Találatok a következő kifejezésre: Székesfehérváron melyik érdemes (12 db)

23 hetes kimami vagyok és a legjobb 4D Ultrahangot szeretném felkeresni Budapesten vagy Székesfehérváron. Melyik héten érdemes menni és hová?

Legjobb válasz: Székesfehérváron 2 is van.Egyik a sziget utcában,másik a kórházban.Mi hétfõn voltunk a kórháziban,és megvoltunk elégedve.28percet+4db képet kaptuk 10000-ért.Nagyon nagy élmény volt.Bármelyiket is választod be kell jelentkezni telefonon. Üdv.26hetes kismami

Székesfehérváron 2 is van.Egyik a sziget utcában, másik a kórházban.Mi hétfõn voltunk a kórháziban, és megvoltunk elégedve.28percet+4db képet kaptuk 10000-ért.Nagyon nagy élmény volt.Bármelyiket is választod be kell jelentkezni telefonon. Üdv.26hetes kismami
Csak csatlakozni tudok az elöttem szólókhoz! Mi is a 4D Genesis-ben voltunk, egyszer 20 hetesen, egyszer meg 27 hetesen. Szuper volt, és tényleg nagyon kedvesek. Én is csak ajánlani tudom! 29 hetes kismama
Szia! Én a http://www.baross4d.com oldalon jelentkeztem be. Ennek a cégnek van a baross itcában is rendelõje és a Kárpát utcában is. Nagyon kedvesek én több vizsgálatot is velük csináltattam. 5 hetente megyek hozzájuk. Elõször 13 hetesen voltam akkor állapították meg, hogy fiúcska. Boldog babavárást:)
Szia! Nekem bnõm ezt ajánlotta: http://www.4dultrahang.hu Õ 12 hetesen volt, megmondták h kislány lesz neki, (mondjuk ez nem mindig sikerül) :-D én is pénteken megyek, 12+5 hetesen, ha jobbul az idõ.
Székesfehérváron a Sziget utcában csinálnak 4D-s UH-t, a Gólyafészek Kismama Centrumban.Szerintem nyugodtan mehetsz már most! Itt meg tudod nézni: http://www.ddgroup.hu Boldog babavárást!
Szia! Mi itt voltunk 4d uh-on (Budapest): http://www.4dgenesis.hu/ Nagyon kedvesek voltak és szép felvételek készültek. A honlapon azt írják, hogy 30 perc a vizsgálat, de mi több mint 1 órát voltunk bent. A dvd + cd-re kiírt képek + 1db színes kép 12.000Ft. Hétvégén is lehet menni, ha elõtte egyeztetsz velük. Minden jót, boldog babavárást!
Én 25 hetesen voltam. És mi is a "4D Genesis"-ben voltunk! :) És valóban, velünk is vagy 1 órát bíbeblõdtek, kedvesek és türelmesek! Ajánlom õket én is!!! 35 heteske :)

Székesfehérváron melyik autósiskolában érdemes "B" kategóriás jogsit letenni?

Olyan autósiskolát keresek ahol lehetne folyamatosan menni a nulláról kezdeném... És azért az se baj ha olcsó :D Bár ez relativ 130-140eFt ra gondoltam :D Van lehet?ség részletfizetésre, nem ge*iznek normálisak, És személyes tapasztalatok is érdekelnek! :)És sok tanfolyam induljon akár hetente. :)

Legjobb válasz: Üdv! Én a Fehérvár autós sulinál tettem le tavaly a B-s jogsit. Lehet részletre is fizetne, a kresz oktató kúrva jó arc, sokat lehet röhögni:D...de közbe nagyon jól elmagyaráz mindent. A gyakorlati oktatóm is nagyon rendes volt a Balázs.Neki egy Ford Focusa van. Elsõre sikerült minden.:P Nézz utána neten, én megvoltam velük elégedve.Majd írd meg,hogy melyiket választottad.:-D Sok szerencsét!

Üdv! Én a Fehérvár autós sulinál tettem le tavaly a B-s jogsit. Lehet részletre is fizetne, a kresz oktató kúrva jó arc, sokat lehet röhögni:D...de közbe nagyon jól elmagyaráz mindent. A gyakorlati oktatóm is nagyon rendes volt a Balázs.Neki egy Ford Focusa van. Elsõre sikerült minden.:P Nézz utána neten, én megvoltam velük elégedve.Majd írd meg, hogy melyiket választottad.:-D Sok szerencsét!

Székesfehérváron melyik felnőtt háziorvoshoz érdemes beiratkozni?

Most költöztem Fehérvárra, és beszeretnék jelentkezni egy háziorvoshoz, de nem tudom mi alapján válasszak, mivel egyiket sem ismerem, így ha esetleg valaki tudna véleményeket mondani háziorvosokról, kihez érdemes és kihez egyáltalán nem érdemes jelentkezni. előre is köszi

Legjobb válasz: Szia! Bátran merem ajánlani dr. Gartai Imrét a Sarló u-i rendelõben. Rendkívül alapos, és végtelenül türelmes.

Szia! Bátran merem ajánlani dr. Gartai Imrét a Sarló u-i rendelõben. Rendkívül alapos, és végtelenül türelmes.


Székesfehérváron melyik nőgyógyászhoz érdemes járni?

Olyan orvost keresek, aki szülést is vállal! Sztk-s és magán rendelés egyaránt érdekel! Köszönöm

Legjobb válasz: Szerintem mindenkinek más jön be. Gondolom most ezzel nem vagy kisegítve... Jókat hallottam a Csetényi Zsoltról, Dr Szakács Szilviáról (utánuk is olvashatsz a neten), Blaskó Ervinrõl is. Bár nekem egyik sem az orvosom, de a saját orvosom már nem igen vállal új embereket úgy tudom...

Szerintem mindenkinek más jön be. Gondolom most ezzel nem vagy kisegítve... Jókat hallottam a Csetényi Zsoltról, Dr Szakács Szilviáról (utánuk is olvashatsz a neten), Blaskó Ervinrõl is. Bár nekem egyik sem az orvosom, de a saját orvosom már nem igen vállal új embereket úgy tudom...
Szerintem mindenkinek más jön be. Gondolom most ezzel nem vagy kisegítve... Jókat hallottam a Csetényi Zsoltról, Dr Szakács Szilviáról (utánuk is olvashatsz a neten), Blaskó Ervinrõl is. Bár nekem egyik sem az orvosom, de a saját orvosom már nem igen vállal új embereket úgy tudom... Sok szerencsét!
Dr Rubliczky Levente! én csupa jót tudok mondani róla. meg ha visszaolvasol mindenki dicsérte! Én már egyszer szültem nála és most járok hozzá a második terhességgel!

Székesfehérváron melyik bababoltba érdemes menni?

F?leg az új kenguru kid érdekelne!

Legjobb válasz: Hát a Kenguruba szerintem nem! Az áraik még a Brendonénál is hajmeresztõbbek. Ruha ügyben a Sasad turkálót tudom ajánlani. Nagyon jó minõségû gyerekruhákat lehet ott találni, jó áron. Egyéb kiegészítõket nem tudom hol lehetne venni. Erre én is kíváncsi lennék.

Hát a Kenguruba szerintem nem! Az áraik még a Brendonénál is hajmeresztõbbek. Ruha ügyben a Sasad turkálót tudom ajánlani. Nagyon jó minõségû gyerekruhákat lehet ott találni, jó áron. Egyéb kiegészítõket nem tudom hol lehetne venni. Erre én is kíváncsi lennék.

Hol van 4D Székesfehérváron? Hol melyik doki van, mennyivel előbb kell jelentkezni, mennyibe kerül? Hányadik héttől érdemes?

Legjobb válasz: www.lifecentrum.hu Én ide jártam mindkét terhességem alatt. Max. 1 hét múlva kapsz idõpontot A honlapjukon minden korrekten le van írva Babamozizni 30. Hét környékén érdemes, késõbb már nagy a baba, nem jól látszik

http://www.lifecentrum.hu Én ide jártam mindkét terhességem alatt. Max. 1 hét múlva kapsz idõpontot A honlapjukon minden korrekten le van írva Babamozizni 30. Hét környékén érdemes, késõbb már nagy a baba, nem jól látszik

Budapestről Sümegre melyik úton érdemes menni? M7 autópályán Keszthelyig és onnan 84-es főúton vagy M7-en Székesfehérvárig, onnan 8-as főúton, majd a 84-esen?

Melyik útvonalról mik a tapasztalataitok útminőség, idő, gyorsaság, kényelem, praktikusság szempontjából? Köszönöm!

Legjobb válasz: Szervusz! Én mindenféleképpen az elsõ variáció szerint mennék mert az autópálya az biztonságosabb! Üdv

Szervusz! Én mindenféleképpen az elsõ variáció szerint mennék mert az autópálya az biztonságosabb! Üdv
A kérdező hozzászólása: Szervusz! Köszönöm szépen a választ és az indoklást! További szép napot kívánok!
sztem egyiket se
Szia látom már elég régi a kérdésed de azért remélem elolvasod! Másfél hónapja elmentem egy jósnõhöz azzal a problémával hogy nagyon féltem a munkahelyem ( a lényeg belekeveredtem egy ilyen 3-as körbe Én, Férjem, Munkatársam) És mivel nem akartam ott hagyni a jól keresõ munkámat elmentem hátha tud valamit mondani vagy hogy hogy látja jobbnak mit tegyek. Hát teljes igazságot mondott de õ nem tudta hogy a férjem megcsal! Megmondta a kártyából hogy a férjem nem is egyszer megcsalt , a munkahelyemet elveszítem egy barna nõ miatt, és hogy vigyázzak az egészségemre---->akkor már volt petefészek cisztám csak én nem tudtam róla. 6000 ezret kért csinált egy cigány és egy tarot kártyát majd ingázott is és a tenyeremet néztem meg elöször. Én nem bántam meg csak azt hogy a férjem átvert.Figyelj ha érdekel a száma leirom e-mailben. üdv.Bettina
Bár már nem mostani kérdés, de ez engem is érdekelne. Ha valakinek van valami infója kérem ossza meg velünk.

A székesfehérvári vagy a Veszprémi pláza a nagyobb, jobb? Melyiket szereted jobban? Mit érdemes a plázában vásárolni?

Legjobb válasz: JAJ, te cajszi! Hát persze, hogy a fehérvári nagyobb. A veszprémi cak egy kisz [email protected] ahhoz képeszt. Ész persze, hogy a fehérvárit szeretem jobban, mert ott jobb paszik vannak, bár a legjobb a vesztend meg a mamut peszten, mert ott még jobb paszik vannak. Egyébként én cuki föliket szeretek vászárolni, szerintem azokat érdemesz, meg cipõket, meg nadrágokat, meg bugyikát, meg melltartót, meg szapkát, meg szálat, meg kesztyût. Én mindent plázába vászárolok, mert CAK OTT ÉRDEMESZ!! ^^RYBYKEHH^^

JAJ, te cajszi! Hát persze, hogy a fehérvári nagyobb. A veszprémi cak egy kisz [email protected] ahhoz képeszt. Ész persze, hogy a fehérvárit szeretem jobban, mert ott jobb paszik vannak, bár a legjobb a vesztend meg a mamut peszten, mert ott még jobb paszik vannak. Egyébként én cuki föliket szeretek vászárolni, szerintem azokat érdemesz, meg cipõket, meg nadrágokat, meg bugyikát, meg melltartót, meg szapkát, meg szálat, meg kesztyût. Én mindent plázába vászárolok, mert CAK OTT ÉRDEMESZ!! ^^RYBYKEHH^^
énmégcsak a fehérváriba voltam, deszerintem jó:) amúgy akármit:) inkább ruhákat, ékszereket
A kérdező hozzászólása: igazán köszönöm az elsõ válaszadó kommentjét.....képzeld el, hogy most fogok elõször plázában vásárolni, mert kib.szott 3 év alatt sikerült annyit félreraknom, hogy bírjak magamnak egy k.rva csizmát venni, ami nem ázik be és nem lyukas az orra!úgy írtad, mintha egy plázacica lennék...válaszod természetesen nem hasznos.
ha csizmát akarsz venni, szerintem a park centerbe menj a Humanicba, és ne a plázaiba:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!