Találatok a következő kifejezésre: Strandra szeretném a (10 db)

Strandra szeretném vinni a babámat, millyen napernyőt tudok neki venni és hol?

Legjobb válasz: normál napernyõ amit magatonak is hesználnál. S van sokféle babakocsira szerelhetõ. Bármelyik megteszi. De inkább elõbbit javasolnám ,ert a strandon ez alá be tudod rakni a kocsit is, vagy pl pléden is tudod altani, nem kell kocsit cipelni. A vizzel vigyázz ha pici még inkább csak a lábát lógasd bele. vigyél otthonról magaddal egy 1,5 l palackban vizet és ezt öntheted a pancolójába, ha visztek ilyet.

normál napernyõ amit magatonak is hesználnál. S van sokféle babakocsira szerelhetõ. Bármelyik megteszi. De inkább elõbbit javasolnám , ert a strandon ez alá be tudod rakni a kocsit is, vagy pl pléden is tudod altani, nem kell kocsit cipelni. A vizzel vigyázz ha pici még inkább csak a lábát lógasd bele. vigyél otthonról magaddal egy 1, 5 l palackban vizet és ezt öntheted a pancolójába, ha visztek ilyet.
Szia! Szerintem jobb neki a kimondott strandsátor. Van teteje és alja be lehet cibzározni, Kb. 2500 Ft. És szinte mindegyik bevásárló központban lehet kapni.
A kérdező hozzászólása: A strandsátort nem ajánlják, mivel nem levegõzik eléggé.Azért köszönöm a választ!

Fiuk! Ha strandon szeretne valaki ismerkedni akkor az mennyire gaz ha (bikinit hord) es egy kicsit nem befele hanem kiall a koldoke? 16/l

mert a nyaron szeretnek vegre parkapcsolatot es hat nem tudom h ez mennyire befolyasol ebben. ciki a kerdes de engem elegge zavar! mar Anyukammal beszeltem errol mult nyaron h lehet h "megmuttetnem" de nagyon felek attol:/ szoval az mennyire gaz ha egy csajnak van ilyen?

Legjobb válasz: Ugyan már ez miért lenne ez probléma? 16/F

Ugyan már ez miért lenne ez probléma? 16/F
Lány vagyok, lehet nem lesz a leghasznosabb a válaszom, de szerintem nem gáz. Nekem se olyan tipikus "luk" a köldököm, de épp ma vettem észre tükörbõl, hogy szembõl nézve nem is annyira gáz, csak ha én fölülrõl rápillantok. Szóval lehet Neked sem olyan vészes. De még ha mondjuk szembõl nézve is nagyon látszik, tényleg nem gáz szerintem, lehet hogy a fiú észre sem veszi, ha mondjuk beszélgettek vagy valami, mert nem arra figyel.
Gusztustalan.
nem a köldököd fog számítani. ha strandon bikiniben akarsz ismerkedni, akkor a fenekedet, meg a melleidet nézik, meg hogy milyen lapos a hasad
Nem egy köldök miatt fognak megszeretni:) Simán lehet úgy ismerkedni és szerintem örülj, hogy ez a "legnagyobb" gondod:) de ezt jó szándékból mondom!!! Én is örülnék a helyedben: P és ne foglalkozz ezzel mert ettõl még ugyanúgy kellesz egy fiúnak:) Semennyire sem befolyásol, a lényeg az alakod úgymond...akkor "megfogod" a fiúk szemét a testeddel, utána beszélgettek és egyáltalán nem a köldököd fogja õt érdekelni:)
egyáltalán nem zavarna.. nem gáz 17/f
Jah, mert ez így megy, hogy márciusban eldöntöd, hogy nyáron szeretnél végre kapcsolatot? Édes... A kérdésre is válaszolva: senkit nem fog zavarni. Csak te pörgöd túl a dolgot. Anyukádnak is ezt kellett volna mondani, ahelyett, hogy a mûtétrõl beszélgettek. Ezt a baromságot...
Hát engem sokkal jobban zavar, hogy narancsbõr van a combomon, minthogyha ilyen köldököm lenne. Amikor úgy általánosságban jó csajnak nevezünk valakit, akkor amúgy is az összkép alapján tesszük, nem aszerint, hogy külön-külön mi hogy néz ki rajta :) Ez ne zavarjon:)
A kérdező hozzászólása: 7-es: kerlek szepen azert "dontottem" el a nyarat mert 1. nem Mo.on lakom 2. vizsgaim vannak nyarig 3.akkorra lehet h leszedik a fogszabalyzom boldog vagy mar ??

Azt szeretnem kerdezni, hogy miert van az hogy ha beulok egy kad vizbe akkor azonnal ramjon a pisiles? Es ugyanez van ha nyaron strandon vagyok a melegvizes bazinban?

Legjobb válasz: A meleg víztõl van, teljesen természetes dolog. Nem tudom, hogy pontosan miért, de a melegtõl van.

A meleg víztõl van, teljesen természetes dolog. Nem tudom, hogy pontosan miért, de a melegtõl van.


Évek óta nem voltam strandon mert szerintem nagyon csúnya és kövér vagyok. De a barátom imád strandra járni, és szeretné ha mennék vele, de félek?

Félek hogy mindenki azt nézi milyen csúnya az arcom és milyen kövér vagyok... 166 cm/63 kiló vagyok. A barátom szerint gyönyörű vagyok, de nem akarom hogy szégyelljen engem, ha a barátai meglátnak bikiniben... Õ az első barátom, 17 éves vagyok, ő pedig nemsokára 18. Mit tegyek hogy túl tudjak lépni ezen a félelmemen?

Legjobb válasz: No para. Csak azt nem értem, hogy ha én férfiben nem vagyok kövér disznó, akkor miért nincs barátnõm. Randa sem vagyok.

No para. Csak azt nem értem, hogy ha én férfiben nem vagyok kövér disznó, akkor miért nincs barátnõm. Randa sem vagyok.
Egyrészt nem vagy kövér, max. husis kicsit. A másik: miért akarsz te MINDENKINEK megfelelni? Elárulom, hogy a következõ kategóriák lesznek a strandon: 1. Nem vagy az esete, tehát rád se néz 2. Az esete vagy, megnéz, csorog a nyála Önbizalommal és kisugárzással tudnád kompenzálni a külsõ adottságokat. És még valami! Ha nem tetszel magadnak, akkor ne bikinit vegyél fel! Vannak nagyon csinos egyrészesek, plusz tankinik (a bikini kényelmével, de azért ápol-eltakar). Ha úgy mész strandra, hogy szégyelled a tested, ez sugározni fog rólad. Ilyenkor az ember óhatatlanul takargatja magát, megváltozik a tartása, a metakommunikációja. Ha viszont büszkén kihúzod magad, mosolyogsz, magabiztos vagy, akkor az plusz két pontot dob a külsõd értékelésén. De valószínûleg a kutya nem fog veled foglalkozni, max. megnéznek egy pillanatra.
A barátod nem fog szégyellni téged, ez most csak rólad szól, neked kell elfogadnod magad. Egyébként, nem muszáj bikinit hordani, vehetsz fel egyrészest is, olyanban is lehet találni fiatalosat.
talán elsõre menjetek olyan helyre, ahol kevesebben vannak, nincs tömeg...
Hát drága kérdezõ el kell kezdeni sportolni. Nem, a koplalás eszedbe se jusson!!! Táplálkozz ugyan úgy mint eddig (vagy mondjuk kevesebb szénhidrát és picivel több hús), DE sportolj. Nem mondom hogy 1 hónap alatt le fog ugrani 10kg, de hidd el hogy nagyon sokat számít az eloszlás! Szép feszes leszel tõle. Onnantól meg büszke lehetsz magadra, mert maglátszik az, ha valaki feszes és sportol. A dundiságot meg ráfogod majd az adottságokra ;-) Egy dagadt lány is lehet nagyon szexis és szép!!! De mondom: Pár kilót tutira le tudsz fogyni 1 hónap alatt is.
Bombát ne nagyon ugorjál, mert cunamit indítasz el.
Én férfi vagyok, de strandra én sem járok hasonló okok miatt. Pedig úszni szeretnék, de azt nem, hogy valakinek is fürdõnadrágban kellene látnia. Nem elég, hogy rendkívül dagadt vagyok, alacsony, még rettenetesen ocsmány is. Szóval jobb, ha be sem teszem a lábam ilyen helyekre.
9-esnél a pont. Valószínûleg meg fognak nézni, hiszen a strand errõl szól. Vagy azt gondolja: Hmm.. nem az esetem - és leveszi rólad a szemét, mást bámul. Vagy pedig: Ejha, de imádnám, ha... :D És bámulni fog, meg csorog a nyála. Ennyi.
A férfi önbizalomhiányosnak is! Az én párom "csupa szõr" (háta, mindene), Õ sem járt soha - hasonló okok miatt - strandra. Én vettem meg neki az elsõ fürdõnadrágját. Én szeretem, ahogy van, minden szõrszálával együtt (egy férfi még jó, hogy szõrös!). Ha én nem szégyellem, elfogadom olyannak amilyen, akkor kit érdekel, hogy másoknak mi a véleményük. Elõször azt hitte, hogy mindenki Õt nézi, de aztán rá kellett jönnie, hogy ezt csak beképzeli. A kutya rá sem nézett. Azóta önfeledten "fürdõzünk":) :) :)
Vagdostad magad? Na az ilyenekbõl lesznek a gyilkosok. Elmebajos vagy.
utolsó, hogy te mekkora marha vagy:D pszichológushallgató vagyok, és megsúgom semmi köze a falcolásnak (önvagdosás) ahhoz, hogy valaki gyilkos lesz...sõt...inkább arról van szó, hogy az az ember aki falcol önmaga felé vezeti le az agresszióját, feszültségét, autoagressziónak hívják. Sajnos a fiatalok körében hihetetlenül elterjedt és semmire nem megoldás. Van benne egy pici figyelemfelhívó jelleg, amolyan cry for help, segítségkérés a környezet felé, ami nem feltétlenül tudatos. Sajnos a pszichológusok egy dilettánsabb része kínvallatásnak veti alá a gyerekeket, kamaszokat e téren, kórházba utalják szuicid gyanúval vagy zárt osztályra küldik megfigyelésre...ez nem megoldás, profibb segítséget kell keresni, és az, hogy valaki magánrendelõt nyit mondjuk az nem egyezik meg a profizmussal. Én ilyenkor azt ajánlom mindig, hogy TB által finanszírozott de szaksegítséget kell kérni, én felhívnám a SOTE Klinikai pszichológusait, hogy most tinédzserambulancia hol mûködik ilyen téren. Az adataid alapján nem vagy kövér, maximum husi vagy dundi. Én sokkal kövérebb vagyok (ezt most mint ember és sorstárs mondom, nem mint leendõ pszichológus, ha egy pszichológus a saját bajait hozza fel, már régen rossz) és pontosan átérzem mitõl félsz, bennem is ez volt anno. Én nem vettem fel bikinit, sõõõõt nem is hordtam bikinit még soha életemben, találtam magamnak elõnyös fürdõruhát. Ha a párod szeret és elfogad téged amilyen vagy, akkor nem lesz semmi baj, nem fog szégyellni...ha a barátai beszólnak, poénnal el lehet viccelni, és ha a párodnak az õ véleményük számít akkor nem túl értelmes ember és nem igazán van értelme vele maradnod. Csinálj magadról képeket és nézegesd meg...azok objektívek, nem torzítanak, látod magad teljes egészedben. A sportolás egyébként általában jót tesz a közérzetnek és az önbizalomnak, próbáld ki:) az evészavar súlyos, sejtem mire gondolsz, kérlek ha még fennáll a dolog mindenképp fordulj szakemberhez, olyanhoz, akihez van értelme fordulni. 23 N
En 108 kg vagyok, 165 cmhez. Es pont leszarom, hogy kinek nem tetszik az alakom. Van egy parom, aki imad es jokat szeretkezunk, igy kellek neki, ahogy vagyok. Egy idegen, aki szerint kover vagyok es randa, az tehet egy szivesseget maganak, es nezzen masra. Van egy dogos egyreszes furdoruham egy kis szoknyaresszel, es amikor csak tehetem, a Balatonon strandolok, vagy valahol tengerparton. A strand nem a topmodellek kivaltsaga!! Es kedves kerdezo, en is pszichologust ajanlok a testkepzavarodra (is).
63 kg egyáltalán nem sok a 166 cmhez, nincs miért szégyenkezned. Ha a párodnak tetszel, akkor pláne nincs miért.
A kiló/magasság aránnyal semmi gond, más kérdés az összetétel, de azon egy kis sporttal és normális kajával simán változtathatsz. Sajnos a félelmeidet neked kell legyõznöd, de én annyit látatlanban is mondhatok, hogy 10 nõbõl 10 nincs önmagával megelégedve, így valszeg nálad sem a kilókkal van baj hanem az önbizalommal. Amit pl. úgy tudsz "edzeni", hogy -akaratod ellenére is- elmész szépen strandra és nem foglalkozol senkivel. Így elõbb-utóbb garantáltan kiégnek a gátlások.
Hülye vagy te nem kövér. Már bocs. :-) A test-tömeg indexed alapján normális a súlyod. Másrészt: ha a barátod azt mondja jó vagy úgy, ahogy vagy, akkor higgyj neki és menj vele strandra. A te korodban én is így viselkedtem. 12 éves koromtól, 19 éves koromig nem voltam hajlandó strandra menni, mert azt hittem kövér vagyok. 17 évesen, az elsõ barátom nagyon sokáig húzott, h menjünk együtt. És az utána lévõ másik két barátom is. Aztán az egyik barátnõm a suliból mesélte, h mennyire jól szórakozott a többiekkel a strandon. És akkor hirtelen beugrott, h tesin sokszor láttuk és mesélte is, h mi az a 2 óriási seb a hasán. (Gyerekkori mûtéti hegek. 2 vízszintes mély vágás a hasán és az egyiknek a közepében egy hatalmas lyuk is volt. Mint ha 2 köldöke lett volna.) NA, HA Õ ELMENT A STRANDRA, AKKOR ÉN IS SIMÁN.
én vagyok az, aki a pszichológust ajánlotta: vagdosod magad 17 évesen, szerinted ez normális? ezenkívül csúnyának és kövérnek tartod magad, annak ellenére, hogy a barátod gyönyörûnek tart és a strandra se mersz kimenni...
öcsém egyes nõk mikbe vannak... az helyett hogy itt írogatsz menjél sportolni stb. Pasidnak tetszel akkor mit érdekel mások véleménye? kapcsold ki a gépet aztán get life ;)
A kérdező hozzászólása: Már miért lennék "emos"?
4-es a koplalás helyett hirtelen kupakolást olvastam :D
A kérdező hozzászólása: 4-5 hónap alatt fogytam le 76 kilóról 60-ra és az utóbbi 3 hónapban híztam 3 kilót. De nem sporttal, étkezési zavarom van, de errõl nem szívesen beszélek... Illetve vagdostam is magam amitõl rengetek heg van a combomon, vállamon... Bár azt mondják hogy nem annyira látszódnak...
Sosem értettem, hogy lehet valaki olyan, hogy magában szándékosan kárt tesz. Akármennyire szoptam már sokat az életben, tisztelem magam annyira, hogy ne tegyek kárt a testemben.
A barátod miért szégyellne ? Veled van, szeret, tudja hogy nézel ki. Gondolom látott már bugyiba például.
neked pszichológusra van szükséged és ez nem bántés.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, de szerintem én jobban tudom mire van szükségem, és az nem egy pszichológus. Azokból elegem van már...
FUCK! Megint csak azt mondom, hogy kezdj el sportolni! Így csak szaralak leszel. A sport az karban tartja a testet ÉS A LELKET is! A fogyás után gondolom elég löttyedt lehetsz. Hát kezdj el sportolni! Semmibe nem kerül!!!
Válassz valami az alkatodnak megfelelõ, csinos fürdõruhát, vagy bikinit, ami kényelmes, nem szorít, ahol lehet "ápol és eltakar". Aztán menj strandra a barátoddal nyugodtan! Ha szégyellne, nem akarna mindenáron magával vinni. A számok alapján valószínûleg nem vagy igazán kövér, esetleg itt-ott lehet rajtad egy kis felesleg. Egy husibb lány is lehet csinos, akinek meg nem tetszik, ne nézzen rád! A strandon nincs kiírva, hogy "belépés csak topmodelleknek".
Nem vagy kövér. Tudom hogy ez nem minden esetben mérvadó, de a textömegindexed normális. Ugyan nemtom hogy van rajtad eloszlatva, de biztosan nem fognak kinézni a strandról söt... sok férfi inkább a teltebb (NEM KÖVÈR) nöket preferálja + mindig vannak 120 kilósok bikinibe etc. Sztem feleslegesen aggodalmaskodsz. Bár ha emos vagy akkor hiába beszélek/lünk itt neked úgysem fogod megérteni.
Valami ilyesmi vagy? http://www.mybodygallery.com/photos-33246-body-shape.htm#.UZ.. Nem gáz... strandon sok ilyen van! :) A vagdosást meg fejezd be! >:(

Mi a véleményetek az olyan előre megbeszélt stoppolással, ahol az úti cél a Délegyházi nudista strand, és ott szeretne engem megismerni a pára aki útközben "felvesz", plusz a feleség szeretne egy stoppossal (velem)?

Csak azért kérdezem mert jöv?hét csütörtökön pont egy ilyenbe fogok bele csöppenni,ugyanis a napokban egy 49/55éves pár férfi tagja irt nekem,hogy a felesége szeretne egy stopossal kefélni,és hogy ott megismerkedhetnénk,és még a telefonszámát is megadta az úri ember...Kicsit izgulok,mert ez lesz nekem az els? nudizásom,és kefélésem egy felességgel...Nagyon szépen kérlek titeket,hogy minél többen válaszoljatok erre,mert szeretnék mindent tudni err?l...El?re is nagyon szépen köszönöm a segítségeteket

Legjobb válasz: szerintem ne tedd meg.. lefeküdni egy feleséggel csak mert a férje megkérte? milyen férj ez? majd akkor szépen õ is elvárja a feleségétõl h vmi szexi nagy mellû nõt hagy dugjon meg.. persze akkor majd egybõl megy a vita.. SZTEM ne tedd.. lelkiismeret furdalásod lenne..

szerintem ne tedd meg.. lefeküdni egy feleséggel csak mert a férje megkérte? milyen férj ez? majd akkor szépen õ is elvárja a feleségétõl h vmi szexi nagy mellû nõt hagy dugjon meg.. persze akkor majd egybõl megy a vita.. SZTEM ne tedd.. lelkiismeret furdalásod lenne..
Elfajzott lett a délegyházi népség, pedig milyen kulturált közeg volt évtizedeken át.15 évig voltam tag a nudin.... a nuditól nem kell félni, inkább az ilyen beteg emberektõl, de ha neked ez nem gond, akkor szíved joga.
Ha itt laknál tudnád. Hosszú lenne most ide leírni (: Amúgy a kérdésednél maradva szíved joga.
lehet jól el leszel két ilyen aberráltal és még jól is érzed magad, de az is lehet h jól lehúznak, aztán egy fához kötve találod magad az erdõben, jó esetben életben... beteges sztem...
nudistradokról én is hallottam is ill. láttam is már érdekes storykat, talán két legemlékezetesebb 1, nem messze napozó pár egyszercsak belefeledkezett a szerelembe, és a csajszi ott a füvön úgy lesz..pta a barátját mint atom :-) 2, hasonló, már naplemente volt, alig voltak aparton, erre meg két srác hasonlót mûvelt, egyik állt, másik meg tétrdelt elõtte, és lazán a parton elkezdték ... 5-6-an pedig tök kellemesen végignézték :-) Szóval imádom amikor nudisták jönnek az álszent szövegükkel, h "ez nem errõl szól" ... nem hát persze, a fõzésrõl ....
Szerintem ne menj. Durva dolgok folynak most itt Délegyen és Varsányon, nem tudom merre laksz, de a helyedben a közelébe se jönnék :P De azért mint pletyi érdekelne, hogy ki akar ilyet xD Na joh, nem.. (:
A kérdező hozzászólása: Mint például milyen durva dolgok történnek Délegyházán ? Hmm ?
A kérdező hozzászólása: De mégis mik történnek ?
Holnap telekocsi a Luppára. Van még hely.
gatya/bugyi le és hajrá :)
Most úgy kérdezed, mintha azt kérdeznéd, hogy mit vegyél fel. Ennek csak egyféleképpen lehet nekiállni, ahogy az elsõ írta.
Ki kell menni egy nudista strandra és le kell vetkõzni ... Nem árt ha van nálad pléd, törülközõ. Mivel nyáron fogsz menni melegben, ezért gondoskodj róla, hogy legyen nálad megfelelõ mennyiségû folyadék ...
Ruhaba indulsz el, a bejaratnal megszabadulsz a ruhaidtol, s feloltod az ottani viseletet, meztelen!
Szoktasd a szemed és a gyomrod a mezítelen, 50-70 éves nõk ès férfiak látványához. Sok sikert :DD
Hát elmész és levetkõzöl. Teljesen meztelenül kell lenned. Ha lány vagy nincs olyan hogy csak a melltartót veszed le, ha férfi vagy nincs olyan hogy hosszú pólót veszel magadra. Egy nudista strandon az a normális ha az ember teljesen meztelen. Törölközõt meg plédet vigyél magaddal mert ha leülsz egy székre vagy padra azt elvárják hogy magad alá tegyed. Papucsot azért vigyél az megengedett. És persze ne úgy menjél a bejárathoz hogy már meztelen vagy mert az még közterület, ha csak nem olyan a strand. Mert én úgy tudom a legtöbb helyen úgy van hogy a bejáratnál még kell hogy legyen rajtad ruha aztán ha már beljebb mentél akkor levetkõzhetsz.
Elõször menj Horvátba ott nem kell annyira ismerõstõl tartanod, bár már sosem lehet tudni.
Bécs Dunasziget 2 x 10 Km partszakasz szép kiépített környezet úszás(tiszta álló víz nem a Duna fõága) futás görkori biciklizés túrázás büfé mindezt ruha nélkül belépõ, parkólódij stb nincs teljesen ingyenes csak idõben kell érkezni hétvégén hogy megfelelõ parkolóhelyet találj

15 éves fiammal vidéken lakunk, Egerbe szeretne menni barátaival a strandra. Ti elengednétek egyedül? Nem tudom, mit tegyek, egyedül nevelem 4 és fél éve. Adjatok tanácsot! Sürgős!

Legjobb válasz: Èn is rettentöen félteném,de ... Engedd el,hogy pontosan kell hazaérkeznie.Közben telefonáljon esetleg írjon,hogy jól van. Ha nem ér haza pontosan legközelebb csak "nézhet" Milyen messzire kellene mennie???Km? Ha annyira akar úgy is elfog menni,legfeljebb neked nem szól.....

Örülj hogy még csak strandra akar menni Egerbe, 1-2 év és koncertekre akar menni egész éjszakára. Értem én hogy félted, de így úgy is el fog menni elõbb utóbb. 1-2 év múlva ugyanúgy elütheti az autó, vagy történhet más, de mégse zárhatod be a lakásba, mert "nehogy történjen vele valami". Attól nem félsz hogy iskolába menet elüti egy autó, kirabolják, megverik? Eger mennyiben más mint ahol ti laktok? Nem szabad agyonfélteni a gyereket, mert semmi tapasztalatot nem szerez, és az csak neki lesz rosszabb a késöbbiekben. Arról nem is beszélve hogy minnél jobban próbálod otthon tartani, õ annál keményebben fog küzdeni ellene, és ez megmérgezheti a kapcsolatatokat. Kompromisszum! 15 évesen meg nem gyerek, hanem kamasz...
Èn is rettentöen félteném, de ... Engedd el, hogy pontosan kell hazaérkeznie.Közben telefonáljon esetleg írjon, hogy jól van. Ha nem ér haza pontosan legközelebb csak "nézhet" Milyen messzire kellene mennie???Km? Ha annyira akar úgy is elfog menni, legfeljebb neked nem szól.....
Szia! Hasonló cipõben járok a fiaddal, engem anyukám 12 éve nevel egyedül. Most vagyok 18 éves. A helyedben elengedném, bár néha eresszen meg egy telefont, hogy él, jólvan stb. Fõ a bizalom, anélkül el van veszve az egész. Meghát elõbb-utóbb úgyis el fog menni ide-oda a haverokkal. A fiad lassan felnõ, ezért is kell mindig engedned, nem azt mondom, hogy most engedd el egy hétre, de egy kicsit engedhetsz neki. Lépésenként kell csinálni szerintem, mindig csak kicsi lépésekkel. Remélem segítettem.
hát ha reggel mennek este jönnek visza akkor nem lehet gond...ígértesd meg vele h küld egy sms-t ha leszálnak egerbe meg ha felszálnak visszafele. és fix idõpontba kelljen hazaérnie...közbe se nagyon hívd fel hanem inkább sms-t küldj neki...majd kinövi azt h ciki az anyával mennie valahova de egyenlõre tényleg annak érzi. én mikor akartam mindig elmehettem ahova akartam annyi kikötés volt h elõre megbeszélt idõbe érjek haza. én mondhattam meg mikor de addigra haza kellett érnem. és szerintem ez igy teljesen jo volt mert látták h ha este 9et mondtam akkor akkor értem haza ha hajnali 2õt akkor akkor. viszont lassan hozzá kell szoknod h elkezd elszakadni tõled mert egyre szaporodni fognak az ilyen alkalmak. persze tudom h a kicsi fiadat neház elengedni de fokozatosan be fog következni...
07:20 Ne haragudj, de te ezt komolyan gondolod? Ne csak a saját érdekeid nézd már, hanem azt, hogy mi lenne jó a gyerekednek. Strandról van szó, nem egy hetes ivászatról Istenem. Egyébként az ilyen szülõk miatt lettek a barátnõim most "alkoholista drogosok". Mindent tiltottak nekik, és most behozzák az elmaradást.És egy 15 éves már rég NEM gyerek. Én akkor napközben oda mentem ahova akartam, csak bejelentettem és kész. Bulizni hetente háromszor mehettem még akkor, de mivel csak hajnal ötkor jött busz, addig is maradtam. És ezzel nem rontott el anyám semmit, sõt. Igaz, hogy amikor bulizni mentem mindig bõgve várt a folyosón, és egy percet se aludt, de ebbõl látszott, hogy szeret. Nem abból, hogy sírt, hanem hogy elengedett annak ellenére, hogy ilyen rosszul érezte magát, és nem a saját érdekeit nézte, hanem az enyémet. Szóval kérdezõ elég gáz, ha 15 éves fiadat nem engeded el legalább napközben. Ennyi erõvel az utcára se engedd ki, mert elütheti egy kocsi. 23/L
Nem engedném el egyedül. Mondjuk, függ, hogy milyen messze laktok Egertõl... Én voltam Egerben párszor, egyébként barátságos város nagyon. De egyedül nem engedném el, mégis csak 15 évesekrõl van szó. Ha megy velük valaki aki felnõtt akkor esetleg. Nincs egy nagyobb testvér akire rá lehetne bízni õket? Engem megenne az ideg, mi van velük Egerben, míg én otthon üldögélek. Esetleg Neked nincs idõd elmenni velük? Vagy az "ciki"? :-S Nem tudom mit tanácsolhatnék még, egyedül 15 éves gyerekeket nem engednék el...
Látom nem értitek, itt nem arról van szó, hogy nem tud leválni az anya a gyerekétõl, vagy nem bízik meg benne. Nem tudom, hány km Tõletek Eger, de ha messzebb van, akkor számomra az is akadály lenne. A másik dolog az, hogy 15 éves GYERKEKrõl beszélünk. Nem tudom, nem ismerem egyébként mennyire megbízhatóak a gyerekek, Te tudod, Te nevelted:) Nagyobbak társaságában szívesebben elengedném, mivel adódhatnak helyzetek, amikben döntést kell hozni...
Milyen messze van tõletek Eger? Hogy tudnak eljutni oda? Nem mindegy, hogy a szomszéd községbõl átbuszoznak, vagy az ország másik végébõl busszal, vonattal, átszállásokkal utaznak majd egy napot.Mennyi idõre mennének? Egy, vagy több napra?
Ne félj, ez csak egy strand, nem élõ víz. Mi 14 évesen jártunk a folyóra úszni, és volt köztünk egy lány aki nem annyira jól tudott úszni. Figyeltünk rá.
A kérdező hozzászólása: Egerbe jár iskolába, ami 40 km-re van tõlünk.Azért féltem, mert azúszás tudása nem tökéletes és annyi rosszat hallani manapság és látni is a strandokon.Lenyomkodják, beledobálják egymást a vízbe.Egyébként szabadon mozog, 2 hetente jár buliba, ide-oda mennek, pizzázni, kocsikázni, csak még strandon nem volt egyedül.
Én is azt gondolom, hogy 15 évesen már nem annyira gyerek, hogy egy nappali programra ne mehessen el egyedül. Ráadásul nyilván nem tök egyedül megy, hanem a barátaival. Gondolom iskolába, ide-oda is járkál nélküled. Ez mennyiben más? Mégse éjszakai buliba akar menni. Biztos nehéz ez neked, de szerintem engedd el. Ez a dolog meg fogja hálálni magát. Nem hiszem, hogy jót tesz a túlzott szigor.
ha járt már egerben (vagy utazgat nélküled, tehát megbízhatóan közlekedik) , pláne egyedül - mármint nélküled, megbízható és megígéri, hogy ha suttyomba is (nem barátok elött), de azért a nap folyamát 2 smst küld , hogy jól van, akkor elengedném.
08:03 Én is pont ezt akartam írni. Az ismerettségi körömben azokból lettek a legnagyobb alkeszek, semmirekellõk, akiket nagyon szigorúan fogtak anno, mert ahogy kikerültek végre a szülõi kontroll alól, egybõl kipróbáltak mindent amit addig tiltottak, és belevetették magukat a bulizásba, pasizásba, csajozásba, ivászatba, drogokba. Van olyan ismerõsöm(csaj) aki 20 éves koráig õrizgette a szüzességét, aztán két év leforgása alatt vagy 6 pasival lefeküdt, volt amelyiket az egyik parkban cumizta le a padon többek szeme láttára. Én oda mehettem anno ahova akartam, kipróbáltam amit ki kellett (cigi, alkohol), mára pedig már abszolúte nem érdekel a bulizás, dologzok, képzem magam, és a võlegényemmel élek. Akiket meg anno annyira fogtak, elég zavaros életet élnek... 23/L
Bocs, három hetente mehettem, ezt akartam írni :D
A kérdező hozzászólása: Sajnos velem nem akar jönni, az már ciki, azt mondja, õ a barátaival szeretne és most haragszik rám, mert én is azt mondtam, nem mehet.
ha oda is jár, és máshova is elengeded.. akkor engedd le most is!:) beszéld meg vele, hogy ésszel csinálják!:) én se voltam nagy úszó, csak annyira, hogy ne fulladjak meg, sõõt, nekem még be is görcsöl a lábam a vízbe, pedig magnéziumon élek.. :D mégis eljártam, imádtam.

Tegnap nagyon leégett az arcom a strandon hiába vigyáztam, főképp az orrom. Tejfölt és hideg vizes borogatást használok, de a kopást szeretném megelőzni! Mit tegyek? Mit ajánlatok? Van erre módszer? Vagy elkerülhetetlen?

Pár évvel ezel?tt is jártam már így, akkor csak az orrom égett le de utána szinte egész nyáron darabokban potyogott az égett b?röm róla. Elég kellemetlen volt! Ezt szeretném elkerülni.

Legjobb válasz: ne mosd meg olyan sûrûn, és krémezzed.

ne mosd meg olyan sûrûn, és krémezzed.
hideg víz, s sûrû krémezés
A kérdező hozzászólása: Eddig gyakran kentem be Nivea-val! Az akkor ezek szerint jó?
striák? mert az marad életed végéig, csak majd idõvel kifehéredik...
A lila erek részben kötõszöveti gyengeségre, részben az erek áteresztõ képességének növekedésére utalnak. Ez nem csak kozmetikai probléma. A rutén tartalmú élelmiszerek segítenek, ilyenek a hajdina, a hagymafélék. Rendszeres fogyasztásukkal sokat javul, addig is létezik egy patikában kapható pirula rutascorbin, ami szintén erre jó. Ne várj tõle azonnali hatást, mivel a probléma sem egyik napról a másikra alakult ki, legalább fél évig kell szedni, mire látszik a hatás. A jobb eloszlás érdekében én a háromszor egy tabletta rutascorbint ajánlom, mivel az kerti ruta kivonatot tartalmaz, az egy tablettás változat afrikai akáciából készült venoruton már többeknél okozott allergiás reakciót, bár ajánlják a patikusok én általában nem javaslom.
Ezt diagnosztizálni kellene. Más az, ha egy orvos megnézi, mint itt látatlanban tippelgetünk.

Hasamat szeretném formálni és a fenekemet. Nem vagyok elízva de van egy kis felesleg ami szerintem strand időben nem a legjobb. Mit csinálhatnék ami legrövidebb idő alatt eredményesen is látszik?

A hasprés használ valamit? és napi mennyit? olyasvalamit szeretné csinálni amit?l a mellem nem lesz kisebb.

Legjobb válasz: *elhízva *szeretnék (rossz a billentyûzet)

A kérdező hozzászólása: *elhízva *szeretnék (rossz a billentyûzet)
Nem lehet szabályozni, hogy feneket, meg hasat fogyasztani. Egyél normálisan és csinálj sok aerob gyakorlatot mindenre. Aztán majd a szervezeted eldönti, hogy mibõl akar fogyni, ez van.
A melled pedig kisebb lesz, ha fogysz, ugyanolyan zsírfölösleg, mint a többi és elég nagy az esélye, hogy onnan fog a leghamarabb lemenni a szír.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!