Találatok a következő kifejezésre: Székesfehérváron keresek normális biciklis (1 db)Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogyan szedjem le a csavart?

A kerékpárom nyerge nagyon laza, próbáltam meghúzni a csavart, de egy idő után nem szorult tovább, a nyereg még mindig túl laza volt, aztán addig csavargattam, hogy a csavar már elkopott és csúszik rajta a kulcs. Kombinátfogóval is próbáltam, de azzal sem megy. Se leszedni nem tudom, sem megszorítani, valami tipp?

5

Vettem 2 kerékpárt áruhitelre cetelemnél de meggondoltam magam és vissza sztornóznám lehetséges e?

3

26os 1 3/8os felni helyett mit lehetne betenni az országútimba?

3

Ehhez a hajtóműhöz milyen monoblokk kell?

http://www.wheeldoctor.hu/product_info.php/cPath/29/products..

ehhez a hajtóműhoz szeretném ezt a középcsapágyat vásárolni csak nem tudom a méretet, a váznál a szélesség 73mm (régi országúti)


6

Fogyni szeretnék, szoba kerékpározom naponta 1 órát, a súlyom 105 kg. A kalória mérő 400 mutat egy óra után. Nem kevés ez lehet gyorsabban kéne tekernem?

2

Van Budapesten vagy környékén amatőr Mountainbike-os egyesület/klub/szővetség?

2

Caprine Speedmax 2013 vagy Cepel torpedo?

ha más bicikli nem létezne a világon :)

5

Csepel biciglimet festeném le fújós festékkel. Segítség + tapasztalatok?

Először fehér alapozófestékkel majd a 2-3 réteg színnel és 1 réteg lakkal. Maszkolnám is mikor felfújtam az alapozót tennék rá 2 vékony csíkot ami egy háromszöget formál, majd mikor már megszáradt rendesen az alapozó/fehér festék tennék rá például két vékony csíkot ami egy háromszöget formál a kormánytól lefelé olyan 5-10 centire majd ráfújnék egy tetszőleges színt még nem tudom mi lenne jó. Én ezüst szürkére gondoltam. Szóval miután megszáradt lefújnám az egészet szürkével.Miután ez is megszáradt és vártam vele jó egy napot hogy rendesen megfogható szárazságú legyen, azt a kis háromszöget kitölteném ugyan úgy maszkoló szalaggal majd ráfújnám a végleges és mikor már az is megszáradt leszedném a maszkoló szalagot és ki jönne egy fehér háromszögög szürke kitöltéssel. Ez megvalósítható vagy dobjam a kukába??
Bocsi ha nem érthető, válaszokat előre is köszönöm!!!

5

Miért forrósodik fel a szobabiciklin az a vas amin a pedál van?

Nem tudom értelmesebben leírni bocsesz:D A lényeg hogy tekrek vagy 20-30 percig aztán érzem h nehezebb tekerni, és forró az a fém rúd amivel tekerek

9

Szeretnék venni Cruiser Első fogaskereket. Szabolcs-Hajdú-Bihar megyékben keresnék főleg, kb 2-3e-Ft értékben. Sehol nem találtam ezért keresem ha valakinek van írna?

Előre is köszi!! :D

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!