Találatok a következő kifejezésre: Szénhidrát napon enni (60 db)

Én 1 hete kezdtem a 90 napos diétát de csak 20 dkg-ot fogytam. Nekem a szénhidrát nappal van gondom. Csak tésztát lehet enni?

Legjobb válasz: Nem mondtam butaságot, csak nem fogalmaztam meg pontosan a mondatomat. Sült krumplit csak szénhidrát napon lehet enni, mivel a keményítõ hõ hatására cukorrá bomlik, ami már szénhidrát. Keményítõ napon csak fõzve lehet enni a krumplit. Petranova

Nem mondtam butaságot, csak nem fogalmaztam meg pontosan a mondatomat. Sült krumplit csak szénhidrát napon lehet enni, mivel a keményítõ hõ hatására cukorrá bomlik, ami már szénhidrát. Keményítõ napon csak fõzve lehet enni a krumplit. Petranova
Ja, ezt én is olvatam, hogy keményítõ napon csak fõtt krumpli, szénhidrát napon meg sült jöhet.
A krumpli csupa keményítõ! nem eheted szénhidrát napon! Petranova most nagyon butát mondtál! Ne lepõdj meg ha az elsõ héten nem látsz túl nagy változást. Nekem 30 nap után ment le az elsõ 8 kiló. Az elsõ hetekben szinte semmi! Kitartás és csak lelkiismeretesen. Tészta napra pedig grízes tészta. Számomra megunhatatlan volt. Néha még egy kicsi lekvárt is csentem bele.
spagetti + paradicsom szósz mákos tészta káposztás tészta
Nem, én például úgy alkítottam ki a diétámat, hogy széndhidrát napon eszek krumplit, meg rizst is(keményítõ napon nem). Ezekkel már rengeteg finom ételt lehet készíteni. Petranova
Így már más, nem kell félrevezetni a kérdezõt!

A káposztás tészta szénhidrát napon megfelelő ugye? És még egy hurkát melyik napon lehet enni vagy egyáltalán nem is szabad?

Legjobb válasz: Hát...a káposztás tészta talán elmegy szénhidrát napra, de én nem eszek a diéta alatt egyátalán, a hurkát és az egyéb disznótoros kaját azt felejtsd el, mert az tele van zsírral és az szénhidrát napra se való!!!!!!

Hát...a káposztás tészta talán elmegy szénhidrát napra, de én nem eszek a diéta alatt egyátalán, a hurkát és az egyéb disznótoros kaját azt felejtsd el, mert az tele van zsírral és az szénhidrát napra se való!!!!!!

Szénhidrát napon lehet enni sajtos pogácsát? Illetve az nagy bűn ha este megettem két szelet tortát?

Legjobb válasz: Én úgy tudom, h szénhidrát napon ehetsz bármit (mármint ami szénhidrát). Így természetesen belefér a pogi és a torta is. Az egyetlen, ami szerintem fontos, h ne este 10-kor edd meg mindezt. Hidd el, ez a diéta azért jó, mert van egy nap, amikor fincsi kajákat ehetsz, és mégis fogysz. Én is ettem tortát is ezeken a napokon, és sikerült ledobnom néhány kilót:)

Én úgy tudom, h szénhidrát napon ehetsz bármit (mármint ami szénhidrát). Így természetesen belefér a pogi és a torta is. Az egyetlen, ami szerintem fontos, h ne este 10-kor edd meg mindezt. Hidd el, ez a diéta azért jó, mert van egy nap, amikor fincsi kajákat ehetsz, és mégis fogysz. Én is ettem tortát is ezeken a napokon, és sikerült ledobnom néhány kilót:)
Szénhidrát napon megehetsz ezer szelet tortát is- csak ne csodálkozz, ha hízni fogsz a fogyókúráddal. Aki fogyni szeretne, nem eszik este tortát. Egyetlen módszer sem fog lefogyasztani, anélkül, hogy tennél érte... Ha pogácsa-és tortakúra fogyáshoz vezetne, nem léteznének kövér emberek.
Lehet. A diéta leírásában szerepel is. Jó étvágyat.
Én rendszeresen eszem a sajtos pogikat, nekem nem szólt bele a fogyásba))
Én is megettem, de próbáld azt is diétásra. Ajánlom pl.a máktortát, én azt ettem.


Ha ma szenhidrat napom van de reggel m tudtam enni gyumolcsot az baj? Persze biznapot tartok gyuminap utan.

Legjobb válasz: Dáthás vagy? :) Tudod, mi a baj? Hogy fogyni szénhidrátbevitel-csökkentéssel lehet. Te meg 4 napból háromszor szénhidráttal tömöd magad (a gyümölcscukor és a keményítõ is szénhidrát!), egyen pedig koplalsz (ami lassítja az anyagcserét. Tehát 5 napból mindössze egy napon táplálkozol normálisan.

Dáthás vagy? :) Tudod, mi a baj? Hogy fogyni szénhidrátbevitel-csökkentéssel lehet. Te meg 4 napból háromszor szénhidráttal tömöd magad (a gyümölcscukor és a keményítõ is szénhidrát!), egyen pedig koplalsz (ami lassítja az anyagcserét. Tehát 5 napból mindössze egy napon táplálkozol normálisan.
Olvashatatlan, kivehetetlen a kérdés, de ami a lényeg, hogy a gyümölcs az szénhidrát. Szénhidrát nap meg nem fér bele egyetlen diétába sem, lévén a diéta a ch csökkentésérõl szól.
Így még 200 nap alatt sem fogsz lefogyni.
Elárulnád mi az a "biznap"?

Szénhidrát napon ebédre csak sósat, vacsorára pedig csak édeset lehet enni?

Meg lehet néha cserélni? Vagy lehet egy-egy szénhidrát napon mindkét étkezésre ugyanazt enni?

Legjobb válasz: A tészta napon csak ebédre van tészta valamivel, vacsorára 2 szelet torta van és egy szelet csoki.Hogy akarsz ugyanazt enni mindkét étkezésre?Én ebédre is ettem már mákos-vagy diós tésztát ha úgy kívántam de volt nár káposztás is.Ezen a napon kell csak mást enni ebédre mint vacsorára.

A tészta napon csak ebédre van tészta valamivel, vacsorára 2 szelet torta van és egy szelet csoki.Hogy akarsz ugyanazt enni mindkét étkezésre?Én ebédre is ettem már mákos-vagy diós tésztát ha úgy kívántam de volt nár káposztás is.Ezen a napon kell csak mást enni ebédre mint vacsorára.

Szénhidrát napon este lehet nutellás kenyeret enni?

Legjobb válasz: gondolj bele rengeteg szénhidrát amit a szervezet nem tud használni mivel az izommunkához kell szénhidrát és gondoom alvásközben nemszoktál félorakat súlyzozni meg futni tehát nem hasznositja a szervezeted ezért zsirkent raktarozza el ilyen egyszerû

gondolj bele rengeteg szénhidrát amit a szervezet nem tud használni mivel az izommunkához kell szénhidrát és gondoom alvásközben nemszoktál félorakat súlyzozni meg futni tehát nem hasznositja a szervezeted ezért zsirkent raktarozza el ilyen egyszerû
Én szoktam nutellás kalácsot enni, de csak két pici szeletet.
lehet enni, de csak este 18ig!, azért ne egyél minden szénhidrát napon nutellás kenyeret!( mert azért az hizlal még ha szabad is) csak óvatosan! nehogy elraktározódjon ha nagyon éhes vagy egyél egy kis aszalt gyümölcsöt! Sok sikert és kitartás
Mikor nõttök ki ebbõl az este 6 után nem eszünk dologból? Még mindig ez a divat a kiskegyedben? diéta alatt nutellát??? Mérnem egybõl csülköt eszel pékasszony módra! Ha nagyon jofej edzõ akarnék lenni azt mondanám ha nagyon ragaszkocc a nutelládhoz, hogy maximum egy intenzív edzés elõtt. Talán még vmit fel is használsz belõle, de így csak zsírba megy plááááne este...

Proteinnapon kb. Hány db. Virslit lehet enni? Mustárt lehet enni hozzá? Szénhidrát napon lehet enni pl. Fornettis pizzát (pontino) ill. Gyümölcsnapon aszalt gyümölcsöt vagy mazsolát?

Legjobb válasz: Mustárral eheted a virslit nõk 2db(egy pár) férfiak 3db visrlit ehetnek meg. Mehet a pizza is. Gyümölcs napon szerintem mivel már jön a nyár több választék lesz ezért inkább friss gyümölcsöt egyél, ne az agyoncukrozott aszaltakat.

Mustárral eheted a virslit nõk 2db(egy pár) férfiak 3db visrlit ehetnek meg. Mehet a pizza is. Gyümölcs napon szerintem mivel már jön a nyár több választék lesz ezért inkább friss gyümölcsöt egyél, ne az agyoncukrozott aszaltakat.
az aszaltgyümölcs elvileg nem cukrozott, hanem aszalt. (lényegében ki van belõle szárítva a nedvességtartalma, ezért tûnik édesebbnek) A kandírozott gyümölcs az ami cukrozott. Én mindig eszek azsalt gyümiket, mert pillanatok alatt eltelek tõle.
Annyit egyél, hogy úgy érezd, elég volt. (Minden ember más) és mustár is jöhet. Ch napon a Fornettis pizza jöhet. Aszalt gyümölcsöt épp hogy csak, mert koncentrálódott benne a ch, jobb a friss gyümölcs.

Szénhidrát napon délután lehet zöldséget enni?

Legjobb válasz: Minek? Ebédre belakmározik az ember vmi jó tésztából (abba rakhatsz zöldséget), estére jön a süti+csoki, szal egyszerûen nem értem, h miért akarsz pont Ch napon, pont zöldséget enni. Sztem elég sok zöldséget ehetsz ígyis fehérjenapon köretnek, mert ugye akkor azt leht, a keményítõnapról meg nem is beszélve. Délután egyébként se nagyon tanácsos enni. Én pl. sok folyadékot iszom, h ne legyek vacsoráig éhes.

Minek? Ebédre belakmározik az ember vmi jó tésztából (abba rakhatsz zöldséget), estére jön a süti+csoki, szal egyszerûen nem értem, h miért akarsz pont Ch napon, pont zöldséget enni. Sztem elég sok zöldséget ehetsz ígyis fehérjenapon köretnek, mert ugye akkor azt leht, a keményítõnapról meg nem is beszélve. Délután egyébként se nagyon tanácsos enni. Én pl. sok folyadékot iszom, h ne legyek vacsoráig éhes.

Szénhidrát napon lehet enni bolognai spagettit?

Legjobb válasz: Na, már megint a nagyanyáink baromság! Nagyanyáinknál nem volt csak vasárnap szalonka, cserébe hétközben kilós könyér, persze hogy nem fáradtak be annyi kalóriától, de hajtottak is! Régen érdekes módon nem a csapból jött a melegvíz, a falból az áram, a bótból meg a kilókenyér! Az élelem elõállítása már majdnem annyi energiát felhasznált, mint a kaja maga, és akkor a ház körüli munkákat ne említsük! (Ehhez képest azért nézzük meg a mai 350 kelós Rozinéniket meg Marinénnyéket!) Aki ma kolbászt meg szalonnát zabál kenyérrel mert hogy dejó nagyapáink ezt zabálták mégis 90 évig éltek, annak elárulom, hogy nagyon fasza volt évente 1 hónapig KÉZZEL aratni hajnal 4-tõl este 11-ig, lement naponta 6000 kalória és olyan aerob/kardió edzéssel felért mint naponta lefutni a maratont! Persze kedves utolsó te talán tudtál valami profitálni a 90 napos diétából, mert nem tömöd tele magad lisztes cukros sós ultra-feldolgozott készételekkel, de a legtöbb ember úgy áll hozzá, hogy na most 90 napig (talán) betartok valamit, izé, utána reméljük nem jönnek vissza a kilók, amúgy mi az a keményítõ nem tudja valaki? Értsd: semmi köze az egészhez, csak feleslegesen vergõdik és a végén feladja! Ha már valaki diétázik, folytathatna olyan diétát, amiben nem kell semmit megvonna, szétválasztani meg 4 naponta vízböjtölni meg ilyen baromságok! Akkor már értelmesebb a Norbi-féle rendszer, aki rájött, hogy a parasztnak elég besorolni az ételeket 3 osztályba, aztán azt már csak fel bírja fogni, hogy 3-as kódú zsírszalonnát nem ehet este! Az átlagembert rohadtul nem fogja érdekelni, hogy a tonhalkonzervbõl kimossa az olajat, meg hogy a csirkét olaj nélkül süsse meg, reggelire meg száraz zabot egyen fehérjeturmix-al! Persze soha nem is fognak úgy kinézni, mint azok, akikhez hasonlítani szeretnének, de ez már az emberi elme egy újabb csapdájába vezet el minket, inkább ne menjünk bele! A kérdezõ megkérdezte, lehet-e enni ch napon bolgonait - az õ kontextusában nem mindegy? Ha nem akarná megenni, nem írt volna ide be megerõsítésért, amúgy majd gondoljátok megeszi a tésztát üresen kis szafttal? Ha meg tudná a választ, úgysem kérdezné meg, ez ilyen egyszerû!

Na, már megint a nagyanyáink baromság! Nagyanyáinknál nem volt csak vasárnap szalonka, cserébe hétközben kilós könyér, persze hogy nem fáradtak be annyi kalóriától, de hajtottak is! Régen érdekes módon nem a csapból jött a melegvíz, a falból az áram, a bótból meg a kilókenyér! Az élelem elõállítása már majdnem annyi energiát felhasznált, mint a kaja maga, és akkor a ház körüli munkákat ne említsük! (Ehhez képest azért nézzük meg a mai 350 kelós Rozinéniket meg Marinénnyéket!) Aki ma kolbászt meg szalonnát zabál kenyérrel mert hogy dejó nagyapáink ezt zabálták mégis 90 évig éltek, annak elárulom, hogy nagyon fasza volt évente 1 hónapig KÉZZEL aratni hajnal 4-tõl este 11-ig, lement naponta 6000 kalória és olyan aerob/kardió edzéssel felért mint naponta lefutni a maratont! Persze kedves utolsó te talán tudtál valami profitálni a 90 napos diétából, mert nem tömöd tele magad lisztes cukros sós ultra-feldolgozott készételekkel, de a legtöbb ember úgy áll hozzá, hogy na most 90 napig (talán) betartok valamit, izé, utána reméljük nem jönnek vissza a kilók, amúgy mi az a keményítõ nem tudja valaki? Értsd: semmi köze az egészhez, csak feleslegesen vergõdik és a végén feladja! Ha már valaki diétázik, folytathatna olyan diétát, amiben nem kell semmit megvonna, szétválasztani meg 4 naponta vízböjtölni meg ilyen baromságok! Akkor már értelmesebb a Norbi-féle rendszer, aki rájött, hogy a parasztnak elég besorolni az ételeket 3 osztályba, aztán azt már csak fel bírja fogni, hogy 3-as kódú zsírszalonnát nem ehet este! Az átlagembert rohadtul nem fogja érdekelni, hogy a tonhalkonzervbõl kimossa az olajat, meg hogy a csirkét olaj nélkül süsse meg, reggelire meg száraz zabot egyen fehérjeturmix-al! Persze soha nem is fognak úgy kinézni, mint azok, akikhez hasonlítani szeretnének, de ez már az emberi elme egy újabb csapdájába vezet el minket, inkább ne menjünk bele! A kérdezõ megkérdezte, lehet-e enni ch napon bolgonait - az õ kontextusában nem mindegy? Ha nem akarná megenni, nem írt volna ide be megerõsítésért, amúgy majd gondoljátok megeszi a tésztát üresen kis szafttal? Ha meg tudná a választ, úgysem kérdezné meg, ez ilyen egyszerû!
Ja és a link újra, mert látom, az okosok lepontozták. Persze tudom, ezt is le fogják, de addig is látszódjon. http://www.90naposdieta.hu/a-90-napos-dieta-megcafolasa--cikk És hogy a kérdésre is válaszoljak: "Szénhidrátnap: EBÉD: Fõtt tészta vagy pizza. Vagy bármilyen sós sütemény (egy adag pizzának megfelelõen). Ízesítésként paradicsomszósz vagy kevés zöldség használható. VACSORA: Két kisebb szelet torta vagy 2-3 apró kalács, esetleg 3 gombóc fagyi, és 1 szelet étcsokoládé. (Aki nem kívánja az édes ízeket, ehet sós süteményt is…) Ezt írja étrendnek szénhidrátnapra. Tészta, pizza, torta? Ez igen mondhatom! Fehér liszt és cukor a szervezetnek. Annak a szervezetnek, aminek csökkent a kalóriaégetõ képessége az izom veszteség miatt. Ezt nem tartom valami diétás dolognak."
Olyan szemetek az emberek!Megnyitottam az utolsó válaszolód ajánlott oldalát (gondolom te is )és meglepõdve néztem.Nem tudom miért ilyenek mostnában itt!?Belekezdtem én is és sztem egész jól haladok.Belekezdett és végigcsinálta nem egy ismerõsõm és elmondanám nagy sikerrel!Egyikõjük sem panaszkodott és merte ajánlani nekem is ezt a féle diétát.Úgyhogy ha te jónak látod csinálni, hát csináld és kivánok neked nagyon sok sikert és kitartást!Ha pedig egy kicsit is bízol a 90 naposban, ne foglalkozz mással!Halgass az ösztöneidre! :D
nem, a bolognai szószban darált hús van, ami fehérje
Már hogyne lehetne.
Mindenki tud okos lenni, de valahogy nem éppen ez volt a kérdés , hogy ki tud jobban okoskodni!-Ne legyetek már ilyen túl okosak, ha annyira okosnak hiszitek magatokat akkor tegyétek úgy a dolgaitokat ahogy szeretnétek de ne itt osszátok az észt.Kicsit már unalmas! Tisztelet a kivételnek! Kedves kérdezõ egyél nyugodtan! Ha jólesik, de ne felejtsd a mérték az egyik olyan dolog ami ténylegesen fontos! Üdv:további jó fogyókúrát!:)

Mit miket szabad enni szénhidrát napon?

Legjobb válasz: Nem túl konkrét a kérdésed...olvasd el a leírást. Szabad enni tésztát (vega pizza, sajt és tejfölös szósz nélkül/zsömle/zöldséges spagetti/ pogácsa stb.), illetve cukros dolgokat, amik a többi napon tiltva vannak (megjegyzem: KORLÁTOZOTT, nem be kell zabálni belõle). Ilyen pl. sütik (nem gyümölcsös, nem túrós, nem sajtos, nem puding), csoki (fõleg étcsoki) Egyik legjobb megoldás még a zöldséges lasagne.

Nem túl konkrét a kérdésed...olvasd el a leírást. Szabad enni tésztát (vega pizza, sajt és tejfölös szósz nélkül/zsömle/zöldséges spagetti/ pogácsa stb.), illetve cukros dolgokat, amik a többi napon tiltva vannak (megjegyzem: KORLÁTOZOTT, nem be kell zabálni belõle). Ilyen pl. sütik (nem gyümölcsös, nem túrós, nem sajtos, nem puding), csoki (fõleg étcsoki) Egyik legjobb megoldás még a zöldséges lasagne.
A kérdező hozzászólása: köszike sokat segítetél és bocs hogy nem voltam konkrét^^


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!