Találatok a következő kifejezésre: Számítógépen van alap (4 db)

Számítógépen van olyan alap program, amivel a piros szem effektust fényképről el lehet tüntetni?

A nero-ban és microsoft photo editor-ba nem találtam.

Legjobb válasz: A Microsoft Office Picture Manager-ben van ilyen. Keresd meg benne azt, hogy képek szerkesztése, ott találod azt, hogy vörös szem korrigálása vagy valami ilyesmi neve van. Ki kell jelölni, hogy hol akarod kijavítani, és elég szépen helyrehozza.

A Microsoft Office Picture Manager-ben van ilyen. Keresd meg benne azt, hogy képek szerkesztése, ott találod azt, hogy vörös szem korrigálása vagy valami ilyesmi neve van. Ki kell jelölni, hogy hol akarod kijavítani, és elég szépen helyrehozza.
AdobePhotoshop-ban találsz, de van olyan kis progi ami csak erre való. Itt nézz körül: http://www.szoftverbazis.hu/kategoriak/index.html?id=fotoraj..
Még az elõzõ mellé, itt is lehet keresgélni: http://www.honositomuhely.hu/index.php?option=com_remository..
Szóval kedves photoshop ajánló! elhiszem h feszítesz itt, "hogy milyen programot használok" a másik nem annyira tájékozott felhasználó elõtt, de nem véletlen kérte h ALAPPROGRAM!!!
A Nero-ban levõ PhotoSnap-pel is simán meg lehet csinálni és szvsz ez elég alap dolog lenne egy valamire való képszerkesztõnél. (A Neroé nem nagy szám és mégis...)

Miért van az, hogy van 2 profil a számítógépemen és amikor bekapcsolom a gépet, akkor kiválasztás nélkül bele lép az alap profilba?

Meg, hogyha kilépek az alap profilból nem marad ott az ikonja a fiókválasztásnál, de ha a másikkal kilépek akkor az ott marad.. Mit csináljak, hogy jó legyen?

Legjobb válasz: milyen op rendszer? ha xp akkor használj tweak ui-t

milyen op rendszer? ha xp akkor használj tweak ui-t
A kérdező hozzászólása: LG LH-D6240 5.1 házimozi rendszer van.
Hogy a fenébe jön ide a monitorod? Az egyik válaszoló valami gyökérséget írt, azt felejtsd el. A hangkártyád van egy sima sztereo kimenete, kisjackes. Azt kell bedugni az erõsítõd AUX IN-jébe RCA-val. Ezért kell az átalakító.
A kérdező hozzászólása: Megnéztem a házimozit, és s/video out, monitor out és AUX In (L, R) van rajta. A monitor outból megy a tévébe egy vékony kábel ami egy scart dugóban végzõdik így van átalakítva. Tehát akkor ehhez a vékony kábelhez kellene vennem egy jack 3, 5 átalakítót?
150 forint a tescoban egy kisjack-RCA átalakító.
Akkor bocsi de kérdésedre válaszolva a tescoban pár 100ft-ért kapsz átalakítót:)
A kérdező hozzászólása: Akkor jól gondoltam, h a monitoré lehet, csak nem értettem, h h sikerült neked, azt hittem, h teljesen hülye vagyok :D pedig csak elbeszéltünk egymás mellett. azért köszi.
Amelyik a monitorra csatlakozik de látom én írtam hülyeséget mert te a hangfalakra gondoltál.
A kérdező hozzászólása: Hülye kérdés lesz, de melyik a szgép D-sub csatlakozója?
Én úgy oldottam meg hogy a számítógép D-sub csatlakozóját elvágtam és az RGB-t (piros zöld kék ez van a D-sub csatlakozóban is) vezetékeket összekötöttem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm Kedves Utolsó! Pont most jöttem vissza a boltból vettem egy átalakítót, az egyik végén 2 RCA van a másikon pedig egy 3, 5 jack. 550ft :D


Firefoxban (Mozilla a cég neve, ami mást is készít) beállítások/biztonság - mentett jelszavak/összes eltávolítása
A kérdező hozzászólása: Ok, köszi!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!