Találatok a következő kifejezésre: Suzukiba lehet 3 (40 db)

Szerintetek egy golf1 1.3-as karburátoros motort meg e lehet csinálni egy suzuki 1.3-as központi injektorával?

Ami nem hengerenkénti injektor. Fogyasztás szempontjából es talán teljesítmény szempontja miatt? A lényeg hogy a golfon legyen a suzuki vagy épp bármilyen más injektor.

Legjobb válasz: jobban fog harapni?

jobban fog harapni?
Add el a Golfot és vegyél egy Swiftet.
Nem lehet mivel a karburátorosba nincs ECU (számítógép/vezérlõelektronika), azt meg nem tudod csak úgy átépíteni, szóval nem lehet, ha igen akkor is jó idõbe/pénzbe kerülne.
NEM!!!! Dot 3-as kell bele!
Kedves elõttem szóló! A DOT4-es jobb specifikációkkal rendelkezik, mint a DOT3, beletöltheti. Kedves Kérdezõ! Ha nem tudod, milyen volt benne, cseréld le az egészet, talán egy fél liter kell az egész rendszerhez, amúgy is ajánlott 4-5 évente cserélni a gumi fékalkatrészek élettartamának megõrzése érdekében. Egy fél liter fékolaj talán egy ezres, ha sokat mondok, én pár hete 800 Ft ért vettem a helyi boltban.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!
Cserénél figyelj a légtelenítésre, a legjobb ha megkérsz valakit, hogy segítsen egyikötök " pedáloz " a másik pedig légtelenít.

Suzukiba lehet hátra 3 pontos biztonságiövet szereltetni? Kétpontos van e azzal a gyerekülést nem lehet rögzíteni. Kb. Mennyibe kerül?

Legjobb válasz: Swift 1993-as. A hárompontossal én is betudnám kötni! De az a gondom, hogy csak kétpontos van hátul és azzal nem lehet!!

A kérdező hozzászólása: Swift 1993-as. A hárompontossal én is betudnám kötni! De az a gondom, hogy csak kétpontos van hátul és azzal nem lehet!!
Milyen suzukid van? az enyémben (swift 2006)csak 3pontos övek vannak hátul! (vagy ennyire szõke vagyok, de én beszereltem a gyerekülést így is :O )


Menyiért lehet kapni rozsda mentes kipufogot suzuki 1.3 sedan-hoz?

Legjobb válasz: általában ezek ak ipufogók nem kis árban vannak. Pl egy ladához 30ezertõl vannak felfelé a saválló és rozsdamentes kipufogók, neked körülbelül egy 40be lesz de érdeklõdj a janodob.hu vagy a dinamitdob.hu oldalon

általában ezek ak ipufogók nem kis árban vannak. Pl egy ladához 30ezertõl vannak felfelé a saválló és rozsdamentes kipufogók, neked körülbelül egy 40be lesz de érdeklõdj a janodob.hu vagy a dinamitdob.hu oldalon

Suzuki 1.3 GC autóban hogy lehet elől kikapcsolni a légzsákot?

A keszty?tartóban kerestem de nem találtam semmit

Legjobb válasz: SWift? Ignis? mi a halál? mikori a kocsi?? Pontosabb adatokat adj!!!

SWift? Ignis? mi a halál? mikori a kocsi?? Pontosabb adatokat adj!!!
Az anyósülés felõl, amikor kinyitod az ajtót, ott szokott lenni a kapcsoló, kb minden autónál - HA VAN. De nem minden autónál lehet kikapcsolni! Ilyenkor viszont baba elöl nem utazik!
Nagyon nem az ajtónál Audi A2 a kesztyûtartóban Renault Clio a kesztyûtartónál
A kérdező hozzászólása: Bocsánat! Kimaradt 2005-ös swift
Abban sehogy.
nézd meg a kocsi kézikönyvét, talán van a légzsáknak is biztosítéka. Ha kiveszed, asszem nem fog mûködni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen, ott már néztem, de sajnos nem találom bent :-(

Régebbi (99-es) 3 ajtós Suzuki Swifthez lehet kapni tetőcsomagtartót?

Sehol se találok, csak 5 ajtóshoz. Létezik egyáltalán 3 ajtósra?

Legjobb válasz: A 3 ajtós coupe.. Azokhoz általában nem csinálnak tetõcsomagtartót. Most szerinted h nézne ki? Pl. egy lamborghini tetõcsomagtartóval mászkálna.. Amúgy meg miért akarod mégjobban elrontani azt a Suzukit?

A 3 ajtós coupe.. Azokhoz általában nem csinálnak tetõcsomagtartót. Most szerinted h nézne ki? Pl. egy lamborghini tetõcsomagtartóval mászkálna.. Amúgy meg miért akarod mégjobban elrontani azt a Suzukit?
A kérdező hozzászólása: :D Ez tetszett, hogy Lamborghinihez hasonlítod :D:D Ez nem kupé, semmivel se megy lejjeb a teteje hátul mint az 5ajtósnak. Nem elrontani akarom, simán a tetõcsomagtartón hordani idõnként ha kell pl létrát, léceket, csöveket.
ha azt mondod, hogy ugyan olyan, akkor nyílván jó lesz hozzá egy 5 ajtósnak a tetõcsomagtartója.vagy , ha azt sem találsz akkor a következõt tudom ajánlani: vannak állítható szélességû tetõcsomagtartók, amit az ajtók pereméhez lehet felfogatni, ugyanolyan jó mint egy gyári.vegyél olyat! :)
Szerintem nem jó rá az 5ajtósra való. Hiszen annak a két hátsó rögzítési pontja a két hátsó ajtó pereméhez csatlakozik. Háromajtóson pedig nincs ilyen. nekem is ilyen Lamborghinim van. Egyszer valaki azt mondta, hogy ehhez nem lehet kapni (a rögzítési probléma miatt nem gyártanak), bele is nyugodtam.
11:43-as vagyok. Közben utánanéztem, elvileg létezik hozzá: http://www.suzuki-tetocsomagtarto.hu/pid14/suzuki-tetocsomag..
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm!

Suzuki swift 1.3-as, 97-es évjáratú kocsimban kicseréltem mind a két oldalon a külső féltengely csuklókat de 2hét alatt megint kiment. Mi lehet a baja?

Unixnál vásároltam a csuklókat a legolcsóbbakat vettem 7500ft/db

Legjobb válasz: Itt kezdõdik a probléma, hogy legolcsóbbat... Én sokkal inkább vettem volna komplett féltengelyt bontottan kb 10e ért, mert ha nem szakad ki a gumiharang, akkor sose megy tönkre a suzuki féltengely. Hogy jobbra húz és rángat lehet csukló is, lehet más is. De ezek után inkább féltengely miatt van mindegyik..

Itt kezdõdik a probléma, hogy legolcsóbbat... Én sokkal inkább vettem volna komplett féltengelyt bontottan kb 10e ért, mert ha nem szakad ki a gumiharang, akkor sose megy tönkre a suzuki féltengely. Hogy jobbra húz és rángat lehet csukló is, lehet más is. De ezek után inkább féltengely miatt van mindegyik..
Jaja, valószínûleg féltengely vagy futómûbeáállítás-gond.
Hát Én láttam, ahogy cserélték az enyémet mûhelyben, tuti nem állnék neki egy vasárnapi barkácstanfolyam keretében.. Lehet h úgyjárnék mint te XD
Én meg a bömbim 90%-át itthon raktam össze a garázsban, oszt' mégis jó. :D

Suzuki Swift GS 1.3 as autónk van, aminek eltört a katalizátor belsejében levő porcelán szűrője. El lehet indulni vele külföldre?

A menetteljesítmény nem romlott, igaziból csak a hangján lehet hallani, hogy valami baj van. Éppen most indulnánk külföldre, Lengyelországba. Szerintetek el lehet menni vele? Sajna a javítás 30-40 ezer forint, úgyhogy akkor buknánk az utat.

Legjobb válasz: Nem érdemes hosszú távra indulni vele mert ha letörik róla egy nagyobb darab el tudja annyira fojtani hogy be se indul. Nekem is suzukim van, sajnos így jártam. Olcsóbb ha kibelezteted a katit.

Nem érdemes hosszú távra indulni vele mert ha letörik róla egy nagyobb darab el tudja annyira fojtani hogy be se indul. Nekem is suzukim van, sajnos így jártam. Olcsóbb ha kibelezteted a katit.

Suzuki swift 1.3 2005-2011 ig gyártott van valakinek? Megvagy vele elégedve? Volt már valami baja? Menyire lehet benne elférni fölleg hátul? Nem nehézkes hátra a beszálás?

Legjobb válasz: Anyukáméknak. Nincs vele semmi baj. Kicsi-kocsi - értelmes embernek pont jó... Aki meg terepjáróban, és hitelekben, eladósodásban, v. flancolásban gondolkozik, az nyilvánvalóan mindjárt jön, és elmondja, hogy a Suzuki ilyen sz*r, olyan sz*r...

Anyukáméknak. Nincs vele semmi baj. Kicsi-kocsi - értelmes embernek pont jó... Aki meg terepjáróban, és hitelekben, eladósodásban, v. flancolásban gondolkozik, az nyilvánvalóan mindjárt jön, és elmondja, hogy a Suzuki ilyen sz*r, olyan sz*r...
a régebbi kiadás jobb. a barátom vezette ezt az újat, és azt mondta, hogy fizikálisan szinte alig érezni, ha nyomod a gázt. persze a verda gyorsul, csak a vezetési élmény nem olyan. lassan nekem is esedékes az autóvásárlás, én a 2005 elõttit preferálom.
A lehetõ legjobb választás az átlag embernek! Abszolút problémamentes, nagyon megbízható autók! A motorjával sincs probléma, sokkal jobb, mint mondjuk az Opel vagy a Renault 1.4-ese. Nem elfogultságból beszélek, nekem Renaultom van, és dízel.

Szerintetek merjem hajtani amig megy? 94-es 1.3 as suzuki swift kb 4-500 ezer km lehet benne pontosan nem tudom 4 éve vettem szerviz könyv szerint 290-e km rel énis még beleraktam minimum 150-e km ert?

( futár kocsi ) megy rendesen hidegen melegen is könyen indul füstölni se füstöl viszont 5.000 km alatt elfogy kb 5 deci olaj szerelőm szerint használjam nyugodtan mert még menni fog 1 darabig csak kicsit parázok hogy mivan ha othonrol sok száz kilométerrel robban le?

Legjobb válasz: Hát 1 literes olaj mindig legyen a csomagtartóban! :) Egyébként rengeteget autó fut itthon 3-400 ezer kilométerrel, csak az órájuk 180-at mutat. Olajfogyasztás nem annyira vészes, VW-knél meg van adva a szervizkönyvben, hogy az új (!) autó megehet 10 ezrenként 1-1,5 liter olajat! Na ez a szégyen. das auto..

Hát 1 literes olaj mindig legyen a csomagtartóban! :) Egyébként rengeteget autó fut itthon 3-400 ezer kilométerrel, csak az órájuk 180-at mutat. Olajfogyasztás nem annyira vészes, VW-knél meg van adva a szervizkönyvben, hogy az új (!) autó megehet 10 ezrenként 1-1, 5 liter olajat! Na ez a szégyen. das auto..
A kérdező hozzászólása: motorikussan még nemvolt hozzá nyulva csak a kuplung volt cserélve meg 2x a vez mû szíj
A kérdező hozzászólása: van valami elõjele mielõtt megadja magát a motor? menyi kilométert fut el egy ilyen motor? olajból közepes minõségût használok viszont megmondom öszintén hogy olykor nem kimélem persze csak is melegen de van hogy 1-2 szabályzás becsúszik
5ezer km alatt 5deci olaj fõleg, hogy még májerkedsz is vele... hát szo-szo.Viszont tekintetbe véve, hogy egy közel 20 éves kocsi azért annyira nem vészes a helyzet. Lehet, hogy csak egy pár tömítést kéne kicserélned és már nem is enné az olajat. Ha komolyabb gond lenne vele, akkor kékes füstöt eregetne a kipufogóból. De amint írtad, ez még nem következett be, szóval ha más baja nincs a kocsinak, elindulhatsz vele hosszabb utakra is. Csak arra ügyelj, hogy az olajszint a 2 határérték között legyen.
Kb 4-500e km ennek a motornak az élettartama, legalábbis az elsõ nagy felújításig. A felújítás akkor érik meg, ha sok olajat fogyaszt és a motor sem olyan erõs már mint régen, hidegen pedig egyre nehezebben indul. Amíg ilyen olajfogyasztásod van és télen is könnyen indul, használd nyugodtan. Kopott motor miatt nem fog otthagyni az úton, nem attól robban le. De ilyen futásteljesítmény után, ha akarod még használni, kíméletesebben használd, a kopás mértéke a magas fordulatszámmal nõl, illetve hideg motor esetén is nõl. a kettõ együtt, azaz hideg motor hajszolása a legrosszabb.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!