkor már nem olyan hatékony a diéta. A lángos is szénhidrát, szerintem 1-tõl semmi bajod sem lesz, fõleg, ha nem este eszed, hogy megterhelje a gyomrod.
A lángost imádom! DE! tocsog a zsirban.Szerinted?? Probálj inkább tésztát, vagy pizzát enni:)

Kenyeret csak szénhidrát napon lehet enni? Vagy azért ritkán belefér egy fél szelet?

Mondjuk fehérje napon szívesen ennék a dobozos halamhoz!Azt nem tudom magában megenni?Valami ötlet más körethez???

Legjobb válasz: Szia! Én még csak hétfõn kezdtem el, de én kenyér nélkül senki vagyok... Az a baj elég válogatós vagyok, húst nem eszek, virslit igen, de csak kenyérrel bírom megenni... :S Szóval Én eszek minden nap egy fél kenyeret kivéve gyümi napon....

Szia! Én még csak hétfõn kezdtem el, de én kenyér nélkül senki vagyok... Az a baj elég válogatós vagyok, húst nem eszek, virslit igen, de csak kenyérrel bírom megenni... :S Szóval Én eszek minden nap egy fél kenyeret kivéve gyümi napon....
A kérdező hozzászólása: Én a 3.napomon tartok szénhidrát napon.Egész jól elvagyok kenyér nélkül, de van amikor hiányzik!Kitartást neked valahogy csak kibirjuk )))) Köszönöm a választ!
A diéta úgy szól, hogy protein és keményítõ napon is az ebéd és a vacsora mellé megengedett az 1 szelet kenyér.Mikor csináltam ezt a diétát ettem kenyeret az ebédhez, persze nem vittem túlzásba, de fogytam ugyan úgy.Hatásos vot a diéta.Különben is szerintem kell a kenyér, mert csak magával az ebéddel nem laksz jól. Most megint elkezdtem a diétát, de már nem fehérkenyeret eszek, hanem teljes kiörlésû tönkölybúzakenyeret.Jóbb, mert sok a rostanyag benne, és kevésbé hízlal, mert a szénhidrát lasbban szívódik fel a szervezetben. Szóval egyél kenyeret, de inkább a teljes kiörlésût ajánlom. Bocsi, kicsit hosszúra sikeredett:-)

A rizst keményítő vagy szénhidrát napon lehet enni?

Legjobb válasz: Én keményítõnapon ettem.

A kérdező hozzászólása: Én úgy gondolom ide az emberek kérdezni jönnek... Ha nem értesz egyet vele vitasd meg a nem értünk egyet a 90 napos diétával topikban. Akik válaszoltak annak köszönöm!
Én keményítõnapon ettem.
Ja es legyszi magyarazd el mi a kulonbseg a kemenyito es a szenhidrat kozt! Koszi elore is ha tudsz valaszolni (feltetelezem, hogy nem). Gratulalok ehhez a 90 napos dietahoz, akarki is csinalta mert utanaolvastam ez ra kellett jonnom, hogy ez is csak egy parasztvakitas... (Tigi)
Ezt olvassatok el, mert erdemes. Hozzaerto ember irta, aki tenyleg ert hozza es ezt en is tudom igazolni: http://blog.builder.hu/blogs/index.php?blog=3&c=1&more=1&pb=.. (Tigi)
Aki fogyni akar az szamolja ki a testsulyahoz megfelelo mennyisegu szenhidratot! (Tigi)
Van kemenyitonap? Ez mar a nevetseges kategoria :) Mi lenne ha megmaradnank a foldon a feherje-szenhidrat-zsir szentharomsagnal? Jo hogy nem csinaltok gumicukor napot... Miert kell csodakat varva fittyet hanyni a biologia torvenyeire? (Tigi)
A superbody-t nem a konkurens csapat csinalja? Ha igen akkor teljesen ertheto a hozzaallas mivel eleg nyiltan utaljak egymast... Masreszt nekem bejott, es ezert ajanlom, nem mondom, hogy a masik csapat nem ert hozza, csak nekem ez a szompatikusabb. (Tigi)
Öööö. Most ez nem mondod komolyan, h a Superbodyt más csinálja? Mióta vagy te képben a testépítésben? Sõt ha itt tartunk hány éves vagy csupán érdeklõdés képpen.
21 vagyok, es tenyleg nem vagyok otthon a testepito VERSENYZESBEN, az a resze engem abszolut nem erdekel, es nem is kovetem. Nekem a bunny tanacsai eddig mindig bejottek, en csak erre tudok hivatkozni. (Tigi)
Kaloriatablazat alapjan 77%-ban szenhidrat... A google a baratod :) (Tigi)
Hát én egyszer megemlítettem a nevét és az egyik kiegre vonatkozó tanácsát egy edzõ/bírónak aki Superbodyn szokott lenni, de csak röhögött és azt mondta, h inkább hagyjuk. Meg én nem értek egyet az alapismeretekkel, edzésmódszerével, de hát nincs legrosszabb vagy legjobb módszer csak egy alapséma. Ha érdekel az én módszerem szívesen megosztom veled.
Kovetem mar egy ideje a srac munkassagat, ez bizonyosan allithatom, hogy ert hozza :) Meg ha megfigyelted mindent pontosan indokol, es eleg nyomosak az indokai es logikusak is. Nem mondom, hogy szentiras amit ír/mond, de en meg nem csalodtam benne. Ezt is o irta: http://body.builder.hu/bbcomment_post.htm4?id=45 Ezt is hasznos elolvasni :) (Tigi)
Hát hogy ért hozzá az relatív, de jól adja el magát az 100%.
A rizs szénhidrát. A keményítõ is egyfajta szénhidrát, azok poliszacharidok, a legösszetettebb szénhidrátok. Aki fogyni akar az tartson cukorbetegeknek való szénhidrátmentes 170 grammos diétát.
A kérdező hozzászólása: Használtam a google-t! Ép ezért kérdeztem meg mert mindkettõ kategóriába sorolták 1-1 oldalon. És kiváncsi lettem volna hogy ti melyik nap fogyasszátok a 90 napos alatt...
Tigi, bármennyire is ócsárolod ezt a diátát, én csupán másfél hét alatt majdnem 2 kilót fogytam tõle! És mivel minden reggel gyümölccsel kezdem a napot, a közérzetem is sokkal jobb! Innentõl kezdve, pedig nem érdekel, hogy ki mit mondd mellette vagy ellene...

Szénhidrát napon lehet enni mákosgubát vagy palacsintát (mindkettő tejes)?

Legjobb válasz: Azért annyira nem lehet szétválogatni az ételeket. Különben a mákosgubát csináld vízzel. ( nekem furi ez a tejezés, mi mindig csapvízet öntünk bele )

Azért annyira nem lehet szétválogatni az ételeket. Különben a mákosgubát csináld vízzel. ( nekem furi ez a tejezés, mi mindig csapvízet öntünk bele )
Lehet. Igaz, hogy van bennük némi fehérje is, de ennyi 'bûnözés' belefér.

Szénhidrát napon lehet enni káposztástésztát?

Legjobb válasz: Igen,a káposzta megfér a tésztával,így nyugodtan eheted.

Igen, a káposzta megfér a tésztával, így nyugodtan eheted.

Szénhidrát napon lehet enni császármorzsát lekvárral, vagy péksütit?

Legjobb válasz: Én ettem péksütit, meg mindenfélét, úgyhogy szerintem igen! Attól függ mennyire veszed szigorúan! Nekem belefért egy-két végkezés is, és mégis hatásos volt!

Én ettem péksütit, meg mindenfélét, úgyhogy szerintem igen! Attól függ mennyire veszed szigorúan! Nekem belefért egy-két végkezés is, és mégis hatásos volt!
szerintem lehet. Én is vétkeztem 1-2szer. És most így a vége felé teljesen elégedett vagyok. Terhesség után 12 kilót fogytam (ami állítólag a legnehezebb). A férjem most 23 kilóval könnyebb. Annyi köztünk a különbség, hogy án 76-ról indultam, a férjem meg 101-rõl.
Nos, mivel a császármorzsa és a péksüti abszolút szénhidrátok, lelkiismeretfurdalás nélkül eheted. Én pl gyakran vacsorázom ilyenkor csokis muffint. Ennek a napnak ez a lényege. Persze mindent csak mértékkel.

Szénhidrát napon lehet enni ketchup-ot?

Ha nem akkor melyik napon/napokon lehet enni?

Legjobb válasz: Naná! Nyugodtan ehetsz pl tésztát ketchuppal, paradicsomszósszal.

Naná! Nyugodtan ehetsz pl tésztát ketchuppal, paradicsomszósszal.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!