Találatok a következő kifejezésre: Szégyen, ha lány (17 db)

A pasidnak jó lesz:D
Én pasi vagyok és imádnálak!
Nem szégyen, de azért jó lenne tudni, hány éves vagy....
Kukit. :)
A kérdező hozzászólása: Attól függ hogy mit :D
Szeretsz szopni?
A kérdező hozzászólása: köszi :)
FASZAAAA
Nem szégyen.
En is ugyan igy vagyok vele es a pasimnak nagyon tetszik!
Mibõl gondolod hogy többre vágysz az átlagnál, honnan tudod hogy mi az átlag? Nem mindenki tárja ki, de több mint valószínû, hogy a legtöbbeknek sokkal intenzívebb a szexuális élete, avagy sokkal intenzívebbre vágyik , mint amennyire azt mutatja
A kérdező hozzászólása: :) köszi a válaszokat

Miért nem akkora szégyen egy lánynak, ha megüt egy fiút, mint egy fiúnak ha megüt egy lányt?

Legjobb válasz: Biztoshogy szégyen, de néhány *** férfi megérdemelné. Bár olyanokkal jobb nem is leállni beszélni vagy ismerkedni.

Biztoshogy szégyen, de néhány *** férfi megérdemelné. Bár olyanokkal jobb nem is leállni beszélni vagy ismerkedni.
mert álltalában a lányok nem olyan erõbõl ütnek ameddig a fiú iomból ût ... persze vannak kivételek a lányokra mert ismerek nem 1 olyat aki eltörte az ex parátja orrát..
Mert a nõk a társadalmi megítélés szerint gyengébbek fizikailag, tehát egy férfi a társadalom szerint jobban meg tudja magát védeni, és a férfi feladata, hogy oltalmazza a nõt, nem pedig hogy verje. Ettõl függetlenül természetesen ha leüt egy pasit egy nõ és utátna addig veri amíg nagy baja lesz, ugyanúgy elítélendõ és bûncselekmény is. De egy pofonnál ugye más a helyzet, bár semmit nem old meg.
*izomból
Szerintem ugyanakkora szégyen.
Ugyan akkora szégyen! Ez a csajt minõsíti, ugyan úgy mint ha pasi teszi meg, akkor a pasit. lehet, hogy sok pasi megérdemelné, de idõnként sok csaj is. Sõt, többségében inkább a csajok érdemelnék meg, mert ha otthon szartak rájuk és nem neveltek belé tisztességet és azt hiszi mindent megtehet, meg érdemelne egy két nyakast, hogy rádöbbenjen az élet nem errõl szól, hogy kihasználunk és hülyének nézünk másokat. Mert ez hatalmas bunkósság!
Mert egy nõ kb bármit megtehet. :P

Fiúk, szerintetek is szégyen, ha egy lány 60-70kg? Kövérnek számít és valóban visszataszítóan szégyen?

Ma egyik osztálytársam ezt mondta egy 65kg-os lánynak...De azokat is bántja, akik 50kg-osak...Olyan rossz érzés,bár nem engem bántottak,mégis elképzeltem,hogy nekem mit mondhatna :/!

Legjobb válasz: hát ha elég magas akkor nem. Dee ha másfél méter akkor elég gáz...

hát ha elég magas akkor nem. Dee ha másfél méter akkor elég gáz...
Fiu vagyok es nem hordok mazsalot magamnal.Sosem kerdeztem senkitol, hogy hany kilo, ha jol oszlik el, 70 kg-osan is lehetsz nagyon vonzo. Egyebkent nincs olyan ember, akit ne lehetne cikizni valamiert.Az illeto osztalytarsad nem feltetlenul szemet gonosztevo, altalaban akkor viselkednek igy az emberek, amikor felnek, hogy legkozelebb ok "kerulnek teritekre", es ezert legjobb vedekezes a tamadas alapon ok cikiznek masokat, hogy igy az o hibaikrol elterelodjon a figyelem.
A magasságtól is függ. Egy 150 magas 70 kilós lány tényleg elég durva látvány tud lenni. Ettõl függetlenül nem kellene piszkálni, max. bátorítani, ha le akar fogyni. Jó nagy paraszt osztálytársad van.
Érdekes, haén meglátok egy embert, nem ugranak be ilyen-olyan ruha és egyéb konkrét paraméretek vele kapcsolatban. :O Normális vagyok én? :)
170-hez a 60 jó, 165-höz a 70 az kevésbé...
"de sztem nem attól leszel visszataszító hogy vanmit rajtad fogni, hanem ha anorexiás pics.a/emósge.civagy. " Bár nem szokásom a lányokkal egyetérteni, de ez tényleg így van ;)
szerintem mond meg az o.társadnak hogy szépen le.szophat tövig :D énsem vagyok egy harmatvirágszál. de sztem nem attól leszel visszataszító hogy vanmit rajtad fogni, hanem ha anorexiás pics.a/emósge.civagy. vagy hasonló. :D 15/L
20: 33 köszönöm hogy megtörhettelek :D
Van rajtad nagy maroknyi háj valahol, vagy nincs? Na, ez többet mond a kilóidnál!
hát én 177 cm vagyok és most 72 kiló (de nekem állítólag a csontjaim is nehezebbek... meg tényleg, akik nem ismernek azok 65re szoktak tippelni kb) és még tavaly is amikor 68-69 kg voltam EGY EGÉSZ ÉVEN KERESZTÜL azt hallgattam osztálytársaimtól (2 fiú akik azthiszikhogyk*rvamenõk) hogy milyen kövér vagyok undorító sose lesz pasim fogyjak le. szerintem nem kell leírnom, mennyire szarul esett. de rájöttem, hogy nem kell ezekkel foglalkozni, szerintem sokkal jobb ez mint egy gebe csaj. és a barátomnak is így tetszem :) amúgy meg tényleg nincs rajtam sok HÁJ, csak egy egész pici, de tavaly még ennyi se volt. és én így jól érzem magam :) a legundorítóbb dolog ezért [email protected] valakit.... 17/L
A csontozat azért sokat nyom a latban. Ismerek 65 kilós lányt, aki vékonyabbnak néz ki, mint egy 10 kilóval könnyebb illetõ.
vagyok 165/73 (sõt volt karácsony, szal talán már picit több), és nem érzem kövérnek magam. sportolok (no nem versenyszerûen, csak kikapcsolódásként), jól érzem magam a bõrömben. sosem okozott problémát párt találni - onnantól kezdve, hogy sikerült túltennem magam az iskolás éveimen, amikor hasonló bunkók miatt nekem is csúnyán visszaesett az önbizalmam. azóta ha valaki beszól, hogy "nagy a segged" azt válaszolom, hogy "naná, és milyen formás!" :) )
nem
Azért nem ismerjük a körülményeket.Nekem van olyan lány ismerõsöm aki amellett h kövér(175/85) még rosszindulatú és beképzelt is.Volt olyan, hogy én meséltem egy történetet valaki másnak és õ megpróbált leoltani (és nem ez volt az elsõ alkalom, csak itt lett elegem belõle), de a végén kis híján sírva rohant el, pedig kulturáltan küldtem el melegebb éghajlatra és mondtam el neki a véleményemet róla.Az ilyen, aki nem szimplán bunkó hanem rosszindulatú is, az megérdemli, hogy megalázzák hátha megjön az esze. Ez egy ellenpélda, de ha valaki aranyos kedves, és van rajta egy kis plusz súly azt nem szabad bántani ezzel, ezt csak akkor ha már nincs más.A lányok alapból érzékenyebbek, a súlyukra meg pláne, ha a lelkükbe taposol az sokkal jobban fáj nekik mintha, fizikailag bántaná õket valaki.De az már más tészta, hogy ha valaki fiú létére lányt megüt, az nem csak hogy gyáva, de egy jó alapos verésre is megérett.A legfontosabb, hogy a lányokat szeretni kell. :) 18/F
Én 75 kg vagyok a 165 centimhez. És rohadtul nem szégyenlem magam, nem érzem visszataszítónak a dolgot. Gondolom, nem vagytok idõsebbek 15-nél, de azért ha hallottam volna, biztos kapott volna viszonzást a kisgyerek, hogy lehet, õ sírt volna a szégyentõl xD
mostani barátnõm kevesebb egy kicsivel 170-nél és 60 kiló körül van. mindig a súlyáva jön és rosszul vagyok mikor elkezdi... én megmondom hogy van rajta mit fogni, pici hasa van pici háj a csípõén, nem vékony a lába stb... NÕIES és én odavagyok érte ahogyan kinéz, részben azért mert van kisugárzása hiába nem modellalkat (amit nem is bánok) :) pedig én meg pont aza szálkás testalakatú 175cm, 60kg sportoló vagyok. elõbb annak a srácnak el kellene gondolkozni hogy mit jelent a visszataszító meg effélék... egy nõ attól nõ hogy van alakja nem attól hogy pálcikavékony. a divatbemutatókat is utálom, na én meg az olyan nõktõl vagyok rosszul. szerintem nõiesebb ha valaki 160/60-as vagy 160/65-ös mint a 180/60 meg 160/45... 18/F
nekem van egy lány barátom, 160 és 63kg. De nem hájas, valahogy nem látszik rajta a dolog, és a legfinomabban is fogalmazva k***va jó csaj. Nem számít semmit a kiló, ha valaki jól néz ki jól néz ki... Az olyan fiút aki meg ekkora paraszt ütessétek le egy másikka...mit gondol magáról?
Visszataszítóan szégyen??? Az ostobaság, bunkóság az az. De a testalkat... soha.
amúgy. megint kowi vagyok. és bass.zameg. :D de rondánbeszélek e akkoris. nemazért de miért félsz? ha beszól..szólj vissza védd meg magad. :D nehagymár hogy valaki úgy ítélkezzen feletted, hogy csak a küldõdet látja...
A kérdező hozzászólása: 165-170cm körüliek nálunk a lányok...
Nem a testtömeg a lényeg hanem a kisugárzás! Jó, ne legyen extrém kövér, de azért pár plusz kiló szerintem simán beleférhet.

Szégyen, ha egy lány berúgik? Mennyit ihatunk mi nők? Miért baj, ha mi is lazítunk? Vagy nem baj?

21 éves lány vagyok. A párommal néha hétvégén 1-1 üveg bort meg szoktunk inni, persze nem s?r?n. Ha elmegyünk szórakozni, én szeretek vele iszogatni, voltam már berúgva, mostmár tudom, hogy hol a határ. Én személy szerint utána viccesnek tartottam a dolgokat, de volt már rosszabb is... Mostmár belátom, hogy tudni kell, hol a határ, de néha jól esik ha többet iszok a kelleténél. A párom is, ha bulizni megyünk, úgy szeret mulatni ? is, ha iszik. Én is úgy felszabadultabb vagyok, nagyobb az önbizalmam, és a mámorban a hangulatom is sokkal jobb. Baj ez, ha egy lány/n? szeret így mulatni? Ez nem alkoholizmus, mert tényleg nem s?r?n mondható ez el, még azt se lehet mondani, hogy havonta... Havonta iszogatunk, de csak keveset, vagy ha szülinpa van. Bulizni pedig ritkábban járunk...

Legjobb válasz: Inni lehet, de mértékkel. Szerintem mindkét nemnél elég kiábrándító, ha annyit iszik, hogy azt se tudja hol van, meg mit csinál. Én úgy átlag fél évenként szoktam 1-1 házibuliban többet inni, de akkor is ügyelek, hogy a jókedv határát ne lépjem túl, és scak annyit iszok, hogy jól érezzem magam, nem annyit, hogy leszédüljek a székrõl. Amúgy attól herótom van, hogy a pasik többsége azzal jön, hogy milyen kiábrándító, ha egy lány iszik, cigizik akármi. Mintha a csajok élveznék, ha egy cigi után smárolja le õket a pasija.. :)

Inni lehet, de mértékkel. Szerintem mindkét nemnél elég kiábrándító, ha annyit iszik, hogy azt se tudja hol van, meg mit csinál. Én úgy átlag fél évenként szoktam 1-1 házibuliban többet inni, de akkor is ügyelek, hogy a jókedv határát ne lépjem túl, és scak annyit iszok, hogy jól érezzem magam, nem annyit, hogy leszédüljek a székrõl. Amúgy attól herótom van, hogy a pasik többsége azzal jön, hogy milyen kiábrándító, ha egy lány iszik, cigizik akármi. Mintha a csajok élveznék, ha egy cigi után smárolja le õket a pasija.. :)
sajna rengeteg ember van, aki még azt hiszi, hogy a faszinak mindent szabad, a lánynak semmit. ez nem igaz. egy lány is érezheti jól magát, ihat, de azért azt érezze, hogy hol a határ, tudjon beszélni, stb. ha a határt átléped, nagyon rossz tapasztalatokat szerezhetsz, mert egy részeg lnnyal mindenki azt csinál, amit akar.
berúgik lol:D sztem egyik nemnek sem valami nagy dicsõség berúgni
Mindkét nemnél visszataszító ha részeg. Lehet inni, de azért a berúgással óvatosan. A legalja az amikor már támogatni kell valaki, estleg még a hányásig is eljut. Amit önfeledten elvan, jókedvû és bulizik és nincs rosszul nincs gond! De azért ezt se minden nap kell ^^ Szóval csak mértékkel.
Egyszer él az ember, igyunk, igyunk! De az alkoholmérgezésig azért ne juss el!
sztem abszulút nem szégyen berugni se lánynak se fiúnak sõt én kifejezetten szeretek berugni és szeretek másokkal együtt röhögni magunkon sztem ennél nincsa világon jobb érzésmárpedig az életet élvezni kell amig lehet
Tiszta szígyen, Máunika!

Szerintetek szégyen ha 92es születéssel 96-97es lannyal összejönnek?

Legjobb válasz: Szóval te 21 vagy a lány pedig 16-17. Nem olyan vészes.

Szóval te 21 vagy a lány pedig 16-17. Nem olyan vészes.
Elmegy.
Nem szégyen, bár sokan megszólják. De egy 92-esnél kb ez legyen a legalsó határ.
én egy 93 99-el vagyok ugyan így :D Nem tudom hogy ciki, vagy nem... Egyik oldalam annak érzi, másik meg azt mondja szard le...
Ne érdekeljen, ki mit gondol, egyébként ez simán belefér. De fiatalabbal azért ne nagyon :)
nem szégyen :)
Én mindig meglepõdök, hogy születtek emberek a rendszerváltás után:D:D:D 21éves srác 16 -17 éves lánnyal? sztem nincs benne semmi fura
A kérdező hozzászólása: örülök h kitettem a kerdest valaszok legalabb segitettek a döntesemben :)

Lányok, tényleg szégyen, ha egy fiúnak fehér, érzékeny bőre van és nem fog rajta a napfény sem igazán?

Igazi fehér bőröm van, ráadásul kopasz típus is vagyok, gyakran néznek skinheadnek, pedig inkább félénk, visszahúzódó fiú vagyok, de tényleg gáz, ha egy fiúnak fehér bőre. Mert sokan mondtják, hogy mostanság a szolis fiúk meg a négerek a menők, itt is olvastam már, hogy oda vannak a lányok a néger fiúkért, mert szép bőrük van, ez tényleg igaz? Gáz a fehér bőr?

Legjobb válasz: Engem nem zavar. Volt már fehér bõrû pasi aki tetszett. Nem ez a lényeg a számomra csak legyen valami ami megfogjon benne. Pl én a négereket nem szeretem egyáltalán. Az tetszik ha egy magyar pasi tud barnulni. Cigányok se tetszenek.

Engem nem zavar. Volt már fehér bõrû pasi aki tetszett. Nem ez a lényeg a számomra csak legyen valami ami megfogjon benne. Pl én a négereket nem szeretem egyáltalán. Az tetszik ha egy magyar pasi tud barnulni. Cigányok se tetszenek.
pasim is és én is tejfehér bõrûek vagyunk, nem ciki. szolit mindketten utáljuk.
Csak, hogy legyen ellenvélemény is, nekem nagyon bejönnek a néger pasik, de fõleg azért, mert mintha a sötét bõr férfiasabb lenne a fehér bõrnél, viszont ha te elég határozott és karizmatikus tudsz lenni, probléma megoldva :D
nem gáz :) nálunk apukám olyan, hogy pólón keresztül is leég, nekem meg olyan lett valahogy a bõröm, hogy MINDEN barnulási csík meglátszik rajta...nyár végére már azt se tudom, milyen színû vagyok, mert a barna összes árnyalata megtalálható rajtam... ez szerintem sokkal gázabb, még ha kevésbé fájdalmas akkor is :/ szóval emiatt nem érdemes szenvedni :)

Nagyobb szégyen, ha folyamat elküldenek a lányok, vagy ha nem is próbálkozok?

Szoktam ismerkedni, randira hívni lányokat (legtöbbet buliban, könyvtárban stb). De kezdem szégyenként felfogni, hogy senki nem akar tőlem többet. Ti mit gondolok erről? melyik típuson szánakoztok inkább? 21/F

Legjobb válasz: próbálkozni mindig lehet, de meg kell tanulni jó benyomást tenni

próbálkozni mindig lehet, de meg kell tanulni jó benyomást tenni
Ezen mit kell szégyellni?
A kérdező hozzászólása: Hát, hogy milyen vesztes vagyok. Egy buliban is ha odamegyek több lányhoz és elküldenek, lassan mindenki tudni fogja, hogy "az az a srác aki senkinek nem kell és milyen szánalmasan próbálkozik". Valami ilyesmi.
Az a szégyen, ha nem is próbálkozol. Ha próbálkozol és elküldenek, akkor csúnya vagy, nem tehetsz róla. Ha nem is próbálkozol, akkor viszont csak magadat okolhatod, h nincs csajod.
Hm. Eddig hányszor utasítottak el? Nekem amúgy több olyan lányismerõsöm is van, akik nem ismerkednek buliban, mert csak a gõzt eresztiik ki.
A kérdező hozzászólása: sokszor, 40 körül
Lehet valamit nem jól csinálsz, vagy túl "direkt" vagy. De szánalmasnak nem nevezném ezt.
Van egy mondás (nem tudom, ki mondta), úgy szól, hogy nem a vesztés a bukás, hanem a lemondás. Szóval tovább elõre.

Szégyen ha egy lánynak hegyes csöcse van?

Legjobb válasz: Épp mentem volna aludni,de ez kitágította a szemem. Mi van?:D

Pista ül a kocsmaasztalnál nagy vigyorogva. Jenõ megkérdi tõle: - Te meg mire vagy olyan büszke? - Nem fogod elhinni, mi történt ma reggel! Takarítom a csónakot, amikor egy csodaszép szõke nõ odajön, hogy kivinném-e a vízre egy kicsit. Hatalmas, hegyes csöcsök! Nagy csöcsök, Jenõkém, nagy csöcsök! Na, kievezek vele egy darabon és mondom neki: "B..szol vagy úszol!" Hát nem tudott úszni az istenadta, nem tudott úszni, Jenõkém! Másnap Jenõ bemegy a kocsmába, Pista ugyanannál az asztalnál ül, de még boldogabb! - Jenõ, képzeld mi történt ma reggel! Takarítom a csónakot és egy bombajó vörös nõ megkérdi, hogy kivinném-e a tóra. Hatalmas, hegyes csöcsök! Nagy csöcsök, Jenõkém, nagy csöcsök! Na, kievezek vele egy darabon és mondom neki: "B...szol vagy úszol!" Ez sem tudott úszni, Jenõkém! Egy tempót sem tudott úszni! A harmadik nap Pista zokog az asztalnál. Jenõ nagy kíváncsian megkérdi, hogy mi történt. - Nagyban takarítom a csónakot ma reggel. A világ legszebb fekete hajú nõje elém áll, hogy vigyem ki a tóra. Hatalmas, gyönyörû csöcsök, Jenõkém, gyönyörû csöcsök! Már elõre felállt a f...szom, alig tudtam evezni tõle! Kiérünk a tó közepére és odaszólok neki: "B..szol vagy úszol!" Ez a párduc, ez az istennõ feláll, letépi magáról a ruháját és nagyobb farka volt neki, mint az evezõ nyele! Én meg nem tudok úszni, Jenõkém, egy tempót sem tudok úszni.
Épp mentem volna aludni, de ez kitágította a szemem. Mi van?:D
ez legyen a legnagyobb gondod :D f19
Én szívesen megnézném ;)
A kérdező hozzászólása: köszi:D mindenkinek ment a zöld:)
Dehogy szégyen.Legyél rá büszke!:)
Dehogy szégyen! Légy büszke rájuk! Biztos nagyon szép cicid van.
A kérdező hozzászólása: omg:DD beteg egy vicc:D
Nem szegyen, valaki azokat jobban szereti
Nem szégyen.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat, jófejek vagytok:D
egyáltalán nem baj :)
Az milyen? De ha az amire gondolok akkor nem szégyen hanem szerintem nekem még tetszene is :P :)
Miért lenne az?Nem tud senki se érte, se ellene tenni...
Nem, nekem tetszik. Megharapdálnám neked is a hegyes csöcsödet:)
hatosa kv anyád a pornóss szroddal te megllek te gci

Szegyen az ha en mint lany beallok segiteni foldet lapatolni a kertben?

A kertunk tul alacsony es hozattunk par kamion foldet es a parom olyan lassan halad hogy szethordja mert sokat dolgozik, szeretnek segiteni, de felek h a szomszedok azt mondjak h nem semmi h engem fogott be a parom lapatolni. Pedig szeretnem.

Legjobb válasz: Jól nézünk ki, ha már szégyen a munka! :) Én is nõ vagyok és én is megcsinálok mindent, amit fizikailag bírok. Egy háznál sokmindent meg kell csinálni, és ha nincs segítségetek, mint nekünk, megcsinálom és is a férfimunkát. Szerintem nagyobb szégyen lenne tétlenül nézni, hogy a párom egyedül izzad. 25/L

Jól nézünk ki, ha már szégyen a munka! :) Én is nõ vagyok és én is megcsinálok mindent, amit fizikailag bírok. Egy háznál sokmindent meg kell csinálni, és ha nincs segítségetek, mint nekünk, megcsinálom és is a férfimunkát. Szerintem nagyobb szégyen lenne tétlenül nézni, hogy a párom egyedül izzad. 25/L
Miért lenne szégyen, én is àstam màr gödröt, a pàromnak segitve és? Kinek miköze hozzà? Pàrom bûszke volt ràm, nekem akkor az volt a fontos, nem az hogy ki mit szol!
Miért lenne szégyen, az sokkal cikibb lenne, hogy mialatt a párod dobálja a földet, te bent fested a körmöd vagy a tv elõtt fekszel. az meg, hogy a szomszédok mit szólnak, ne érdekeljen már... én is segítettem apámnak nõ létemre, amikor termõföldet hozatott a fûnek elegyengetni sõt füvet is nyírtam meg fát is ültettem!
Egyáltalán nem szégyen. A lányaim és és is megcsinálunk ilyesmiket is (ásunk is), sõt a téli tüzelõt is mind a négyen hasogattuk baltával. A szomszédok közül is csak az olyan fog megszólni, akinek lenne mit seperni a saját portáján.
Én nõ létemre kertészmérnök vagyok, és néha térdig állok a sárban, miért lenne szégyen?

Szerintetek szegyen az ha a lany vesz fiunak csokit csak ugy?

Legjobb válasz: miért lenne szégyen?a párom elõtt is volt hogy adtam fiúknak csokit,nem volt benne semmi,csak jóban voltunk,a párom meg azért nem kap mert õ a citromos nápolyit imádja,úgyhogy azt veszek neki

miért lenne szégyen?a párom elõtt is volt hogy adtam fiúknak csokit, nem volt benne semmi, csak jóban voltunk, a párom meg azért nem kap mert õ a citromos nápolyit imádja, úgyhogy azt veszek neki
Miért lenne szégyen?
Nem az.
Nem.Aranyos:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!