Találatok a következő kifejezésre: Számít, hogy oldalon (136 db)

Facebbok oldal létrehozása vállalkozás számára. Hogyan kezdjem?

A facebook kez?dlapján van lehet?ség oldal létrehozására.

Legjobb válasz: Hello! Érdemes szerintem a saját profilodhoz létrehozni az oldalt,és akkor tudsz váltani majd hogy a saját neveddel akkor megosztani dolgokat esetleg feltölteni dolgokat hozzászólni dolgokhoz,vagy az oldalad nevével szerintem ez így jobb én is így csináltam,a neved persze nyilván látszani fog hogy te vagy az oldaltulajdonos ha a profilodon keresztül csinálod az oldalt,de amúgy van az oldalon kívül is mégegy lehetõség ugynevezett csoportot iy létretudsz hozni,és ott is látszani fog hogy te vagy a tulajdonos,mert Adminnak téged fog megjelölni a készített csoport.

Hello! Érdemes szerintem a saját profilodhoz létrehozni az oldalt, és akkor tudsz váltani majd hogy a saját neveddel akkor megosztani dolgokat esetleg feltölteni dolgokat hozzászólni dolgokhoz, vagy az oldalad nevével szerintem ez így jobb én is így csináltam, a neved persze nyilván látszani fog hogy te vagy az oldaltulajdonos ha a profilodon keresztül csinálod az oldalt, de amúgy van az oldalon kívül is mégegy lehetõség ugynevezett csoportot iy létretudsz hozni, és ott is látszani fog hogy te vagy a tulajdonos, mert Adminnak téged fog megjelölni a készített csoport.

Számít, hogy melyik oldalon megy a lány?

Én balkezes és ballábas vagyok azért kérdem.

Legjobb válasz: Általános nézet szerint: A fiú jobb oldalán megy a barátnõ, bal oldalon a kutya és a szeretõ:)

Általános nézet szerint: A fiú jobb oldalán megy a barátnõ, bal oldalon a kutya és a szeretõ:)
Most nem tudom hogy melyik oldal melyik, de azért leírom, remélem valaki pontosít... A régi idõkben a lovagok adott oldalukon hordták a kardot. Ha ezt kirántották, akkor megsebezhették a mellettük haladó nõt. A szajhának a "veszélyes" oldalon volt a helye, a hölgynek a biztonságban.
Hehe jó kis történet, és már én is hallottam. De ha utánagondolunk: általában milyen kezesek az emberek? Jobb. Azaz a kardot a bal oldalukon kellett, hogy jobb kézzel egyszerûen kiránthassák. Ha a szajhának a veszélyes oldalon a helye, akkor õ megy a bal oldalon, a barátnõ pedig a jobb oldalon. :)
A lánynak a fiú JOBB oldalán "kell" mennie. A kardos történet pedig úgy pontos, hogy a kard a bal oldalon van, hogy jobb kézzel elõ lehessen rántani. A nõ pedig azért van a jobb oldalon, mert a jobb kézzel elõrántott karddal a jobb oldalon álló nõt védi meg a férfi az esetleges támadástól.
Igen ezt a kérdést már feltették párszor.-.. Azóta jobb oldalon mek, mert se kuyta, se szeretõ, se szajha nem vagyok CSAK simán barátnõ...
mi úgy mondottuk annó, hogy bal oldalon "K" betûs dolgok vannak. Mint kard, kulacs, k**va...
Szerintem ez a mai világban már nem nagyon számít. Azon az oldalon mész amelyik neked kényelmesebb:) Ha jobb kezes vagy nyílván a jobb oldalán mész, hogy a jobb kezedet szabadon tudd hagyni. Ha bal akkor fordítva. Egyszerû.
Szerintem a mai világban ennek már nincs jelentõsége. Én a párom jobb oldalán megyek, mert a jobb vállamon hordom a táskámat és így kényelmesebb!
Én pont fordítva tudtam! úgy h a bal oldalon kell menni a lánynak, mert ott van a srác szíve és a másikon meg megy a szeretõ! de ha nem így van akkor mostmár egy életre megjegyzem!:)
nekem alap, hogy a barátnõm a jobb oldalon jöjjön velem:) a másik oldal teljesen furcsa, meg olyan suta érzés nekem.:) nemtudom miért:) de ezvan:)
Érdekes és jó a kérdés. Sokat tudtam meg :) És éljenek a lovagias férfiak. Ha már kabát lesegítése és elõreengedés :)
Szerintme marhaság hogy hol "kell" mennie, ahol kényelmes. Lehet mindig cserélgetni is, ahogy jön. Én általában, a barátom bal oldalán megyek, mer balra lóg a táskám amit szoktam hordani és beleakadna a kezünk :P Ennyi, semmi kardok meg lovagok..
Ajj ez oan hülyeség, mindenki mást mond! Most nem tökmind1 h meik oldalon megy a lány?A barátnõje vagy és ez nem számít, ha õ nem tart kurvának meg minden akko mi lénege van-SEMMI!!! sztem ez hülyeség, ott megyek ahol szeretnék és ahogy õ is!Én nekem mindig változo, hol a jobb hol a bal!!Sztem mind1!Lényegtelen dolog!Egy kapcsolatba ez oan mind1!
Én a helyedben mindig belülre küldeném, hogy a járdára felrohanó õrült ne õt üsse el. (értve ezalatt a bicikliseket is)
igen, elvileg a kedves a jobb oldalon megy, de én a bal vállamon hordom az iskolatáskám, ami mindig elég nagy terjedelmûre ki van tömve, ezért kényelmetlen lenne, úgyhogy átmegyek olyankor a bal oldalra.
ha az utcán vagytok, akkor azon az oldalon, ahol sok kutya van. városban az út felõl, mert így kevésbé fröcskölnek le az autók. ha vidéki vagy akkor az öszvér után zavarja a döglegyeket,
a szív az középen van, csak ici-picit nyúlok át a bal oldalra! Forrás:anatómia könyv:)
Szerintem is van jelentõsége, apróság, de szerintem figyelmes, és igen, hozzátartozik ahhoz a tisztelethez, mint pl hogy elõreengedjük a nõket. Megjegyezném, hogy nekem a modern felfogásom, hogy van aki nem érdemli meg az elõzékenységet, mert aki nem nõies, annak ez sem jár(értsd, a 14 évesen, cigivel káromkodó vmit pl). De a lényeg, és nekem mindig ez jut eszembe, és ezért is zavar ha eltévesztem...(egy általam igen tisztelt ember tanította nekem): A férfi jobbján áll/ül stb a nõ, balján a faszát, és a kurváját tartja. És a kardos story nekem is ismerõs. De van még ezer magyarázat. Pl általános esetben így "véded" a járdán a kocsiktól. Megjegyzem hogy az illem szerint ettõl el lehet/kell térni, abban az esetben, ha másik oldalról véded valamitõl. Isak
Miért mondjátok, hogy nincs jelnetõsége? Igenis van. Én imádom, ha van még olyan pasi-és igen kevesen vannak- akik adnak még az ilyen "apróságokra" és kiengednek az ajtón, vagy elõreengednek a buszon, vagy leveszik a kabátom. mi lenne, ha mindenre azt mondanánk, hogy á, manapásg ez már nem számít... így is elég prûd a mai fiatalság, tisztelet a kivételnek! És igen, bal oldalon mennek a kutyák és a kurvák, a társ a jobb oldalon megy. Ezért nem értem, hogy esküvõn miért a lányt állítják bal oldalra?Engem nagyon zavar!
A kérdező hozzászólása: most melyik? oldalon? eddig jobb oldalon
a bal oldal a qrváké vagyis Tuvic Alekszandráé
Bemész egy fiókba és egy kedves ügyintézõt megkérsz rá.
A kérdező hozzászólása: itthonról nem lehet? a neten ?
csak az OTP fiókban lehet személyesen, ez a beállításoknál ahol a telefonszámodat át lehet írni ki is van írva hogy a bejelentkezéshez vagy mihez használt számot csak személyesen lehet, énis pár hete változtattam meg...

Segítene valaki? A jelenlegi IP-m helyett egy külföldit szeretnék használni, de nem világos számomra, hogy ez egyes oldalok számára mennyire átlátható?

Olvastam már, hogy az egyes IP hide programok nem igazán rejtik el az igazi IP-d, és inkább proxy szervert ajánlatos használni. De nem tudom, hogy ez, hogyan is müködik, illetve valóban a külföldi IP-t mutatjaüe ki. Ugyanakkor egy bizonyos IP-t lehet-e használni több hónapig? (tehát ugyanazt, ne változzon)?

Szemöldök PierCingnél számít hogy jobb vagy bal oldalra lövetem?

Fiú vagyok és a jobb oldalra szeretném, mert a bal oldalon szerintem nagyon zavarna, de azt mondják a csajok szokták a jobb oldalra. Bár egész életemben egy lányon sem láttam szemöldök pc-t. :D Nagyon számít hogy melyik oldalra tetetem?

Legjobb válasz: Menj be egy Pc-s üzletbe és kérdezd meg. Én sem tudom pontosan, de azt modnjék, ha ez az elsõ pc az arcodon akkor a bal oldaladra tettesd. mellesleg én nem iagzán bírom a szemöldökpc-s pasikat. olyan nagyon ódivatú. 5évvel ezelõtt még divat volt. már nem az..

Menj be egy Pc-s üzletbe és kérdezd meg. Én sem tudom pontosan, de azt modnjék, ha ez az elsõ pc az arcodon akkor a bal oldaladra tettesd. mellesleg én nem iagzán bírom a szemöldökpc-s pasikat. olyan nagyon ódivatú. 5évvel ezelõtt még divat volt. már nem az..
A kérdező hozzászólása: akkor fültágítót csináltassak? most az a divat :D
Te tudod, hogy milyen az ízlésed. :P
inkább fültágítót.

Ha kibontom az óvszert honnan tudom melyik a belső és külső fele? Számít hogy melyik részét húzom fel azaz melyik oldalát, vagy az mindegy?

Legjobb válasz: Mer miért akarod kifordítani? Úgy van benne, ahogy fel kell venni! A belsõ oldala nincs síkosítva, úgyhogy ne akard variálni (persze csak ha síkosított)!

Mer miért akarod kifordítani? Úgy van benne, ahogy fel kell venni! A belsõ oldala nincs síkosítva, úgyhogy ne akard variálni (persze csak ha síkosított)!
egyféle képpen tudod rágördíteni a farkadra. Inkább próbálj ki egyet mielõtt még élesbe használod.
Édes Jó Istenem! Azt sem tudod, hogy hogyan kell használni az óvszert, de már dugni akarsz. Apukáddal miért nem beszélsz? biztosan segítene! Hány éves vagy? Egyébként dicséretes, hogy ilyen fiatalon legalább a védekezésre gondolsz.
nem mindegy h rágörgetve teszed fel, vagy visszafele forgatva teszed fel...
Onnan, hogy fentrõl lefelé kell görgetni a peremet. Ha simán megy, akkor jól raktad fel, ha akad, mert befelé fordulna, ahogy ráhúzod, akkor nem jó. Másképp nem tudom elmagyarázni, remélem érted. De egyébként van hozzájuk használati útmutató is ábrákkal a gyengébbek kedvéért. 28L
A kérdező hozzászólása: Lány vagyok.. Azért kérdeztem , mert úgy beszéltük a barátommal, hogy most én teszem fel a gumit.. és nem szeretnék bénázni, vagy valamit rosszul csinálni.Köszönöm a válaszokat.
egyébként ha kétféleképpen szereztél már rá gyakorlato, elmondésod szerint még egyszer sem, a másodiknál már tudni fogod.próbál kesztyüt kiforditva felvenn. majd megtudod melyik egyszerübb.

Feltették a képeimet és a tel. Számomat szexhirdető oldalra. Ki tudom nyomozni valahogy hogy ki tette ezt?

Legjobb válasz: hát, hát....rendõrség nem nagyon. most bemész a rendõrségre, kitöltenek 1 jegyzõkönyvet azt beteszik a fiókba és ott fog porosodni vagy 5 évig. aztán majd valaki 5 év után megtalálja elindul az ügy és a végén kiderül, hogy nem sikerült megtalálni a tettest, mert túl lusták voltak kinyomozni

hát, hát....rendõrség nem nagyon. most bemész a rendõrségre, kitöltenek 1 jegyzõkönyvet azt beteszik a fiókba és ott fog porosodni vagy 5 évig. aztán majd valaki 5 év után megtalálja elindul az ügy és a végén kiderül, hogy nem sikerült megtalálni a tettest, mert túl lusták voltak kinyomozni
küldj már egy linket , amúgy rendõrség
Szerintem publikáld valahol, hogy köszönöd neki, de hiába tette õ fel, mivel neked nem szólt, nem tudsz neki jutalékot fizetni a légyottokból. Tutti, hogy jelentkezni fog! Ezután már csak abból a pár száz emberbõl kell kiválasszad ki lehetett valójában... :) Mellesleg, ha pancser (otthon csinálta) akkor ki lehet nyomozni. Ha profi, akkor képtelenség, annyi free-wifi lehetõség van már...
A kérdező hozzászólása: Hát nagyon kiváncsi leszek hogy fogják azt kideríteni
rendõrségen feljelentést teszel...többi az õ dolguk, hidd el, ki tudják deríteni
A kérdező hozzászólása: Ez idáig világos, na de mivan ha netkávézobol adta fel az illetõ?
Pedig volt ilyen hír régen, hogy a rendõrség lenyomozta. Keress rá a hírportálokon! Hogy mi volt a pontos ügy. Amúgy meg ha bemész bármelyik rendõrségre, ott ki van függesztve ingyenes jogi tanácsadó ügyvéd neve, elérhetõsége. Felveszed vele a kapcsolatot és õ is biztosan rendõrségi ügyet javasol. De a rendõrök 1000x komolyabban foglalkoznak majd az üggyel, ha ügyvéd indítja! Egyedül a rendõröknek van hatáskörük lekérni a feladó ip-címét és a szolgáltatótól kikérni az elõfizetõ nevét.
Én voltam.
A kérdező hozzászólása: Ezzel mit akarsz mondani? A kérdés az hogy kilehet e deriteni hogy kivolt az mondjuk ip cim vagy valami
bárki aki látja az adatidat fb-n, iwiwen- myvipen és egyéb elfeledett közösségi bizbazon
A kérdező hozzászólása: Rendörség foglalkozna ilyesmivel?
keresd meg az oldal üzemeltetõit!
mintha fogalmazásgátló hatása alatt írtad volna, olyan lett
Automatikus az oldaltörés a válaszok száma után, nem tudod felülbírálni. 1/1 esetén hogy lehetne 30/2 ha csak egy válasz van? A válaszok számát majd a felhasználók bõvítik ha írnak újakat.

Egy befizetett Matek és Töri érettségi oldalon lévő videókat, hogyan lehetne lemásolni, és elérhetővé tenni számomra, hogy ne kelljen újra fizetnem érte?

Azonban a befizetett Matek és Töri érettségi videók, már csak Június 30-ig elérhet?ek. Mivel meghalt egyik n?vérem, így ilyen lelkiállapotban nem tudtam felkészülni az idei (2012)- es évi írásbeli, szóbeli érettségire, ezért szeretnék vagy az Októberi, vagy a (2013)- mas érettségire felkészülni, de úgy, hogy már ne kelljen újra fizetnem a Matek és Töri videókért, mert nagyon pénzem sincs.

Hogy lehetne kicsit növelni a nézõszámot egy oldalon?

Nem kell valódinak lenni, csak statisztikát javítanám fel egy kicsit, van erre program?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!