Találatok a következő kifejezésre: Szénhidrát napon ha (47 db)

Szénhidrát napon lehet enni sajtos pogácsát? Illetve az nagy bűn ha este megettem két szelet tortát?

Legjobb válasz: Én úgy tudom, h szénhidrát napon ehetsz bármit (mármint ami szénhidrát). Így természetesen belefér a pogi és a torta is. Az egyetlen, ami szerintem fontos, h ne este 10-kor edd meg mindezt. Hidd el, ez a diéta azért jó, mert van egy nap, amikor fincsi kajákat ehetsz, és mégis fogysz. Én is ettem tortát is ezeken a napokon, és sikerült ledobnom néhány kilót:)

Én úgy tudom, h szénhidrát napon ehetsz bármit (mármint ami szénhidrát). Így természetesen belefér a pogi és a torta is. Az egyetlen, ami szerintem fontos, h ne este 10-kor edd meg mindezt. Hidd el, ez a diéta azért jó, mert van egy nap, amikor fincsi kajákat ehetsz, és mégis fogysz. Én is ettem tortát is ezeken a napokon, és sikerült ledobnom néhány kilót:)
Szénhidrát napon megehetsz ezer szelet tortát is- csak ne csodálkozz, ha hízni fogsz a fogyókúráddal. Aki fogyni szeretne, nem eszik este tortát. Egyetlen módszer sem fog lefogyasztani, anélkül, hogy tennél érte... Ha pogácsa-és tortakúra fogyáshoz vezetne, nem léteznének kövér emberek.
Lehet. A diéta leírásában szerepel is. Jó étvágyat.
Én rendszeresen eszem a sajtos pogikat, nekem nem szólt bele a fogyásba))
Én is megettem, de próbáld azt is diétásra. Ajánlom pl.a máktortát, én azt ettem.

Ha ma szenhidrat napom van de reggel m tudtam enni gyumolcsot az baj? Persze biznapot tartok gyuminap utan.

Legjobb válasz: Dáthás vagy? :) Tudod, mi a baj? Hogy fogyni szénhidrátbevitel-csökkentéssel lehet. Te meg 4 napból háromszor szénhidráttal tömöd magad (a gyümölcscukor és a keményítõ is szénhidrát!), egyen pedig koplalsz (ami lassítja az anyagcserét. Tehát 5 napból mindössze egy napon táplálkozol normálisan.

Dáthás vagy? :) Tudod, mi a baj? Hogy fogyni szénhidrátbevitel-csökkentéssel lehet. Te meg 4 napból háromszor szénhidráttal tömöd magad (a gyümölcscukor és a keményítõ is szénhidrát!), egyen pedig koplalsz (ami lassítja az anyagcserét. Tehát 5 napból mindössze egy napon táplálkozol normálisan.
Olvashatatlan, kivehetetlen a kérdés, de ami a lényeg, hogy a gyümölcs az szénhidrát. Szénhidrát nap meg nem fér bele egyetlen diétába sem, lévén a diéta a ch csökkentésérõl szól.
Így még 200 nap alatt sem fogsz lefogyni.
Elárulnád mi az a "biznap"?

Miért van az hogy szénhidrát napon és fehérje napon lelkiismeret furdalásom van ha eszek?

Ugy érzem hizni fogok t?le mérlegre se merek állni már.

Legjobb válasz: Ez egy bevált diéta. Ha betartod a szabályokat, nem hízhatsz!! Mivel a különbözõ fajta tápanyagokat egymástól elkülönítve eszed, nem rakódik rád semmi. A szénhidrát napot nem hagyhatod ki, mert egyrészt nem lesz hatásos a diétád, másrészt a szervezetedben a 3 hónap alatt komoly energiahiány alakul ki. Ha komoly túlsúllyal indultál, akkor akár egy 20-ast is ledobhatsz a 3 hónap alatt. Ha meg nincs komoly túlsúlyod, akkor érthetetlen ez a nagy kétésgbeesés.

Ez egy bevált diéta. Ha betartod a szabályokat, nem hízhatsz!! Mivel a különbözõ fajta tápanyagokat egymástól elkülönítve eszed, nem rakódik rád semmi. A szénhidrát napot nem hagyhatod ki, mert egyrészt nem lesz hatásos a diétád, másrészt a szervezetedben a 3 hónap alatt komoly energiahiány alakul ki. Ha komoly túlsúllyal indultál, akkor akár egy 20-ast is ledobhatsz a 3 hónap alatt. Ha meg nincs komoly túlsúlyod, akkor érthetetlen ez a nagy kétésgbeesés.
azért amiért nekem is volt és szerintem még sok más fogyózónak, mert hihetetlen hogy eszel és fogysz/4 hetem van vissza eddig 14 kg minusz/


Elméleti kérdés: 100g mandulában 7g szénhidrát van. Ha minden nap megennék 1kg mandulát az 6260 kcal lenne, de csak 70g szénhidrát lenne. Lehetne fogyni tõle?

Elsõsorban nem a kalóriaszámolásban hívõket kérdezem, nyilván õk csak ezt az egy számot látják, ami csak mennyiség, de nem minõség. Olyanokat kérdeznék, akik tisztában vannak a ketózissal, ami kb. napi 100g szénhidrát alatt következik be és a szénhidráttal szembeni inzulinválasszal. 70g szénhidrát kordában tartja a vércukorszintet, de fehérje is képes szénhidráttá alakulni és 1kg mandula 280g fehérje. Mi lenne a következmény? Hízás, fogyás, súlytartás?

Legjobb válasz: Nem tudom, hosszú távon talán kórház. Ha mondjuk egy élsportoló tenné ezt, aki 2-3ezer kalóriát eléget egy edzésen, annak még lehet is hogy jó. Ha nem számítjuk, hogy ez a fajta étkezés nem túl változatos, akkor is azért elég meredek. Szerintem egyébként nem fogynál tõle.

Nem tudom, hosszú távon talán kórház. Ha mondjuk egy élsportoló tenné ezt, aki 2-3ezer kalóriát eléget egy edzésen, annak még lehet is hogy jó. Ha nem számítjuk, hogy ez a fajta étkezés nem túl változatos, akkor is azért elég meredek. Szerintem egyébként nem fogynál tõle.
Nem igazán értem miket hadoválsz, de 6000 karia tuti hízás, legyen az bármilyen ketózis.
A ketózis egy nagyon veszélyes dolog, nem szabad vele játszani. Hasonlít a cukorbetegek inzulinmegtagadásukhoz, hoyg jobban fogyjanak. Durva következményekkel jár! Persze, a ketogén paleosok most nekem fognak ugrani, de egészségügyi egyetemre járok, és hiteles forrásokból tudom, hogy ez káros. Mondhatjátok, hogy de a zsír és a sok hús egészséges, mert Szendi gábor azt mondja. Mégis mire alapszik? Van több 10éves kutatás errõl? Ismersz 100évig élõ ketogén paleost? Ja hogy nem? Az orvosok viszont ismernek a sok zsír miatti cardiovascularis betegségben szenvedõket, valamint a sok húsfogyasztás miatti csontritkulásos, köszvényes, elhízott, magas koleszterinszintû, daganatos, Alzheimer -kóros, Parkinson-kóros vagy ugyancsak cardiovascularis betegeket. :) )
Attól, hogy az egyetemen ezt tanítják, ne gondold, hogy az mind igaz is. A ketózis veszélyes? Mi benne a veszélyes? Ugyan már, ezt te sem gondolod komolyan.
Hajjaj még egy orvostanhallgató. A szív érrendszeri betegségek okozója nem a zsírfogyasztás, hanem a túlzott mértékû szénhidrát fogyasztás a mozgás és vitaminszegény életmód. Eszkimók viszonylag jól elvannak a túlnyomó részt húsból és zsírból (halakból) álló táplálékkal. Mentesek a szív érrendszeri betegségektõl, a ráktól, a csontritkulástól stb... A nyugati embert viszont ezek a betegségek szó szerint tizedelik. Nagy intelligencia nem szükséges hozzá, hogy lássuk VALAMI NINCS RENDJÉN.

Ihatok olyan üdítőt amibe 100 ml-be van 1.4 kcal, 0, 12g szénhidrát és se cukor se zsír? Nem tudom meginni a vizet! Utálom! Vagy csak szénhidrát napon igyak ilyen almalevet? És mennyit ihatok, ha ihatok?

90 napos diétánál!!!

Legjobb válasz: Hát gondolom ihatsz ilyet, bár kérdés hogy ha tápanyag sincs benne meg tiszta mesterséges adalék meg színezék akkor mivel van több értelme mint a víznek :) De ha nagyon gáz, ihatsz, jobb mint a cukrozott gyümölcslé.

Hát gondolom ihatsz ilyet, bár kérdés hogy ha tápanyag sincs benne meg tiszta mesterséges adalék meg színezék akkor mivel van több értelme mint a víznek :) De ha nagyon gáz, ihatsz, jobb mint a cukrozott gyümölcslé.
Próbáld ki az ízesítetlen teákat.Eleinte én is ódzkodtam tõle.Ma már a napi folyadékbevitelem 80-100%a ízesítetlen tea.Amúgy én nem innám meg a csupa mesterséges szarból álló termékeket, mert azzal többet ártok, mint használok.

Mit tegyek ha szénhidrát napon nem tudom mennyi az elég? Rendszeresen teleeszem magam, mert a szénhidráttól még éhesebb leszek és, mint tudjuk az a nap a leghízlalóbb. Mit tegyek, hogy ne legyek éhes?

Legjobb válasz: Próbáj mértéket tartani, és ne egyél annyit.Gondolj a diéta hatékonyságára. Ha teleszed magad ezen a napon lassítod a diéta eredményéd, a célod ugye bár pedig fogyni!!!!!!Persze nehéz, ha éhes az ember.Nem tudok jobbat mondani, foglald le magad valamival, hátha az eltereli a gondolatot a kajáról.

Próbáj mértéket tartani, és ne egyél annyit.Gondolj a diéta hatékonyságára. Ha teleszed magad ezen a napon lassítod a diéta eredményéd, a célod ugye bár pedig fogyni!!!!!!Persze nehéz, ha éhes az ember.Nem tudok jobbat mondani, foglald le magad valamival, hátha az eltereli a gondolatot a kajáról.

Mi van akkor ha a szénhidrát nap helyett is fehérje napot tartok?

Szerintem nem a szétválasztás fogyaszt, hanem a reggeli elhagyása (csak gyümi), a kevesebb mennyiség, a liszt és a cukor hiánya!

Legjobb válasz: akkor csinálj egy általános diétát, válts életmódot, ne elõreírt 90 napra.....mert azzal is lehet fogyni ugyanígy...

akkor csinálj egy általános diétát, válts életmódot, ne elõreírt 90 napra.....mert azzal is lehet fogyni ugyanígy...
Ennek a diétának nem az éhezés a lényege, hanem a szétválasztás. Meg lehet próbálni a szénhidrát helyett fehérjét, de akkor az már nem ez a diéta, s eredménye sem lesz a kívánt.
Meg a gyümölcs nap helyett is és a keményítõ napon is.... :) :) :) Ez vicc?
Fogyózol, nem? akkor semmi nem kevés...
Gyümölcs napon bármennyi gyümölcsöt ehetsz és a gyümölcslevekkel vigyázz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen:)
Itt látszik, hogy ez a "módszer" mekkora nagy baromság: gyümölcs = szénhidrát. keményítõ = szénhidrát. Rizs = keményítõ azaz szénhidrát. Gyümölcslé = szénhidrát... Jól értem én, hogy egy héten minimum 3 nap van szénhidrát nap???? Ez aztán az étrend....
A kérdező hozzászólása: Kösz okoska, de nem ezt kérdeztem..:)

Milyen recepteket ajánlotok a szénhidrát, fehérje és keményítő napokra? Ha 3X4 napig csinálom akkor kb mennyit lehet fogyni?

Legjobb válasz: Eleve szar a 90 napos... nem részletezem. Ekkora tömegbõl nehéz lenne lefogyni sport nélkül 2 kg-t. Szerintem teljesen jó vagy így!

Eleve szar a 90 napos... nem részletezem. Ekkora tömegbõl nehéz lenne lefogyni sport nélkül 2 kg-t. Szerintem teljesen jó vagy így!
mindmegette.hu -> 90 napos részleg ha 12 napig csinálod akkor kb 2-4 kilót adhatsz le, testi adottságaidtól függõen.
A kérdező hozzászólása: 19 éves vagyok 168cm és 62 kg!Garantált szerinted, hogy 2 kgt is lefogyok????
Miért, különben bele sem kezdesz?
A kérdező hozzászólása: Köszi, hogy ezt írod, de sajnos a fenekem elég nagy és laza meg a combom is és utálom magam ha tükörbe nézek, elég rosszat hallotam a 9a naposról, de akkor mit próbáljak ki????
Sportolj valamit! Keress a neten farizom erõsítõ gyakorlatokat...
Olvasd el a leírásokat és a recepteket.
Lehet, csak akkor nem marad izmod.
A kérdező hozzászólása: értem, mert a fiamnak azt irta az orovos, hoyg 1200 es 1500 kozt egyen egy nap, és oda van irva hogy az lenne a legjobb ha minel tobb krumplit enne..na en ezt nem értem, hisz a krumpli az szenhidrat..na de orvos tudja..
butaság lenne. ebbõl legalább 2g/tskg-nak fehérjébõl kell álljon, ha diéta végére nem akarsz [email protected] zokni lenni. az írt számok meg nem szentírás, mert mindenkinek egyéni a kalóriaigénye. pl egy maratonfutó, nehézatléta ha bevisz napi 3500kalt még akkor is kalóriadeficitben marad. szóval mérj napi kalóriaigényt és annak alapján állítsd be a deficitet.
No de várj, miért, milyen diétát írt elõ az orvos? Fejlõdési szakaszban ha mondjuk fájnak a csontjai, mert hirtelen nõtt, akkor teljesen racionális az alacsonykalóriás szénhidrát diéta.
A kérdező hozzászólása: ezt a [email protected] zoknit mar valahol olvastam itt :) nem rolam van szo, hanem a fiamrol. lehet, hogy mar az orvosban se lehet bizni..na mindenesetre oda figyelek hogy mit kap mibol es mennyit
A kérdező hozzászólása: allitolag cukorbeteg lesz, ilyen kezdeti stadium, de a mi orvosunk erthetetlen ezert semmit se tud elmagyarazni rendesen. nos kissé el van hizva, 1200kcalt irt neki elo, es azt mondta hogy o ajanlja, hog minel tobb krumplipurét egyen a gyerek..en csak néztem, hogy ez normalis? oszt annyiba is hagytam, majd utanna nezek masik orvosnak. lenyeg arrol meg nem beszelt, hogy a cukrot hagyja el.
Tudod a krumpli sok fontos vitamint tartalmaz b c sok nyomelemet lehet ezért mondta nem azért mert szénhidrát


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!