Találatok a következő kifejezésre: Származhat abból bajom ha (18 db)

Szarmazhat abbol. Bajom ha a lejart szemelyit. Nem. Csinaltatom meg s a vezetoi igazolvanyt hasznalom helyette?

Legjobb válasz: Ma már nem kötelezõ személyi igazolvány, ha van érvényes vezetõi engedélyed (akár lejárt orvosival is), vagy szintén érvényes útleveled. A jogsi viszont külföldön nem használható azonosításra.

Ma már nem kötelezõ személyi igazolvány, ha van érvényes vezetõi engedélyed (akár lejárt orvosival is), vagy szintén érvényes útleveled. A jogsi viszont külföldön nem használható azonosításra.
A kérdező hozzászólása: köszi. jelegleg elég rosszul állok anyagilag. nem hiányzik az az 5000 Ft-os költség. A vezetõi engedélyem jövõre jár le. Annak a lejárása csak orvosi lejárást jelent s használhatom tovább lejártan is azonositásra? jelenleg nem szándékozom küldöldre menni, ha mégis, hát kénytelen leszek megcsináltatni a személyit. Ezekszerint semmi problémám se lesz abból ha mondjuk 10 éve lejárt személyit akarok megcsináltatni egy esetlegesen felmerült külföldi út miatt ha van közben -azóta szintén lejárt vezetõi igazolványom? (vezetni se fogok manapság, csak az azonositási kötelezettség miatt érdekel illetve hogy más hátrányom származhat e ebbõl?)
A kérdező hozzászólása: (útlevelem van, de nem hiszem hogy érvényes, 22 éve használtam utoljára s csak szocialista országba mehettem vele:) ))))
Magyarországon a következõ három egyikével kell rendelkezz: érvényes személyi igazolvány, vezetõi engedély, útlevél. Ezekbõl elegendõ egy. A jogsinak kétféle érvényessége van. Az egyik az orvosi. Ennek a lejárati ideje az életkor elõrehaladtával csökken, de magának a jogsinak az ideje nem. Tehát pl. 10 évre kiadott engedélyhez tartozhat kétéves orvosi. Ha az lejár, nyolc évig még használhatod személyi helyett. Külföldre az unión belül érvényes személyivel (mindegyik jó) vagy útlevéllel lehet menni. Unión kívülre csak útlevéllel.
A kérdező hozzászólása: Köszi. Mondjuk szerintem szégyen hogy egy okmány megújítása szinte üzleti döntés, hogy kell e...

Származhat abból bajom, ha egyedül próbálkozok meg az agykontrollal?

Letöltöttem könyvet, és szeretném elolvasni, kipróbálni. De azt olvastam sok helyen, hogy veszélyes egyedül lemenni alfa állapotba, lehet nem is tudok visszajönni, megbolondulok stb... :S Ez tényleg igaz? Mert ha igen, akkor ki nem próbálom..

Legjobb válasz: Nem. :) A saját gondolataidba nehéz lenne másokat belevonni. Alfába, kb. 4 év mindennapos gyakorlat után tudtam lemenni, szóval emiatt még korai aggódni. :)

Nem. :) A saját gondolataidba nehéz lenne másokat belevonni. Alfába, kb. 4 év mindennapos gyakorlat után tudtam lemenni, szóval emiatt még korai aggódni. :)
A kérdező hozzászólása: Én szeretnék gyorsabban tanulni, meg hogy jobb legyen a memóriám. De nem értem ezt az egészet, le kell menni alfába és ott befolyásolni a tudatunkat, eldönteni, hogy na én most jobban fogok tanulni?! Még nem kezdtem el olvasni, de ez egy nagy kérdés most :)
Egyedül kockázatos. Túl nagy bajod nem lesz belõle - max. annyi, hogy soha többé nem fog sikerülni.
Jaj, sokadszor: olyan nincs, hogy valaki soha többé nem tud lemenni alfába, mert alapból naponta legalább kétszer alfában vagy (elalvás és ébredés elõtt). Meg mindig, amikor úgymond kikapcsolódsz. Szóval mindenki le tud menni alfába. És ha próbálkozol, ne parázz azon, hogy jaj vajon már alfában vagyok-e, mert akkor nem fogsz ellazulni. :) Domján Gábor szerint hidd el, hogy alfában vagy, és akkor ott is leszel, és a legfontosabb, hogy jól érezd magad. :)
Utolsó válaszoló tökéletesen elmondta. Én is mindig eldöntöm, hogy mostpedig alfában vagyok, elmondom, hogy most egy jobb, mélyebb tudatszinten vagyok, és csinálom.Az alfa-szintet sokan túlmisztifikálják. Én 99%-ban belealszom, de ettõl csak még jobban sikerül a dolog!
alfából könnyû visszajönni :D számolj 1-tõl 5-ig. -most elszámolok egytõl ötig és mire az öthöz érek éber és egészséges leszek, jobban érzem magam, mint ezelõtt -kettõnél megpihensz -három: mire öthöz érek éber leszek és jobban fogom magamat érezni mint ezelõtt -négy: megpihensz -öt: éber vagyok és egészséges jobban érzem magam mint ezelõtt :D -és amikor kinyitod a szemed megerõsíted: most már nyitva van a szemem éber vagyok és egészséges!

Abból származhat valami bajom ha túl sok vizet iszom? (kb napi 4-6l)

Legjobb válasz: Nem, csak többet kell járnod a mellékhelységbe. Amúgy ez azért elég sok, ha szomjas vagy és azért iszol ennyit, akkor én nézetnék a helyedben egy vércukorszintet. Ha pedig célzottan iszod pl fogyókúra, méregtelenítés, akkor nem mondtam semmit. :)

Nem, csak többet kell járnod a mellékhelységbe. Amúgy ez azért elég sok, ha szomjas vagy és azért iszol ennyit, akkor én nézetnék a helyedben egy vércukorszintet. Ha pedig célzottan iszod pl fogyókúra, méregtelenítés, akkor nem mondtam semmit. :)
Vigyázz vele! Vízbe fulladtak már bele!
Nem vagy cukorbeteg? Azt mindenképp ki kellene zárni elõbb. Ennyi víz mellett nagyon figyelj oda, mert szó szerint kimosod a szervezetedbõl a vitaminokat, ásványi anyagokat.
4 liter talán még normális, de a 6 semmiképpen sem És igen, bele lehet halni a túlzott vízivásba! Nem csak megfulladni lehet benni.
Egyszer volt is hír nem olyan régen, hogy egy rádió azt hiszem csinált egy vízivõ versenyt, valami kütyüt nyert volna a nyertes. Egy családanya megakarta nyerni a gyerekeinek azonban a rengeteg víztõl sokkot kapott és belehalt. Olyan mértékben hígult gondolom a vére a hatalmas folyadék beviteltõl, hogy az már nem tudta ellátni a feladatát, legalábbis én ilyesmire tudok gondolni. Ha nem vagy hozzászokva ilyen mennyiségû folyadék fogyasztásához, akkor én nem javasolnám, ha pedig ennyire szomjas vagy, akkor ott tényleg más probléma lehet.

14évesen származhat valami bajom abból ha naponta 2x15-20 percet dolgozok intenzíven két súlyzóval?

Két 7.5Kg-s súlyzót kérnék karácsonyra, már mostis jó az állóképességem( 100 szabályos fekv? megy, megszakítás nélkül) A test más részeire is vannak ygakorlataim!

Legjobb válasz: származhat, pl. ráejted a lábadra

származhat, pl. ráejted a lábadra
Nem, de nem kell mindennap. Egy héten max kétszer, persze csak ha megfelelõen csinálod. Értem ezalatt hogy edzés végére kb bedurrantod, de ha így lesz akkor érezni fogod te is hogy nem kell mindennap:)
az edzés programot általában háromnap egy nap kihagyással
Nem lehet nagy baj belõle, de feleslegesnek tartom a súlyzót, én a helyedben megpróbálkoznék az egykezes fekvõtámasszal..
jaja egykezest próbálgasd

Milyen bajom származhat abból, ha túl sokat edzek? Futok, úszok, bicajozom. Lehet belőle bajom, ha többet edzek mint előtte?

Eddig naponta 5 km-t futottam, 2 órát bicajoztam és 1 órát úsztam.

Legjobb válasz: Nem lesz bajod tõle, max nagyon elfáradsz... :)

Nem lesz bajod tõle, max nagyon elfáradsz... :)
Egy nap 5km futás, utána 2óra bicaj és 1 óra úszás? Nincs izomlázad? A bicaj mehet minden nap, az úszás is mehet sok. De a futás az a max heti 4 legyen.
A kérdező hozzászólása: az elsõ hónapokba volt izomlázam, azóta nincs, mivel közel 1 éve van így
amíg túl nem edzed magad, csinálhatod, de azt észre fogod venni. http://www.tesztoszteron.hu/emagazin_01_67_poa_372_terheles_.., http://www.hoxa.hu/?p1=cikk&p2=2661

Nekem milyen bajom származhat abból ha végignéztem egy füvezést? (többi lent)

Sziasztok!

Legjobb válasz: Neked semmi bajod nem lehet belõle. Ha azt mondanák hogy te is szívtál, az hamar ki derül egy vizelet vizsgálatból. Felejtsd el az egész történetet, és kerüld el õket.

Neked semmi bajod nem lehet belõle. Ha azt mondanák hogy te is szívtál, az hamar ki derül egy vizelet vizsgálatból. Felejtsd el az egész történetet, és kerüld el õket.
Fiygi ne mentsd a helyzetet, mert csak bele kavarodsz!Nyugi semmi bajod nem lesz!!Kussoljál és ha nem tudsz semmit abból semmi bajod nem származik, Ha valaki kérdezi csak azt mond , hogy te nem tudsz semmit!ENNYI!
A kérdező hozzászólása: 12:15: Nekem õk nem a barátaim, csak ismerõsök, akiket elég régen láttam. Azt nem gondoltam hogy ennyire mélyre sülyednek. A feljelentést pedig azért fontolgatnám, mert mivel láttam, hogy ilyet csinálnak, ez nem tudom mennyire minõsül bûncselekménynek ha hallgatok róla. Nem akarom hogy magukkal rántsanak, hogy egyszer kopogtassanak a rendõrök az ajtómon hogy mit tudok a füves ügyeikrõl, és eddig miért nem szóltam róla. Sajnos ezek közül az emberek közül két ember évekkel ezelõtt már okozott nekem gondot, így nem csodálnám ha megint belekevernének valamibe. Ezt pedig szeretném megelõzni. Nekem nagyon nagy terveim vannak a jövõre nézve, és nem hiányzik, hogy valamilyen büntetést kapjak. Ezért szeretném magamat tisztázni. Mindenkinek köszönöm a válaszokat.
nem volna szép dolog, ha a rendõrségre mennél emiatt. A fû könnyû drog, nem annyira addiktív és nem annyira veszélyes, mint a legtöbb. Ettõl függetlenül én is hülyeségnek tartom a használatát, inkább alkoholpárti vagyok, ha buliról van szó. Zenészként nagyon sok ismerõsöm füvezik, van, akinek volt olyan idõszaka, hogy túl sokat nyomta, de általában "tudnak" vele élni az emberek, és nem lesz erõs nyoma a fû szeretetének a személyiségükben. Szerintem sokuk már nem is nyomja, csak néha nosztalgiából még. Ne félj tõlük, nem bûnözõk õk, csak van egy illegális hobbijuk. Az is lehet, hogy kicsit rá is játszottak a dologra, hogy felvágjanak elõtted. Nem tudom hány évesek vagytok.
Megvernének.Hagyd a csudába az egészet.Ha magukkal rántanak és te nem szívsz a fûbõl akkor semmi bajod nem lesz belõle. Különben is a nagy halakra vadásznak nem az ebihalakra.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat. Azért érdekelne az a rész is, hogy vajon mi történne abban az esetben ha elmennék a rendõrségre és feljelentést tennék?
ne árulkodj szinte 0% az esély a lebukásra.
A kérdező hozzászólása: Elfelejtetem õket, soha többé nem találkozok egyikkel sem. Az bizos...
283. §798 (1) Nem büntethetõ kábítószerrel visszaélés miatt, a) aki csekély mennyiségû kábítószert saját használatra termeszt, elõállít, megszerez vagy tart [282. § (5) bek. a) pont], b)-d)799 e) az a kábítószerfüggõ személy, aki 1. jelentõs mennyiséget el nem érõ mennyiségû kábítószert saját használatára termeszt, elõállít, megszerez, tart, az országba behoz, onnan kivisz, az ország területén átvisz [282/C. § (1) bek. és (5) bek. a) pont],
Te sem vagy ép, hogy feljelentenéd a barátaidat egyetlen tekercs miatt. Jól tetted, hogy nem fogadtad el csak azért, hogy ne lógj ki a sorból, nade nehogy már rögtön rohanj a rendõrségre. Légy egy kicsit lazább és rugalmasabb. Atyaég.

Abból származhat bajom ha halálosan megfenyegetek valakit, úgy hogy korábban ő is halálosan megfenyegetett engem?

Arról tudnak a rendőrségen,hogy ő korábban megfenyegetett engem ,de csak az én vallomásom áll szemben az övével.Illetve nem egészen mert ő szerzett két tanút akik hamisan tanúztak a javára (viszont azt én is tudok szerezni ha kell -csak az nem hamisan fog tanúzni.) Ha én hasonló stílusban megfenyegetem és ő is a rendőrségre megy akkor lehet belőle valami komolyabb bajom? Elég nehézkes lenne eldönteni,hogy kinek van igaza, nekem van némi bizonyítékom, de nem elegendő.(neki csak a 2 hamisan tanúzó barátja van) Tekintve,hogy elég piti ügy és a rendőrség nem sokat tehet, gondoltam,hogy magam teszek valamit az ügy érdekében, persze csak normális keretek között.( erőszak alkalmazása nélkül)

Legjobb válasz: Én a helyedbe nem tenném, egyrészt nincs értelme, és lehet belõle bajod, gondolj bele, valaki megver, majd másnap visszamész és te is megvered. Eredmény: mindkettõtöket lecsukják...

Én a helyedbe nem tenném, egyrészt nincs értelme, és lehet belõle bajod, gondolj bele, valaki megver, majd másnap visszamész és te is megvered. Eredmény: mindkettõtöket lecsukják...

Származhat abból valami bajom ha túl tág a hüvelyem?

Már befér az öklöm, úgy hogy nem fáj meg semmi. Kihathat ez a késöbbi szexuális életemre?

Legjobb válasz: Szûz vagy még? Mert ha igen elég érdekesnek tartom. Amúgy meg ha belegondolsz kifér majd egy gyerek rajta, szóval tágulhat éppen. Ha eléggé benedvesited magad akkor lehet hogy befér a te öklöd, aztán ha más nem nedvesit be eléggé akor lehet a farka sem fér beléd. Ha meg simán ilyen tág vagy, akkor lehet hogy semmit sem fogsz érezni ha beléd raknak egy homvesszõt. Amúgy meg intimtorna! Rugalmasitsd az izmokat és nem lesz gáz.

Szûz vagy még? Mert ha igen elég érdekesnek tartom. Amúgy meg ha belegondolsz kifér majd egy gyerek rajta, szóval tágulhat éppen. Ha eléggé benedvesited magad akkor lehet hogy befér a te öklöd, aztán ha más nem nedvesit be eléggé akor lehet a farka sem fér beléd. Ha meg simán ilyen tág vagy, akkor lehet hogy semmit sem fogsz érezni ha beléd raknak egy homvesszõt. Amúgy meg intimtorna! Rugalmasitsd az izmokat és nem lesz gáz.
Szerintem intimtornázz, mert ha így hagyod, akkor tényleg nem fogsz érezni semmit a pasid péniszébõl.
A kérdező hozzászólása: Úgy gondoltam a késöbbi szexuális életre hogy jelenleg nincs barátom de ha lesz akkor neki nem lesz olyan jó? mert én el tudok menni.
Nem lesz szerintem bajod belõle, ha te elmész simán, akkor nincs baj:) Pasinak is jó lesz ne aggódj:)
Nem minden férfi élvezi a tág lukat. De ott van még a popó, vagy mint mondtuk páran az intimtorna.
Pasi fuggo amugy, valaki ezt szereti, valaki azt. En peldaul mindkettot :P
max egyszerre több fasz is belefér
Kimondottan elõnyös..Például rengeteget kereshetsz, ha kamion parkolóként hasznosítod. grr
Max annyi bajod lehet belõle, hogy ha terpeszebe állsz, kipotyoghatnak a beleid.

Származhat abból bármi baj, ha egy merevlemez összes partíciója primary?

Akit?l vettem a gépet,így csinálta meg, de én csak most vettem észre. Mivel m?ködik, gondolom, nincs gond vele, de akkor mi értelme a primary-extended-logical szisztémának?

Legjobb válasz: Nem, teljesítmény szempontjából semmi jelentõsége. Csak akkor van értelme ilyenekkel foglalkozni, ha egynél több Operációs rendszert szeretnél telepíteni.

Nem, teljesítmény szempontjából semmi jelentõsége. Csak akkor van értelme ilyenekkel foglalkozni, ha egynél több Operációs rendszert szeretnél telepíteni.

Mi baj származhat abból hogy hogy ha mondjuk nem sorrendben teszem fel a kieg. -ket? (Sims 3)

Úgy értem hogy el?ször csak azokat szereztem meg amik tetszettek...(a cuccokat még nem csak a "f?" kieg.-et)...de több helyen olvastam hogy sorba kell...ha mondjuk kihagyok 1-2-t és úgy megyek végig a telepítésen és netán kés?bb felakarnám tenni lenne valami gondja a játéknak?

Legjobb válasz: Sims 3-nál mindegy milyen sorrendbe rakod fel. Nekem is össze-vissza lettek meg és mûködik :)

Sims 3-nál mindegy milyen sorrendbe rakod fel. Nekem is össze-vissza lettek meg és mûködik :)
A kérdező hozzászólása: ohhh köszi :) akkor nem kell fent maradnom éjfélig míg lejön a late night :D mert eddig jutottam a telepítésben :) kellemes ünnepeket :)
Nincs mit :) Ha viszont nem eredeti, akkor mindig a legutolsónak kijött(és feltelepített) kiegnek kell a crackjét használni. Tehát nem lehet mindent összecrackelni :) (Ha segítség kell majd, csak írj privátot) Neked is Boldog Karácsonyt! ^^

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!