Találatok a következő kifejezésre: Székesfehérváron a György (13 db)

Székesfehérváron a Szent György kórházban ha fogadunk szülésznõt, kell-e fogadni orvost is mellé, továbbá mennyit illik adni a szülésznõnek, s ha orvos is kell, az orvosnak. Melyik szülésznõt ajánlanátok Székesfehérváron?

Legjobb válasz: Nem, nem muszáj dokit fogadni mellé,lehet csak szülésznõt. Én másfél éve szültem ott, és mindkettõt fogadtam, bár a szülésznõnek több hasznát vettem mint a dokinak. Mi 30000-t adtunk neki, maximálisan elégedett voltam vele. Szívbõl tudom ajánlani,Bognár Beának hívják.

Nem, nem muszáj dokit fogadni mellé, lehet csak szülésznõt. Én másfél éve szültem ott, és mindkettõt fogadtam, bár a szülésznõnek több hasznát vettem mint a dokinak. Mi 30000-t adtunk neki, maximálisan elégedett voltam vele. Szívbõl tudom ajánlani, Bognár Beának hívják.

Ki fog a Székesfehérvári Szent György korházban szülni junius 30-án? 37+3 hetes kismama.

Legjobb válasz: Szia!én júli 11re vagyok kíírva,kislány lesz,akár még találkozhatunk ís:)

Szia!én júli 11re vagyok kíírva, kislány lesz, akár még találkozhatunk ís:)
A kérdező hozzászólása: meg született! juli 6.-án 13:07 perc kor kiscsaj 2830g, 51cm, utolso válaszolo melyik szobába voltál? én a 107-be voltam.
Nálam még még mindig semmi, a lánykám biztos nagyon jól érzi magát magát a pocakomban!:) Pedig már ez a 3.ráhúzott nap:)
Utolsó, a Te babócád nagyon sietett akkor! Remélem jól vagytok mindketten :) Az idõjárás elég változékony, majd jön egy front, és Te is mehetsz szülni :) Én nem éppen élveztem a gyerekágyas részleg 40 fokos szaunáját :)
Én július 20 ra voltam kiírva, de június 27.én megszületett kisfiam:)
Én holnapra várom, de még semmi jel:)
Igen, az enyém 2.-án éjjel született, hát ott?
Sziasztok:) Megvan már a picike?
szia. én július 8-ra vagyok, de lehet összefutunk, vagy ha nem veled, majd az elõzõ válaszolóval :)
én a 104-esben , elkerültük egymást :)

25 hetes vagyok, Ki fog még 2009. áprilisában a székesfehérvári Szent György kórházban szűlni?

Legjobb válasz: Szia! Én 2008. augusztusában szültem ott. Ha bármilyen kérdésed van evvel kapcsolatban szivesen válaszolok! 4 és fél hós kislány anyukája

Szia! Én 2008. augusztusában szültem ott. Ha bármilyen kérdésed van evvel kapcsolatban szivesen válaszolok! 4 és fél hós kislány anyukája
Igaz én 2007. októberében szültem ott, de szívesen válaszolok bármilyen kérdésedre.
Szia! Én június 4-re vagyok kiírva, de én is Szfváron fogok szülni!
Szia! Én április 27.-re vagyok kiírva a második gyerkõcömmel.


Kinek mi a véleménye Dr. Schwarczinger Zsoltról? (Székesfehérvár, Szent György Kórház) Akik szültek már nála vagy hozzá jártak terhesgondozásra leírnátok nekem a tapasztalataitokat?

Legjobb válasz: Szerintem nagyon beképzelt és néha bunkó modorú ember. Van pár ismerõsõm akinek rossz tapasztalata volt vele és én sem voltam elragadtattva tõle.

Szerintem nagyon beképzelt és néha bunkó modorú ember. Van pár ismerõsõm akinek rossz tapasztalata volt vele és én sem voltam elragadtattva tõle.
Én személy szerint még nem voltam nála, viszont kettõ ismerõsömnek volt része hozzá. Az egyiknek Õ volt a fogadott orvosa nagyon nem volt megelégedve. Pénzéhes és nem igazán nézi a baba és a mama érdekeit. Nagyon szeret idõ elõtt szüléseket indítgatni, arra hivatkozva, hogy a kiírt idõpontban Õ nem fog ráérni. A másik ismerõsöm bement az ügyeletre, mert érezte, hogy 39. héten elkezdett szivárogni a magzatvíz. Dr. Schwarczinger Zsolt volt az ügyletes, aki hazaküldte, mert szerinte még nem volt semmi. Másnap hétfõn újra bement a saját orvosához, aki már akkor látta, hogy valami nincs rendben. A burok fölül repedt meg. A laborértékek már annyira rosszak voltak, hogy azonnal futás volt a mûtõbe. Ha most keresel orvost én javaslom dr. Rubliczky Leventét, akit egyáltalán nem érdekel a pénz, nagyon lelkiismeretes és bármikor hívhatod. Nagyon jó szakember.
A barátnõmnek õ volt a fogadot dokija.Meg volt vele elégedve. Én 2x találkoztam vele az ügyeleten.Volt egy-két olyan megjegyzése, ami nagyon nem tetszett.Jah, és totál kioktató volt a stílusa.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat, szívesen várok még véleményeket vagy tapasztalatokat.
Én két terhességem elején találkoztam vele (most pár hónapja meg 2 éve még az elsõ babámnál) a nõvédelmiben rendelt. Nem magánrendelés volt, ennek megfelelõen RÁM SE NÉZETT. A babákat (mindkettõt) félremérte hiába mondtam neki hogy pontosan tudom a fogamzást, kvázi lehülyézett :) A második babámmal 8 hetesen voltam uh-n szintén a nõvédelmiben és ÚJSÁGOT olvasott a rendelés közben és mire az uh géptõl felállt, már el is felejtette hány mm-étereket is mért meg mekkora is a terhesség...én diktáltam az asszisztensnek... szóval én többet hozzá nem mentem.

A Székesfehérvári Szent-György korházba ki végzi a fitymaszűkületi műtétet?

sorry lehet hogy nem ebbe a topickba kellet volna írnom ...

Ha a székesfehérvári Szent György Kórházban vetetem le az AFP-t, akkor oda is kell nőgyógyász beutaló?

2 hét múlva megyek, addig már nem találkozom a dokival. Mondta, hogy menjek be vérvételre, nem adott beutalót. A véd?n? állítja, hogy anélkül nem fogják megcsinálni. Felhívtam a n?gyógyász rendel?jét, de az asszisztensn? azt mondta, hogy nem kell a beutaló, de ha mégsem hajlandók megcsinálni, akkor majd írnak egy beutalót nekem. Remek, nem akarok kétszer fordulni.

Legjobb válasz: Szia! Én holnap megyek itt Fehérváron AFP-re. Igenis kell orvosi beutaló, anélkül nem vesznek vért! Én sem a saját orvosomtól kaptam, mert pont nem találkoztunk úgy abban az idõben, hanem a védõnõm mondta, hogy menjek el a Várkörútra és ott kérjek! Voltam is, kaptam is beutalót az épp rendelõ dokitól, igaz sokat kellett várni, de muszáj volt! Ha kell még részletes infó, xsak szólj!

Szia! Én holnap megyek itt Fehérváron AFP-re. Igenis kell orvosi beutaló, anélkül nem vesznek vért! Én sem a saját orvosomtól kaptam, mert pont nem találkoztunk úgy abban az idõben, hanem a védõnõm mondta, hogy menjek el a Várkörútra és ott kérjek! Voltam is, kaptam is beutalót az épp rendelõ dokitól, igaz sokat kellett várni, de muszáj volt! Ha kell még részletes infó, xsak szólj!
Szia! Kell beutaló. Én sem találkoztam pont akkor a dokimmal, így csak besétáltam az SZTK-ba, kértem aznapra egy idõpontot (ne foglalkozz vele, ha azt mondják az ablaknál, hogy csak pár óra múlva kerül rád a sor) . Amikor kijött az asszisztensnõ odamentem hozzá, és mondtam neki, hogy csak egy beutalóért jöttem. 5 percen belül behívott, és már kész is volt. Másnap mentem vérvételre a Távirda utcába (ha jól emlékszem).
A kérdező hozzászólása: Hát ez baj. Igazából a dokim a Szent György Kórházban dolgozik fõállásban, biztos úgy gondolta, hogy akkor majd bekopogok hozzá, és ad beutalót. Csak az a baj, hogy igazából sosincs ott, mindig elhívják, órákat szoktam rá várni. Meg nem is mondta, hogy kéne beutaló. Ezért nem értem, hogy a magánrendelésen miért nem adta oda a beutalót, ha már oda járok, és fizetek.

MR gerinc vizsgálat a székesfehérvári szent györgy kórházban hogyan történik? Nyitott? Mennyi ideig kell feküdni? Mikor kapom meg az eredményt? Aki volt már az írja már le mindenképp, minden részlet érdekelne!

Legjobb válasz: Én koponya MR-en voltam, Budapesten. Ott csak a fejem volt a gépben, talán 30 perc volt az egész. Nekem 1 héten belül meg volt az eredményem. A gépnek a hangja egy kissé hangos, de meglehet szokni. Elsõre szokatlan a hangja de utána fel se tûnik. Hát ha ez segített kicsit

Én koponya MR-en voltam, Budapesten. Ott csak a fejem volt a gépben, talán 30 perc volt az egész. Nekem 1 héten belül meg volt az eredményem. A gépnek a hangja egy kissé hangos, de meglehet szokni. Elsõre szokatlan a hangja de utána fel se tûnik. Hát ha ez segített kicsit
Szerintem nem nyitott gépen csinálják. Felfekszel a kis asztalra az becsusszan a kis "kapszulába". Klausztrofóbiások rémálma. Olyan jó fél órás lesz kábé a dolog és kur-va hangos a gép. Nekem 1, 5 T-s gépen csinálták, igaz csak hasi vizsgálat volt, de szerintem a gerinc sem lesz hosszabb idõ. Nem szabad mozogni. Más részlet nincs. Elképzelhetõ, hogy levélben kapod meg a leletet ez lehet, hogy egy-másfél hét.

Anyukák, akik a székesfehérvári Szent György Kórházban szültetek nemrég, tudnátok pár szót írni róla?

Milyen a kórház? Milyenek az orvosok? és a nővérek? segítenek mindenben? Előre is köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Én is 2010-ben szültem. Az orvosok, szülésznõk nagyon rendesek voltak, bár nekem volt fogadott orvosom, de szerintem nem lett volna tragédia, ha nincs. A csecsemõsnõvérek viszont nagyon bunkók, szinte semmiben nem segítettek, azt mondták azért baba-mama szoba, hogy az anyuka lássa el a babát. 3 nap alatt vagy 3 órát aludtam, mert hol az enyém, hol a szobatársaim babái sírtak. Alig vártam már, hogy hazamehessek. A kaja ehetetlen, és nem szoptatásbarát egyáltalán. Ha tudsz, hozass magadnak ebédet.

Én is 2010-ben szültem. Az orvosok, szülésznõk nagyon rendesek voltak, bár nekem volt fogadott orvosom, de szerintem nem lett volna tragédia, ha nincs. A csecsemõsnõvérek viszont nagyon bunkók, szinte semmiben nem segítettek, azt mondták azért baba-mama szoba, hogy az anyuka lássa el a babát. 3 nap alatt vagy 3 órát aludtam, mert hol az enyém, hol a szobatársaim babái sírtak. Alig vártam már, hogy hazamehessek. A kaja ehetetlen, és nem szoptatásbarát egyáltalán. Ha tudsz, hozass magadnak ebédet.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm, hogy válaszoltatok, sok segítség :) Minden jót nektek!! Üdv.

25 hetes terhes vagyok, és a székesfehérvári Szent György kórházban fogok szülni. Milyen ennek a kórháznak a szülészete? Vannak baba+mama szobák? Miyenek a szülésznők és az orvosok? Meddig tartanak bennt ha minden jól megy? Jó babavárást

Legjobb válasz: Szia!Én is augusztusban szültem ott.Nagyon rendes volt mindenki(egy két csecsemõst és ápolónõt kivéve).Az összes szobába ott vannak a picik is ha mégsem szeretnéd hogy veled legyen akkor beviheted a babaõrzõbe!2és 4 ágyas szobák vannak!

Szia!Én is augusztusban szültem ott.Nagyon rendes volt mindenki(egy két csecsemõst és ápolónõt kivéve).Az összes szobába ott vannak a picik is ha mégsem szeretnéd hogy veled legyen akkor beviheted a babaõrzõbe!2és 4 ágyas szobák vannak!
Szia! Én augusztusban szültem Fehérváron. A szülészet nagyon szép, új épület és jól felszerelt. A kortermek is szépek és tiszták. Ha minden jól megy akkor 3.-ik napon ( a szülés napját nem kell számolni) hazaengednek még császár után is. A szülésznõk és az orvosok nagyon rendesek és segitõkészek. A lényeg, hogy mindig mindent kérdezzél és kérjél, mert magátol sem orvos sem szülésznõ sem csecsemõs nem fog odamenni hozzád és elmagyarázni dolgokat, de ha kéred akkor szó nélkül segítenek.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!