Találatok a következő kifejezésre: Strandon lehetek-e ha (2 db)

Strandon lehetek-e AIDS-es, ha megsérültem fürdőzés közben (felrepedt a medencecsomtomnál a bőr), ám továbbra sem jöttem ki a vízből?

Tudtom szerint alapjában véve a strandon nem lehetek AIDS-es, mert a vízben már életképtelen a AIDS vírus, ám avvan már nem vagyok tisztában, hogy az egyéb testnedvekkel, és esetleg más vérével keveredett vízben lehetséges-e a fert?zés a klór, és egyéb tisztító vegyszerek hatása ellenére.

Legjobb válasz: nem!

nem!
A mikrozkópikusnál is kissebb rá az esély!
Nem hiszem, hogy az lettél:) No para!

Ha a strandon a termál vízben a barátomnak feláll a farka mikor az ölében ülök, kiveszi a gatyából, és én beleülök, attól lehetek e terhes?

Nem élvezett akkor éppen el,de elég sikamlós volt a farka amikor megfogtam,el?váladék az biztos volt.Segítsetek!!!!!!

Legjobb válasz: Az elõváladék is tartalmazhat spermiumot bla bla.. ezt már biztos te is tudod. Az esély igen kicsi, de nem nulla. Szóval lehetnétek óvatosabbak.

Az elõváladék is tartalmazhat spermiumot bla bla.. ezt már biztos te is tudod. Az esély igen kicsi, de nem nulla. Szóval lehetnétek óvatosabbak.
Gratulálok kismama!
a termál víz tartalmaz spermiumot, mert az osztrák öregemberek abba recskáznak, azért jönnek magyarországra. Úgy, hogy valószínûleg egy osztrák gyereket fogsz szülni. Javaslom, hogy minél hamarabb tanulj meg németül.
igen terhes vagy és a neve Cseh Laci lesz...
7-es vagyok! az öregek pontoztak le vagy azok akik belepisilnek a termálvízbe?
Ne lehetsz terhes. Tamás voltam, sziasztok.
azt tudtad, hogy a termálvízbe belepisilnek az emberek? nem véletlenül üldögélnek benne az öregek órákig. drukkolok, hogy ne kapj el valami hatalmas fertõzést...
Jaj, egyik régi álmom hogy ott csináljam egy csajjal! :D
Dik termálvízbe amibe belefosnak meg beleszarnak az öregek xddd
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a normális válaszokat, a többihez No comment.
Inkább hozzád no komment. Mégis milyen válaszokat vártál? Lehetne több eszetek is. -.- Eddig se jártam termálmedencében de ezután biztos nem fogok. miért nem tudnátok otthon csinálni??? amúgy is elõre kéne gondolkozni, nem utólag aggódni h jajajjajjaj lehetek terhes?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!