Találatok a következő kifejezésre: Svédországban szeretnék és (5 db)

Svédországban szeretnék élni és dolgozni. Hogyan fogjak hozzá?

Nem tudom milyen lehet?ségek vannak a lakhatásra, mert albérletes oldalt kerestem, de eszméletlenül drága. Hogyan kezdjek neki a svédországi életemnek? Tényleg nagyon drága az albérlet vagy csak rossz oldalon kerestem? Egy orvos mennyire keres jól ott, el tudja tartani a családját? Esetleg jobb lenne, ha hitelre bennék egy lakást vagy házat? Egyel?re nagyon tanácstalan vagyok, akinek van valami tapasztalata, írjon, köszi!

Legjobb válasz: Szia! Én személy szerint segíteni sajnos nem tudok, de ismerek egy blogot, amit egy Svédországban élõ és dolgozó magyar fül-orr-gégész ír. Szerintem a blogján keresztül vedd fel vele a kapcsolatot, biztosan tud segíteni! Sok sikert! A blog: http://ungersklakare.blogol.hu/

Szia! Én személy szerint segíteni sajnos nem tudok, de ismerek egy blogot, amit egy Svédországban élõ és dolgozó magyar fül-orr-gégész ír. Szerintem a blogján keresztül vedd fel vele a kapcsolatot, biztosan tud segíteni! Sok sikert! A blog: http://ungersklakare.blogol.hu/
Mire vagy kivancsi??A parom sved es a kislanyunk itt szuletett.

Valaki segítsen nekem! Svédországba szeretnék küldeni csomagot. Hol a legolcsóbb? mennyi idő még odaér? És egyel talán hol tudnám feladni?

Legjobb válasz: Busszal. adsz valami apropenzt neki s elviszik csak a nemzetkozi jaratot kell keresni

Busszal. adsz valami apropenzt neki s elviszik csak a nemzetkozi jaratot kell keresni


Svédországba szeretnék költözni. Tudnál oldalakat ajánlani, ahol találok megfelelő lakást és autót? Milyenek a svédek? Mire érdemes odafigyelni kint?

Legjobb válasz: www.hemnet.se <lakás, de sztem csak andrahand lakást fogsz találni régen írtad ki a kérdést, azóta jutottál valamire???

http://www.hemnet.se <lakás, de sztem csak andrahand lakást fogsz találni régen írtad ki a kérdést, azóta jutottál valamire???
Ingyenes jogi tanácsadás üsd be a keresõbe! Talán tudnak segíteni.
Munkanélküli segély akkor jár ha: elmúlt évben tudsz igazolni 30 nap munkaviszonyt ennek évente van felülvizsgálata , ha nincs meg minden évben meg akkor elveszik a segélyt. /Így veszik el Magyarországon a segélyeket fokozatosan. Minden évben 30 munkanapot dolgozni? Kis falvakban ahol segélybõl éltek, nincs munkahely hát ott katasztrófális a helyzet./ Sokan nem tudják bocs hogy ide íróm de szeretném , hogy sokaknak meglenne a 30 nap. Az önkéntességi munka is beleszámít, ha van róla szerzõdés. Önkormányzati intézmények , egyházak igazolásait fogadják el!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!