Találatok a következő kifejezésre: Székesfehérváron keresek normális biciklis (1 db)Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Melyik a jobb váz? Kona Fire Mountain Deluxe vs. Kona Caldera?

Kona Fire Mountain Deluxe:
Kona Caldera:
Előre is köszi!

1

Hátsóagyra kapok széles csavart?

Tömör tengelyre kéne olyan csavar, ami 20mm feletti átmérőjű, és belül 9,5mm amit rálehet tekerni a tömör tengely. Szerintetek kapok ilyet?

1

Szerintetek ez a bicaj hajtőmű jól néz ki egy MTB-n?

http://bikecentral.hu/hajtas-4
Legutolsó kép,Schimano

2

Mi az a szingó?

Sok helyen olvastam, és érdekelne mit jelent.

2

Az MTB és a Dirtbike között mi a különbség?

7

Napi fél óra biciklizéssel mennyit fogyhatok?

Naponta fél órát biciklizek, kalóriaszegény étrenden élek, és ebből is minimális mennyiséget fogyasztok. Mit érek el vele? Tartós fogyást, vagy nem ér az egész semmit? Mely testrészekre hat ki a biciklizés?

4

Biciklivel kb mennyi idő alatt tudnák menni 41km-t?

Én olyan 3 órát gondoltam átlagsebességben amúgy tiszta aszfalton főútról lenne szó.1 nagyobb város van amin többet kell megállni meg minden de szerintem hamar végigmennék azon is.Mit gondoltok 3 óra alatt sikerülne végigmenni?Nem vagyok az a típus aki minden nap bringázik de már régóta nyomatom nem hosszútávokat csak pl boltba meg vissza de 21-esben vagyis maximális nehézséggel.

23

Egy tapasztalt személy válasza érdekel, diszk fékkel kapcsolatban!?

A kerékpáromon jelenleg egy Magura olajnyomásos fékrendszer van üzembe helyezve. Lehetséges az, hogy átáljak olajnyomásos diszk rendszerre, avval az opcióval, hogy vennék diszket, meg magát a fékezö mehanizmust, a fékpofákkal, de a vezetékeket és a kart meghagynám? Nemigazán értek hozzá, ezért is kérdeznék olyat, aki hozzáértő, ha meg meglehet oldani, akkor odakellene esetleg figyelni valamilyen kompatibilitásokra, hogy megfelelöen ileszkedjen minden?

7

Orszaguti kis kerekkel? = minivelo

szerintetek jo lehet egy ilyen bringa? gondolom: hegyet maszni tok jo lehet

9

Bocsi h ide irom de nem tudom, hol tudok venni olyan mini bmxet? Ami akkora mint a tenyerem es jatszani lehet vele. Mennyibe kerul?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!