Találatok a következő kifejezésre: Szédülök és a fülem is (3 db)

Szédülök és néha a fülem is zúg. Mitől van ez 9 hetes terhesen ha a vérnyomásom rendben? Mit tehtek ellene?

Legjobb válasz: Nekem is zúgott a fülem, sõt többször be is dugult. Én azt vettem észre, hogy rossz ha sokat ácsorgok pl. buszon vagy sorbanálláskor. Azután a második harmadban magától elmúlt.

Nekem is zúgott a fülem, sõt többször be is dugult. Én azt vettem észre, hogy rossz ha sokat ácsorgok pl. buszon vagy sorbanálláskor. Azután a második harmadban magától elmúlt.

Hirtelen fejmozdulatnál bedugul a fülem, és egy nagyon erős szoritó érzés lesz a fejemben, mintha szédülnék, aztán ahogy jön el is múlik, mitől lehet?

Most is volt egy ilyen rosszullét 1 órája,pár hónapja van,eddig havonta egyszer,mostanában 2 hetente el?jön.Az orvosok nem nagyon mondanak semmit,egyensúly vizsgálatom,majd szeptemberben lesz.Volt ilyen másnak is már?

Legjobb válasz: tényleg az egyensúlyzavar miatt lehet.

tényleg az egyensúlyzavar miatt lehet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszod!Nekem egyik percrõl a másikra jön, pár percig tart az egész!Voltam már vele fülészeten, neurológián, nem találtak semmit, most megyek majd egyensúly vizsgálatra, de majd szept.közepére kaptam idõpontot.Az orvosok szerint semmi komoly dolog az egész, de engem zavar, fõleg mert amúgy is szorongok, félek a betegségektõl.
bocsi, de lemaradt a fülzúgás, igen, nekem is volt, állítólag attól, mert ez a kopás ott mindenbe bezavar, és nekem pl.alacsony a vérnyomásom....:)
Kedves Kérdezõ! 26 éves voltam, mikor kiderült ez a nyakcsigolya kopás, bár akkor még csak kezdõdõ volt, iszonxúan fájt a fejem-tarkótájékon, és igen, egyik nap még semmi bajom nem volt, másnap olyan szinten szédültem, hogy alig bírtam felkelni, még fekvõ állapotban is azt érzetem, hogy szédülök...aztán nagy nehezen kiderül, hogy mi okozza-egyébként a háziorvosom kapásból rávágta, hogy biztos pánikbeteg vagyok:) jártam gógymasszázsra-az nagyon sokat segített, és mikor érzem, hogy elõjön ez a szédülés, szoktam itthon gyógytornát csinálni, és utána jobb lesz:) Jobbulást kívánok:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!Az utolsó válaszolótól kérdezném, hogy neked is ilyen hirtelen jött ez a szédülés?Füldugulásod is volt közben?Csak mert most voltam gerinc röntgenen és nekem is van kopásom.De még orvosnál nem voltam azóta hogy megkérdezzem.A vérnyomásom amúgy teljesen rendben van, attól nem igen lehet.
ugyanez volt a bajom, kiderült, hogy csak a vashiányos vérszegénységtõl fáj a fejem, szédülni pedig a nyakcsigolya kopásom miatt szoktam:)
A magas vérnyomás okozhatja. De ezen kívül rengeteg más is. Mindenképpen ki kell vizsgáltatnod egy szakértõvel. Lehet nem is ez a bajod, hanem valami egészen más.
A kérdező hozzászólása: Kevés folyadék fogyasztás okozhat ilyen panaszt?
A kérdező hozzászólása: Köszi, és ezzel lehet tenni valamit?Vagy megelõzni?
én is így voltam, nem nagyon küldözgetett a héziorvosom sehová, az ortopédiáról a neurológushoz, na õ legalább rendes volt, mert foglalkozott veelm....így ráfogták, hogy szorongok...naná, mikor fekve, otthon az ágyamban is azt érzem, hogy forog velem a világ, az utcán még rosszabb ez az érzés!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!