Találatok a következő kifejezésre: Számitásaim szerint hetes (33 db)

Tegnap voltam UH-on számításom szerint 7 hetes a terhességem, mivel indukált így pontos a számítás. Az orvos szerint csak 5 hetes. Lehet ez?

Szikhólyag 2-mm. petezsák szabályos, embrionális jel még nem mutatható. jöv? héten kontroll.remélem nem halt el a terhességem .kérem írjon aki már járt így

Legjobb válasz: Hät en k ugy järtam,hogy enis epp 7 hetes voltam mikor elmentem.mondjuk en nem gaynakodtam hogy häny hetes lehetek.csak tudtam terhes lettem.aztän a doki megerösiett hogy 7 hetes a magzat.sztem idezöjelben "mindegy"hogy most 5 vagy 7 hetes vagy....kesöbb amikor ugyis mesz folyamatosan ultrahangra,akkor ugyis lesz pontositva a dolog ha pl elnezte a dokid.pusz

Hät en k ugy järtam, hogy enis epp 7 hetes voltam mikor elmentem.mondjuk en nem gaynakodtam hogy häny hetes lehetek.csak tudtam terhes lettem.aztän a doki megerösiett hogy 7 hetes a magzat.sztem idezöjelben "mindegy"hogy most 5 vagy 7 hetes vagy....kesöbb amikor ugyis mesz folyamatosan ultrahangra, akkor ugyis lesz pontositva a dolog ha pl elnezte a dokid.pusz
Nem hinném hogy elhalt volna a terhességed csak azert mert a doki 5 heteset mondott es te 7 et.de ilyenen ne is gondokozz hisz nagyon kicsi az eselye..söt..az teny hogy nagyon pici még az embriod, de ne aggodj.jo babaväräst:)
Nem valószínû, hogy elhalt volna a terhességed, inkább csak hogy nem 7 hetes vagy, ahogy te számoltad, hanem, még csak 5. (valszeg, ha elhalt volna, akkor lett volna egy erõs vérzésed) ha nem pontosan 28 naposak a ciklusaid, és ezért nem pont a 14. napon történt peteérésed, könnyen lehet, egy ekkora csúszás.... nekem ez elõzõ terhességemmel az orvos elküldött uh-ra mert kb 10 hetes terhességet tapintott az Uh-n meg kiderült, hogy csak 8. sokkal pontosabbak az ultrahang eredmények mint amit a menzesz idõpontjából számolnak, vagy amit a doki ki tud tapintani, mert lehet a méhed nagyobb az áltagosnál. szóval fel a fejjel és drukkolok a következõn már szívhang is lesz!

Uh szerint 26+5 hetes vok, a nögyógyászi számitás szerint pont 27. Ma küldtek a terheléses vércukor vizsg. -ra. Nem túl késő?

A doki azt mondta,hogy a vizsg. el?tti 2-3 napon diétázni kell,tehát még holnap semmiképp nem tudok menni,majd csütörtök-péntek körül,de akkor már b?ven 27 hetes múltam. Vagy itt annyira nem számit,hogy melyik héten megyek?

Legjobb válasz: Fura amit írtál. A terheléses vércukorvizsgálatot mindenhol máskor csinálják. Nálunk elvileg 26-28 hetesen, de sokan írták már, hogy náluk meg 24 hetesen. Nekem volt már 7 hetesen, és 17 hetesen is. Pedig semmi baj a cukrommal. Az meg megint érdekes, hogy azt mondja a dokid, hogy diétázni kell elõtte. Hisz pont az a lényeg, hogy a normál, valódi értéket mutassa meg a vizsgálat. Ezért nem értem,miért mondta. A másik meg az,hogy felesleges is elõtte ennyi nappal diétázni, mert a vércukorszint elvileg 2 órával a bevitt cukor után vissza kell, hogy álljon a normál értékre. Pont ezért van az, hogy elõször éhgyomorra veszik le a vért, megitatják a glükózt (vagy valahol máshogy csinálják) és utána két óra múlva újra leveszik a vért. Akkor a két értéknek egymáshoz közelinek kellene lennie. A terhességi kort meg érdemes a mensi szerint mondani, mert a mért adatok alapján kalkulált terhesség azért nem pontos, mert sokszor elõfordul, hogy a baba a terhesség elején jobban nõ (így akkor idõsebb terhességnek tûnik), aztán a végefelé, meg kevésbé nõ. Szóval a pontos akkor is a mensi szerinti. És a másik meg az, hogy lehet a baba kisebb,mint az átlag, vagy nagyobb,a ttól még a terhesség ideje nem kellene, hogy változzon.

Fura amit írtál. A terheléses vércukorvizsgálatot mindenhol máskor csinálják. Nálunk elvileg 26-28 hetesen, de sokan írták már, hogy náluk meg 24 hetesen. Nekem volt már 7 hetesen, és 17 hetesen is. Pedig semmi baj a cukrommal. Az meg megint érdekes, hogy azt mondja a dokid, hogy diétázni kell elõtte. Hisz pont az a lényeg, hogy a normál, valódi értéket mutassa meg a vizsgálat. Ezért nem értem, miért mondta. A másik meg az, hogy felesleges is elõtte ennyi nappal diétázni, mert a vércukorszint elvileg 2 órával a bevitt cukor után vissza kell, hogy álljon a normál értékre. Pont ezért van az, hogy elõször éhgyomorra veszik le a vért, megitatják a glükózt (vagy valahol máshogy csinálják) és utána két óra múlva újra leveszik a vért. Akkor a két értéknek egymáshoz közelinek kellene lennie. A terhességi kort meg érdemes a mensi szerint mondani, mert a mért adatok alapján kalkulált terhesség azért nem pontos, mert sokszor elõfordul, hogy a baba a terhesség elején jobban nõ (így akkor idõsebb terhességnek tûnik), aztán a végefelé, meg kevésbé nõ. Szóval a pontos akkor is a mensi szerinti. És a másik meg az, hogy lehet a baba kisebb, mint az átlag, vagy nagyobb, a ttól még a terhesség ideje nem kellene, hogy változzon.
Én 26 hetesen voltam. Abszolút nem gáz, ha kicsit késõbb mész! Az a lényeg, hogy meg legyen! Azt viszont nagyon nem értem, hogy miért kell elõtte diétáznod. Ezzel pont, hogy csalnak az eredménnyel! Nálunk az volt a lényeg, hogy elõtte való este rendesek vacsi és reggel éhgyomorra. Ha nem jó az eredmény, akkor fognak diétára. Mi értelme elõtte diétázni, aztán ha jó az eredmény, visszaállsz a sima étkezésre és akkor pont azzal kavarsz be. Nem értem. Bár ahány hely, annyi szokás! 28 hetes kismami
Szia! Nyugi! Nekem aug.20-án volt meg utoljára, Uh szerint másfél héttel nagyobb a babám, de a vizsgálatokat mindig menzesz alapján számolják nekem. A vércukorról nem vagy lekésve, én ma voltam, és már el is múltam 28 hetes. Szóval nem vagy lemaradva, a 24. és a 28. hét között kell elvégezi ezt a vizsgálatot. Boldog babavárást!
Szia!Ismét én, a 12:09-es. A diéta lemaradt: nem szabad és nem is kell diétázni elõtte, éjfélig ehetsz, ihatsz, reggel éhgomorra egy vérvétel, aztán szirup ivás, 120 perc múlva a következõ vérvétel. Az elsõ vérvételig csapvizet ihatsz, utána viszont semmit, a következõ vérvételig.
Szia. Nekem szeptember 4-én volt az utolsó menzim, eszerint holnapután leszek 27 hetes. Én mindig így számolom, asszem a dokim is. A terheléses cukrot pedig 24-28. hét között végzik, így szerintem nem vagy lekésve semmirõl.
Bocsi, másodikként, 12:05.ös voltam.
Az utolsótól: hogy lehetséges ez????? Ilyet még sosem hallottam, hogy 10 hét különbség legyen? VAgy terhesség alatt volt mensid? Egyébként szerintem is a mensi alapján kell számolni, minden esetben, a te eseted valami nagyon különleges lehet. Pont azért kell a mensi alapján számolni, amit már leírtam. Azt hiszem én válaszoltam 3.-ként.
A 12.54-esnek üzenem, hogy azért nem minden esetben nézik a mensit! Vannak elég szélsõséges helyzetek, amikor nagyon nem elég a mensi szerint! Pl nálam. Mensi alapján 2 hét múlva szülnöm kellene! Viszont a babám "csupán" 28 hetes! Nos a lényeg most az, hogy a kérdezõnek lényegtelen a terheléses vizsgálat szempontjából az a pár nap!
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó: igen, meg sok helyen azt írják, hogy a 12. heti uh kor számit, mert az pontosabb. Meg ha az nem számit, akkor minek határozzák meg? Mindenkinek köszi a segitséget!
Annyiszor le lett már irva hogy nem az uh szerinti számítást nézik hanem a menstruációtól számolnak.
14.13-as vagyok. Nekem azért lóg a levegõben az a 10 hét, mert júniusban abba hagytam a gyógyszert, a kövi vérzés még megjött, aztán semmi. Szeptemberben voltam az éves vizsgálaton, nem voltam még babás és volt gyulladásom is. Szóval vagy a gyógyszer kavart be, vagy a gyulladás! Majd október elején teszteltem egy pozitívat, mert éreztem, hogy baba van (mellfeszülés, állandó éhségérzet). Utána mentem a dokihoz és akkor voltam 5 hetes uh alapján. Onnantól kezdve is csak az uh alapján számolnak nálam. Eddig mindig jó volt, mármint mindig a hétnek megfelelõen fejlõdik a babám. :)

Naptári számítás szerint 9 hetes terhes vagyok, ám a 12 hetes UH-ra a naptári számítás szerinti 14. hétre kaptam időpontot. Ez normális?

Úgy tudtam, hogy az utolsó menstruáció számít, tehát én ezen az UH-on 14 hetes leszek...

Legjobb válasz: Én úgy tudom, hogy betöltött 12 hetesnek kell lenni. Én is 13. hetesen mentem, tehát ez nem jelent semmit. Illetve a védõnõ által számított és az ultrahangos vizsgálat alapján lehetnek eltérések.

Én úgy tudom, hogy betöltött 12 hetesnek kell lenni. Én is 13. hetesen mentem, tehát ez nem jelent semmit. Illetve a védõnõ által számított és az ultrahangos vizsgálat alapján lehetnek eltérések.
Én is már betöltöttem a 13dik hetet mikor mentem és semmi bajnem volt, az eredményünk jó lett.
Szia! Igen elvileg ez igy jó! Az orvosok az utolsó menstruáció elsõ napjától számítják a terhességet, viszont van egy beágyazódási idõszak ami 10-14 nap és ezért 2 hetet le lehet vonni a terhességbõl. Pl. Én most vagyok naptár szerint 18 hetes de a terhességem csak 16 hetes.

Ma voltam uh-on és nagyon elbizonytalanítottak. Naptári számítás szerint 8 hetes terhes vagyok, uh vizsgálat alapján 4-5 hetes, 10 mm-es petezsákkal, melyben életjel még nem látható. Ez egyértelműen rossz jel?

Legjobb válasz: Szia Eppen az elobb irtam vkinek,h nalam az volt,amikor kiderult,h babas vagyok akkor az orvos Uh-n megnezett es nem latott mast csak petezsakot/nem volt szivhang/ akkor O azt mondta,h 5 hetes a baba. Aztan most voltam nala hetfon /5 het telt el/ es nem 10 hetes mint ahogy kene a naptar szeritn hanem csak 9 hetes.Vszinu,h mivel ossze vissza volt a menszesz hol 28 hol 37 napra ,es volt h ki is maradt ,ezert O is a naptarra tudott hagyatkozni amig a babat meg nem latta hetfon es a meretebol mondta , h 9 hetes. Szerintem ne aggodj,ha nagyon bizol az orvosodban akkor varj,gondolom visszarendelt,ha viszont annyira nem vagy benne biztos keress fel masik orvost.En tudok ajanlani neked ha erdekel. Es nyugi nem lesz semmi baj.

Szia Eppen az elobb irtam vkinek, h nalam az volt, amikor kiderult, h babas vagyok akkor az orvos Uh-n megnezett es nem latott mast csak petezsakot/nem volt szivhang/ akkor O azt mondta, h 5 hetes a baba. Aztan most voltam nala hetfon /5 het telt el/ es nem 10 hetes mint ahogy kene a naptar szeritn hanem csak 9 hetes.Vszinu, h mivel ossze vissza volt a menszesz hol 28 hol 37 napra , es volt h ki is maradt , ezert O is a naptarra tudott hagyatkozni amig a babat meg nem latta hetfon es a meretebol mondta , h 9 hetes. Szerintem ne aggodj, ha nagyon bizol az orvosodban akkor varj, gondolom visszarendelt, ha viszont annyira nem vagy benne biztos keress fel masik orvost.En tudok ajanlani neked ha erdekel. Es nyugi nem lesz semmi baj.
Szia...nem jelent feltetlenul rosszat....gondolj arra, hogy lehet kesobb volt a peteeresed mint ahogyan a "nagykonyvek" megirjak es a foggantatas is kesobb lehetett.Akkor meg logikus lenne, hogy ennyi idos legyen. Amugy egy "igazi" 8 hetes terhessegben latszik mar szivveres is....
Szia! Elöször is nyugodj meg, lehet hogy nem akkor fogant a baba mint ahogy Te gondolod. Persze más a helyzet ha 1oo %ig biztos vagy a dologban. Sajnos nekem volt egy terhességem ahol a 8. héten csak a petezsákot látták és a végén müszeres befejezés lett a vége. Drukkolok, hogy Nálad ne igy legyen. Az orvosod biztos visszarendelt egy késõbbi idõpontban.
Szia! Szerintem nincs tul nagy baj! Én is hasonlóan jártam. A védõnõ szerint már 8 hetes voltam, és mikor az elsõ ultrahangon voltam nem találtak szívhangot, és visszarendelt 2 héttel késõbb. Akkor már mindent rendben talált. Úgy tudom, hogy a szívmûködés a 7-8. héten indul meg, vagy legalábbis akkor hallható. Nyugodj meg! és Gratula a babához!

Számítás szerint 7 uh szerint 5 hetes vagyok, volt egy kis barnázásom, voltam dokinál, írt fel folsavat, e vitamint, nospat és utrogestant. Ugye megmarad a babóm?

most emelt adagban szedem, de félek hogy lesz vmi baj, mostmár csak néha van barnázás, de minimális.

Legjobb válasz: Én is 5 hetes vagyok és 3 napja ugyanez történt velem.Nekem a doki csak utrogestant irt fel.A lényeg az,mindenki lelkemre kötötte hogy rengeteget pihenjek.Ezt be is tartottam és három napja fekszem,a vérzés elállt és nagyon jól érzem magam.Semmiképpen ne erõltesd meg magad,ne járkálj meg nyugi.

Én is 5 hetes vagyok és 3 napja ugyanez történt velem.Nekem a doki csak utrogestant irt fel.A lényeg az, mindenki lelkemre kötötte hogy rengeteget pihenjek.Ezt be is tartottam és három napja fekszem, a vérzés elállt és nagyon jól érzem magam.Semmiképpen ne erõltesd meg magad, ne járkálj meg nyugi.
Szia! Mielõtt elõször eljutottam a nõgyógyászhoz 6 hetesen és 5 naposan, véreztem. Utána még 3 hétig folyamatosan elõjött barnázás, vérzés, erõsen görcsöltem is. Emelt adagban kaptam elejétõl az Utrogestant, és egy halom magnéziumot szedtem, feküdtem. Aztán egyik napról a másikra elmúlt a barnázgatás, enyhültek a görcsök és semmi baj nem történt, a baba gyönyörûen fejlõdött. Most töltjük majd a 36. hetet. Ha csak néha van egy minimális barnázásod, szerintem nem kell aggódnod, pláne ha a babóval minden rendben. Gondolom megnézték ultrahangon, ha dobog a pici szíve, fejlõdik, akkor nincs gond. Sokaknál elõfordul barnázás az elsõ trimeszterben. Semmiképp se aggódj, gondolj arra, hogy minden rendben lesz. Szedd a gyógyszereket és pihenj sokat! Gyönyörû várandósságot kívánok Neked:) !

Számítás szerint 7, uh szerint 5 hetes terhes vagyok, de 2 hét múlva újra kell mennem ultrahangra és azt mondták, hogy addig a kiskönyvet se kérjem ki. Pár napja wc-zés után ilyen barnás nyálkával szembesültam. Van valami baj?

Legjobb válasz: szia! látott már szívhangot az orvos vagy csak petezsákot? általában 7-8 hetesen lehet elõször látni a szívhangot (szívcsõ alakul ki ekkorra), addig általában senki nem szokott bejelentkezni a védõnõhöz. A barna nyálkázás miatt szerintem hívd fel az orvost.

szia! látott már szívhangot az orvos vagy csak petezsákot? általában 7-8 hetesen lehet elõször látni a szívhangot (szívcsõ alakul ki ekkorra), addig általában senki nem szokott bejelentkezni a védõnõhöz. A barna nyálkázás miatt szerintem hívd fel az orvost.
Szia én most a 6. héten vagyok. A hét elején nekem is ilyen barnás folyásom kezdõdött. Megijedtem, mert már volt egy vetélésem és az is így kezdõdött. Elmentem a dokihoz, aki írt fel Rutascorbint, napi 4x Utrogestan hüvelytbl., szednem kell az Elevitet, Folsavat, 2*2 Magne B6-ot. Ja és feküdni kell! Az UH on fejlõdõ embriót látott! (kopp-kopp-kopp) A munkatársnõim meg azzal nyugtattak, h nekik is volt ilyen, és ez természetes. Szetm a legjobb lenne, ha felhívnád a dokid aki megnézné UH-al a babát, h minden rendben van-e. Lehet h neked nem kell gyógyszer, de a pihenés sztem feltétlenül. Ja másnap reggelre el is múlt a folyás, de a gyógyszerek maradtak. Nyugodj meg, beszélj a dokival, szorítok!!!
Ha 7 hetes terhes vagy, a babád 5 hetes, tehát ezért van a 2 érték. Ne ijedj meg, szerintem túl korán mentél dokihoz, azért kell 2 hét múlva visszamenned. A barnázás az elején elõfordulhat, de beszélj orvossal!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat

Az orvosom szerint 33 hetes v. ok, az én számításom szerint viszont 36. Ilyenkor mi van? Milyenek azok a jósló fájások, mit érzünk olyankor, és mikor következik be, hány hetesen?

Legjobb válasz: A dokid biztos az uh alapján számolta a terhességet és valószínûleg jól. A jóslófájások mindenkinél eltérõen kezdõdnek, de inkább csak a szülés elõtt 2-3 héttel. Érzed a méhösszehúzódásokat, keményedik a méhed, ez lehet akár teljesen fájdalommentes, de fájhat is kicsit.

A dokid biztos az uh alapján számolta a terhességet és valószínûleg jól. A jóslófájások mindenkinél eltérõen kezdõdnek, de inkább csak a szülés elõtt 2-3 héttel. Érzed a méhösszehúzódásokat, keményedik a méhed, ez lehet akár teljesen fájdalommentes, de fájhat is kicsit.

Számításaim szerint 5 hét+3 nap telt el az ut. Menszesz óta, ekkor voltam dokinál hüvelyi UH-t csinált, a leletre az van írva hogy in utero szabályos 8 mm-s petezsák, de semmi több és hogy 7 hetes vagyok. Szerintetek?

Kértem uh képet és a petezsákban ott van egy kis fehér folt, de a leleten semmi több nincs. A végzett vizsgálatoknál ott van a magzati szívhang doppler vizsgálat is, de nem mondott semmit hogy hallott e valamit vagy sem. 3 hét múlva kell kontrollra mennem.

Legjobb válasz: Ha 5 hetes lennél akkor nem látott volna még petezsákot sem. 7 hetes vagy és minden oké, ilyenkor még nem is kell feltétlen lennie szívhangnak, nekem sem volt egyik gyereknél sem. Boldog babavárást! :)

Ha 5 hetes lennél akkor nem látott volna még petezsákot sem. 7 hetes vagy és minden oké, ilyenkor még nem is kell feltétlen lennie szívhangnak, nekem sem volt egyik gyereknél sem. Boldog babavárást! :)
A kérdező hozzászólása: Értem. De a leletre embrió sincs írva, a petezsákban pedig ott van a fehér foltocska. Az szikhólyag lenne? Bár azt sem írta rá :(
lehet arra értette h a baba 7 hetesnek felel meg. Én pl 12 hetes vizsgálatom voltam és a baba 13+6 hetesnek felelt meg. szép nagy az nem baj! Ezen ne edd magad! leközelebb ha mész kérdezz rá pontosan. vagy menj másik dokihoz. de a lényeg h ne stresszelj , az nem jó a babának sem! Szép babavárást! 16 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, csak az aggaszt hogy csak annyit írt rá h 8 mm es petezsák, se embrió, se szikhólyag, pedig a képen ott a fehér folt. Lehet a jövöhéten elmegyek egy másik dokihoz, akihez eredetileg is szerettem volna menni, csak hozzá akkor nem tudtam.
És mi volt?Láttál valamit a bugyidon?Nekem bõvebb folyásom lett, most 7 hetes vagyok, és csillapodott a dolog.
és mi folyik bebõled?mert ha terhes vagy akkor a folyásod több lesz mint elõtte volt!!de azt nem értem hogy azt írod hogy a hasad alját középen vagy bal oldalt érzed!!?ezzel mire gondolsz?22hkm
A kérdező hozzászólása: Semmi sincs a bugyiban ; csak folyamatosan azt érzem mintha valami folyna belõlem, de nincs semmi, A hasam alján bal oldalt szurkálódásokat érzek, illetve a hasam alján középen. Az elsõ terhességemnél semmit sem éreztem, és ezért fura nekem.
szerintem az ilyen érzetek mind normálisak, a méh most kezd alakulni, helyet csinálni a picinek, a méhszáj is alakulhat, plusz a megnövekedett véráramlás miatt is érezhetsz pl. folyás érzést, meg hasonlókat. csak akkor van gond, ha erõsebb görcs, vagy vérzés van
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, kicsit megnyugodtam.
Én is éreztem ilyet, végig azt hittem most jött meg.

Számításaim szerint 6 hetes vagyok. Orvosom csak petezsákot látott. Ez nagy baj igaz?

Legjobb válasz: Drága, nem fontos hogy ilyen lekezelõ legyél. De ezek szerint tévedhetetlen vagy. Jó neked. Épeszû ember inkább reménykedne abban, hogy téved

Drága, nem fontos hogy ilyen lekezelõ legyél. De ezek szerint tévedhetetlen vagy. Jó neked. Épeszû ember inkább reménykedne abban, hogy téved
Valószínü mén nem vagy 6 hetes.Nekem 6 hetesen ma´r vert a kis szíve mindkét gyermeknél.... Biztos nincs baj...Ne idegeskedj.
Orvos vagy?
Mindjárt itt a péntek:) relax!!:) ) na látod én épp ezt akartam elkerülni , úgy, hogy két hét múlva megyek elõször dokihoz, mert az elsõnél én is így jártam, rágtam a kefét, amikor csak petezsákot látott és nem pulzált a szivecskéje, de mire mentem addigra okés volt minden csak épp öregedtem az aggodalomtól tíz évet:)
A kérdező hozzászólása: Szívverés reményében toltam ki pont 1 hetet az orvoslátogatást! Lehet még többet kellett volna:( Jaj..mindjárt péntek:)
Nekem a dokim az Õ gépén nagyon mást látott, mint a nagy uh-on. NAgyon nehéz ezt mondani, de ne aggódj, mert ezek az uh-ok amik a dokik rendelésein vannak, hát szóval nem szánják rá a pénzt egy korrekt gépre. Engem a kórházban megnéztek utána és minden oké volt. Dokim meg azt mondogatta, hogy akkor nagyon bevackolta magát egy csücsökbe, és azért nem látta rendesen.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó, amikor a dokid nem látott semmit, hányadik héten volt? Utána mikor mentél vissza?? Folyton a sírás kerülget...:(
Elsö vagyok... Majd írj mi lett a végeredmény.... Ha biztosan 6 hetes vagy akkor már lüktetni kell a szívnek.
nem tudok segíteni sajnos, én 8 hetesen jutottam el orvosig, és akkor minden szép volt, és jó, akkor már tisztán látszódott minden, de írj, érdekel, mi volt!
A kérdező hozzászólása: Persze, megírom mindenképp!!! Drukkoljatok kérlek!!!
A kérdező hozzászólása: Tegnap elvetéltem, mûszeres befejezés volt:(
gondolom nem sok de fel a fejjel én továbbra is drukkolok.
Sajnálom..... Fel a fejjel, arra gondolj valami egészségi baja lett volna.Azért hagyott itt téged. Kívánom, hogy hamarosan újra rád találjon......
A kérdező hozzászólása: Jaj, köszönöm szépen!! Próbálok nem aggódni...csak iszonyú nehéz! számolom vissza a napokat péntekig!!! Köszönöm a bátorító szavakat!!!!!!
Értem nekem meg juni 11.-én, de ha az ovud 14-15.volt akkor értsd meg , hogy valóságban nem vagy még betöltött hat hetes, csak a kalkulátor szerint ami a mensi elsõ napját veszi alapul, a valóság viszont más, ezért kérlek, hogy ne aggódj.
A kérdező hozzászólása: Június 2.-án volt meg utoljára.
A kérdező hozzászólása: Júni 30. kellett volna megjönnie. peteérésem június 14-15 kor volt. Nagyon ideges vagyok. nem volt jó az uh. mondta a doki, menjek vissza pénteken a kórházba, mert ott nagyobb uh van. a hólyagom is üres volt, azt mondta telt hólyaggal kell menni.
Az csak annyit jelent, hogy elszámoltál valamit. Egy 6 hetes terhességnél már nem csak petezsák van. Talán mégis egy kicsit késõbb volt az a peteérés vagy tovább tartott, amíg megkapaszkodott. Ne aggódj, nem lesz baj!
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem volt késõbb a peteérésem!! Ez 100%
nem minden terhesség egyforma, nálam sem látszódott semmi 1hét múlva meg majd kiverte a falat úgy vert a kis szíve.
A kérdező hozzászólása: Drága, nem vagyok orvos, csak megérzem a peteérést és a mikroszkópom is ezekre a napokra mutatta azt... Ráadásul peteérés után nem voltunk együtt férjemmel.....
A kérdező hozzászólása: bella83 hányadik héten nem látott semmit a dokid????
A kérdező hozzászólása: Szerinted nem reménykedem? Tiszta ideg vagyok, mert reálisan látom a dolgokat...sajnos:(
egészen pontosan GS.16mm CRL:3, 3mm én számításom szerint már elmúltam 6 hetes övé szerint kérdéses és még nem volt szívhang. rá 1hétre teli hólyaggal majd eldurrantam hüvelyit is csinált vert. azóta 26hetes vagyok. de az is igaz hogy bármikor történhet gond ha vert is a szíve. legjobbakat és nyugi.
A kérdező hozzászólása: Kedves bella83, Nagyon köszönöm válaszod!!! Igyekszem lenyugodni, bár igen nehéz... Nem az elsõ terhességem, nem parázom, dramatizálom túl! Csak félek Ne legen probléma! Kisfiam nagyon várja már a tesót... Majd írok pénteken mi volt!
Ne aggódj, nem jók a számításaid, nekem is juni-14-15 volt ovum, ultrahangos követése volt tehát száz százalék, az alapján 5+3 vagyok, tehát betöltött öt hét és három nap, az igaz, hogy a hatodik hét de még nem betöltött hatodik, az orvos pont azt látta amit ilyenkor kellett, ne aggódj.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. igyekszem túllépni rajta, de nagyon nehéz:(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!