Találatok a következő kifejezésre: Szégyenlős vagyok pasim előtt (3 db)

Nincs mit szégyelnem :)
Attól függ mennyire komoly a kapcsolat és mióta vagyunk együtt. Nekem nincs túl sok önbizalmam, de még elég régóta együtt vagyunk a párommal, úgyhogy nem vagyok már annyira szégyenlõs, de nem is mutogatom magam azért szívesen. 20L
Én sem mutogatom magam szívesen, nem szeretem a testem, nem vagyok vele elégedett. Pedig a párom minden porcikámat imádja. 24/N
hát én régota együtt vagyok már a barátommal és az elején nagyon szégyenlös voltam de ezt megbeszéltem vele azota semmi probláma mivel szeretjük egynást ezért nincs mit szégyelnem,
Szerintem félre értettétek. Nem azt kérdezi hogy a barátotok elõtt hanem hogy más pasik elõtt.
más pasi elött .... hát én nagyon :$
hát nincs mit szégyellnem... :D és amúgy is ha a strandon lebírnak vetkõzni bikinire... akkor nem szégyell senki se semmit :D
Igen. Van mit szégyellnem.
Igen.
Persze.
persze! barátom is ilyen volt az elején pedig ánlunk úgy volt a felállás hog õ nem volt szûz én meg igen :D
Hogyne! De érdemes egy kicsit megpróbálni csökkenteni... ha pedig te vagy a barátnõ, akkor egy kicsit bátorítani, hogy ne izguljon annyira :-)
A kérdező hozzászólása: De õk ilyenkor mitõl félnek? vagy miért gátlásosak? hiszen látták már õket meztelenüól vagy éppen "azt" a dolgot ott a lábuk között :D nem értem =)
Mitõl félnek, mitõl félnek... Tõled! Attól, hogy milyen lesz, hogyan fognak szerepelni, mit gondolsz róluk egyáltalán... én is izgulok ilyenkor. Bátorítsd kicsit! Mosolyogj, nevess rá (de ne rajta!) - simogasd meg a haját, vállát... érezze rajtad, hgy jókedvû vagy, és szereted õt. Férfit könnyû bátorítani...
Lehet, de teljesen fölösleges. Csókolozatok, simogassátok egymást, öklelkezzetek sokat és ez majd segíteni fog. Ha becézzitek, vagy nyugtatjátok egymást, akkor fõleg. Ha megmondod neki hogy egy kicsit félsz és egy kis bátorításra lenne szükséged, akkor annál jobban is alakulnak majd a dolgok. Hiszen ennek tudatában a barátnõd is azon lesz, hogy enyhítse ezt a feszültséget. A feltörõ vágynak meg nyugodtan lehet engedni, nincs ebben semmi rossz. És hamár a szexrõl van szó, akkor a hosszabb elõjáték sokat szokott segíteni. Az elõjáték nemcsak elõjáték, hanem segít oldani a hangulatot. És elõhozza azokat a vágyakat, melyek által egyre kevésbé fogsz azzal foglalkozni, hogy mi lesz, hogy lesz. A mi lesz és a hogy lesz kérdéssel ne foglalkoz. A hogyan és mi modon dolog autoatikusan megnyilvánul. A lényeg, hogy se a szexben, se amúgy nem szabad szégyenlõsködni elõtte. Nem azért vagy mellette hogy eltakard a külsõd, belsõd, hanem hogy megmutasd az igazi önmagad.
persze, félhetnek attól hogy megfelelnek e a párjuknak, meg ilyesmik..sztem ez normális, van akinél hamar, van akinél késõbb oldódnak ezek a gátlások, legyen nõ v férfi az illetõ:)
Természetesen lehet!

Szégyenlős vagyok a pasim előtt. Mit csináljak?

Mikor vetk?zésre kerül a sor nem tudom soha elengedni magam, csak akkor, ha sötét van... Ez normális?

Legjobb válasz: Szia! Nem rég én is ilyen problémával küzködtem, de le tudtam nagyjából küzdeni! Eleinte én is inkább sötétben vállaltam be a dolgokat, de aztán rájöttem a nyitjára. Hagyd, hogy õ vetkõztessen le... Mond meg neki, hogy álljon mögéd, kezdje el puszilgatni a nyakadat, válladat és közbe vetkõztessen... Hidd el, hogy a végén már te fogod magadról levenni a dolgokat annyira fogod "kívánni" õt :D Na, de sok szerencsét. És a lényeg, hogy engedd el magad :) Szió!

Szerintem a hangulatvilágítás is megteszi, nem kell tök sötétnek lennie. Aztán szépen fokozatosan már nappali fényben is le fogsz vetközni elõtte :-)
Szia! Nem rég én is ilyen problémával küzködtem, de le tudtam nagyjából küzdeni! Eleinte én is inkább sötétben vállaltam be a dolgokat, de aztán rájöttem a nyitjára. Hagyd, hogy õ vetkõztessen le... Mond meg neki, hogy álljon mögéd, kezdje el puszilgatni a nyakadat, válladat és közbe vetkõztessen... Hidd el, hogy a végén már te fogod magadról levenni a dolgokat annyira fogod "kívánni" õt :D Na, de sok szerencsét. És a lényeg, hogy engedd el magad :) Szió!
hát nem nagyon.ha nappal jõnn rátok a zeszelés le huzod a redõnyt?
Kuzd le! Ha a baratod szeret ugyis mind1 neki! Sok ember szegyenlos nem vagy egyedul de jobb ha hamarabb lekuzdod mint kesobb! Ne felj ha szeret nem hagy el hanem egy gyonyoru csajnak tart!
Az is egy jó megoldás, ha fokozatosan engeded be a fényt a szobába.
A kérdező hozzászólása: kösz...
Nappali fényben én sem vagyok oda ANNYIRA a dolgokért, mint sötétben. Sötétben szerintem sokkal romantikusabb is, a megoldás az, hogy nem törõdsz a körülményekkel. A lényeg a vágy, és a szenvedély. Csak egymásra koncentráljatok.. egyébként én ezt se nagyon értem, hogy miközbe ugye folynak a dolgok.. közben csókolóztok, akkor meg csukva van a szemetek, nem? Szóval, úgyse az van, hogy álltok egymással szemben, és nézitek miközbe vetkõzik a másik.. legalábbis remélem, hogy nem ez van, mert így tényleg nem jó :) Csókolózzatok, és mindig egymást vetkõztessétek le. (szerintem az egyik leghangulatrombolóbb dolog, ha magáról veszi le az ember a ruhákat egy ilyen "vággyal teli" pillanatba) HA pedig nem akarod, hogy még véletlenül is lásson, hagyd magadon a melltartót, és csak akkor engedd, hogy levegye, ha Te vagy alul :) ;) Így nem érheti csalódást õ se, téged se. De egyébként hosszútávon tényleg jobb, ha legyõzöd elõtte a gátlásaidat, fõleg, ha nagy szerelem.
Az, hogy ki mennyi fényt szeret, alkat kérdése. Férfiak szeretnek nézelõdni! Szerintem is próbáld meg hangulatvilágításban. Hihetetlenül meg tud szépíteni! Elsõre nem is kell teljesen levetkõzni. Kigombolós vagy jó szellõs ing, ami fönnmarad (keresgéljen csak alatta) - vagy bugyit lekapni a szoknya alól... :-) és mondd meg neki, hogy szégyellõs vagy, egyelõre jobb szeretnéd így. De, ha már vetkõztök, te is vetkõztesd õt (egyébként is õrá figyelj, és kicsit kevésbé magadra) - és hagyd, hogy õ vetkõztessen - sõt, segíthetsz is neki! Ilyesmire figyeljél közben, ne a szégyellõsségeddel foglalkozz. De azt is megteheted, hogy ahogy vetkõztet, vagy utána rögtön eltakarod magad a ruháddal... hidd el, hogy ha csak játékosan ellenkezel, mire lehúzza rólad, nem olyan hangulatban lesz, hogy bármiféle hibáddal foglalkozzon :-) ...de ha még mindig szégyelled magad, húzd oda a kezét. Õ majd eltakarja :-)
A kérdező hozzászólása: köszi mindent!
horgyál szkafandert, vagy öltözz be madárijesztönek
Nem normális, valószínûleg önértékelési problémáid vannak. Én pont, hogy a barátom elõtt vagyok a legnyíltabb. Ha megvan a bizalom, a szeretet és a hûség a kapcsolatban, nincs miért szégyelld magad.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!