Találatok a következő kifejezésre: Svédországban szeretnék és (6 db)

Svédországban szeretnék élni és dolgozni. Hogyan fogjak hozzá?

Nem tudom milyen lehet?ségek vannak a lakhatásra, mert albérletes oldalt kerestem, de eszméletlenül drága. Hogyan kezdjek neki a svédországi életemnek? Tényleg nagyon drága az albérlet vagy csak rossz oldalon kerestem? Egy orvos mennyire keres jól ott, el tudja tartani a családját? Esetleg jobb lenne, ha hitelre bennék egy lakást vagy házat? Egyel?re nagyon tanácstalan vagyok, akinek van valami tapasztalata, írjon, köszi!

Legjobb válasz: Szia! Én személy szerint segíteni sajnos nem tudok, de ismerek egy blogot, amit egy Svédországban élõ és dolgozó magyar fül-orr-gégész ír. Szerintem a blogján keresztül vedd fel vele a kapcsolatot, biztosan tud segíteni! Sok sikert! A blog: http://ungersklakare.blogol.hu/

Szia! Én személy szerint segíteni sajnos nem tudok, de ismerek egy blogot, amit egy Svédországban élõ és dolgozó magyar fül-orr-gégész ír. Szerintem a blogján keresztül vedd fel vele a kapcsolatot, biztosan tud segíteni! Sok sikert! A blog: http://ungersklakare.blogol.hu/
Mire vagy kivancsi??A parom sved es a kislanyunk itt szuletett.

Valaki segítsen nekem! Svédországba szeretnék küldeni csomagot. Hol a legolcsóbb? mennyi idő még odaér? És egyel talán hol tudnám feladni?

Legjobb válasz: Busszal. adsz valami apropenzt neki s elviszik csak a nemzetkozi jaratot kell keresni

Busszal. adsz valami apropenzt neki s elviszik csak a nemzetkozi jaratot kell keresni


Svédországba szeretnék költözni. Tudnál oldalakat ajánlani, ahol találok megfelelő lakást és autót? Milyenek a svédek? Mire érdemes odafigyelni kint?

Legjobb válasz: www.hemnet.se <lakás, de sztem csak andrahand lakást fogsz találni régen írtad ki a kérdést, azóta jutottál valamire???

http://www.hemnet.se <lakás, de sztem csak andrahand lakást fogsz találni régen írtad ki a kérdést, azóta jutottál valamire???
norvégia magas fizetés, erõs szociális háló, nyugalom
Az elsõ számú kérdés, hogy TE mivel tudsz hozzájárulni annak a társadalomnak a prosperitásához. Mihez értesz? Ha képzetlen szerencsevadász vagy, akkor el se indulj.
A kérdező hozzászólása: Még csak gimis vagyok. Dietetikus, gyermekorvos, vagy konduktor szeretnék lenni, még nem tudom pontosan.
#2 mennyire tipikus rosszindulatú magyar kispolgár vagy
Csak az igazat írta a kettes.Orvosokat folyamatosan keresnek mindhàrom országban.A nyelvet tudni kell hozzá.Vannak fejvadász cégek, akik nyelvi képzést is nyújtanak.
Mindhárom ország jó választás lehet, de ez egyéni kérdés, hogy te melyikben éreznéd a legjobban magad. Bármelyikben jó életszínvonalon, tisztességesen meg tudsz élni a fizetésbõl. Én Dániában 1 évet éltem, jelenleg Norvégiában élek 1 éve. Dániában alacsonyabb a fizetés és magasabbak az adók, viszont jóval olcsóbb mint Norvégia. Az idõjárás kellemesebb.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Az érdemes alatt mit értesz? Mert ez így nem konkrét kérdés. Bár biztos megvan az oka annak hogy ezek az országok érdekelnek. Ráadásul az sem mindegy hogy melyik városra gondoltál. Nekem Svédo. a kedvencem, de mivel te más személyiség vagy ezért neked lehet hogy más fog bejönni. Én Dániát nem választanám, mert nem fogott meg és nem az én világom, ennek ellenére lehet hogy neked pont az jönne be. Szóval ez csak tõled függ. pl hogy konkrétabb kérdést tegyél fel magadnak. Az biztos hogy Svédországban nyugodt a légkör még a nagyvárosokban is, nekem öröm ott lenni. Továbbtanulás szempontjából érdekel? Mert tényleg nem mindegy hogy most azonnal akarsz kimenni dolgozni, vagy továbbtanulni, vagy csak a távoli jövõben tervezed. Sztem ilyen általános kérdést nem is érdemes feltenned, mert ha egy ország tényleg vonzani fog akkor azt érezni fogod, ez olyan dolog amit nem érdemes másokra hallgatva csinálni. Mindenkinek van szubjektív véleménye az országokról, de hogy neked mi lesz jó az csak tõled függ.
Ingyenes jogi tanácsadás üsd be a keresõbe! Talán tudnak segíteni.
Munkanélküli segély akkor jár ha: elmúlt évben tudsz igazolni 30 nap munkaviszonyt ennek évente van felülvizsgálata , ha nincs meg minden évben meg akkor elveszik a segélyt. /Így veszik el Magyarországon a segélyeket fokozatosan. Minden évben 30 munkanapot dolgozni? Kis falvakban ahol segélybõl éltek, nincs munkahely hát ott katasztrófális a helyzet./ Sokan nem tudják bocs hogy ide íróm de szeretném , hogy sokaknak meglenne a 30 nap. Az önkéntességi munka is beleszámít, ha van róla szerzõdés. Önkormányzati intézmények , egyházak igazolásait fogadják el!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!