Találatok a következő kifejezésre: Számos sikeres dohányzás leszoktató módszer van (1 db)

Számos sikeres alternatív dohányzás leszoktató módszer van (pl. www.iqshungary.hu) azonban az orvosi szakma ezeket em fogadja el. Ez szakmai féltékenység, vagy anyagi érdekeltség kérdése?

Legjobb válasz: Na én erre azt mondom,ex dohányos,aki le akar szokni,akár dokival,akár pszichés segítséggel,de akarattal lehet a legjobban leszokni.Szerintem itt nem fe´ltékenységröl van szó,mert sokszor csak a rekla´m foga´sok a mérvadóak,hogy minnél többet kiadjanak A HISZE´KENYEK: e`n meg tudtam,hogy terhes vagyok,abban a pillanatban leraktam a cigit,pedig napi 1-1,5dobozt szívtam el.Èn azt mondom:AKARAT KÉRDÉSE AZ EGÉSZ!!!!!!

Na én erre azt mondom, ex dohányos, aki le akar szokni, akár dokival, akár pszichés segítséggel, de akarattal lehet a legjobban leszokni.Szerintem itt nem fe´ltékenységröl van szó, mert sokszor csak a rekla´m foga´sok a mérvadóak, hogy minnél többet kiadjanak A HISZE´KENYEK: e`n meg tudtam, hogy terhes vagyok, abban a pillanatban leraktam a cigit, pedig napi 1-1, 5dobozt szívtam el.Èn azt mondom:AKARAT KÉRDÉSE AZ EGÉSZ!!!!!!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Elektromos cigarettáról mit gondoltok? Olyan elkezdheti szívni, aki eddig nem dohányzott?

5

Miert nem birom a cigit, amikor megvagyok fazva?

egesznap fajt a torkom meg a tudom is ,de nem volt veszes ugyhogy elszivtama napi 1dobozomat . mos viszont este kimentem cigizni (toltottet szivok,de maskor nincs bajom) mostmeg nagyon faj. a tudom mintha egne a torkom meg nagyon faj es amikor cigizek akkor a ketto egyutt..es aaa nagyon rossz. mitcsinaljak? mert cigizni igyis ugyis fogok,csak felek,hogy tetezi a 'betegsegem' .a normalis valaszoloknak koszi:) 17/L

4

18/F vagyok. Hogyan szokjak le a cigiről?

15 éves korom óta cigizek és le akarok szokni mert észre veszem magamon, hogy azóta szinte hónapról hónapra egyre kevesebbet bírok fizikailag. Pár méter futás után már azt érzem hogy szétszakad a tüdőm azelőtt meg versenyszinten futottam. A focit is ott hagytam mert nem bírtam. Napi 1-1,5 doboz megy el. Próbálkozom már több mint fél éve de nem megy. Mit csináljak?

8

Miben más a Camel pattintós cigi, mint a sima?

6

Hogyan tudom eltüntetni a SZÁMBÓL a cigiszagot?

ágó szart sem ér áthatol rajta a szag:SSS

6

Mennyibe kerül most egy doboz west duo?

.

0

Feketén átlag mennyibe kerül egy doboz mentolos cigaretta?

A nemzeti dohányboltok árait kábé ismerem. Mennyiért vesztek máshol cigit/doboz?

6

Belefér kamaszkori kíváncsiságba, hogy kipróbáltam a cigit?

Először k rva sz r íze volt, gondoltam, hogy később jobb lesz, ezért 6db-ot szívtam el.
De ugyanolyan sz r íze maradt, sz rrá égette a orromat, fáj a hasam, és még az ujjamat is megégettem (rossz volt a gyújtó).
Nem értem ebben mi a jó... Mármint később gondolom szokássá válik, de, hogy kezdik el? De lényegtelen, én inkább nem folytatom...
Hogy tehetném jóvá anélkül, hogy elmondanám bárkinek is?

9

Hol tudok minőségi pipadohányt venni Pesten? Pl. : Peterson

1

Lebuktam, de visszavágyom. Szerintetek?

Sziasztok! Kb 12. éves lehettem amikor rászoktam a cigire. Nagyon jó volt , jól esett hogy iskola után, reggel el szívtam egy szálat,egyszerűen felébresztett, persze a haverok társaságában is jó volt, füstölni pár szálat . Egy évig szívtam is( sikeres titkolózással ) majd egyszer írt ah averom, hogy menjünk be kecskemétre. Mondom persze oké, el mentem anyuhoz a munkahelyére meg kérdezni hogy mehetek-e. Anyu nagyon idegesen mondta hogy nem.. Mondom mi baja lehet? Oké , hazamentem. Mikor ő is hazaért közölte, hogy mi az hogy én cigizek? (Persze neki volt igaza , fiatal vagyok nagyon ). Ez volt kb 1-2 éve ! Most vagyok 14 . éves. A barátaim füstölnek mindig iskola után és nagyon meg jött a vágyam iránta, de nem az a sok dohányzás, hanem a suli után max napi 1-2 szál! Nagyon jól esne! Beszéltem erről anyuval, konkrétan nem szóltam neki a dologról, csak meg kérdeztem hogy mit szolna ha cigiznék? Õ azt mondta hogy nem ad rá pénzt, azt csinálok amit akarok! Ez után nem sokat beszéltünk... Szerintetek???Bajom lenne napi 1-2 száltól?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!