Találatok a következő kifejezésre: Suzukiba lehet 3 pontos (2 db)

Szerintetek merjem hajtani amig megy? 94-es 1.3 as suzuki swift kb 4-500 ezer km lehet benne pontosan nem tudom 4 éve vettem szerviz könyv szerint 290-e km rel énis még beleraktam minimum 150-e km ert?

( futár kocsi ) megy rendesen hidegen melegen is könyen indul füstölni se füstöl viszont 5.000 km alatt elfogy kb 5 deci olaj szerelőm szerint használjam nyugodtan mert még menni fog 1 darabig csak kicsit parázok hogy mivan ha othonrol sok száz kilométerrel robban le?

Legjobb válasz: Hát 1 literes olaj mindig legyen a csomagtartóban! :) Egyébként rengeteget autó fut itthon 3-400 ezer kilométerrel, csak az órájuk 180-at mutat. Olajfogyasztás nem annyira vészes, VW-knél meg van adva a szervizkönyvben, hogy az új (!) autó megehet 10 ezrenként 1-1,5 liter olajat! Na ez a szégyen. das auto..

Hát 1 literes olaj mindig legyen a csomagtartóban! :) Egyébként rengeteget autó fut itthon 3-400 ezer kilométerrel, csak az órájuk 180-at mutat. Olajfogyasztás nem annyira vészes, VW-knél meg van adva a szervizkönyvben, hogy az új (!) autó megehet 10 ezrenként 1-1, 5 liter olajat! Na ez a szégyen. das auto..
A kérdező hozzászólása: motorikussan még nemvolt hozzá nyulva csak a kuplung volt cserélve meg 2x a vez mû szíj
A kérdező hozzászólása: van valami elõjele mielõtt megadja magát a motor? menyi kilométert fut el egy ilyen motor? olajból közepes minõségût használok viszont megmondom öszintén hogy olykor nem kimélem persze csak is melegen de van hogy 1-2 szabályzás becsúszik
5ezer km alatt 5deci olaj fõleg, hogy még májerkedsz is vele... hát szo-szo.Viszont tekintetbe véve, hogy egy közel 20 éves kocsi azért annyira nem vészes a helyzet. Lehet, hogy csak egy pár tömítést kéne kicserélned és már nem is enné az olajat. Ha komolyabb gond lenne vele, akkor kékes füstöt eregetne a kipufogóból. De amint írtad, ez még nem következett be, szóval ha más baja nincs a kocsinak, elindulhatsz vele hosszabb utakra is. Csak arra ügyelj, hogy az olajszint a 2 határérték között legyen.
Kb 4-500e km ennek a motornak az élettartama, legalábbis az elsõ nagy felújításig. A felújítás akkor érik meg, ha sok olajat fogyaszt és a motor sem olyan erõs már mint régen, hidegen pedig egyre nehezebben indul. Amíg ilyen olajfogyasztásod van és télen is könnyen indul, használd nyugodtan. Kopott motor miatt nem fog otthagyni az úton, nem attól robban le. De ilyen futásteljesítmény után, ha akarod még használni, kíméletesebben használd, a kopás mértéke a magas fordulatszámmal nõl, illetve hideg motor esetén is nõl. a kettõ együtt, azaz hideg motor hajszolása a legrosszabb.

Suzukiba lehet hátra 3 pontos biztonságiövet szereltetni? Kétpontos van e azzal a gyerekülést nem lehet rögzíteni. Kb. Mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Swift 1993-as. A hárompontossal én is betudnám kötni! De az a gondom, hogy csak kétpontos van hátul és azzal nem lehet!!

A kérdező hozzászólása: Swift 1993-as. A hárompontossal én is betudnám kötni! De az a gondom, hogy csak kétpontos van hátul és azzal nem lehet!!
Milyen suzukid van? az enyémben (swift 2006)csak 3pontos övek vannak hátul! (vagy ennyire szõke vagyok, de én beszereltem a gyerekülést így is :O )


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!