Találatok a következő kifejezésre: Szénhidrát napon gombát, (2 db)

Szenhidrat napon ehetek rizses gombat?

Legjobb válasz: Nem. A rizs keményítõ,a gomba pedig fehérje. Igaz ami igaz,hogy a rizst legtöbben szénhidráthoz sorolják,ez igaz is,szénhidrát a rizs,viszont ebben a fogyókúrában keményítõnapon eheted,zöldségekkel. A gomba is igaz,hogy semleges,de ebben a diétában fehérje.

Nem. A rizs keményítõ, a gomba pedig fehérje. Igaz ami igaz, hogy a rizst legtöbben szénhidráthoz sorolják, ez igaz is, szénhidrát a rizs, viszont ebben a fogyókúrában keményítõnapon eheted, zöldségekkel. A gomba is igaz, hogy semleges, de ebben a diétában fehérje.

Szénhidrát napon ehetek gombát, kukoricát?

Legjobb válasz: A gomba fehérje, a kukorica pedig keményítõ (fõzve, de nyersen úgysem eszed). Szénhidrát napra tehát egyik sem jó. Egyél helyettük semleges, nyers zöldségeket: paradicsomot, paprikát, uborkát, savanyúságokat. Ezeket csak gyümölcsnapon nem eheted.

A gomba fehérje, a kukorica pedig keményítõ (fõzve, de nyersen úgysem eszed). Szénhidrát napra tehát egyik sem jó. Egyél helyettük semleges, nyers zöldségeket: paradicsomot, paprikát, uborkát, savanyúságokat. Ezeket csak gyümölcsnapon nem eheted.
nem, ezek fehérjék


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!