Találatok a következő kifejezésre: Székesfehérváron melyik érdemes menni (4 db)

23 hetes kimami vagyok és a legjobb 4D Ultrahangot szeretném felkeresni Budapesten vagy Székesfehérváron. Melyik héten érdemes menni és hová?

Legjobb válasz: Székesfehérváron 2 is van.Egyik a sziget utcában,másik a kórházban.Mi hétfõn voltunk a kórháziban,és megvoltunk elégedve.28percet+4db képet kaptuk 10000-ért.Nagyon nagy élmény volt.Bármelyiket is választod be kell jelentkezni telefonon. Üdv.26hetes kismami

Székesfehérváron 2 is van.Egyik a sziget utcában, másik a kórházban.Mi hétfõn voltunk a kórháziban, és megvoltunk elégedve.28percet+4db képet kaptuk 10000-ért.Nagyon nagy élmény volt.Bármelyiket is választod be kell jelentkezni telefonon. Üdv.26hetes kismami
Csak csatlakozni tudok az elöttem szólókhoz! Mi is a 4D Genesis-ben voltunk, egyszer 20 hetesen, egyszer meg 27 hetesen. Szuper volt, és tényleg nagyon kedvesek. Én is csak ajánlani tudom! 29 hetes kismama
Szia! Én a http://www.baross4d.com oldalon jelentkeztem be. Ennek a cégnek van a baross itcában is rendelõje és a Kárpát utcában is. Nagyon kedvesek én több vizsgálatot is velük csináltattam. 5 hetente megyek hozzájuk. Elõször 13 hetesen voltam akkor állapították meg, hogy fiúcska. Boldog babavárást:)
Szia! Nekem bnõm ezt ajánlotta: http://www.4dultrahang.hu Õ 12 hetesen volt, megmondták h kislány lesz neki, (mondjuk ez nem mindig sikerül) :-D én is pénteken megyek, 12+5 hetesen, ha jobbul az idõ.
Székesfehérváron a Sziget utcában csinálnak 4D-s UH-t, a Gólyafészek Kismama Centrumban.Szerintem nyugodtan mehetsz már most! Itt meg tudod nézni: http://www.ddgroup.hu Boldog babavárást!
Szia! Mi itt voltunk 4d uh-on (Budapest): http://www.4dgenesis.hu/ Nagyon kedvesek voltak és szép felvételek készültek. A honlapon azt írják, hogy 30 perc a vizsgálat, de mi több mint 1 órát voltunk bent. A dvd + cd-re kiírt képek + 1db színes kép 12.000Ft. Hétvégén is lehet menni, ha elõtte egyeztetsz velük. Minden jót, boldog babavárást!
Én 25 hetesen voltam. És mi is a "4D Genesis"-ben voltunk! :) És valóban, velünk is vagy 1 órát bíbeblõdtek, kedvesek és türelmesek! Ajánlom õket én is!!! 35 heteske :)

Budapestről Sümegre melyik úton érdemes menni? M7 autópályán Keszthelyig és onnan 84-es főúton vagy M7-en Székesfehérvárig, onnan 8-as főúton, majd a 84-esen?

Melyik útvonalról mik a tapasztalataitok útminőség, idő, gyorsaság, kényelem, praktikusság szempontjából? Köszönöm!

Legjobb válasz: Szervusz! Én mindenféleképpen az elsõ variáció szerint mennék mert az autópálya az biztonságosabb! Üdv

Szervusz! Én mindenféleképpen az elsõ variáció szerint mennék mert az autópálya az biztonságosabb! Üdv
A kérdező hozzászólása: Szervusz! Köszönöm szépen a választ és az indoklást! További szép napot kívánok!


Székesfehérváron melyik bababoltba érdemes menni?

F?leg az új kenguru kid érdekelne!

Legjobb válasz: Hát a Kenguruba szerintem nem! Az áraik még a Brendonénál is hajmeresztõbbek. Ruha ügyben a Sasad turkálót tudom ajánlani. Nagyon jó minõségû gyerekruhákat lehet ott találni, jó áron. Egyéb kiegészítõket nem tudom hol lehetne venni. Erre én is kíváncsi lennék.

Hát a Kenguruba szerintem nem! Az áraik még a Brendonénál is hajmeresztõbbek. Ruha ügyben a Sasad turkálót tudom ajánlani. Nagyon jó minõségû gyerekruhákat lehet ott találni, jó áron. Egyéb kiegészítõket nem tudom hol lehetne venni. Erre én is kíváncsi lennék.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!