Találatok a következő kifejezésre: Számít hogy adják (28 db)

Hogy van az a valami amikor mondod a masiknak hogy gondoljon 1 szamra s adjon hozza s osszon el s . S a vegen megmondod az eredmenyt?

Tehat az erdekelne hogy mit is kell ott csinalni mert mar elfelejtettem

Legjobb válasz: Én azt a verziót ismerem,amikor 1 és 9 között gondolsz egy számra.Megszorzod 9-el,és a kapott szám számjegyeit összeadod.Ekkor mindegy,hogy melyik számra gondolt,mert az eredmény mindig 9.

Én azt a verziót ismerem, amikor 1 és 9 között gondolsz egy számra.Megszorzod 9-el, és a kapott szám számjegyeit összeadod.Ekkor mindegy, hogy melyik számra gondolt, mert az eredmény mindig 9.

Megismerkedtem egy pasival, nagyon kedves meg minden. Szeretnék vele komolyabban is megismerkedni. Csak az a baj, hogy szörös a keze és a melkasa. Hogy adjam a tudtára, hogy ez számomra zavaró anélkül, hogy megbántanám?

Legjobb válasz: Szóval még nincs semmi komoly, de te már meg akarod változtatni úgy, hogy lecsupaszítod szerencsétlen férfiembert, akár egy nõt??? Felejtsd el, ha van esze úgy elküld a p*csába, hogy megnézheted magad, azt meg gondolom nem akarod.

Szóval még nincs semmi komoly, de te már meg akarod változtatni úgy, hogy lecsupaszítod szerencsétlen férfiembert, akár egy nõt??? Felejtsd el, ha van esze úgy elküld a p*csába, hogy megnézheted magad, azt meg gondolom nem akarod.
Sehogy, ha már az elején meg akarod változtatni akkor hagyjad a fenébe. Egy férfi az férfi, úgy jó egyébként is ha szõrös, nem értem miért kéne egy kvázi ismeretlen nõért leborotválnia homáralkatúra a testét. Rengeteg nõ van aki szeretik a szõrös pasikat, hagyd meg nekik. Mi szólnál ha neked meg azt mondaná, hogy fesd át a hajad mert neki ez a szín nem tetszik és rettenetesen zavarja? Õszinte vonzalom az ilyen. Cö...
Egyetértek az elõzõekkel. Keress egy olyat, aki már alapból ilyen 21. századi metroszexuális kinézetû, az kell neked. Mit gondolsz, majd a kedvedért borotválni kezdi a karját? Úristen...
Az én mellkasomon nem sok szõr van, a kzemen mint bárki másnak.De ha nem így lenne, és veled hozna össze a sors, [email protected]álak mint macskát [email protected]
Pontosítsunk: NEKED undorító. De ha undorítónak nevezed õt, mégis mit akarsz tõle? És még a férfiak felszínesek...
Mond, hogy nem szereted a majmokat... De szerintem egy férfi igen is legyen szõrös, azért férfi. Nem kell dzsungel legyen, de a lába, karja, mellkasán legyen azért. Csupasz csigát szereted ?
A kérdező hozzászólása: Nekem nem kell változtatnom semmin mert én más pasiknak is tetszem igy!
Akkor ne ismerkedj meg vele! Mindenkinek jobb lesz. Hogy mit szeretünk abban, hogy szõrös egy pasi mellkasa? Mert ettõl lesz olyan férfias, és nekem férfi kell, nem egy kölyökképû fiúcska. Kérdezted mit tegyél. Hagyjd õt békén. Tedd ezt! És keress magadnak egy metroszexuális kis langyi gyereket. Nekünk meg hagyjd meg az igazi pasikat! Majd mi megadjuk nekik azt, amit egy ilyen kis csitri, mint te, úgysem tudnál. ;)
És szerinted õ nem tetszik más nõknek? :DDD Mi a jó istennek képzeled te magad, most komolyan??? :DDD Saját magadat meg úgy alakítottad ki, hogy a pasiknak csorogjon a nyáluk? Hát nem tudom én elõször magamnak akarok tetszeni, utána majd beszélgethetünk másokról. Ha ennyire undorodsz tõle, akkor mégis miért akarod?
Úgy tartják, hogy"akit szeretsz, azt elfogadod olyannak amilyen"tehát ebben az esetben szörösen!Abba nem gondoltál bele, hogy neki ez jön be? Nekem sem jön be a szõr, de csak mellkason, honalj, ill intim helyen!!
Amúgy meg imádom hogy a páromnak szõrös a keze, és a hasa!! Nõk ok hogy borotvállják a kezüket, lábukat, de egy férfinek ez felesleges!!
Nézd, ha már a gondolatát sem tudod elviselni, hogy hozzád ér, hagyd ott a búsba. Komolyan. (Gyanús, hogy ha zavarná, hogy szõrös, már rég tett volna ellene.) Keress valakit, aki jobban megfelel az ízlésednek.
A génjein nem tud változtatni. Tényleg keress inkább mást, aki eleve csupasz vagy szõrtelenít.
A kérdező hozzászólása: Nem tudnám elviselni ha hozzám érne a szörös melkasa. Még a gondolatba is beleborzongok.
Ja, hogy mit csinálj? Mond meg neki, ahogy nekünk , hogy undorítónak tartot. Talán egy életre nyomot hagy benne a faragatlanságod, de legalábbis megbántódik. Összejönni nem fogsz vele, szerencsére. Ha õ akarná, hogy változtass valamit a külsõdön, megtennéd? Te nem várnád el , hogy úgy tetszél neki, ahogy vagy?
Kedves Kérdezõ! Azt kérdezted, mit tegyél? Hagyd ott, ezt fasziként mondom, és halál komolyan. Amíg nem szeretünk bele valakibe, feltûnnek a "hiányosságai", de ha már az elején találsz benne olyat, ami ennyire zavar, az baj. 26/F
Talán azt, hogy férfias?? A szõr másodlagos férfi nemi jelleg. Én pedig nõkkel nem szoktam dugni. Hogy mit tegyél? Hagyd békén szerencsétlent.
A kérdező hozzászólása: Mit szeretnek a nök a szörös mellkason? Amúgyis azt kérdeztem mit tegyek és nem azt, hogy mit ne.
Akkor gyere össze olyannal akit nem találsz undorítónak.. Egyébként nekem jobban tetszik egy pasi ha szõrös.
Akkor mi a francokat akarsz tõle, ha undorítónak találod???? Szerintem például nem az, pedig nõ vagyok. Imádom a szõrös pasikat.
A kérdező hozzászólása: De akkor is ez már undoritó még a keze feje i s csupa ször
Nem a gombhoz keresel kabátot. Ha nem tetszik, ahogy van, miért közeledsz hozzá? Csak azért, hogy a saját képedre formáld?
Elõbb akkor ismerkedj meg vele komolyan, és ha már összemelegedtetek akkor mondd el neki, hogy szeretnéd ha lekaszabolná onnan! :)
Ennyi erõvel ne egyél kaját, és akkor nem lesz szaros a segged szarás közben. Te örülnél neki ha azt mondaná, hogy végezz magadon olyan beavatkozást ami neked rendszeres bajokkal jár? Párkapcsolat arról szól, hogy bizonyos dolgokat el kell viselni. Vagy megbeszélni, vagy másat keresni. Vagy tanulni mint a güzü utána sok pénzt keresni és azután meg olyan társad lesz amilyet akarsz mert megveszed õket..

Letöltöttem az Anime Studio Pro 9.1 Trial Version-t de regisztrációnál azt akarja hogy adjam meg a kártyám számát stb amivel én fizetek de ez ingyen verzió akkor miért akarja ezt?

Legjobb válasz: A trial verziók nem teljesen ingyenesek, általában csak egy ideig. Tehát pl. 30 napos próbaverzió. Lejárhatott szerintem a próbaidõd, ezért kínálja most, hogy vásárold meg.

A trial verziók nem teljesen ingyenesek, általában csak egy ideig. Tehát pl. 30 napos próbaverzió. Lejárhatott szerintem a próbaidõd, ezért kínálja most, hogy vásárold meg.
A kérdező hozzászólása: Most töltöttem le, most akarnám telepíteni de máris kéri.
ilyen program is van


Elküldheted nyugodtan. Viszont anélkül is lehet regisztrálni, csak nem fogsz majd 15 percnél hosszabb videókat feltölteni.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ

Hogy adjam tudtára, hogy nem közömbös számomra?

Egy ideje beszélgetek neten keresztül egy sráccal, és már találkoztunk is. Mindig jó hangulatúak a beszélgetéseink. Tudom, hogy tetszek neki, és szeretném a tudtára adni, hogy részemr?l szeretnék hozzá közelebb kerülni, meger?síteni ?t, a tudtára adni, hogy nekem is tetszik, és összejönnék vele. Elköszönésekkor eddig nem írtam puszit neki, ? igen. Ez egy "jelnek" jó. Valami tipp, hogy mit csináljak, milyen apró jeleket, amikb?l lesz?rheti, hogy nem közömbös nekem sem?

Legjobb válasz: szépek a szemeid, szúrnám :D

Szia. Tetszel. (Ez olyan nehéz?)
szépek a szemeid, szúrnám :D
Mond meg neki!
"hát igen, a legegyszerûbb.. de azért hadd maradjak már egy kicsit titokzatosabb :D nem adom annyira könnyen magam, csak azért kapjon valami kis motivációt :D" A szokásos nõi baromság. Kell neked a srác, de játszod az elérhetetlent, mert te vagy a fõnyeremény. Ne csodálkozz, ha majd más kell neki.
én ebbõl simán levágnám, hogy van esélyem, meg amúgy is jobb szeretek egy lánnyal élõben beszélgetni, akkor olyan közel is van hozzám és lehet egy-két jó dolgot is csinálni ám :D
jelezd felé, hogy szeretnél vele többet találkozni :D
pl: írj te is puszit... vagy legyél vele általánosságban kedvesebb, mint eddig (a fiúk szeretik, ha lány egyértelmûen tudtunkra adják, hogy tetszünk nekik)
A kérdező hozzászólása: hát igen, a legegyszerûbb.. de azért hadd maradjak már egy kicsit titokzatosabb :D nem adom annyira könnyen magam, csak azért kapjon valami kis motivációt :D
-d
Igen a "puszi" kezdésnek jó aztán ha van valamilyen téma amibe bele tudsz csempészni egy kis romantikát akkor azzal folytathatod.De nem kell mindíg puszival búcsúzni.
Vagy csak nem akart veszteni egy játékban. Vannak ilyenek is.
Hát, szerintem egy 11 éves lány ne akarjon semmit egy 19 éves fiútól...
Hány éves vagy? Lehetséges, hogy tetszel neki.
900ért van billentyûzetem amin mûködik a space. Lehet bejössz neki.
A kérdező hozzászólása: Köszike mindenkinek a válaszokat:)

Hogy adjam meg a számot a szolgáltatás beállításánál?

A Domino friends szolgáltatást szeretném beálítani,és kér egy telefonszámot(hétjegy?) és hozzá egy kétjegy? körzetszámot. ha jól tudom akkor az a 36-os,és akkor így kell beírni,hogy pl: ha a szám 06-30-000-00-00 akkor 36-000-00-00? nem vagyok biztos benne,azért kérdezem.

Legjobb válasz: ha megszámolod hogy a 06-30-000-00-00 nem hét jegy rájöhetsz hogy a tényleges telefonszámra gondol. A körzetszám pedig nem országelõhívó tehát az a 30-as lesz

ha megszámolod hogy a 06-30-000-00-00 nem hét jegy rájöhetsz hogy a tényleges telefonszámra gondol. A körzetszám pedig nem országelõhívó tehát az a 30-as lesz

Milyen fajta szensavmentes vizet adjak a 2 eves gyerekemnek? Szamit, hogy milyen es mennyi asvanyi anyag vannak benne? Ha igen, mit nezzek? Mi az ami legyen a vizben es mi az ami ne legyen?

Legjobb válasz: Mi a Janát adjuk a kétévesünknek, (de már nem a babavíz változatot, hanem a rendeset) mert az nagyon gyenge víz, nincsen túlsûrítve ásványi anyagokkal. Nem tudom, hogy pontosan mit kell nézni az összetételben, de babakorában is bébi Janát kapott, nekünk bevált a márka.

Mi a Janát adjuk a kétévesünknek, (de már nem a babavíz változatot, hanem a rendeset) mert az nagyon gyenge víz, nincsen túlsûrítve ásványi anyagokkal. Nem tudom, hogy pontosan mit kell nézni az összetételben, de babakorában is bébi Janát kapott, nekünk bevált a márka.
így van, épp ezért jó pl a Jana. De esetleg olvass utána, mert Pí vizet is lehet adni nekik (de csak a tisztított+bevizsgált változatot!!!), ez 40ft/liter körüli áron már kapható.
Minél kisebb legyen az ásványi anyag tartalma, 500 mg/l alatti lenne az ideális, de kevés ilyen víz van.
Adhatsz Szentkirályit, Nestle Aquarelt, az a fontos, hogy kevés legyen benne a Natrium.
Szerintem 2 évesnek már nem muszáj a Jana víz. Én van, hogy a Tescós vizet adom neki. Mindíg váltogatom. Általában Szentkirályi, Óbudai van neki. És néha csapvizet is iszunk, de az nagyon ritka. (19 hónapos a babaám)
Mi Óbudai Gyémántot adunk (amin egy baba van). ez nem bébivíz, de ajánlják kismamáknak, kisgyerekeknek. De pl. a barátnõm csapvízzel itatja a 1.5 évesét...
Szentkirályit tartom jónak. A lényeg, hogy magyar legyen! Meg arra figyelj, hogy fluorid ne legyen benne.
ez tényleg ennyire fontos? miért baj, hogy pl tescos vagy csapvíz? mi baja lesz tõle? az talán nem ivóvíz?
A kérdező hozzászólása: Nincsem bajom a cspvizzel, csak a hipo szagat ne ereznem.Bar nem mindig van szaga.En most babavizet adok neki, igaz nem tartozik a kedvencei közze.A 100% almalevet imadja.Mostanaban azt szoktam felhigitani vizzel.Na meg a babatej.Imadja!Rendes tejet sem merek neki adni.Hülyeseg nem??Mindenkinek köszönöm a valaszat.

Számít hogy mikor adják be az adott oltást a babáknak?

A fiamnak a 4hónapos oltását 2 és fél hét eltolódással adná be a háziorvos(szabadság miatt)!Mennyire fontos betartani az id?pontot,mennyi eltéréssel lehet beadni a babáknak?Esetleg kérjem meg a másik gyermekorvost,hogy adja be Õ?Megteheti?El?re is köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: HA TE ÚGY ÉRZED,HOGY EZ TÚL GYORS A BABÁNAK AKKOR MENJ NYUGODTAN A MÁSIK DOKIHOZ.BEADHATJA Õ IS HISZEN SZABAD ORVOS VÁLASZTÁS VAN.ODA VISZED A GYEREKET AHOVÁ AKAROD

HA TE ÚGY ÉRZED, HOGY EZ TÚL GYORS A BABÁNAK AKKOR MENJ NYUGODTAN A MÁSIK DOKIHOZ.BEADHATJA Õ IS HISZEN SZABAD ORVOS VÁLASZTÁS VAN.ODA VISZED A GYEREKET AHOVÁ AKAROD

A Turbo Pascal-ban hogy adjak össze két számot? Milyen utasítással?

Ez most a házim, hogy 3 számot adjak össze vele. Eljutottam oda, hogy bekéri a program a 3 számot, csak hogy adjam össze?

Legjobb válasz: Hasonlóképpen: var a,b,s:integer; begin write ('Type a: '); readln (a); write ('Type b: '); readln (b); s:=a+b; writeln ('The sum of a+b is ', s); readln; end.

Hasonlóképpen: var a, b, s:integer; begin write ('Type a: '); readln (a); write ('Type b: '); readln (b); s:=a+b; writeln ('The sum of a+b is ', s); readln; end.
Amúgy vicces, mert pont ez a ritka eset, amikor pacalban sem utasítás van, hanem kifejezés. Amúgy nem kell x, writeln-be belerakhatod egybõl az a + b + c-t is.
uhh... nagyon hiányoznak neked az alapok... inkább itt egy tutorial (guglival még többet kereshetsz) http://users.atw.hu/hunigor/pascal_leckek.php
A kérdező hozzászólása: próbáltam, úgy hogy x:=a+b+c megy így is: integer:=a+b+c de egyik sem jó... vagy hogy érted?
deklaráltad az x-et?
A kérdező hozzászólása: próbáltam: write('add meg a harmadik szamot'); readln(c); x:=a+b+c; writeln(x) readln; End. de nem fogadja el az x miatt...
az összeg
A kérdező hozzászólása: de mi az x?
ahogy elsõ válaszoló írta: x:=a+b+c; writeln(x); readln; end.
A kérdező hozzászólása: én így csináltam: begin clrscr; write('add meg az elso szamot'); readln(a); write('add meg a masodik szamot'); readln(b); write('add meg a harmadik szamot'); readln(c); és innen hogyan tovább?
x == a + b + c; ennyi
ahogy az elsõ válaszoló írta.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!