Találatok a következő kifejezésre: Számít a hogy korábban (5 db)

Számít a fejlődésben, hogy korábban született egy csecsemő?

Ugy ertem:

Legjobb válasz: Igen számít nekem 3,5hónappal született elõbb a kislányom és nagyon le van maradva szerintem a 7.hónaptól már nem annyira számít ha korán születik de ha még agyvérzése is volt születéskor akkor nagyon

Igen számít nekem 3, 5hónappal született elõbb a kislányom és nagyon le van maradva szerintem a 7.hónaptól már nem annyira számít ha korán születik de ha még agyvérzése is volt születéskor akkor nagyon
Azért mert 3 hét 3 nappal elõbb született meg a babád semilyen hátrány nem érte. Teljesen mindegy, hogy mennyivel születik elõbb akkor is az a szülinapja, tehát 3 hónaposan 3 hónapos.
Egy picit számít a korábban érkezés. Az én kislányom egy hónappal érkezett elõbb, és kb. ennyit vissza is szoktam számolni életkori sajátosságaiból. Kisebb súllyal is született jóval mint kis kortársai és most, 6 hónaposan is kisebb. Az orvosunk és védõnõnk szerint kb. 1, 5 éves korában éri utól kortársait. Szellemileg azonban tökéletes a kicsi lány. Sõt! Hátrány tehát nincs ilyen szempontból a koraszületésbõl.
Nem.
A kérdező hozzászólása: Múltkor bekerültem az ügyeletre és mikor távoztam a papíromon rajta volt egy 6 évvel ezelõtti mûtétrõl néhány mondat. Pedig én nem beszéltem róla nekik. Akkor ez most hogy van?
Pedig nem lehet látni. Maximum akkor, ha ugyanabba a rendelõbe mész be, a helyi rendszeren belül lehet csak rákeresni az elõzõ megjelenésekre. A különbözõ kórházak és rendelõk között nincs olyan összeköttetés, amire gondolsz. Egyedül mentél be?
A kérdező hozzászólása: Igen, egyedül mentem be, és nem is a 6 évvel ezelõtti helyszínre, hanem egy szomszédos városba (Szegeden) voltam ügyeleten. Makó kórház - Szeged klinika--> Ezek szerint van közöttük összeköttetés? De ha mondjuk Pestre megyek, ott már nincs ugye?
Ha egy irányítás alá tartoznak, akkor lehet, hogy egy rendszeren vannak. De Pesttel biztosan nincs összeköttetés.

Már többször próbáltam utánajárni az alább zenének, de egyszerűen nem tudom sehol se megtudakolni, hogy mi a szám címe. Ha esetleg valaki felismerné vagy hallotta már korábban és tudja, az legyen szíves és megválaszolná?

http://www.youtube.com/watch?v=1EqW9EH5sPY

Legjobb válasz: Sok reklámnak van olyan zenéje, amit direkt ahhoz írnak és készítenek el. A kommentekben is ezt írják, hogy ez nem egy elõadó egyik száma, hanem direkt a reklámhoz készült fél perces zene, ennyi az egész.

Sok reklámnak van olyan zenéje, amit direkt ahhoz írnak és készítenek el. A kommentekben is ezt írják, hogy ez nem egy elõadó egyik száma, hanem direkt a reklámhoz készült fél perces zene, ennyi az egész.
A kérdező hozzászólása: Értem. Azért köszi szépen!

Lehetséges, hogy beleszerelek egy DDR3-as vagy DDR2-es RAM-ot a laptopomba, aminek nagyobb a MHz száma, mint ami már korábban benne van?

értem ez alatt, hogy a laptopban 2 533Mhz-es van és tegyük fel egy 1300-1600 Mhz-eset szeretnék bele! elbírná a gép, vagy egyáltalán felismerné/m?ködne?

Legjobb válasz: Nem. DDR2-s megy bele akkor te az életbe nem teszel bele DDR3-st.

Nem. DDR2-s megy bele akkor te az életbe nem teszel bele DDR3-st.
A kérdező hozzászólása: :) maradjunk a témánál... de köszönöm a segítõkész válaszokat! esetleg vmi jó és olcsó, na meg megbízható hely ahol be tudnék szerezni ilyet? esetleg linket is kérhetnék? köszönöm elõre is, ha ide nem engedi, akkor private message-ban :)
Naná! XD
Az oké :D Bocs a gyanúsítgatásokért(mai világba sose lehet tudni) :D Mi is jól elvagyunk Ricsivel igaz?
nyugi 1 férfi vagyok 2 a hozzászólásai teccenek :) 3 ezt elfeledtem
Ezzel kapcsolatba 2 dolgot remélek: Ezt vagy képletesen érted vagy pedig nõ vagy.
:D ez a Richi fiú teccik nekem :) )
Na ezt nem tudtam, azt hittem 800-ig. XD
Simon: DDR1-s 400Mhz-ig van.
Nem sima DDR kell bele? Azoknál szokott lenni ilyen alacsony frekvencia.
Mivel a mostaniid 533-sok így célszerû olyat venni melléjük.
DDR3 és DDR2 más csatlakozójú, nem tudod berakni egyiket se a másik helyére. Viszont ha más frekvenciájú DDR2-s RAMot veszel, abból nem lesz baj. Annyit fog kihasználni belõle, amennyit az alaplap támogat.
A kérdező hozzászólása: ha egy ddr2es 533Mhz-es ramot használok és belerakok egy 1600 Mhz-es ddr2es ramot akkor az csak 533 Mhz-re képes? mert ha jól tudom a laptop 533Mhz-es ramokkal kompatibilis :)
Szia vedd szemügyre a képet az egyik ddr2 a másik ddr3 http://i01.i.aliimg.com/photo/v0/292002719/laptop_ram_ddr2_D..
Mûködne, csak nem menne annyi MHz-el. nameg ha DDR2 megy bele, akkor csak olyat tehetsz bele. Ha DDR3, akkor csak olyat, ha DDR akkor csak olyat.
Ha nagyon erõs bele tudja tenni :) ) Mert hogy a csatlakozója is más, tehát nem fog menni...
Ipon.hu-n minden van. Nézelõdj.

Miből vetted észre, hogy az a férfi/nő, akiért korábban rajongtál és szerelmes voltál belé, már nem jelent számodra sokat?

Épp most tette lapátra egy ismer?söm a férjét 28 év után. El sem tudtam vona róluk képzelni. Azt hittem, minden rendben van náluk.

Legjobb válasz: Ránéztem és jött a kérdés: ki is ez? Rájöttem, hogy nem is ismerem annyira, már nem érdekel, olyan, mint egy ismeretlen ember...

Ránéztem és jött a kérdés: ki is ez? Rájöttem, hogy nem is ismerem annyira, már nem érdekel, olyan, mint egy ismeretlen ember...
Sok szenvedés csendben megy végig. Úgy, hogy közben még néha az sem veszi észre, aki szenved, ezért szólni sem tud. Amikor pedig ráébred, hogy baj van, olyan mélyek a sebek, hogy már nem lehet helyrehozni. Egyébként erre én akkor döbbentem rá, amikor megtetszett más. Mivel nõ vagyok, képtelen vagyok egyszerre több embert szeretni. Így hát, amikor megdobbant a szívem valaki mástól, akkor jöttem rá, hogy valamit lezártam akaratomon kívül. Egy éjszakát bõgtem végig elõtte a párom miatt. Azt hittem, belehalok, hogy sose élem túl. Nekiálltam bosszúból társkeresõzni, de egy randira se mentem el, igazából semmi kedvem nem volt más pasihoz, soha többé. És néhány hét elteltével felhívott egy felületesen ismert srác...És egyszercsak észrevettem, hogy kezdõdik minden elölrõl, mint amikor a páromba habarodtam bele, ugyanaz az õrület...És kiszálltam. 3 hónapnyi levelezés után elegem lett. Nem akartam újrakezdeni az életem. Megértettem, hogy a párom, aki nem csalt meg soha, és nem követett el ellenem semmi szokásos megbocsáthatatlan dolgot, hogy õt akarom szeretni. De már nem tudtam úgy nézni rá, olyan szerelemmel. Nem is sejtettem, hogy õ ezt érzi. Aztán lezártam azzal az új sráccal. Már nem is volt olyan szimpatikus. Nem volt köztünk még egy titkos telefonhívás se, pedig akart...és randira se mentem el soha. De kellett valami drasztikus lezárás ahhoz, hogy el tudjam felejteni. És ezután a semmibõl újra visszatértek az érzések a mostani párom iránt. Csakhogy a mostani párom már nem szeret engem igazán és én ezt érzem, és rákérdeztem, és be is vallotta. De megdöbbenésemre az elhidegülésünk idõpontjaként pontosan azt az idõpontot jelölte meg, amikor én azzal a másik sráccal sokat leveleztem. Megérezte. Minden titokban mûvelt dolog, akár egy titkos flört, akár más meztelen nõk nézegetése a neten, odaáll titkos falként a két ember közé. Ha más férfi szavai vannak a füledben, vagy más nõ(k) képét tápálod a szívedben, mikor a kedvesed fölé hajolsz, megérzi, és elveszíted. 28 év alatt annyi minden történhetett... Egyetlen perc alatt is el lehet rontani.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!