Találatok a következő kifejezésre: Székesfehérváron milyen van a (22 db)

oda csak klubtagok mehetnek. sajnálom :(
A kérdező hozzászólása: És nem lehetnék vhogy klubtag? Még régebben a barátnõm csak úgy odament....

Milyen tapasztalatod van a székesfehérvári szülésznőről, Bozsa Anikóról?

Szeretnék szülésznőt fogadni, ezért minden fehérvári tapasztalat érdekel. Elsősörban Bozsa Anikó, de írhatsz másról is. Előre is köszönöm!

Legjobb válasz: Én mindkétszer Nagy Gáborné Katánál szültem. Nem volt fogadott, tök véletlen, hogy így jött ki. De egy tündér, annyira kedves, annyira aranyos, annyit segített..nagy nagy szeretettel ajánlom. 4 éves a fiam, 8 hónapos a lányom, de amíg a lányom nem született meg, addig is mindig emlegettük, hogy milyen aranyos volt.

Én mindkétszer Nagy Gáborné Katánál szültem. Nem volt fogadott, tök véletlen, hogy így jött ki. De egy tündér, annyira kedves, annyira aranyos, annyit segített..nagy nagy szeretettel ajánlom. 4 éves a fiam, 8 hónapos a lányom, de amíg a lányom nem született meg, addig is mindig emlegettük, hogy milyen aranyos volt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Még nem döntöttem, de írom a neveket :-) Kellemes nyarat
Szia, nekem õ volt a szülésznõm. Egy tündér, végig foglalkozik veled a terhesség alatt, mindenben segít. Kedves, higgadt, nyugodt. Nem bánod meg ha õt választod az tuti. Csak idõ kell neki szólni.

Milyen kollégium van a Tóparti Gimnázium mögött Székesfehérváron?

Ha egyáltalán az egy kollégium , de annak néztem.

Legjobb válasz: Kodolányi.

Kodolányi.
A kérdező hozzászólása: A Kodolányi egy iskola.. Én azt kérdeztem milyen KOLLÉGIUM VAN OTT
a kodonak is van kolesza de a topartiba a lanyok a nemes nagy agnes kolieszba mennek a fiuk a jozsef attilaba :)
A kérdező hozzászólása: DE még mindig nem a választ írjátok.. a Tóparti mögötti nagy épület az kolesz? és ha igen, mi a neve?
az a Kodolányi kollégiuma


Milyen kérdések vannak a Denso tesztbe Székesfehérváron?

Én holnap megyek, tesztet írni. Nagyon kellene ez a munka nekem, mert nagyon nehéz munkát találni sajnos.:S Aki már ott dolgozik, vagy ott dolgozott. Az legyen szíves megírni hogy milyen feladatokra lehet számítani. És így tudok gyakorolni. Köszönöm szépen!

Székesfehérváron fogok szülni a Bata Barnabásnál. Kinek milyen tapasztala van róla? Hozzá járok magánrendelésre, de nem merek rákérdezni, hogy mennyit kér szülésnél.

Legjobb válasz: szia, én igaz nem ott szültem de dokimat nem kérdeztem meg mennyit kér....sztem ne tedd!!!Én annyit kérdeztem h elvállaja e szülésemet majd...magánrendelésen kérdeztem kb 2 hónappal elõtte...mondta h igen itthon lesz s számíthatok rá....aztán adj neki amennyit gondolsz...szülénõmnél se kérdeztem rá csak h elvállalja e.

szia, én igaz nem ott szültem de dokimat nem kérdeztem meg mennyit kér....sztem ne tedd!!!Én annyit kérdeztem h elvállaja e szülésemet majd...magánrendelésen kérdeztem kb 2 hónappal elõtte...mondta h igen itthon lesz s számíthatok rá....aztán adj neki amennyit gondolsz...szülénõmnél se kérdeztem rá csak h elvállalja e.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, és sok sikert a szüléshez.
A kérdező hozzászólása: Hallottam már olyat is, hogy 56.000 ft nála a szülés.Nem szeretnék beégni, ha nem ennyit adok neki, mert utána is hozzá szeretnék járni.
elsõ válaszoló...sokmindent hallani....mindenkirõl, na de te tudod...én nem kérdeztem meg nem is adtam sokat s nem tett megjegyzést, most is hozzá járok....sztem ez doki iq. De persze Te tudod....
A kérdező hozzászólása: Én sem fogom megkérdezni.Köszi a választ.
Szia!Én nála szültem 3éve.Én nem kérdeztem tõle, hogy mennyi nála a szülés, úgy gondolom ha havi szinten ott hagyok nála 7000Ft-ot a magánrendelésen akkor ne mondjon fix összeget a szülésnél.És nem is beszéltünk pénzrõl.10nap múlva megint nála szülök, és ismét nem beszéltünk pénzrõl.Én úgy gondolom annyit adj amennyit tudsz!És ne kérdezz rá a pénzre!Én a lányomnál 30.000-et adtam.Most sem fogok többet!
Szia! Nekem nem õ az orvosom, de én is ugyanebben a cipõben járok. Múlt héten kérdeztem meg az orvosom, hogy elvállalná e a szülést. Én azt is megkérdeztem, hogy mennyiért. Kíváncsi voltam, hogy mit fog mondani. Nem csalódtam benne. A válasz az volt, hogy õ nem mond árat (vagy valami hasonló, mert zavarba jött láthatóan a kérdéstõl). Én úgy gondoltam, h jobb tisztában lenni a dolgokkal. 19 hetes kismami
Szia! Nekem a barátnõm szült nála tavaly, végig hozzá járt magánrendelésre. Úgy tudom nekis se mondott árat, de 50000 ft-ot adtak, és nem volt belõle semmi probléma. Ugyanolyan kedves volt velük utána is.

Aki Székesfehérváron szült, meséljen a tapasztalatairól legyen szíves! Minden kórteremhez van fürdőszoba? Van lehetőség egyágyas fizetős szobát kérni? Milyenek az ott dolgozók?

Tervezem majd a szül?szoba látogató körutat, ott elvileg megmutatják az osztályt is, csak érdekel, hogy mire számíthatok.

Legjobb válasz: Igen szerencsém volt nagyon akkor. Én 35 hetet taposom, de már nem sok van hátra. Amikor bent voltam a vajúdó nagyon barátságos volt és a szülésznõk is nagyon kedvesek voltak. Neked van orvosod?

Igen szerencsém volt nagyon akkor. Én 35 hetet taposom, de már nem sok van hátra. Amikor bent voltam a vajúdó nagyon barátságos volt és a szülésznõk is nagyon kedvesek voltak. Neked van orvosod?
Szia . Én még nem szültem, de már egyszer megjártam a vajúdot a 28. héten. Ha majd megszültem mesélek. Amúgy te hány hetes vagy?
A kérdező hozzászólása: Akkor ezek szerint sikerült még bent tartani a picidet:) A 30. hetet kezdem, úgyhogy lassan nem árt feltérképeznem a terepet, hogy ne érjenek váratlanul a körülmények.
A kérdező hozzászólása: 16:31-es Válaszolónak: van orvosom, Szakács doktornõ, meg szülésznõm is, bár sok helyen olvastam, hogy fölösleges mindkettõt felfogadni, nekem ez lesz az elsõ szülésem és így érzem magam biztonságban. Jó Neked, hogy már csak pár hét van vissza!:) Kitartást így a végére (is)!
A kérdező hozzászólása: 16:36-os Válaszoló, köszi a linket!:) Esetleg az egyágyas szobalehetõségrõl tudna valaki mondani valamit?(ha egyáltalán van)
Szia Elsõ válaszoló vagyok. Egy ágyas az tuti nincs, 2, 3, 4 ágyas szobák vannak. Nekem is ez lesz az elsõ szülésem. Nekem Schwarzinger Dr. az orvosom és nekem is lesz szülésznõm. Én is így érzem biztonságban magunkat, mert a szülésznõ az legalább az elejétõl a végéig ott van velünk, az orvos az úgyis csak akkor jön ha már kitolási szakasz van. Nekem végig ott lesz a férjem is. Nálatok apás szülés lesz?
A kérdező hozzászólása: Sajnálnám, ha nem lenne egyágyas....mindegy, remélem sikerül intézni valamit, nem vagyok túl barátkozós, nem hiszem, hogy jól viselném idegenek társaságát. Igen, apás szülést tervezünk. Ha a párom meggondolná magát, akkor anyukámat kérem majd meg, hogy legyen ott velem:)

Székesfehérváron milyen baba boltok vannak? A Nikica, Brendon, Baba city kilőve! Esetleg ezeken kívül? Telefon számot tudtok adni?

Legjobb válasz: A Park Centerben van egy nagyobb üzlet, nem rossz. Kenguru vagy mi a neve. Telefonszámot nem tudok adni, keress rá. ;)

A Park Centerben van egy nagyobb üzlet, nem rossz. Kenguru vagy mi a neve. Telefonszámot nem tudok adni, keress rá. ;)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Ott vannak autós ülések is?
Hát arra nem emlékszem konkrétan. Elég nagy bolt, kell hogy legyenek ülések. Területre sokkal nagyobb, mint a Brendon.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Felhívtam, de nem tartanak :(
te figyu! Tudtommal április 1-én lesz Baba Expo itt Fehérváron! Hátha ott találsz olyat, amit akarsz! Vagy elmész Pestre venni... vagy rendelsz netrõl.

Milyen vélemények vannak a Székesfehérvár, Gyümölcs utcai 4D ultrahangról?

Jöv?héten szeretnék menni.Milyen vélményeitek vannak róla, mennyibe kerül, mennyi ideig tartott?

Legjobb válasz: Talán 20perc volt, a doki közben végig az óráját nézegette, elég idegesítõ volt. DVD+fotó, azt hiszem 13000volt.

Talán 20perc volt, a doki közben végig az óráját nézegette, elég idegesítõ volt. DVD+fotó, azt hiszem 13000volt.
hát összesen mindennel együtt 15 perc, összevissza néztük (nem elõször a fekete-fehét 2d ultrahangot, amivel méreget a doki, hanem egyszer ide, egyszer oda váltott), a kép plusz pénzbe került hogy nyomtatott egyet (asszem 1000 Ft), sokat kellett várni kint (pedig idõpontos). Ráadásul Deák csinálja, aki elveszített nemrég 1 kismamát, nem tudom mennyire megbízható :( Ennyi pénzért inkább elmennék Pestre ha lenne autónk és lett volna kire bízni a nagyfiamat, mert asszem ugyanennyibe kerül, de 1 óráig nézegetitek, képpel mindennel együtt ennyi, kaptok inni, stb..

25 hetes terhes vagyok, és a székesfehérvári Szent György kórházban fogok szülni. Milyen ennek a kórháznak a szülészete? Vannak baba+mama szobák? Miyenek a szülésznők és az orvosok? Meddig tartanak bennt ha minden jól megy? Jó babavárást

Legjobb válasz: Szia!Én is augusztusban szültem ott.Nagyon rendes volt mindenki(egy két csecsemõst és ápolónõt kivéve).Az összes szobába ott vannak a picik is ha mégsem szeretnéd hogy veled legyen akkor beviheted a babaõrzõbe!2és 4 ágyas szobák vannak!

Szia!Én is augusztusban szültem ott.Nagyon rendes volt mindenki(egy két csecsemõst és ápolónõt kivéve).Az összes szobába ott vannak a picik is ha mégsem szeretnéd hogy veled legyen akkor beviheted a babaõrzõbe!2és 4 ágyas szobák vannak!
Szia! Én augusztusban szültem Fehérváron. A szülészet nagyon szép, új épület és jól felszerelt. A kortermek is szépek és tiszták. Ha minden jól megy akkor 3.-ik napon ( a szülés napját nem kell számolni) hazaengednek még császár után is. A szülésznõk és az orvosok nagyon rendesek és segitõkészek. A lényeg, hogy mindig mindent kérdezzél és kérjél, mert magátol sem orvos sem szülésznõ sem csecsemõs nem fog odamenni hozzád és elmagyarázni dolgokat, de ha kéred akkor szó nélkül segítenek.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!