Találatok a következő kifejezésre: Székesfehérváron keresek normális biciklis (1 db)Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Átalakítható e a sima lock-out-os teleszkop kormány lock-out-ra?

3

Tenyéren keletkező sebek?

Minden nap kerékpározok, és hiába van rajtam kesztyű, a mutató és középső ujjaim tövénél a tenyeremen bőrkeményedés alakul ki, sárgás színnel. Mivel kenjem hogy elmúljon?

4

Vannak itt bmx-es fiúk, esetleg békéscsabaiak?

1

Miért nem tudom magasra felhúzni a bmx-em elejét?

Sziasztok az lenne a gondom hogy vettem szombaton egy bmx-et és hát nincs a legnagyobb bicepszem és most tanulnék bunny hoppozni de egyszerűen nem tudom elég magasra felhúzni.Tudnátok segíteni valami tippet vagy kezdjek el gyúrni?Előre köszi.

2

A már egy ideje elhanyagolt, koszos, száradt olajos alkatrészeket, valamint a vázra verődött olajat meg szabad tisztítani benzines ronggyal?

Tavaly volt utoljára áttakarítva a biciklim(tudom, hogy hanyagság), s minnél sikeresebben szeretném megtisztítani. A következő alkatrészekről lenne szó: váz, lánc(természetesen utána megolajozom), fogaskerekek.

3

Hol tudnék rollert venni? Mekkora kormány magasság az ideális 180 cmhez?

Tudom, hogy nem teljesen bringás téma, de nekem azért kéne, mert a bringámat drága lenne szállítani vonaton, de a roller viszont ingyé' van még. :) Amit szánnék rá, az max. 25k + szállítási költség (de fel is tudok érte menni pestre, ha ott van).
Az lenne a lényeg, hogy olyan roller kéne, ami elbír 85-90 kilót (ilyeneket láttam, 100kg-ig vannak hitelesítve), de érdekelne, hogy 180cmes magassághoz mekkora kormánymagasságú kell?

Köszönöm válaszotok!

1

Hogyan tudom hatékonyan leszedni a biciklim vázáról a felragasztott matricákat úgy, hogy ne sértsem meg az eredeti festéket?

Elég régen felragasztott matricákról van szó, nem egy könnyen jönnek le. Balga tini fejem, azt hittem menő! :D

1

Az nagy hátrány, ha biciklin elől szélesebb hátul keskenyebb gumi van? Sokkal nehezebb tekerni? Nagyon nagy a szint különbség?

Elől: 26x2,6 ; hátul: 26x2.0

Nehéz így tekerni? Illetve a szint különbség nagyon érezhető? Elől sokkal magasabb lesz?

7

Az gáz ha női nyerget vettem férfiként? Nem azért mert hülye vagyok hanem mert az volt kényelmes.

7

Mennyit edzek 16 évesen?

van egy teljesen hagyományos váltós mountain bikeom. kb. két éve kezdtem el biciklizni, de csak napi 5-10 kilométereket, a városban. Most elhatároztam, hogy komolyabban szeretnék kerózni, de ezzel a bringával. Mit tanácsoltok, hogy csináljam, és mennyi távot tekerjek egyszerre? köszönöm.

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!