Találatok a következő kifejezésre: Szállás kéne szinte (2 db)

Januárban utazok ki 7 hónapra BErlinbe. Segítene nekem valaki szállás ügyben? Nagyon olcsó szállás kéne, mert diák vagyok. Akár másokkal is összeállnék ha ismertek esetleg emberkét, aki szintén szállást keres

Legjobb válasz: Hát ilyeneket az egyetemen vagy ahol tanulni figsz kell megnézni. Németországban a diákok de még dolgozó felnöttek is WG-ban laknak. àltalában 2-4 fiatal bérel egy megfelelö lakást együtt. biztos vagyok benne hogy egyetemeken meg van ahol ilyeneket hirdetnek, mert itt nincsenek kollégiumok. de gondolom jól beszélsz németeül a google.de-n keress rá WG berlin.

Hát ilyeneket az egyetemen vagy ahol tanulni figsz kell megnézni. Németországban a diákok de még dolgozó felnöttek is WG-ban laknak. àltalában 2-4 fiatal bérel egy megfelelö lakást együtt. biztos vagyok benne hogy egyetemeken meg van ahol ilyeneket hirdetnek, mert itt nincsenek kollégiumok. de gondolom jól beszélsz németeül a google.de-n keress rá WG berlin.
http://www.immobilienscout24.de/de/finden/wohnen/index.jsp;j.. itt is tudsz lakásbérleteket keresni, lehet keresni ár, szobák száma és terület alapján
http://www-en.htw-berlin.de/service/accommodations_financing.. itt vannak különféle szállások, hostelek, dormitory-k, magánlakások, ifjúsági vendégházak, ifjúsági kollégiumok, stb.
http://be-my-guest.com/berlin-accommodation?ad=0&am=0&dd=0&d.. itt ahogy elnézem, idõtartamra is tudsz keresni
http://www.wohngemeinschaft.de/Immobilien/ImmoSucheDetail.as.. itt m2 -re, árra, és dátumra tudsz keresni
http://berlin.craigslist.de/roo/ itt is körülnézhetsz, ez ahogy látom napi frissítésû, ma is látok fenn friss albérleteket(remélem nem tavaly decemberi, mert évszámot nem látok, csak dec.15-öt)
http://www.toytowngermany.com/lofi/index.php/t139867.html itt lakást bérlõk, kiadók és lakást bérelni kívánó személyekkel tudsz eszmét cserélni, beszélgetni(még mindig az elõzõ vagyok)
még mindig elõzõ vagyok: http://www.wg-spion.de/in/berlin http://www.kurzzeit-wg.de/de.php -> itt egész szimpatikus lakásfotók vannak
http://berlin.studenten-wohnung.de/ elõzõ vagyok, itt is
http://www.wg-gesucht.de/wg-zimmer-in-Berlin.8.0.1.0.html itt rögtön van egy sor rögtön, elindulsz és mész elõre egész 570 ig vannak oldalak, gondolom a régebbiek, a talán már nem aktuálisak vannak egészen hátul http://www.studenten-wg.de/Berlin, wg.html http://www.wgcompany.de/cgi-bin/seite?st=1&mi=10&li=100 --> itt tudsz keresni m2(négyzetméterre), tehát területre, bérleti díjra, dohányzó/nemdohányzóra, stb.
http://www.city-wohnen.de/eng/berlin/flat-search/ itt lehet keresni a lakás tájolása alapján, extra kérések is beállíthatók mint pl.legyen emeleti, erkélyes, teraszos vagy kertes, rendelkezzen parkolóval, lifttel, tv-vel, mosógéppel vagy épp mosogatógéppel.
A kérdező hozzászólása: nagyon köszönöm!!!:)

Szállás kéne Balatonnál szinte ingyen. Van ilyen?

Diák vagyok,és nincs pénzem,na meg annak se,akivel mennék...extra olcsó,wc-vel és zuhannyal elátott szállás kéne.Camping ötlet is érdekel!

Legjobb válasz: Szia! Szerintem a Zánkai centrum pont megfelelõ lenne neked. Én nagyon szeretem, sok pozitív tapasztalatom van a hellyel kapcsoltaban. Itt egy link, ahol meg tudod nézni az árakat: http://www.zanka.hu/szallashelyeink.ws#camp

Szia! Szerintem a Zánkai centrum pont megfelelõ lenne neked. Én nagyon szeretem, sok pozitív tapasztalatom van a hellyel kapcsoltaban. Itt egy link, ahol meg tudod nézni az árakat: http://www.zanka.hu/szallashelyeink.ws#camp
mennyi volna az az összeg ami még megfelel?? balatonalmádiban lakom, tudnék segíteni.
A kérdező hozzászólása: Köszi, megnézem a linket! Kedves második válaszadó! 3-4 ezret gondoltam max egy éjszakára, ez a max mert kajára is kell meg mindenféle és az se olcsó:(
A Balaton környékén minden második magánházban átlag 2500-3000 ft/fõ/éj a szállás! (tapasztalat) Csak kicsit körül kell nézni + alkudni!
A kérdező hozzászólása: :D az jó lenne...nem tudsz konkrét helyet ajánlani?
szia.balatonalmádiban jó lenne??tudok egy 3 ágyas nyaralót ami egész hónapra 45000ft lenne.de napra is kiadják.csak meg kell beszélni.ha érdekel írj!de itt meg tudod nézni:http://ingatlanok.hu/search.php?act=doestatesimplesearch#res.. ez egy nyaraló.2.válaszoló voltam
Kedves 2.-ik válaszoló! Ha nem vagyok túl szemtelen, szeretném megkérdezni hogy 2 gyerek és 2 felnõtt részére is van-e hely még a Balatonalmádi nyaralóba? Válaszodat elõre is köszönöm!
igen van hely.bár 3 ágyas.a linket megnézted?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!