Találatok a következő kifejezésre: Számos sikeres dohányzás (1 db)

Számos sikeres alternatív dohányzás leszoktató módszer van (pl. www.iqshungary.hu) azonban az orvosi szakma ezeket em fogadja el. Ez szakmai féltékenység, vagy anyagi érdekeltség kérdése?

Legjobb válasz: Na én erre azt mondom,ex dohányos,aki le akar szokni,akár dokival,akár pszichés segítséggel,de akarattal lehet a legjobban leszokni.Szerintem itt nem fe´ltékenységröl van szó,mert sokszor csak a rekla´m foga´sok a mérvadóak,hogy minnél többet kiadjanak A HISZE´KENYEK: e`n meg tudtam,hogy terhes vagyok,abban a pillanatban leraktam a cigit,pedig napi 1-1,5dobozt szívtam el.Èn azt mondom:AKARAT KÉRDÉSE AZ EGÉSZ!!!!!!

Na én erre azt mondom, ex dohányos, aki le akar szokni, akár dokival, akár pszichés segítséggel, de akarattal lehet a legjobban leszokni.Szerintem itt nem fe´ltékenységröl van szó, mert sokszor csak a rekla´m foga´sok a mérvadóak, hogy minnél többet kiadjanak A HISZE´KENYEK: e`n meg tudtam, hogy terhes vagyok, abban a pillanatban leraktam a cigit, pedig napi 1-1, 5dobozt szívtam el.Èn azt mondom:AKARAT KÉRDÉSE AZ EGÉSZ!!!!!!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hol lehet most vízipipa dohányt illetve szenet kapni?

Feltételezem a dohánytörvény miatt az eddigi lelőhelyein most nem lehet, viszont a nemzeti dohányboltban sem láttam ilyesmit...akkor hol lehet?

4

A vízipipázás ásvánnyal is ártalmas?

4

Hol tudok rendelni vízipipát?

kb. 10e Ft körül gondoltam
az nem számít hogy 1 vagy 2 csöves

3

Azt tudom, hogy a vizipipa nem annyira káros, mint a cigaretta, de mégis benne van, hogy csak nem annyira, tehát valamennyire igen. Tehát a kérdés, hogy mennnyi az a valamennyi?

7

Akkor most miért dohányoznak?

Ha egy fiatal dohányzik, egyből azt gondolják, hogy biztosan "menő" akar lenni.
De már évek óta megy a dohányellenes kampány, lassan már üldözik a cigiseket, akkor mégis hogy lenne ez menő?
Sokszor azzal elvágja magát valaki ismerkedésnél (legyen szó akár csak barátságról is), hogy dohányzik.
A fiatalok is elítélik már a cigiseket, tehát a népszerűség ellen dolgozik az, aki dohányzik.

Mi az IGAZI motiváció szerintetek?

15

Meddig lehet/ett pályázni trafik nyitására?

Ha a pályázat már lezárult akkor már sehogy nem lehogy valaki trafikot nyithasson, ugyanis mi oyan faluban lakunk, ahol csak egy kisebb trafik van, de a lakosság szám szerint 2 lehetne.

0

Mi történne ha valaki a dohányba mákot keverne és azt szívná el?

Történne valakivel bármi ha mákot dohányba bekeverné és Cigaretta papírba betekerné?? Van annyi kábító dolog a mákba hogy az hatásos drog legyen,mint például mákból csinálnak(heroin,ópium)

6

Van itt valaki, aki ezen a héten szokott le a cigiről?

Hogy vagytok, hogy bírjátok? Én eléggé szenvedek most, szerdán szoktam le...

11

Miért folyik ebben a kategóriában közvélemény kutatás?

Bármelyik kérdést olvasom, mindig valaki, ahelyett, hogy válaszolna kérdezget: "milyen fajtát szívsz? Hány éves vagy? Mióta cigizel?"
Komolyan, itt fizetnek valakinek, hogy kérdezgessen?

1

Miskolcon hol lehet olcsó de jó minőségű szivart/szivarkát kapni?

Hol és menyiért lehet kapni Al Capone sweet szivarkát?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!