Találatok a következő kifejezésre: Szénhidrát napon lehet (71 db)

Szénhidrát napon lehet enni sajtos pogácsát? Illetve az nagy bűn ha este megettem két szelet tortát?

Legjobb válasz: Én úgy tudom, h szénhidrát napon ehetsz bármit (mármint ami szénhidrát). Így természetesen belefér a pogi és a torta is. Az egyetlen, ami szerintem fontos, h ne este 10-kor edd meg mindezt. Hidd el, ez a diéta azért jó, mert van egy nap, amikor fincsi kajákat ehetsz, és mégis fogysz. Én is ettem tortát is ezeken a napokon, és sikerült ledobnom néhány kilót:)

Én úgy tudom, h szénhidrát napon ehetsz bármit (mármint ami szénhidrát). Így természetesen belefér a pogi és a torta is. Az egyetlen, ami szerintem fontos, h ne este 10-kor edd meg mindezt. Hidd el, ez a diéta azért jó, mert van egy nap, amikor fincsi kajákat ehetsz, és mégis fogysz. Én is ettem tortát is ezeken a napokon, és sikerült ledobnom néhány kilót:)
Szénhidrát napon megehetsz ezer szelet tortát is- csak ne csodálkozz, ha hízni fogsz a fogyókúráddal. Aki fogyni szeretne, nem eszik este tortát. Egyetlen módszer sem fog lefogyasztani, anélkül, hogy tennél érte... Ha pogácsa-és tortakúra fogyáshoz vezetne, nem léteznének kövér emberek.
Lehet. A diéta leírásában szerepel is. Jó étvágyat.
Én rendszeresen eszem a sajtos pogikat, nekem nem szólt bele a fogyásba))
Én is megettem, de próbáld azt is diétásra. Ajánlom pl.a máktortát, én azt ettem.

Szénhidrát napon lehet vacsira enni pl hájastésztát? Vagyis úgy értem hájastésztából készült lekvárral megtöltött süteményt.

Legjobb válasz: Szerintem lehet mivel kõkemény szénhidrát bomba megfejelve egy jó kis zsír adaggal. Annyi kikötésem lenne hogy közvetlen lefekvés elõtt 5-6 darabnál többet nem ennék esetleg porcukrot nem szórnék rá mert megnyomhatja a gyomrot és nehéz lesz az alvás.

Szerintem lehet mivel kõkemény szénhidrát bomba megfejelve egy jó kis zsír adaggal. Annyi kikötésem lenne hogy közvetlen lefekvés elõtt 5-6 darabnál többet nem ennék esetleg porcukrot nem szórnék rá mert megnyomhatja a gyomrot és nehéz lesz az alvás.

Szilvásgombóc szénhidrát napon? Lehet?

Legjobb válasz: gondolom szilva nélkül. Az már gyümölcs, egyáltalán nem szénhidrát... Inkább egyél nudlit.

gondolom szilva nélkül. Az már gyümölcs, egyáltalán nem szénhidrát... Inkább egyél nudlit.
Az elõzõ hozzászólónak mondom, hogy a szilvás gombóc töltelékében szilvás lekvár van. A lekvár pedig mehet szénhidrát napon, ugyanis cukor is van benne. Nyugodtan eheted. Én pl. még szoktam csinálni lekváros, grizes tésztát is, nagyon finom :P
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszolóknak. Mindkét válasz nagyon hasznos volt számomra. Tényleg szilva van benne (befõtt) de akkor legközelebb lekvárral csinálom.
Nem is tudtam, hogy a szilvásgombócot befõtt bõl is lehet készíteni, én mindig lekvárt teszek bele. Mostmár ezt is tudom :)
Nem tudom, hogyan mûködik ez a diéta egész pontosan (elsõ válaszoló vagyok), de ha kritérium, h csak szénhidrátot egyél, akkor a gyümölcsöt kerülnöd kell. Vagy én tudom rosszul? Mindenesetre én szilvásgombócot még nem ettem lekvárból, csak szilvából. :) És habár a szénhidrátok tárháza szinte végtelen, azért egy gyümölcslekvár mást is tartalmaz... Gondolom én.
hát pedig mi is mindig gyumolcsbol csináljuk, lekvárral még sosem ettem.aki nem próbálta még, 1x csinálja fefottbol vagy lehet friss gyumolcsbol is, nagyon finom.amúgy, ha gyumolccsel eszed se torténik semmi, 1-2 gombócot meg lehet enni nyugodtan. amúgy meg úgy bírom azt a szoveget, h ennek a diétának az alényege, h a kaják legyenek szétválasztva.hulyeség az egész, nem az alényege, ugyanis, ha jól elolvstátok volna szétírást, akkor most tudnátok, h gyumolcsnap kivételével minden nap lehet enni 1 szelet kenyeret, salátát korlátlan mennyiségben, és akkor hol van a szétválasztás??? én amúgy szétválasztva eszek, mert salátát is csak zoldségnapon, kenyeret meg csak szénhidrát napon eszek. de szerintem ennek a diétának a lényege, h tobbszor egyunk keveset, mert nálam is elofordsult, h olyat ettem, amit nem lehetett volna, csak én azt hittem, h az adott napon lehet, de aztán rájottem, h mégsem, és ugyanúgy fogytam tovább.
fefott-befott elírtam


Szénhidrát napon lehet túrórudit enni?

El?re is köszönöm a válaszokat :)

Legjobb válasz: A túró nem szénhidrát hanem fehérje. Tehát NEM

A túró nem szénhidrát hanem fehérje. Tehát NEM
NEHOGY NE EGYÉÉÉÉÉÉL!!!!!! NEM TALÁLTAM JOBB OLDALT DE: http://www.pottyos.hu/markavilag:termekek:energia-_es_tapert.. AMINT LÁTOHTAOD TÖBB A SZH MINT FEHÉRJE BENNE
A kérdező hozzászólása: Értem. köszönöm. a másik az lenne, hogy ha súlyzós edzést végzek hetente 4x az árthat? gondolok arra, hogy járok gyurni, és elég nehéz súlyokkal edzek.

Szénhidrát napon lehet enni bolognai spagettit?

Legjobb válasz: Na, már megint a nagyanyáink baromság! Nagyanyáinknál nem volt csak vasárnap szalonka, cserébe hétközben kilós könyér, persze hogy nem fáradtak be annyi kalóriától, de hajtottak is! Régen érdekes módon nem a csapból jött a melegvíz, a falból az áram, a bótból meg a kilókenyér! Az élelem elõállítása már majdnem annyi energiát felhasznált, mint a kaja maga, és akkor a ház körüli munkákat ne említsük! (Ehhez képest azért nézzük meg a mai 350 kelós Rozinéniket meg Marinénnyéket!) Aki ma kolbászt meg szalonnát zabál kenyérrel mert hogy dejó nagyapáink ezt zabálták mégis 90 évig éltek, annak elárulom, hogy nagyon fasza volt évente 1 hónapig KÉZZEL aratni hajnal 4-tõl este 11-ig, lement naponta 6000 kalória és olyan aerob/kardió edzéssel felért mint naponta lefutni a maratont! Persze kedves utolsó te talán tudtál valami profitálni a 90 napos diétából, mert nem tömöd tele magad lisztes cukros sós ultra-feldolgozott készételekkel, de a legtöbb ember úgy áll hozzá, hogy na most 90 napig (talán) betartok valamit, izé, utána reméljük nem jönnek vissza a kilók, amúgy mi az a keményítõ nem tudja valaki? Értsd: semmi köze az egészhez, csak feleslegesen vergõdik és a végén feladja! Ha már valaki diétázik, folytathatna olyan diétát, amiben nem kell semmit megvonna, szétválasztani meg 4 naponta vízböjtölni meg ilyen baromságok! Akkor már értelmesebb a Norbi-féle rendszer, aki rájött, hogy a parasztnak elég besorolni az ételeket 3 osztályba, aztán azt már csak fel bírja fogni, hogy 3-as kódú zsírszalonnát nem ehet este! Az átlagembert rohadtul nem fogja érdekelni, hogy a tonhalkonzervbõl kimossa az olajat, meg hogy a csirkét olaj nélkül süsse meg, reggelire meg száraz zabot egyen fehérjeturmix-al! Persze soha nem is fognak úgy kinézni, mint azok, akikhez hasonlítani szeretnének, de ez már az emberi elme egy újabb csapdájába vezet el minket, inkább ne menjünk bele! A kérdezõ megkérdezte, lehet-e enni ch napon bolgonait - az õ kontextusában nem mindegy? Ha nem akarná megenni, nem írt volna ide be megerõsítésért, amúgy majd gondoljátok megeszi a tésztát üresen kis szafttal? Ha meg tudná a választ, úgysem kérdezné meg, ez ilyen egyszerû!

Na, már megint a nagyanyáink baromság! Nagyanyáinknál nem volt csak vasárnap szalonka, cserébe hétközben kilós könyér, persze hogy nem fáradtak be annyi kalóriától, de hajtottak is! Régen érdekes módon nem a csapból jött a melegvíz, a falból az áram, a bótból meg a kilókenyér! Az élelem elõállítása már majdnem annyi energiát felhasznált, mint a kaja maga, és akkor a ház körüli munkákat ne említsük! (Ehhez képest azért nézzük meg a mai 350 kelós Rozinéniket meg Marinénnyéket!) Aki ma kolbászt meg szalonnát zabál kenyérrel mert hogy dejó nagyapáink ezt zabálták mégis 90 évig éltek, annak elárulom, hogy nagyon fasza volt évente 1 hónapig KÉZZEL aratni hajnal 4-tõl este 11-ig, lement naponta 6000 kalória és olyan aerob/kardió edzéssel felért mint naponta lefutni a maratont! Persze kedves utolsó te talán tudtál valami profitálni a 90 napos diétából, mert nem tömöd tele magad lisztes cukros sós ultra-feldolgozott készételekkel, de a legtöbb ember úgy áll hozzá, hogy na most 90 napig (talán) betartok valamit, izé, utána reméljük nem jönnek vissza a kilók, amúgy mi az a keményítõ nem tudja valaki? Értsd: semmi köze az egészhez, csak feleslegesen vergõdik és a végén feladja! Ha már valaki diétázik, folytathatna olyan diétát, amiben nem kell semmit megvonna, szétválasztani meg 4 naponta vízböjtölni meg ilyen baromságok! Akkor már értelmesebb a Norbi-féle rendszer, aki rájött, hogy a parasztnak elég besorolni az ételeket 3 osztályba, aztán azt már csak fel bírja fogni, hogy 3-as kódú zsírszalonnát nem ehet este! Az átlagembert rohadtul nem fogja érdekelni, hogy a tonhalkonzervbõl kimossa az olajat, meg hogy a csirkét olaj nélkül süsse meg, reggelire meg száraz zabot egyen fehérjeturmix-al! Persze soha nem is fognak úgy kinézni, mint azok, akikhez hasonlítani szeretnének, de ez már az emberi elme egy újabb csapdájába vezet el minket, inkább ne menjünk bele! A kérdezõ megkérdezte, lehet-e enni ch napon bolgonait - az õ kontextusában nem mindegy? Ha nem akarná megenni, nem írt volna ide be megerõsítésért, amúgy majd gondoljátok megeszi a tésztát üresen kis szafttal? Ha meg tudná a választ, úgysem kérdezné meg, ez ilyen egyszerû!
Ja és a link újra, mert látom, az okosok lepontozták. Persze tudom, ezt is le fogják, de addig is látszódjon. http://www.90naposdieta.hu/a-90-napos-dieta-megcafolasa--cikk És hogy a kérdésre is válaszoljak: "Szénhidrátnap: EBÉD: Fõtt tészta vagy pizza. Vagy bármilyen sós sütemény (egy adag pizzának megfelelõen). Ízesítésként paradicsomszósz vagy kevés zöldség használható. VACSORA: Két kisebb szelet torta vagy 2-3 apró kalács, esetleg 3 gombóc fagyi, és 1 szelet étcsokoládé. (Aki nem kívánja az édes ízeket, ehet sós süteményt is…) Ezt írja étrendnek szénhidrátnapra. Tészta, pizza, torta? Ez igen mondhatom! Fehér liszt és cukor a szervezetnek. Annak a szervezetnek, aminek csökkent a kalóriaégetõ képessége az izom veszteség miatt. Ezt nem tartom valami diétás dolognak."
Olyan szemetek az emberek!Megnyitottam az utolsó válaszolód ajánlott oldalát (gondolom te is )és meglepõdve néztem.Nem tudom miért ilyenek mostnában itt!?Belekezdtem én is és sztem egész jól haladok.Belekezdett és végigcsinálta nem egy ismerõsõm és elmondanám nagy sikerrel!Egyikõjük sem panaszkodott és merte ajánlani nekem is ezt a féle diétát.Úgyhogy ha te jónak látod csinálni, hát csináld és kivánok neked nagyon sok sikert és kitartást!Ha pedig egy kicsit is bízol a 90 naposban, ne foglalkozz mással!Halgass az ösztöneidre! :D
nem, a bolognai szószban darált hús van, ami fehérje
Már hogyne lehetne.
Mindenki tud okos lenni, de valahogy nem éppen ez volt a kérdés , hogy ki tud jobban okoskodni!-Ne legyetek már ilyen túl okosak, ha annyira okosnak hiszitek magatokat akkor tegyétek úgy a dolgaitokat ahogy szeretnétek de ne itt osszátok az észt.Kicsit már unalmas! Tisztelet a kivételnek! Kedves kérdezõ egyél nyugodtan! Ha jólesik, de ne felejtsd a mérték az egyik olyan dolog ami ténylegesen fontos! Üdv:további jó fogyókúrát!:)

Proteinnapon kb. Hány db. Virslit lehet enni? Mustárt lehet enni hozzá? Szénhidrát napon lehet enni pl. Fornettis pizzát (pontino) ill. Gyümölcsnapon aszalt gyümölcsöt vagy mazsolát?

Legjobb válasz: Mustárral eheted a virslit nõk 2db(egy pár) férfiak 3db visrlit ehetnek meg. Mehet a pizza is. Gyümölcs napon szerintem mivel már jön a nyár több választék lesz ezért inkább friss gyümölcsöt egyél, ne az agyoncukrozott aszaltakat.

Mustárral eheted a virslit nõk 2db(egy pár) férfiak 3db visrlit ehetnek meg. Mehet a pizza is. Gyümölcs napon szerintem mivel már jön a nyár több választék lesz ezért inkább friss gyümölcsöt egyél, ne az agyoncukrozott aszaltakat.
az aszaltgyümölcs elvileg nem cukrozott, hanem aszalt. (lényegében ki van belõle szárítva a nedvességtartalma, ezért tûnik édesebbnek) A kandírozott gyümölcs az ami cukrozott. Én mindig eszek azsalt gyümiket, mert pillanatok alatt eltelek tõle.
Annyit egyél, hogy úgy érezd, elég volt. (Minden ember más) és mustár is jöhet. Ch napon a Fornettis pizza jöhet. Aszalt gyümölcsöt épp hogy csak, mert koncentrálódott benne a ch, jobb a friss gyümölcs.

Kenyeret csak szénhidrát napon lehet enni? Vagy azért ritkán belefér egy fél szelet?

Mondjuk fehérje napon szívesen ennék a dobozos halamhoz!Azt nem tudom magában megenni?Valami ötlet más körethez???

Legjobb válasz: Szia! Én még csak hétfõn kezdtem el, de én kenyér nélkül senki vagyok... Az a baj elég válogatós vagyok, húst nem eszek, virslit igen, de csak kenyérrel bírom megenni... :S Szóval Én eszek minden nap egy fél kenyeret kivéve gyümi napon....

Szia! Én még csak hétfõn kezdtem el, de én kenyér nélkül senki vagyok... Az a baj elég válogatós vagyok, húst nem eszek, virslit igen, de csak kenyérrel bírom megenni... :S Szóval Én eszek minden nap egy fél kenyeret kivéve gyümi napon....
A kérdező hozzászólása: Én a 3.napomon tartok szénhidrát napon.Egész jól elvagyok kenyér nélkül, de van amikor hiányzik!Kitartást neked valahogy csak kibirjuk )))) Köszönöm a választ!
A diéta úgy szól, hogy protein és keményítõ napon is az ebéd és a vacsora mellé megengedett az 1 szelet kenyér.Mikor csináltam ezt a diétát ettem kenyeret az ebédhez, persze nem vittem túlzásba, de fogytam ugyan úgy.Hatásos vot a diéta.Különben is szerintem kell a kenyér, mert csak magával az ebéddel nem laksz jól. Most megint elkezdtem a diétát, de már nem fehérkenyeret eszek, hanem teljes kiörlésû tönkölybúzakenyeret.Jóbb, mert sok a rostanyag benne, és kevésbé hízlal, mert a szénhidrát lasbban szívódik fel a szervezetben. Szóval egyél kenyeret, de inkább a teljes kiörlésût ajánlom. Bocsi, kicsit hosszúra sikeredett:-)

Szénhidrát napon lehet -e enni ezeket az ételeket?

-nutella(pirítóssal, abonettel amiben kevesebb a kcal mint a kenyérben) -lekvár, sós és édes sütemények ?

Legjobb válasz: A nutellát valaki az elmúlt napokban már kérdezte,keresd vissza!Szerintem azt nem,de a többit,amit kérdeztél,módjával de lehet!

A nutellát valaki az elmúlt napokban már kérdezte, keresd vissza!Szerintem azt nem, de a többit, amit kérdeztél, módjával de lehet!
Nekem ma van pont szénhidrát napom:) Ma ettem egy grapefruitot, 1ora felé 2szelet lekváros kenyeret. Most ettem 6db Gyõri zabfalatokat. Még késöbb eszek egy pár falat kekszet. Csak azért írtam le, mert általában ezeket eszem vagy tésztát ezen a nap és már -5kg 6hét alatt. Még 8kg és rendben leszek:) Kitartást!
A kérdező hozzászólása: köszönöm, neked is sok sikert!!!

A rizst keményítő vagy szénhidrát napon lehet enni?

Legjobb válasz: Én keményítõnapon ettem.

A kérdező hozzászólása: Én úgy gondolom ide az emberek kérdezni jönnek... Ha nem értesz egyet vele vitasd meg a nem értünk egyet a 90 napos diétával topikban. Akik válaszoltak annak köszönöm!
Én keményítõnapon ettem.
Ja es legyszi magyarazd el mi a kulonbseg a kemenyito es a szenhidrat kozt! Koszi elore is ha tudsz valaszolni (feltetelezem, hogy nem). Gratulalok ehhez a 90 napos dietahoz, akarki is csinalta mert utanaolvastam ez ra kellett jonnom, hogy ez is csak egy parasztvakitas... (Tigi)
Ezt olvassatok el, mert erdemes. Hozzaerto ember irta, aki tenyleg ert hozza es ezt en is tudom igazolni: http://blog.builder.hu/blogs/index.php?blog=3&c=1&more=1&pb=.. (Tigi)
Aki fogyni akar az szamolja ki a testsulyahoz megfelelo mennyisegu szenhidratot! (Tigi)
Van kemenyitonap? Ez mar a nevetseges kategoria :) Mi lenne ha megmaradnank a foldon a feherje-szenhidrat-zsir szentharomsagnal? Jo hogy nem csinaltok gumicukor napot... Miert kell csodakat varva fittyet hanyni a biologia torvenyeire? (Tigi)
A superbody-t nem a konkurens csapat csinalja? Ha igen akkor teljesen ertheto a hozzaallas mivel eleg nyiltan utaljak egymast... Masreszt nekem bejott, es ezert ajanlom, nem mondom, hogy a masik csapat nem ert hozza, csak nekem ez a szompatikusabb. (Tigi)
Öööö. Most ez nem mondod komolyan, h a Superbodyt más csinálja? Mióta vagy te képben a testépítésben? Sõt ha itt tartunk hány éves vagy csupán érdeklõdés képpen.
21 vagyok, es tenyleg nem vagyok otthon a testepito VERSENYZESBEN, az a resze engem abszolut nem erdekel, es nem is kovetem. Nekem a bunny tanacsai eddig mindig bejottek, en csak erre tudok hivatkozni. (Tigi)
Kaloriatablazat alapjan 77%-ban szenhidrat... A google a baratod :) (Tigi)
Hát én egyszer megemlítettem a nevét és az egyik kiegre vonatkozó tanácsát egy edzõ/bírónak aki Superbodyn szokott lenni, de csak röhögött és azt mondta, h inkább hagyjuk. Meg én nem értek egyet az alapismeretekkel, edzésmódszerével, de hát nincs legrosszabb vagy legjobb módszer csak egy alapséma. Ha érdekel az én módszerem szívesen megosztom veled.
Kovetem mar egy ideje a srac munkassagat, ez bizonyosan allithatom, hogy ert hozza :) Meg ha megfigyelted mindent pontosan indokol, es eleg nyomosak az indokai es logikusak is. Nem mondom, hogy szentiras amit ír/mond, de en meg nem csalodtam benne. Ezt is o irta: http://body.builder.hu/bbcomment_post.htm4?id=45 Ezt is hasznos elolvasni :) (Tigi)
Hát hogy ért hozzá az relatív, de jól adja el magát az 100%.
A rizs szénhidrát. A keményítõ is egyfajta szénhidrát, azok poliszacharidok, a legösszetettebb szénhidrátok. Aki fogyni akar az tartson cukorbetegeknek való szénhidrátmentes 170 grammos diétát.
A kérdező hozzászólása: Használtam a google-t! Ép ezért kérdeztem meg mert mindkettõ kategóriába sorolták 1-1 oldalon. És kiváncsi lettem volna hogy ti melyik nap fogyasszátok a 90 napos alatt...
Tigi, bármennyire is ócsárolod ezt a diátát, én csupán másfél hét alatt majdnem 2 kilót fogytam tõle! És mivel minden reggel gyümölccsel kezdem a napot, a közérzetem is sokkal jobb! Innentõl kezdve, pedig nem érdekel, hogy ki mit mondd mellette vagy ellene...

Szénhidrát napon lehet túros tésztát enni vagy mákosat?

Legjobb válasz: a mákban annyi kalória van,mint az angolszalonnában...szóval nem ajánlanám.a diéta lényege,hogy szétválasztjuk a dolgokat,a túrónak az elsõ,a tésztának a harmadik napon a helye.szerintem mindkettõt mellõzd.

a mákban annyi kalória van, mint az angolszalonnában...szóval nem ajánlanám.a diéta lényege, hogy szétválasztjuk a dolgokat, a túrónak az elsõ, a tésztának a harmadik napon a helye.szerintem mindkettõt mellõzd.
Szeritem viszont mákostésztát nyugodtan ehetsz, én is szoktam, meg diósat is.
Túrósat semmiképp, de a mákos és diós, vagy lekváros, grízes, képosztás, lecsós (kolbász, tojás nélkül) nyugodtan mehet.
ebben a diétában nem kell kalóriákat számolni!!!!!! ez a lényege! nyugodtan eheted porcukrosan, lekvárosan stb de vigyázz! a túró már fehérje! mindenkinek magától el kell dönteni okosan, hogy milyen étel hová tartozik, akkor nincs baj, csak ne csapd be magad! ;-)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!